TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming

Witam,

Po mojej wczorajszej głupiej wpadce postanowiłem poszukać czegoś na otarcie łez :D

Flota stała niepilnowana, więc poleciałem. Taka operacja jest kosztowna, stąd małe opóźnienie w wysyłce recków. Czułem się jednak bezpiecznie, gdyż okolica jest czysta. Sprawdziło się - zebrałem całość.

Do starcia by nie doszło, gdyby nie bardzo dla mnie przyjemna postawa obrońcy. Po długim locie nagle zalogował się - ja zauwazyłem to na 30-35 sek przed, a kreda napisał ze na 42 sek. Było sporo czasu na ucieczkę, a ja gdy to zobaczyłem miałem taki wisielczy humor jakiedo dawno nie pamietam. W tym jednak przypadku uśmiechnęło się do mnie szczęście jakiego nie miałem wczoraj. Oddam głos obrońcy:

Od: kreda85 [xxx]
    Do: tatkojmb
    Temat: Nie dotyczy
    Data: 22.09.2013 06:27:57

usuń
    odpowiedz
    zgłoś

Hej. Cos chyba poprzednia wiadomosc nie doszla. Po pierwsze to gratuluje i dziekuje. Zalogowalem sie na 42. Sek przed atakiem wiec juz mialem uciekac a ty miales poczuc tylko spaliny moich dt ale stwierdzilem ze to jedyny sposob by skonczyc z gra to masz maly bonus. Pozdrawiam kreda

Bilans szczęścia i pecha wyszedł wiec mi na zero. Dla mnie jest to powód do ogromnej radości, gdyż w tym momencie mam top1 solo, top1 acs i top2 acs andromedy.
    Bardzo dziękuję kredzie za umożliwienie dokonania tego st - pozdrawiam więc też sojusz obrońcy - Gildię!

Moim przyjaciołom i sojusznikom dziękuję za słowa wsparcia - jak widzicie tatko zyje i ma się dobrze. Straty mam tak wysokie, że spadłem w statach, ale to dla mnie detal. Może jeszcze powróce, tym bardziej, że starcie jest zyskowne.

Pozdrowiłbym wielu, ale gram juz tyle lat, że powinno byc kilka linijek nicków. Nie gniewajcie się, ale z obawy o pominięcie kogoś nie wpiszę ich.
    Mam nadzieję, że graczom MIT, dawnym graczom SCS, przyjaciołom z naszego u andro i czwórkom z u68 poprawiłem humor. Sobie z pewnością. Pamiętam też o przyjaciołach z innych uni - ave!!

[center]Starcie z 2013-09-22 05:51:11 następujących flot:

Agresor tatkojmb [MIT] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 35.000
    L.myśliw. 850.252
    O.wojenny. 1.123
    Panc. 32.294
    Niszcz. 9.198
    Razem: 927.867

Obrońca kreda85 [Gildia] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    D.transp. 3.635
    G.Smierci 328
    Razem: 3.963
    Obrona:
    L.laser 70
    Gauss 100
    Plazma 40
    Razem: 210

...po 3 rundach:

Agresor tatkojmb [MIT] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 30.888 -4.112
    L.myśliw. 754.392 -95.860
    O.wojenny. 1.008 -115
    Panc. 28.587 -3.707
    Niszcz. 8.134 -1.064
    Razem: 823.009 -104.858

Obrońca kreda85 [Gildia] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 40.017.522 metalu, 129.915.891 kryształu, 47.771.343 deuteru.

Dofarmienie:

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 6.669.587 metalu, 21.652.648 kryształu, 7.961.890 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 3.334.794 metalu, 10.826.324 kryształu, 3.980.940 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 1.667.397 metalu, 5.413.162 kryształu, 1.990.470 deuteru.

Agresor stracił łącznie 854.883.000 jednostek, z dofarmieniem 858.104.000.
    Obrońca stracił łącznie 3.332.660.000 jednostek, z dofarmieniem 3.347.037.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 641.351.700 metalu i 492.329.700 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 11336,81%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 209.252.000, K: 345.433.725, D: -9.906.357, P: 544.779).
    Bilans obrońcy (M: -1.716.863.350, K: -1.504.491.875, D: -390.811.643, P: -3.612.167).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    [/center]

