#5 : cichyPL [WIP] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] - 121.680,19% + farming + zbiórka TOP 2 SOLO

• #5 : cichyPL [WIP] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] - 121.680,19% + farming + zbiórka TOP 2 SOLO

flota stala na kulce, minutki lecialy to i ja polecialem :*

[center]Starcie następujących flot:

Agresor cichyPL [WIP] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 3.700.000
    Krazownik 500.000
    Panc. 295.000

Obrońca NIEZNISZCZALNY [TRIADA] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 35.700
    D.transp. 24.000
    L.myśliw. 260.000
    C.mysliw. 120
    Krazownik 3.000
    Recykler 102.001
    So.szpieg. 616
    St.kolon. 1
    Panc. 108.000
    Niszcz. 360
    G.Smierci 460
    Obrona:
    Wyrz.rak 5.000
    L.laser 2.322
    C.laser 1.980
    Gauss 1.605
    M.powloka 1
    D.powloka 1

...po 4 rundach:

Agresor cichyPL [WIP] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 3.374.679 -325.321
    Krazownik 482.886 -17.114
    Panc. 285.082 -9.918

Obrońca NIEZNISZCZALNY [TRIADA] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 138.613.461 metalu, 262.718.802 kryształu, 116.499.898 deuteru.

Dofarmienie:

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 34.653.366 metalu, 65.679.701 kryształu, 29.124.975 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 8.663.341 metalu, 16.419.925 kryształu, 7.281.243 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 2.165.835 metalu, 4.104.981 kryształu, 1.820.311 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 541.459 metalu, 1.026.246 kryształu, 455.078 deuteru.

Agresor stracił łącznie 2.640.620.000 jednostek, z dofarmieniem 2.666.508.000.
    Obrońca stracił łącznie 17.310.663.000 jednostek, z dofarmieniem 17.468.472.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 6.477.466.100 metalu i 5.690.552.700 kryształu.
    Potrzebnych 608.401 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 121680,19%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 5.041.549.362, K: 5.195.679.355, D: -27.816.495, P: 10.209.412).
    Bilans obrońcy (M: -7.869.363.162, K: -7.662.032.955, D: -2.453.391.305, P: -17.984.787).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    500.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 10.000.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 6.488.598.900 jednostek metalu i 5.697.547.100 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 5.000.000.000 jednostek metalu i 5.000.000.000 jednostek kryształu.

109.308 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 2.186.160.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 1.488.598.900 jednostek metalu i 697.552.700 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 1.488.598.900 jednostek metalu i 697.552.700 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 6.488.598.900 metalu i 5.697.552.700 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]

KUPIE DUZE ILOSCI DIESELA
  • pierwszy
    tyci za późno zobaczyłem pz
    mam nadzieję że niezniszczalny kolejny raz się odbuduje
    bo po co ja się osiedlałem na tej pierwszej gali
    ale pewnie dzisiejszy złom trochę go przybił

a zysk niesamowity

co do tych 100 k recy
    to obróciły one drugi raz
    Wolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć

miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez sta111siu ().

• I NIBY NIEZNISZCZALNY sciagnal sobie od tak urlop w jednej chwili? Nigdy NIEZNISZCZALNY nie grał o tej godzinie, nigdy. Nawet jesli kolo siedzi na banie przez tydzien i schodzi z niego odrazu, to na koncie siedzi dlugo. Ponadto w ukladzie niezniszczalny mial mnie i Ciebie, sugerujesz ze nie zorientowal sie? I wciaz trzymal flote w ukladzie?

drugie spostrzezenie, skad wziales 100k dodatkowe rekinow? nie miales tyle.. a poniewaz twoja kolonia na 1g jest lotka nawet wachy nie mogles wymienic na przetop,
    za anty je napewno nie postawiles, bo skoku pkt u Ciebie nie bylo nawet budujac 100k reckow.
    hipoteze odrzucamy

a na dodatek chcesz mi powiedziec ze ziomek ktory wlozyl w konto mnostwo kasy + wyladowal na pregierzu za push, nie probowal odzyskac pzeta a ty zebrales calosc?

wiekszego zysku z tego starcia nie dalo sie pociagnac, brakowalo zebys gsy jeszcze dorzucil :E

dodam ci jeszcze ziomus, ze zebys zebral calosc bez jego ingerencji musialo by go nie byc 2h po zdjeciu URLOPU.
    a jesli liczyc recki nie twoje a kogos to 3,5h

po zdjeciu urlopu!!

