SOLO; atas [MIT] vs klopsik [aNaAvi ] - 6029,53% + farming + zbiórka

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SOLO; atas [MIT] vs klopsik [aNaAvi ] - 6029,53% + farming + zbiórka

akcja prosta skan lot bum chodź podczas akcji myślałem ze obrońca jest bo sie paliły 3 inne mony ale to tez cos powracało na mony troche złamiłem z doborem floty ale to przez to ze nie wierzyłem ze wedzie i szkoda mi było dexu ale dofarm weszedł potem wiec nie jest zle. obrońca zalogował sie po dofarmie i pogratulował wiec powodzenia mu zycze w realu bo podobno odbudowy nie bedzie miał wiecej czasu dla dziewczyny ;P

Starcie z 2013-11-06 20:58:56 następujących flot:

Agresor atas [MIT] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 100.000
    Panc. 28.244

Obrońca klopsik [aNaAvi ] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 2.500
    D.transp. 900
    L.myśliw. 57.478
    C.mysliw. 55
    Krazownik 10.000
    O.wojenny. 9.000
    Recykler 6.253
    So.szpieg. 10
    Panc. 6.374
    Niszcz. 128
    G.Smierci 1
    Obrona:
    Wyrz.rak 220
    M.powloka 1

...po 6 rundach:

Agresor atas [MIT] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 13.242 -86.758
    Panc. 27.652 -592

Obrońca klopsik [aNaAvi ] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 3 -6.371
    G.Smierci 1

Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.

Agresor stracił łącznie 397.352.000 jednostek, z dofarmieniem 398.732.000.
    Obrońca stracił łącznie 1.751.821.000 jednostek, z dofarmieniem 1.762.814.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 398.261.400 metalu i 204.691.200 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 6029,53%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 128.244.265, K: 95.344.585, D: 5.453.947, P: 229.043).
    Bilans obrońcy (M: -1.062.161.765, K: -576.086.785, D: -145.369.947, P: -1.783.618).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    31.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 620.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 400.098.900 jednostek metalu i 206.032.800 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 400.098.900 jednostek metalu i 206.032.800 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak
  • dziękuje agresorowi za udostępnienie mi jako pierwszemu linku ;]
    no trudno się mówi , ktoś musiał dostać złoma , żeby ktoś mógł przetapiać XD

Gratulowałem na pw i gratuluje tutaj :)
    SzO nie będzie :(

pilnowałem się dość skutecznie do dzisiejszego dnia
    pojechałem do dziewczyny i odpuściłem i nie żałuję bo teraz będę miał wiele więcej czasu :)

Życzę miłego przetopu i dalszych owocnych łowów ;}

co do sojuszu NaVi to moim zdaniem jesteście trochę popierdzieleni i dziwnie myślicie XD
    bez urazy ale z takim czymś przez 4 lata gry się nie spotkałem
    życzę żeby Was codziennie ktoś złomował ]:-D

pozdrawiam

ps
    riddi akurat Ty z Twoimi umiejętnościami byłeś dla mnie najmniejszym zagrożeniem :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez czas09 ().

• to RW to jest dlamnie KINO!!

Wedlug mnie tatko, i atas powinni sie wstydzic tego rw, ale to juz wasza sprawa- i Wy do mnie mowicie ze jestem oszustem :D hehehehehehehheheheehhe ZAL MI WAS :)

Obronca usuniety na moja prozbe jezeli tak bardzo bys chcial tego wiedziec Tatko ;)

Edit.

Moja farma znowu lata :D Bedzie wiecej do zbierania zlomu hyhyhy

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PanOwocek ().

• Graty atas ładnie wyszło przetapiaj ;]

[mniam] niech nie szczeka bo jemu błedy tez sie zdarzają i nie tylko on na nich cierpiał ale i osoby trzecie ^^

Owoc psie nie wierny obiecywałeś że nie wrócisz...

Ps. Jesteś oszustem ;]

edit: Prawda w oczy kole trzeba zgłosić :E

Administrator Forum kasai:
    Upomnienie za obrazę.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Nastrro ().

• Graty STeka

Prawda jest taka: osoba, która
    najbardziej się kocha i szanuje, jak
    nikt inny potrafi błyskawicznie
    wyprowadzić z równowagi. Wystarczy
    kilka przykrych słów, a zaczynacie
    zachowywać się jak kompletnie
    niepoczytalni – krzyczycie, płaczecie,
    rzucacie o podłogę talerzami,
    książkami. Żeby takie wybuchy
    wściekłości nie zrujnowały waszego
    związku, musicie nauczyć
    się powstrzymywać rozpędzającą się
    lawinę złości i gniewu – zanim
    powiecie kilka słów za dużo, zranicie
    najbliższą osobę i wytłuczecie cały
    serwis.
    Jeśli wiec czujecie, że
    temperatura sprzeczki niepokojąco
    rośnie, przystopujcie.