------------------------------- Statystyki ---------------------------------
    tatkojmb [MIT]
    ____Przed bitwą;
    _______ * ilość statków: 927.867
    _______ * ilość punktów za flotę: 7.503.128
    _______ * wielkość pola zniszczeń; metal: 1.257.597.300, kryształ: 806.627.100 (103.212 recyklerów)
    _______ * % szans na powstanie księżyca: 20642,24%
    ____Po bitwie;
    _______ * ilość statków: 823.009
    _______ * ilość punktów za flotę: 6.648.245
    _______ * wielkość pola zniszczeń; metal: 1.114.788.600, kryształ: 714.440.400 (91.462 recyklerów)
    _______ * % szans na powstanie księżyca: 18292,29%
    kreda85 [Gildia]
    ____Przed bitwą;
    _______ * ilość statków/struktur obronnych: 3.963/210
    _______ * ilość punktów za flotę/struktur obronne: 3.323.620/9.040
    _______ * wielkość pola zniszczeń; metal: 498.543.000, kryształ: 400.143.000 (44.935 recyklerów)
    _______ * % szans na powstanie księżyca: 8986,86%
    ____Po bitwie;
    _______Stracił wszystkie jednostki!
    ------------------------------------------------------------------------------------
    [center]Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]

(56685) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.133.700.000. Na polu zniszczeń
    [xxx] znajduje się 641.879.700 jednostek metalu i 492.755.400 jednostek kryształu. Flota odzyskała 640.944.600 jednostek metalu i 492.755.400 jednostek kryształu.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• brawo Tatko :D przetapiaj na zabawki :D
    Obrońcy powodzenia :D co by nie wrócił do nałogu :E
    Jordanek vel. KochamPaskude
    * * * * *
    uni Libra
    * * * * *
    „Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę.
    Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo. Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy...
    ...Moc mnie wyzwoli"
  • Obrońca postanowił popełnić samobójstwo w grze i zakończyć z hukiem ten nałóg ,jego wybór . Jest nowe Top 1 solo na Andromedzie !
    Graty Tatko - ciężko będzie pobić ten % choć postaram się by To nowe Top-1 nie wisiało na tej pozycji 10 mieś jak moje :)
    Ładny zysk .

Andromeda ST # 90
    Szu [ POGROMCY MITÓW ]
  • No i to jest klasa Gracz !!! Wpadka go nie załamała tylko od razu wziął się do pracy i odrabiania strat. Graty Tatko % i "top łan".
    Widzę fajną wewnątrz sojuszową rywalizację z Szu :P
    Czekam więc na kolejne % :D
  • No cóż, postawa obrońcy dla Ciebie bardzo szczęśliwa :) więc wyjątkowo zaczne od kredy gratuluje Tobie postawy i podejścia, powodzenia w realu lub dalszej grze.

Tatko, należało Ci się to st jak psu micha ]:-D , i nie dla tego żeś top 1 ale dlatego że grasz for fun i dla przyjaciół i sojka. Dzięki za poprawę humoru po wczorajszym dniu, liczę że teraz to już nam nie będziesz humoru psuł i odrobisz latawce ;] mamy jeszcze sporo do zrobienia.
    Gratuluje top 1 solo bo wynik zacny, a i jak na taki % zysk pokaźny co jest rzadkością :)

przetapiaj ku chwale MIT :D
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• Gratuluje tatko zacnego % który daje Ci TOP 1 solo ;]
    Widzę szczeście Ci dopisuje raz że masz jeszcze wszystkie pc dwa że koleś się loguje i postanawia Ci zostawić stateczki... jak ja na niego latałem to tylko raz go złapałem i jeszcze złom podbierał :E Tatko puść lotka może jakis mln wpadnie :D
    Przetapiaj na latajki i odrabiaj straty ^^
    Kotl3t udało Ci sie masz top 1 :D

edit: Dzieki za pamięć ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nastrro ().

• graty wujaszku wiesz jak sie obudzić:) postawa obrońcy zszokowałą mnie życze tak wiec powodzenia w realu i dzieki ze pozwoliles zrobić mojemu staremu przyjacielowi takie starcie tatko top na flote i baw sie dalej dzieki za linka ave!
    181,812% 111st 92normal + 19 speed u33 (11) u47 (1) u41 (26) u64 (21) u60 (15) uN (5) OFF
  • kreda długo był nieuchwytny... a kiedy kotlet wyniósł moona z końca 3g, to myślałam, że już nikt go tam nie złapie i w spokoju nabuduje co najmniej 1000 gs, a tu niespodzianka...

