TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• okonek1 napisał(a):

RW warte naszego top1!
    XD XD XD

Poleciał niszczarkami bo przecież obrońca się nie zaloguje.
    Pewnie się zalogował tak jak by było już po. A tu zonki nie w porę i trzeba wymyślec jakąś łzawą histerię. RW to normalna ustawka i śmierdzi z daleka.

Surowce powinny trafic na planetę GO bez jaj. Top1 ACS zresztą też wysoce podejrzane, ale czego się można spodziewac po top łanie x_x

Proszę by ktoś normalny zgłosił to RW do GO , bo sam nie mam konta na andro by je zgłosic... :]

niema co zgłaszac obronca lubił nie odebrac fsa a ja miałem mega daleko

a co do top 1 acs to zapytaj kerama
    sam ci powie ze rok latania na pz na tym samym moonie i przybliżonym czasie musial sie tak skonczyc poprostu nie było jak tego wczesniej zakonczyc
  • Hmm...
    Pierwotnie nie chciałem nic odpowiedzieć na tekst okoprokopa, ale zmieniłem zdanie.
    Kreda nie raz zostawiał flote w taki sposób - każdy mógł na to leciec, w tym też nasz krzykacz. Ja pewnie tej nocy tez bym nie poleciał bo juz tak kiedys na to leciałem o tej samej porze to mi uciekł, a ja straciłem sporo deu - teraz chęć rehabilitacji zwyciężyła i udało się, zresztą z łaski obrońcy.
    Oko - napisz dokładnie o co chodzi, a sam zgłoszę byś się nie stresował.
    Tu wkleje jeszcze jeden tekst obrońcy - mam nadzieję, że nie będzie zły, bo nie ma tu nic kontrowersyjnego

Od: kreda85 [xxxx]
    Do: tatkojmb
    Temat: RE:RE:Nie dotyczy
    Data: 22.09.2013 06:37:47

usuń
    odpowiedz
    zgłoś

Od 2 lat gram bo gram, flote nie raz zostawialem swiadomie na moonie przez ten czas. Szkoda ze sam duzo straciles jednostek, ale zysk i tak spory.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• No Tatko Stary Druhu Widze Ze Nadal Szalejesz...
    Gratki i Wiazaneczka Obrońcy <:

Eh i zawasze te osoby co im sie niepodoba to i tamto...

Pozdro
    Post Późno ale co tam :P
    Uni 8 HoA Top 600 Off
    Uni 20 PzWl Top 400 Off
    Uni 33 M.A/HoA Top 10 Off
    Uni 47 Bractwo Top 40 Off
    <: 189 st okolo 95k% <:
  • Gratki STeka i to jakiego :D

sam znam już (niestety) dwie osoby, które chciały się "wykończyć" i "zakończyć" przygodę z OG.
    Dla mnie kończenie jako looser to trochę przykre i żenujące, ale są różni ludzie :D

btw
    w takim tempie to połączenie serwerów będzie, gdy na serwerze pozostanie 500 graczy.
    Masakra! Gameforge zabija OGame z każdym otwarciem nowego serwera i bezczynnością w sprawie łączenia UNI :(

W ogóle to połączcie serwery ze wszystkich krajów to by była kupa międzynarodowej zabawy :)
    --->i tak tego nie zrobią<---
    :(