hipoteze tez odrzucamy

doskonale wiedziales kiedy stuknac jego, bo wiedziales o ktorej urlop zarzucilem - tylko dlatego zeby spushowac niezniszcalnego sie ze mna przeprowadziles do niego w uklad,

prawda jest taka ze poczules smrod kolo dupy jak ci powiedzialem ze jak postawie stocznie to ide z toba na remis, dobrze mordo pobawimy sie zatem na nowych zasadach.
    bo dzisiaj sobie niezle pojechales,

w miedzyczasie idz ogol nogi.
    bo bardziej oczywistego pushu z twojej strony juz dawno nie widzialem,

zlom na jozie byl z bledu jozza, ale ten zlom jest tylko i wylacznie z kupionego twojego konta bo nie wierze ze niezniszczalnego nie bylo 2h na koncie, bo to by znaczylo ze nie dosc ze pakowal kase w konto to jeszcze byl skonczonym debilem.

albo masz od cholery szczescia.

Post był edytowany 11 razy, ostatnio przez mayday ().

• Entro darowałbyś sobie ta zazdrość. Przecież widać ze to czyste starcie. To rw cichego tu nie ma prawa być nawet podejrzenia o push. Nie wiem co Ty za wymysły tworzysz. Bite pół godziny Ci tłumaczyłem ze to mieszanka szczęścia i umiejętności. Wyczucia czasu, obserwacji, umiejętności wysłania floty, umiejętności wypełnienia blankietu przelewu. Nic tylko gratulować, uczyć się, padać na kolana i całować stopy.

ps tak, tak, wiem Makrela skończysz w reckach.
    pss numer konta wyśle na pw ;)

''Bo z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby.''
    Pb Solo - 346,963% i Acs - 451,005%

Ilość ST >300

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RY&K@ ().

• Mateusz nie mam nawet ochoty, ironizowac a wynika to glownie z tego ze - ja moge byc arogancki tutaj i bezczelny,

[ciach] przebija wszystkich lacznie ze mna, bezczelnosc tego rw polega na tym ze brakuje jeszcze zwozonych satelit ze wszystkich planet zeby mu zapelnic bardziej recki,

kalkulacje byly takie zeby niezniszczalnemu posciagac kule, a potem zalatwic tego pajaca, a ten lamus(potocznie: klasowy odludek, samotnik) kupil konto od niezniszczalnego a tutaj wyjdzie na wielkiego bohatera, tylko dlatego ze jego koledzy nie beda wstanie przyjac kilku podstawowych faktow - ktore napewno by zobaczyli jakby obserwowali niezniszczalnego

nigdy ten kolo nie byl na koncie wieczorami,
    wchodzil na konto o 5 rano i farmil,
    nigdy nie trzymal surki na moonach, a jak trzymal to po to zeby ja wlozyc na 2g w stocznie bo tam ma najwyzsze nanity
    nigdy niezniszczalny nie trzymal na kulach calej floty tylko na jednej gsy a na drugiej flote,
    niezniszczalny nigdy nie mial na kulce wiecej niz 80kk wachy,
    niezniszczalny fsowal na 1g, a latal na 2g
    zostawial jedynie na 1g gsy a reszta floty byla na 2g.

takze jest 10 do minus 15 szans ze jest to uczciwe rw, w co watpie.
    bo przed banem niezniszczalnego zlapalem skanem i flota byla na 2g, jak sie znalazla po banie na 1g,
    magia napewno
    a w szczegolnosci umietnosci cichego

Super Moderator Asiaa:
    Obraza

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez mayday ().

• graty ubicia pushera ;d
    to ze byliscie u niego w us nic nie znaczy on zawsze siedzi siedział i bedzie siedział tam, tez tam kiedys bylem z lotka jak tu gralem
    cos mu sie pomylilo albo bot sie zawiesil

pozdro
    paranoi
  • [ciach]

Jeszcze raz graty
    Mega procent i mega zysk - oby teraz dostawcy deuteru się spisali ;)
    Obrońcy oczywiście Sz.O ! Miesiąc i się odbudujesz :E

Super Moderator Asiaa:
    Offtop.
    "Nigdy nie poznacie bohatera, którym było pisane Nam się stać"
    u50 - OFF
    uDraco - ON
    Chatek_emeryt

• niesprzedawajcie WIPOM przez miesiac DEXU i cienko beda kwiczec beda tez mniej latac bo na czym na biodieslu?? NIE gratuluje SzTejka...pewnie bana za push napewno nie bedzie
  • HAHA ale zal siedzisko sciska idze entro pusherze sie lecz. ODDALES SURE CRY JUZ ?
    Ile raazy Raurau juz zloma dostal ? a Matiq jak go wlanal ? detektywie ? zebys wiedzial[ciach] raurau gral do 23-24 maks pozniej wracal o 3-4 pusczal farminig i tak w kolko dziecko dorgie.. a ile razy fsa nie pusi lub nie odebral do juz bajka.. Nawet jak zerkniesz na st w ktorych stracil kulke czy kulki to i tak tych fsow nie odbieral taki mial juz zwyczaj..No ale boli ;) w koncu trzeba bedzie nastpne konto kupic zeby podgonic Cichego.. Zglos Matiqa za pushe jescze no i mnie z 6 razy plus drugiego cichego pushujemy sie tym kontem na zmianie :ocb:

Gratki mega zysku..

