Przyklejony ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%

• Quantum [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%

Wszystkich forumowych szczekaczy prosimy o nie komentowanie i wylewanie swoich żalów w tym rw.

4 czy 5 próba zezłomowania tej floty, tym razem udana. Graty dla Malo że jako jedyny miał jaja grać i latać ta flotą i latał dobrze :D za 5 % trafiona dzisiaj.

Malo szczerze pogratulował, także cały ZLY SEN życzy BSZO.
    malo 17.11.2013 22:07:09
    Nie będę pisał do każdego z osobna, więc napiszę Tobie potem wedle uznania wkleisz na forum. Gratulacje dla każdej osoby która poleciała w tym dniu dostałem obstawę na każdy możliwy %;] Powodzenia wszystkim w grze jeśli nic się nie zmieni na tej uni to już dawno ZS jest górą. Kończę z nałogiem pozdrawiam wszystkich.

od ZS:

od IRY:

[center]Starcie z 2013-11-17 22:31:09 następujących flot:

Agresor Trojek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 118.587
    L.myśliw. 523.392
    O.wojenny. 36.268
    Panc. 73.823
    Niszcz. 4.219
    Razem: 756.289

Agresor bociek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    So.szpieg. 100

Agresor artek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 952.478
    Krazownik 100.000
    O.wojenny. 100.479
    Panc. 97.749
    Razem: 1.250.706

Agresor AmstelL [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 90.000
    L.myśliw. 625.310
    Krazownik 41.684
    O.wojenny. 30.046
    Panc. 39.677
    Razem: 826.717

Obrońca malo [TTG] (x;xxx;xx)
    Flota:
    G.Smierci 1.170

...po 1 rundzie:

Agresor Trojek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 114.850 -3.737
    L.myśliw. 507.028 -16.364
    O.wojenny. 35.120 -1.148
    Panc. 71.518 -2.305
    Niszcz. 4.065 -154
    Razem: 732.581 -23.708

Agresor bociek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    So.szpieg. 98 -2

Agresor artek [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 922.491 -29.987
    Krazownik 96.875 -3.125
    O.wojenny. 97.354 -3.125
    Panc. 94.719 -3.030
    Razem: 1.211.439 -39.267

Agresor AmstelL [ZLY SEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 87.194 -2.806
    L.myśliw. 605.900 -19.410
    Krazownik 40.434 -1.250
    O.wojenny. 29.127 -919
    Panc. 38.457 -1.220
    Razem: 801.112 -25.605

Obrońca malo [TTG] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 20.987.827 metalu, 24.371.225 kryształu, 8.077.212 deuteru.

Agresor stracił łącznie 1.304.038.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 11.700.000.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 4.611.179.300 metalu i 3.596.077.800 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 82072,57%
    Z czego 3583,96% z floty agresora, a 78488,61% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 3.894.768.127, K: 3.163.195.025, D: -101.307.788, P: 6.956.655).
    Bilans obrońcy (M: -5.870.987.827, K: -4.704.371.225, D: -1.178.077.212, P: -11.753.436).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bocieek ().

• gratki panowie starcia i wytrwalosci .

i rownie duze gratki w strone westa - ktory tak jak bociek pisze :
    nie tchorzyl , nie uciekal na urlopy , nie byl to wieczny fs , ale uzywal gsow latal nimi aktywnie i z sukcesami - zyczymy szczere SZO .
  • Przepysznie :D Dzięki za akcję Panowie. Dla wszystkich zamieszanych i całego ZS
    Nie wiele brakowało, a o suchych pyskach, byśmy wszyscy za bash wisieli. No ale wyszło, jak trzeba ;]
    Westowi szczerze, szczerze BSZO i aktywnej gry jak do tej pory.

Pozdro dla BuSów, a w szczególności Lady, Toffika i Zyly ;)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • haha bociek racja :) west sie nie bał :D
    skończył jak reszta skonczy no ale taka gra ktoś zawsze musi wygrać :D
    a na tym uni nie ma niestety nikogo kto mógł by nam zagrozić :D
    flo maja ale grac nie umia fundacje id i inne łamagi :)

gratki dla zs i nowego pieska Amstella :D

edit
    bad meets evil :D:D:D
    10.05.2015 END!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpryc. ().

• Szerze mówiąc od czasu kiedy Amst. przeszedł to ZS nie wiem w jaki sposób mam komentować/odbierać te wszystkie RW z jego udziałem.
    Ale mniejsza z tym...
    Gratuluję agresorom nieziemskiego % - przetapiajcie na (hmmmm... na pewno nie będą to kopalnie) co tylko zechcecie...
    Kolejnych takich "imprez" życzę, obrońcy SzO!

PS. IRA to przyciął sobie komara na takie RW? ;P
    Nie oprzesz się wędrującej po ogniu,
    została ona wysłana aby nauczyć cię...
    Byś nie rozglądał się nigdy za wielka głębią,
    oraz abyś tańczył w takt...
    Klątwy przezeń wyśpiewanej.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LadyDarkness ().