gratulacje za top1 solo z pięknym zyskiem :)
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • Obrona cial dobic do 1000 gesi, ale pozniej budowalem kopalnie i cialem nazbierac na nastepnplanete juz za kilka dni mlonleciec astro.
    Dzis nie moglem spac nie wiem dlaczego ? Moze podswiadomie cos czulem, no i zgadlem. Budze sie i pierwsze co to Ogame. Loguje sie i co widze trojkat i z tego co pamtam 42 sek, budze moja i mowie jej koncze z ogame na co my oboje w smiech... buhahaha. Dawno sie tak nie usmlismy ;) strona startowa zmieniona konta na forum i do ogame skasowane z formularza. Na konto mam chetnego wiec nie kasuje. Pozdro maniaki :)
  • kreda napisał(a):

Obrona cial dobic do 1000 gesi, ale pozniej budowalem kopalnie i cialem nazbierac na nastepnplanete juz za kilka dni mlonleciec astro.
    Dzis nie moglem spac nie wiem dlaczego ? Moze podswiadomie cos czulem, no i zgadlem. Budze sie i pierwsze co to Ogame. Loguje sie i co widze trojkat i z tego co pamtam 42 sek, budze moja i mowie jej koncze z ogame na co my oboje w smiech... buhahaha. Dawno sie tak nie usmlismy ;) strona startowa zmieniona konta na forum i do ogame skasowane z formularza. Na konto mam chetnego wiec nie kasuje. Pozdro maniaki :)

Ja też nad tym myśle ale nie w taki sposób, gratulacje decyzji i odwagi na takie buuum.
    Tatko graty ST bo jest co podziwiać, faktycznie ciężko będzie to poprawić. Ale jak widać ostatnio w dziale ST robi się tłoczno.
    No i odrabial straty sojuszniku , wydawaj surke i wskakuj ponownie na pierwsze miejsce
    EX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum

23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%

Andromeda ON
    - SOLO - 8
    - ACS - 8
    Uni 32 OFF
  • Gratulacje wodzu top :top1: jest na czym oko zawiesić :brawo: szybkiego przetopu no i odbudowy pancy i powrotu na tron !

Kreda tobie życzę powodzenia w realu i męskiej decyzji :super: ciekawy musiał to być widok jak budzisz swoją kobietę nad ranem i oznajmiasz że kończysz z ogame :D hehehe

Nie ma co - takiego drugiego gracza z takim podejściem jak Ty to można tylko ze świecą szukać ;)

Reasumując jeszcze raz tatko tobie Gratulacje stejka bo jest konkretny XD a Kredzie powodzenia w realu :]
    Ave Racovia !!
  • Gratuluje TOP 1 solo! ostatnio wtopiłeś a tu patrze poprawiłeś sobie humor zacnym STekiem nawiasem pisząc spora ilość GSów padła jak na to uni

obrońcy powodzenia w realu ;)
    stare chińskie przysłowie mówi : Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę że nie wszystko da się rozwiązać przemocą ;)
  • Dzieki za pamiec Jacku i linka
    gratuluje, wiekszosc topowych starc na tym uni u Ciebie =)
    ponoc fortuna sprzyja szczesciarzom
    nieoczekiwana decyzja Kredy sugeruje, ze do nich nalezysz ;)
    328 zyczen, mozesz zaszalec ;)
    czego Ci mozna zyczyc?
    chyba pobicia wlasnych rekordow i nieustajacej przyjemnosci z gry
    sprawnego przetopu :)
    a Kredzie ofc powodzenia, czymkolwiek sie teraz zajmie
    pozdrawiam serdecznie

Niczego nie oczekuję i niczego się nie boję. Jestem wolnym człowiekiem.
  • Ave Tatko. Dzieki za link. Zastanawialem sie jakis czas temu co u Ciebie slychac. Nawet rozwazalem powrot....Gratulacje za wspanialy wynik. Widze, ze tu na Andromedzie niezle Ci sie wiedzie. Powodzenia i czekam na kolejne Twoje ST.
  • RW warte naszego top1!
    XD XD XD

Poleciał niszczarkami bo przecież obrońca się nie zaloguje.
    Pewnie się zalogował tak jak by było już po. A tu zonki nie w porę i trzeba wymyślec jakąś łzawą histerię. RW to normalna ustawka i śmierdzi z daleka.

Surowce powinny trafic na planetę GO bez jaj. Top1 ACS zresztą też wysoce podejrzane, ale czego się można spodziewac po top łanie x_x

Proszę by ktoś normalny zgłosił to RW do GO , bo sam nie mam konta na andro by je zgłosic... :]