Super Moderator Asiaa:
    Obraza.
  • to ciekawe co powiedziales cichy, co powiesz na bana od administracji forum za multikonto?

niezniszczalny nigdy nie zachowywal sie jak patałach, wiec mysle ze to ty piszesz z jego konta, a na jego miejscu sprzedal bym ci konto na forum i w grze.
    bo niby po co mu to ?:)

wyslesz mi cichy pocztowke z londynu?

malak cie pozdrawia, do dzisiaj sie z ciebie smieje ze kupiles od niego konto za 1300 zl.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez mayday ().

• matko jedyna % i zysk powalający gratulacje wielkie
    a obrońcy odpoczynku w realu
    Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.
  • Skończył tam gdzie jego miejsce :) a jeszcze niedawno pisałem, że tak będzie ]:-D
    I niech kończy :E

% piękny, a zysku pozazdrości każdy :) gratuluję :>
    ST 169 1 104 816 % :gszo:

PB SOLO 66 686,35%
    PB ACS 369 507,5%

UDRACO - 567 593,2 - 94 ST
    U1 - 9693,37 - 10 ST
    U50 - 73 165,47 - 10 ST
    U67 - 9937,6 - 4 ST
    UAndro - 18 326,18 - 3ST

TOP 1 ACS uAndro
    TOP 3,5 ACS u50
    TOP 6 uDRACO

U12 - 48 396% - 24 ST
    U12 + DRACO SD - Aktywista TOP 1

VENI VIDI VICI (!)
  • ja pierdziu,macie czelność do wklejania takich RW :ocb:
    chyba co to po niektórzy mogli by zostać lub są POSŁAMI-olaboga :roll:
    nie szkoda wam kasy :ocb:
    ja mam 3-4 konta na handel od 1k-2,5k

póki co to

• :E Moje ulubione uni do czytania teorii spiskowych przynajmniej się nie nudzę przy codziennych zajęciach jak was czytam. :E Ja powiem tak push pushem popędza. szlo komuś tam na tym koncie :) Proszę więcej takich teorii. Może kiedyś opiszę w pracy na ten temat ciekawie by było . Ostatnie żart bo kto by chciał to czytać poza mną. ^^
    Uni Draco] [/color] off :)

Uni orion on :)
    Uni 66 on :) top354

speedtest.net/my-result/3485047818 Typ Mobilny :)

Orion Best ACS 385% + 371% + 492%=1248% ;) Solo 200% +345 % + 195% +305%+116% +256% + 266%+ 259%+265+280% +395%+522% łącznie =3404% solo jak na ten czas :E

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Mroczny85 ().

• Burczga28 napisał(a):

To sprzdane w końcu czy nie bo nie wiem co pisać :E

Dla mnie to tak, że oszust wyeliminował oszusta. Nie wiem czy cieszyć się, że jeden zniknie z uni czy płakać, że ten drugi będzie silniejszy :D
    Gość schodzi z urlopu i kilka godzin później traci flotę - jak coś to sprzedawać konto w czwartek wieczór - wpadnie kasa na piątkowe balety :E

Dla mnie to, że Sander czy rufin czy inny sojusznik się nie wpisał też świadczy, że wiedzą, że to szwindel.
    Tylko utytyty sika w majty i gratuluje, ale do tego to się przyzwyczaiłem - wszędzie musi sobie posta nabić.