:D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SeboSky ().

• BK z owoca i nasro ;P

A starcie ostre nie pogadasz

a tak na marginesie to wybór jest oczywisty to też poszedłbym do dziewczyny ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lysander ().

• oj, faktycznie atas, coś nie za pan brat jesteś ze simem, skoro taki skład posłałeś i się nie przebiłeś :P ale duże gratulacje się należą, bi bilans piękny wyszedł

obrońcy natomiast dużo szczęścia z dziewczyną :P
    wszystkie spekulacje przeciwko agresorowi są zbędne, bo nie znam drugiego w tej chwili aktywnego gracza andromedy, który byłby tak uczciwy jak atas ;]
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • Widzę tutaj ostrą kłótnię - przystopujcie panowie i nie psujcie rw atasowi.

Owoc - st jest w 100% uczciwe. Natomiast zastanawia mnie to dlaczego jedno, że mieszasz mnie do czegoś, a drugie skąd wogóle masz takie podejrzenia. Tzn ja wiem i jezeli myslę dobrze, a sądzę ze tak to powiem wyraźnie - zachowanie informatorów (wiem jakich) jest dwuznaczne i nieprzyjazne

atas gratuluję - wyczaiłeś świetny moment do ataku
    obrońcy zycze szo jezeli będzie
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tatomija ().

• Tatko:

Nie musze miec zadnych kabli, aby dodac jeden do jednego. Nie rob zemnie debila, bo to ze Ty uwazasz wszystkich, ze maja nizszy poziom inteligencji niz Ty, jest bledne :]

Eidt

A jezeli nie wiesz o czym mowie, to moze ten link odswiezy Twoja pamiec :]
    okoprokopa [Deathrow] vs TheEnd [SCS] - 6197,75% NOWE TOP 1 SOLO

Edit 2 :)

Zanim konto znalazlo sie w aNaaVi mialo nick URIELi bylo w SCS- dla tych ktorzy teraz nie graja i niewiedza jak i kto stoi. Gracz Uriel jest wlasnie w sojuszu MIT ( wczesniejszym SCS! ) Po czym zostal zmieniony nick na czas i konto przeszlo do Newa, a kiedy tylko wrocilem do gry Tatko kazal komus- badz sam zmienil- zmienick nick i uderzac do NaaVi poprzez mojego przyjaciela Panko :] Czy mam jeszcze wiecej wyciagac ?:>

Tatko juz nie bron sie- dlamnie jestes zerem, potakich zagrywkach- Mam Ci przypomniec jak to Marte wyslales rok temu do mojego soja na u66(albo mizarze ? ) ? :]

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez PanOwocek ().

• Ucinając wszelkie dyskusje ;]

atas gratuluje, zrobiłeś klopsikową , choć nie ukrywam że kolega dobry wybór zrobił i wybrał dziewczynę.

Owocku drogi, pyszny i idealny Panie okazały w swym majestacie. Wszelkie zamieszanie wynikle z konta klopsik mozna przypisac mojej osobie.

a dlaczego... ponieważ Uriel zmienił konto przeze mnie i z amoją namową po tym jak freeman zatopił swoje konto na którym zostalo dużo mocniejsze eko. Wtedy zaprosiłem dawnego znajomego do gry na andro ale miał chadzac własnymi ścieżkami aby się wykazac jak mu idzie bo to głowna zasada jaką wtedy kierował się SCS musisz być KOLEŻEŃSKI I UCZCIWY< COŚ CO NIE JEST DLA CIEBIE> oraz powinno się wykazac jakieś określone umiejętności. Kolega czas dużo urlopowal i wędrował po uni. W końcu konto mialo w pip długi urlop a co się z kontem dzieje od zmiany niku nie mam pojęcia. Taki los kont oddanych ;/

tak więc cytujac za okiem z linku przez Ciebie podanego w kilku postach wyżej... KONTO WRÓCILO DO MACIERZY. A CYTUJAC ZA TOBA jak widzis ztu jakies szanse na push itp itd zgłoś... GO rozwieje Twoje wątpliwości tak jak i nasze w Twoim wypadku
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• Atas brawa za bardzo ładne ST :) Nieważne, że zlamiłes z doborem floty, ważne, że się udało i wszystko sie dobrze skończyło i jest zysk:)
    Krzykaczom radze wrzucić na luz, bo panowie chyba zapominają że jest to gra !!! Mamy się dobrze bawić, a nie naskakiwać jeden na drugiego.
    Nie dyskutuję z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu,
    a potem pokona doświadczeniem.