• mhh co by tu napisac starcie i % a przedewszystkim zysk z tego starcia robi naprawde wrazenie jest co dzielic gratuluje ZS za akcje i za wytrwalosc a obroncy mam nadzieje ze jednak grac bedzie dalej i ze bedzie odbudowa ....

Jesli ZS troche nie odpusci to za chwile zostana sami na uni ;P

Szprycu masz racje nikt nie jest wam w stanie zagrozic ale czy ta gra na tym ma polegac zdominowac uni i sie nudzic a jedyne skany co leca to z ciekawosci ;d

Jestem ciekaw czy mysliwy zamieni sie kiedys w zwierzyne ;d

Nie ma co jeszcze raz graty i obrocny Szo lub powodzenia w realu

p.s sorki za brak pl znakow nie nasza klawiatura
  • Ja nie mogę skończylibyście z tym tchórzeniem...nikt nie jest idotą wiadomo gra bez ufs = złom od ZS.
    Jedyny bezpieczny sposób to wieczny fs i tylko GSami bo one tanie w lotach są ale co tam, na te wasze narzekania nabierają sie jedynie gracze którzy grają pierwszy miesiąc w tę grę :) No bo przecież całe ZS w tej grze potrafi wymienić 2 graczy z dużymi flotami co nie UFsowali ID17 i West/malo i jakoś obaj to Gsowcy których fs kosztował grosze :)
    Dobra koniec offtopa(w sumie sami zaczęliście).

West jak będziesz grał pomogę w odbudowie, jak nie to gz wytrwałości dzięki za ten czas bo jesteś naprawdę wspaniałym kompanem do gry :)
    Agresorom mimo tych żalów i całego płaczu o ufs gratki starcia, wytrwałością i skrupulatnością podbiliście quantum.
    UNI Quantum TOP 50
  • bociek były sojusznik malo wstawia takie to rw i się tym jara :P

na quantum nikt się nie liczy z nie lataniem na ex sojuszników czy z tym by być w sojuszu i grać z ludźmi co się grało od dawna, tylko większość liże jajka silniejszym :P gdzie te ogame co było kiedyś?...

gra upadła wtedy kiedy wprowadzili nowy interface...

malo szo :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Side ().

• Marw17 napisał(a):

Ja nie mogę skończylibyście z tym tchórzeniem...nikt nie jest idotą wiadomo gra bez ufs = złom od ZS.
    Jedyny bezpieczny sposób to wieczny fs i tylko GSami bo one tanie w lotach są ale co tam, na te wasze narzekania nabierają sie jedynie gracze którzy grają pierwszy miesiąc w tę grę :) No bo przecież całe ZS w tej grze potrafi wymienić 2 graczy z dużymi flotami co nie UFsowali ID17 i West/malo i jakoś obaj to Gsowcy których fs kosztował grosze :).

Paradoksalnie.... Gdyby nie ten Twój urlop, to Westa pewnie dałoby się obronić.
    Ba... starcia by nie było, albo nawet kilka lam z ZSu latało by w Waszych reckach. Matematyka stała za Wami murem
    Wystarczyłoby ze dwóch "idiotów" z flotą na podorędziu, a dało się zrobić wszystko.
    Ale tak... ufs jedyną metodą. :)
    Również sorki za off. Poniedziałek... starczy tych cyferek ;)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AmstelL ().

• haha stary : )
    a co to niby jest jak nie tchorzostwo .
    przeciez to gra przegladarkowa , a Wy trzesiecie sie o wirtualne obrazki na monitorze , myslisz ze Westa latwo bylo zlapac , myslisz ze on sie z tym nie liczyl ze bedzie kontrowany , owszem liczyl sie co zreszta pokazuje sposob w jaki atakowal. ale dla nas jest to zabawa , sporo funu mielismy lapiac jego flote i on pewnie tez umykajac nie jeden raz - bo o to w tym chodzi .
    powiem CI tyle gdybyscie nie byli tak obstrachani to byscie byli mu w stanie pomoc i pokrzyzowac nam szyki - ale nie , bo obsraliscie sie i na niebiesko zaswiecili:D - czyli standard.
    Kazdy ma jakies tam swojej priorytety - chcesz sobie grac urlopem graj , ale dla nas nie bedziesz nigdy graczem nawet w polowie takim jakim jest west. niewazne ile rw zrobisz ile rekordow pobijesz i kogo nie zezlomujesz - dla nas jestes po prostu kolejnym ufsem
    odbieracie nam chec gry takim stylem .

to uni powinno miec nazwe Urlopum a nie Quantum

w sumie tyle : ) - a i jeszcze jedno stary ja Cie tu nie obrazam ani nic z tych rzeczy , ukazuje tylko moj/nasz pkt widzenia na sprawe
  • Czasy samotnych rycerzy, Don Kichotów uni Quantum powoli się kończą :D Takim niewątpliwie był malo/WEST, nikt nie próbował go bronić ;) Graty zespołowego działania, ale ciągle nie wiadomo kto w ZS jest kimś a kto tylko statystą/przystawką :]
    Panowie Złych Snów, macie jaja, to rozwiążcie sojusz i pokażcie kto co potrafi, bo tylko to jest do wyjaśnienia. Nowe szybkie uni już wkrótce, tam się wszyscy znów spotkamy. Do zobaczenia :D
  • No wreszcie Bociek użył floty !
    Gratulacje. Dzielcie sprawiedliwie zysk na 4 części.