Ot takie moje skromne zdanie :>
    Nie ma co się denerwować czy skakać sobie do oczu - już w tej grze nic mnie nie zdziwi :D
  • to iż Niezniszczalny nie chcę się odbudowywać świadczy o czymś
    tylko o czym
    o tym że nie wie jak odsyłać surkę na planetę GO czy o ...

choć sam widziałem jak Niezniszczalny nie odbierał floty to jednak zejście z urlopu i nie pilnowanie floty - nie w jego stylu
    choć sam tak kiedyś zrobiłem i to nawet nie raz ( Sander przyleciał)
    Wolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć

miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie
  • O widzę ktoś mnie poprawił że po 1h i 15 min już resztki na pz leżały.
    Czyli zdjął urlop po banie 15 min odczekał, potem cichy poleciał w 25 min i bum.
    I to pewnie jeszcze u niego w układzie :D

No proszę ludzie :E
    Entro był na pręgierzu i siedzi trochę w bagnie po kostki.
    Ale cichy to ma łajno po pępek a jeszcze stoi na ramionach u Winnera :D
  • Musiałem założyć nowe konto bo admin mi zbanował stare [ciach] . Graty Cichy ładnie pojechałeś, % powala na kolana, jest co topić.
    Mendy-a chyba żal [ciach] ściska że to nie on trafił
    Rarraru, odpoczynku od cyferek.
  • Huehuehue :E

"peszer" - zmiażdżyłeś mnie tym tekstem

"graty i miłego klepana floty .odbudowy nie będzie i konta też." - ułłłaaa ... ale zaraz którego? tylko nie mów że wszystkich Twoich bo na uni zostanie z 1000 playerów :E

Graty Cichacz ;)

"Dla mnie to, że Sander czy rufin czy inny sojusznik się nie wpisał też świadczy, że wiedzą, że to szwindel."
    Wręcz przeciwnie. Nie chcę tutaj popierać żadnej ze stron a wręcz odpowiedzieć obiektywnie - tylko winny się tłumaczy. Więc jak sumienie ma czyste to po co na siłę ma to tłumaczyć? komu? po co? Im mniej kłótni i pajacowania tym lepiej ;)
    Trochę miałem doczynienia z Niezniszczalnym i raczej nie stawiał bym tu na push. Obserwacje Entro po częsci są słuszne ale utyty opisał go precyzyjnie ;) To się zdarzało nie raz nie dwa.
    Himalia: TOP 4 (2020) / 66 ST OFF
    Yildun: TOP 13 (2018) / 52 ST OFF
    Quaoar: TOP 14 (2017) / 46 ST OFF
    Vega: TOP 30 (2015) / 33 ST OFF
    Draco: TOP 3 (2013) / 32 ST OFF
    PBSolo: TOP4 uDraco 42790,47%
    PBAcs: TOP1 uVega 102574,71%
  • czas kasować konto na draco
    szambo się zrobiło
    kilka lat do tyłu za takie numery ban był od razu do 2033 roku
    To tylko gra ;)
    pozdro

by Dark Avenger

STOP WAZELINIARZOM NA FORUM

Dexxter napisał:"to jest niepotrzebne choc moze być przydatne"
    Best RW - 266.28%
  • emcar napisał(a):

czas kasować konto na draco
    szambo się zrobiło
    To tylko gra ;)
    pozdro
    Nic dodać nic ująć. Odechciewa się wchodzić nawet na forum. Nikomu nic.
    LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH

PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW

Best Solo :thumbup: : u Yildun -41235,73%

Best ACS U Quaoar -147810.62%

Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali.
  • emcar napisał(a):

czas kasować konto na draco
    szambo się zrobiło
    To tylko gra ;)
    pozdro

Zgadzam, się dlatego na tym syfie już konta nie mam ;P zapraszam na orion tam przynajmniej nie oszukują a ta sama prędkość co na draco, tylko złom mniejszy :D co do oszukiwania tam mam nadzieję że się mylę XD
    Uni Draco] [/color] off :)

Uni orion on :)
    Uni 66 on :) top354

speedtest.net/my-result/3485047818 Typ Mobilny :)

Orion Best ACS 385% + 371% + 492%=1248% ;) Solo 200% +345 % + 195% +305%+116% +256% + 266%+ 259%+265+280% +395%+522% łącznie =3404% solo jak na ten czas :E
  • Było spokojnie puki bydło z u60 się nie zwiozło i zaczął się...
    Masz racje emcar dzisiaj złotówki rozdają karty, po co mają banować kurę znoszącą złote jajka(czytaj: osoby które notorycznie naginają zasady gry ale kupujące sporo cudownego ogejowego nektaru)

:graty: dla obrońcy bo pusher jest pierwsza klasa
    Draco max top62 off
    Draco Come Back max top132 off
    Gemini max top71 off
    kassiopeia max top71 off

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Burczga28 ().

• Burczga28 napisał(a):

Było spokojnie puki bydło z u60 się nie zwiozło i zaczął się...

Muuuuu :D
    O przepraszam ja też jestem z u60 ]:-D

Cichy pozmieniał teraz nicki kont w układzie na afgan i bolek. Albo znów będzie handlował z nimi po minimalu albo szykuje jakiś bardziej misterny plan ]:-D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez baaabuuu ().