malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%

• Włosiu napisał(a):

Myman napisał(a):

top 1 acs - 3x
    top 2 acs - 3x
    top 3 acs - miejsce dla 3x i będzie korona

top 1 rozstrzelany, więc automatycznie wzrok się kieruje ku kolejnemu czempionowi. kto wie, może się uda ;)

gratki % bo jest zacny, ale przestańcie się bawić bo przydałaby się w końcu jakaś konkretna wojenka. zaproponowałbym COME bo stary skład umiał się bić ale teraz to już chyba tylko szyld został. ale np 3x vs COMA + BOSS mogło by być ciekawie :)
    Tak w gwoli ścisłości to TOP1/2/3 jest już Xowe :P
    Co do wojny to na co komu ona :) Albo inaczej... co ona zmieni? :)

E: literówki

No to teraz najwyższy czas żeby kolejny top 1, 2 czy 3 był z Iksów :) Od czasu do czasu będę wpadał a może się mile zaskoczę jakąś akcją łączącą wspólny wysiłek oponentów. do roboty chłopaki !!
    my best: 62.985% (top1 ogame.pl i u32), 30.337% (top1 u43)
  • Gratuluje nowego Top 2 uni :)

Zysk bardzo przyjemny i powalający %

Ładne floty poleciały a jeszcze ładniejsza spadła, no cóż tak bywa

Pokonanemu BSzO a atakierom SzP

pozdro
  • Przy takim procencie nie wypada się nie wpisać ]:-D
    Widzę ze Uli dalej zaskakujesz, przetapiaj na nowe cukierki ;}
    Pozdrowienia dla tych co pamietaja moj nick :roll:

Edit. Obroncy szybkiego pushu :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez H I G U R A S H I ().

• mili graty i reszcie tez ]:-D
    aro aro aro i znow na pregierzu

a wiec rano dwie godziny przed zlomem aro napisal do mnie okut ]:-D mowi ze widzi zlom u aro i zebym do niego zadzwonil bo jakiegos zloma widzi u aro :E okut nie chcial rozglosu ale mi go zapewnia wiec czemu nie :E a bylem swierzo po tym jak jaco170 mnie zlomna w odwecie za odebranie paliwa od niego co mi ukradl ]:-D
    tak wiec zadzwonilem do aro " title=";>"> niestety dostalem pw od aro ze byl wyliczony na 2 s pech zdarza sie jego wina :E
    jednym regolarnie innym za kare lub sposob gry ale mniejsza o to KARZDY GRA JAK LUBI :juzpotobie:

po zlomie aro zadzwonil ze da mi to zezlomowane konto co mnie ucieszylo bo umiem grac eko :cisza:
    dojade do biura i wysle ci passy he he godzina 15 po poludniu echooooo od aro
    po czym pisze o 18 ze nie da konta :bicz: dlugo do biura jechal na nocke he he
    aro ja jestem SLOWNYM CZLOWIEKIEM i jesli cos obiecujesz to a nie dotrzymujesz slowa to to nie masz wartosci na czlowieka bo slowo i honor to ma czlowiek w zyciu TY tego nie masz wiec NARA a konczyc z ogame to ty mozesz kajdaniarzu
    pozdrawiam cie byly kumplu :bicz:

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez AzBeSt9 ().

• codename47 napisał(a):

marckus napisał(a):

Ładny Push :D

Pozdrowienia, Mistrzowie ;)

Hyh Marckus jeszcze gra ?????

Aro ale wtopiłeś. A propos kiedyś wszedłem zeby u przedłużyć i dobrze sie domyślałem że konto od kogoś dostałeś.
    Skuti gra jeszcze ????

Pozdro dla wszystkich Kawoszy ;)

Marcus to lama poszedł do Xsów :P i się usunął w cień ( nie wytrzymał presji wielkości)
    Skuti konto skasował, a i dobrze przynajmniej nie szło na PUSHe/Złomy/handel
    ARO
    u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
    u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
    Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
    Top ACS: 27416,96 %

ARO never DIE

Highway to HELL
  • Cóż dawno mnie nie było w tym dziale i na tym forum, a tu proszę takie ładne %% padają wręcz nie wypada pogratulować szkoda jedynie tego paliwa na minus ale tak poza tym akcja godna podziwu. Nie rozumiem tylko czemu jeszcze nie zgłosiliście tego pięknego starcia do TOP 10 ?( no nieważne dla Was szybkiego przetopu złomu na nowe zabawki, a obrońcy co tam sobie chce no bo to w sumie gra więc bawmy się dalej. :E
  • Gratulacje !!! Po roku albo więcej nie zaglądania na forum stwierdziłem że trzeba zobaczyć co u starych znajomych słychać i tu takie pozytywne zaskoczenie !! Malyszu coś mała ta twoja flotka :P

Pozdrawiam
    Grzesiek
  • Cos mnie sie wydaje ze gdzies juz panow agresorow spotkalem....;)

Ladne cyferki. Niezle

Pozdrawiam Kumatych!
    10 przykazań gracza OGame
    1. ...
    2. ...
    3. ...
    4. ...
    5. ...
    6. ...
    7. Pamiętaj, współczuj temu kto zniszczył twoją flotę - prawdopodobnie nie ma nikogo poza OGame.pl
    8. ...
    9. ...
    10. ...ostatnie pozostawiam Tobie...