My Niemcy zawsze gramy pierwsze skrzypce. Inni mogą sobie najwyżej pobębnić. My Niemcy kochamy czystość i porządek

GAME OVER 5.03.2014

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GERMANIN ().

• dobrze że spostrzegawczy jesteś i czuwasz Niemiec :D niestety ale nie posiadam takich napędów jak Ty Germanin i nie zdążyłem obrócić flotą przez galę z 70% na 60% :P ale przecież Ty na urlopie masz lepsze i lepiej wiesz jak było :)
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • Dobra bo jak widzę co niektóre wypowiedzi to aż ręce opadają.

- gdybym jakimś cudem utrzymał flotę normalnie FSując to skąd pewność że miałbym flotę pod ręką? ba jestem w 100% pewny że byłbym na FSie jako że w godzinie starcia szykowałem kolację z moją dziewczyną na spotkanie ze znajomymi więc skucha bo obrona jest wtedy udana jak flota jest pod ręką)
    - Idiota hmm i tak i nie to skrót myślowy bo na przykład cenię bardzo westa/malo i nie uważam go za takowego
    niemniej chodziło o duże floty a nie dużo GSów.Co ja wam będę to tłumaczył wystarczy spojrzeć w jakim temacie mamy tę dyskusje by jednak widzieć o co chodzi
    - Amstell ty to jesteś mistrz klawiatury...do czasu jak nie siedziałeś w ZS to ufsy non stop robiłeś(skądś to wiem:P) ale teraz jak masz plecy kryte to od razu krytykujesz takie zachowanie...ręce opadają rzeczywiście ZS odmienia człowieka :P
    Cóż każdy ma swoją prawdę.tutaj zacytuję byłego sojusznika:

Od: Sojusz [TTG]
    Do: Stary
    Temat: Wiadomość zbiorcza od malo
    Data: 18.11.2013 21:41:08

usuń
    zgłoś

Gracz malo informuje cię, że:
    no nic mialo sie wyjasnic za pare dni a wyjasnilo sie teraz... przechodze do ... ZS tak wiem ze to szok ale tak tylko bede mogl pograc flota na tej uni bez u, teraz przy tym moim zlomie pokazalo ze nie ma komu pomoc w sytuacji kontry... panowie jedno zostaje po staremu ja was atakowal nigdy nie bede to pewne pozdrawiam i sukcesow zycze

Ogłaszam oddam konto na ursie i quantum nie mam sił na takie potyczki latać i złomować jedno ścierać się sojuszami to zabawa.a takie hejtowanie za plecami oskarżanie że niby się pushuję..ehh bezsens...ta gra była fajna dopóki ...a z resztą koniec tematu.pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze Westowi(szacun kolego bo masz sporo racji).mam nadzieję że odbudujesz stadko bo fajnie już sobie latałeś :)
    UNI Quantum TOP 50

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Marw17 ().

• stary i dla Ciebie by bylo miejsce u nas ale grasz urlopem : (
    ira z artkiem maja miekkie serca : )

a i edit:
    masz flote nie gsowa ktora nie gra urlopem
    - slepagienia - ksywa robocza SLEPA : )

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez .pl1 ().

• .pl1 napisał(a):

stary i dla Ciebie by bylo miejsce u nas ale grasz urlopem : (
    ira z artkiem maja miekkie serca : )

a i edit:
    masz flote nie gsowa ktora nie gra urlopem
    - slepagienia - ksywa robocza SLEPA : )

No w moim przypadku nawet gdybym był w ZS to grałbym urlopem...niemożliwość zalogowania poza domem strasznie mnie ogranicza.
    Ciekawy przykład podajesz zwłaszcza że jest na urlopie i widziałem że w 9 gali 2 moony spadły mu/jej ostatnio,więc myślę że już gra urlopem :P
    UNI Quantum TOP 50
  • GREMLIN, no aż mi zaimponowałeś, bo takim kwasem zalatuje, że nie mogłem się powstrzymać.

Bredzisz jak potłuczony, już nawet malo (na marginesie to szacunek za podejście do gry malo!) wie dlaczego jest na 4 i bociek też miał udział. Owszem, usprawiedliwia Cię ograniczenie, ale to sprawa między Tobą i Twoim terapeutom. Zamiast truć jak potłuczony, konsultuj z nim następne wpisy.

To że Ciebie sojusznicy w "czoko" to nie oznacza, że tak działa całe uni.
  • nie wiem jak ludzie przechową na strone wrogów i jeszcze tych który zezłomowali xddd
    kolejny typu wik :E "bo o kulki się boje a mam eko z dopalaczy" xd

to tylko potwierdza info że ogame dawno już upadło i same lamy zostały w grze :D

zs przyjmie każdego którego się boi bo sami chcą zostawiać floty bez fsów, czy Wy tego nie widzicie? ;]

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Side ().