Dokładnie tydzień wcześniej przez moją nieuwagę w pułapkę zastawioną przez Novako wpadło 19 moich Gąsek lecących by przefarmić iderka .
Strata zabolała mnie, a jakże , ale bardziej zaskoczyły mnie wpisy pod tematem zwłaszcza graczy byłych lub obecnych z soja UoS, które mając sztamę z Yakoozą czują się bezkarni na Mizarze .( Może i mają rację bo oprócz mnie i tych dwóch sojuszy to na Mizarze ciężko znaleźć flotę na przekroczenie w ST 300% . Za to bunkrów jest sporo. Dlatego poszedłem głównie w GSy )
Grand czy to nie na twoim koncie grał Stefan Senegal ? jeśli tak to 2/3 twojej floty poszło w piach
UAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....!!! teraz ja się śmieję chyba poczułeś się jakbyś walną głową w betonową ścianę
prorok ? ..., polityk ?..., nie powołuj się za wszystkich bo dla paru osób jest teraz lepiej
dzieciaku ty mnie najbardziej rozbawiłeś no i chyba najbardziej nakręciłeś na tą akcję
Przez przypadek odezwał się do mnie POKEMON, którym zaczęli się interesować wojownicy z obu walecznych sojuszy. No to partnera do akcji już miałem, ale by zrealizować mój plan potrzebne były jeszcze 4 rzeczy ( nie będę zdradzał tajemnic handlowych ) , ale 3 pierwsze w środę z samego rana się spełniły. Szybki kontakt z POKEMONEM i teraz nastąpiło długie oczekiwanie czy pułapka wypali i jaka zwierzyna w nią wpadnie. Co się stało później to w ST , dodam jedynie że przez małą nieuwagę w pułapce znalazła się też mała flotka recków POKEMONA. Szkoda bo wyszedł by czyścioch
[center]Środek galaktyki blisko czarnej dziury- Bitwa o moon
Agresor Stefan Senegal [UoS] (x;xxx;xx)
Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
Flota:
D.transp. 1
Flota:
M.transp. 24.018
L.myśliw. 205.853
C.mysliw. 619
Krazownik 30.000
O.wojenny. 785
Panc. 15.061
Niszcz. 505
Obrońca POKEMONN [665] (x;xxx;xx)
Flota:
Recykler 276
G.Smierci 12
Obrońca Mir [B-D] (x;xxx;xx)
Flota:
G.Smierci 374
...po 6 rundach walenia w betonowa ścianę:
Zniszczony!
Flota:
M.transp. 8.172 -15.846
L.myśliw. 70.967 -134.886
C.mysliw. 246 -373
Krazownik 10.318 -19.682
O.wojenny. 260 -525
Panc. 5.191 -9.870
Niszcz. 168 -337
Flota:
G.Smierci 12
Flota:
G.Smierci 374
:beer:
Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.
Agresor stracił łącznie 2.090.023.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.968.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 352.481.700 metalu i 218.109.300 kryształu.
Potrzebnych 28.530 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 5705,91%
* Bitwa odbyła się na księżycu.
Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]
I to co lubimy najbardziej . Nasze recki zebrały jakieś : 332 000 000 metki i 197 000 000 krysi . Reszta chyba u agresora, któremu życzę SzO ale widzę, że na razie poszedł ochłonąć na urlop.
Strata zabolała mnie, a jakże , ale bardziej zaskoczyły mnie wpisy pod tematem zwłaszcza graczy byłych lub obecnych z soja UoS, które mając sztamę z Yakoozą czują się bezkarni na Mizarze .( Może i mają rację bo oprócz mnie i tych dwóch sojuszy to na Mizarze ciężko znaleźć flotę na przekroczenie w ST 300% . Za to bunkrów jest sporo. Dlatego poszedłem głównie w GSy )
Grand napisał ...
Mir w reckach to sie musiał mocno zdziwić, prawie rok temu naśmiewał sie z naszej głupiej miny a dziś proszę Klik czary nadal działają ?
Grand czy to nie na twoim koncie grał Stefan Senegal ? jeśli tak to 2/3 twojej floty poszło w piach
Zealot vel Stefan Senegal napisał ...
Hahahahahahahaha nie mogę no Dobry pstryczek w nos nie jest zły dla pana top 1. Może się zastanowi nad lataniem w stylu na pałę gsami wszędzie Graty Novako tu Ci się udało
UAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....!!! teraz ja się śmieję chyba poczułeś się jakbyś walną głową w betonową ścianę
Azazel666 napisał ...
Drobniaki drobniakami, ale może to po prostu zapowiedź?:D
Dobrze się stało. Im mniej latadeł ma, tym lepiej dla wszystkich.
prorok ? ..., polityk ?..., nie powołuj się za wszystkich bo dla paru osób jest teraz lepiej
Vajsik napisał ...
Mirek nie rozśmieszaj mnie
Ty i polowanie na cokolwiek? Gadasz jakbyś był co najmniej flociarzem
Przyjmij zlamienie na klatkę i stukaj dalej gsy.
dzieciaku ty mnie najbardziej rozbawiłeś no i chyba najbardziej nakręciłeś na tą akcję
Przez przypadek odezwał się do mnie POKEMON, którym zaczęli się interesować wojownicy z obu walecznych sojuszy. No to partnera do akcji już miałem, ale by zrealizować mój plan potrzebne były jeszcze 4 rzeczy ( nie będę zdradzał tajemnic handlowych ) , ale 3 pierwsze w środę z samego rana się spełniły. Szybki kontakt z POKEMONEM i teraz nastąpiło długie oczekiwanie czy pułapka wypali i jaka zwierzyna w nią wpadnie. Co się stało później to w ST , dodam jedynie że przez małą nieuwagę w pułapce znalazła się też mała flotka recków POKEMONA. Szkoda bo wyszedł by czyścioch
Dedy dla wszystkich znajomych
a
POKEMON prosił bym w temacie pozdrowił sojusz 665
a
POKEMON prosił bym w temacie pozdrowił sojusz 665
[center]Środek galaktyki blisko czarnej dziury- Bitwa o moon
Flota:
D.transp. 1
Flota:
M.transp. 24.018
L.myśliw. 205.853
C.mysliw. 619
Krazownik 30.000
O.wojenny. 785
Panc. 15.061
Niszcz. 505
Flota:
Recykler 276
G.Smierci 12
Flota:
G.Smierci 374
...po 6 rundach walenia w betonowa ścianę:
w74jnew#%gy^G^T#@#o ^#k
Zniszczony!
Flota:
M.transp. 8.172 -15.846
L.myśliw. 70.967 -134.886
C.mysliw. 246 -373
Krazownik 10.318 -19.682
O.wojenny. 260 -525
Panc. 5.191 -9.870
Niszcz. 168 -337
Flota:
G.Smierci 12
Flota:
G.Smierci 374
:beer:
Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.
Agresor stracił łącznie 2.090.023.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.968.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 352.481.700 metalu i 218.109.300 kryształu.
Potrzebnych 28.530 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 5705,91%
* Bitwa odbyła się na księżycu.
Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]
I to co lubimy najbardziej . Nasze recki zebrały jakieś : 332 000 000 metki i 197 000 000 krysi . Reszta chyba u agresora, któremu życzę SzO ale widzę, że na razie poszedł ochłonąć na urlop.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Smir ().