smoki

• GA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rosska napisał(a):

Jest jakaś rzecz na punkcie, której masz obsesje? :D chodzi mi o takie zwykłe rzeczy, u mnie to np. są świeczki i kubki :P

Pozytywną, czy negatywną?

Negatywna to pająki. Obrzydliwe, włochate, bleeeee...

Pozytywna to książki. Dużo książek. Cały pokój i poddasze z książkami.

Ile masz tych świeczek i kubków?
      Kontakt z Operatorami Gry

Smok jest dziki, Smok jest zły, Smok ma bardzo ostre kły
    • smoki napisał(a):

Ile masz tych świeczek i kubków?
      Oj, bardzo dużo :D A książki też uwielbiam i też mi się już nie mieszczą, w każdym pokoju jest ich pełno.

Lubisz święta? Czy może podchodzisz do nich z dystansem?
      Ja chyba jedyne co lubię do dekoracje świąteczne, te wszystkie lampki :D
    • Rosska napisał(a):

Lubisz święta? Czy może podchodzisz do nich z dystansem?
      Ja chyba jedyne co lubię do dekoracje świąteczne, te wszystkie lampki :D

Nie lubię!

Ale faktycznie lubię świątecznie przystrojone miasto. Zwłaszcza kiermasze świąteczne: śnieg, choinki, stragany z błyszczącymi cudeńkami i grzańca do kompletu :D

• smoki napisał(a):

Ale faktycznie lubię świątecznie przystrojone miasto. Zwłaszcza kiermasze świąteczne: śnieg, choinki, stragany z błyszczącymi cudeńkami i grzańca do kompletu :D
      Ooo, no, te kiermasze są super!
      Byłaś na jakimś ostatnio? W Warszawie pod narodowym jest, ale jakoś nie miałam okazji, żeby się tam wybrać :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rosska ().

• Pan Święty napisał(a):

wszystkiego dobrego w 2015 roku

I Tobie też!

Rosska napisał(a):

Ooo, no, te kiermasze są super!
      Byłaś na jakimś ostatnio? W Warszawie pod narodowym jest, ale jakoś nie miałam okazji, żeby się tam wybrać :D

Byłam w Warszawie ostatnio, ale w innym celu :D No i na dodatek był to początek listopada, więc mało kiermaszowy czas

• Smoku! Smoku!

Dzisiaj może będzie trochę kulinarnie, bo Gryzek głodny jest. :(
      Danie z dzieciństwa, które uwielbiałaś?
      Często chodziłaś do babci na obiadki?
      Twoje popisowe danie? potrafisz ugotować coś, czego zawsze jesteś pewna, wiesz, że wyszło znakomicie, a rodzina i przyjaciele rozpływają się przy stole, kosztując Twojego dzieła? :)
      Otwarta jesteś na nowe smaki? Próbujesz eksperymentować? {;
      Myślisz, że powiedzenie 'przez żołądek do serca' jest prawdziwe?
      Wolisz jeść na słodko, czy bardziej na słono?
      Nie wiem, czy byłaś.. Gorąco polecam restaurację Wook. Jest tam teraz super oferta, płacisz niecałe 30 zł i.. jesz ile chcesz (Napoje również są wliczone w cenę - nie wszystkie, bo na przykład za alkohol się normalnie płaci). Do wyboru masz bodajże 100 dań z kuchni chińskiej (w większości), meksykańskiej i włoskiej. Nikt Ci nie patrzy w talerz, próbujesz wszystkiego, na co masz ochotę - bez ograniczeń. Co myślisz? :*
      Uwielbiasz makarony? Pod różnymi postaciami: z mięsem, bez mięsa, zapiekane, smażone, z serem, w sosie.
      Dużo masz czasu na przebywanie w kuchni? Lubisz to w ogóle? :)
      Gdyby Gryzek wpadł.. to co byś mu zapodała? :P

.me ma nadzieję, że narobił smoczkowi smaczka. :* :*

• Indestructible napisał(a):

Smoku! Smoku! Mój Gryzek wrócił! .me głask Gryzka

Dzisiaj może będzie trochę kulinarnie, bo Gryzek głodny jest. :( A kiedy nie jest? :D
      Danie z dzieciństwa, które uwielbiałaś? To nie będzie danie, a smak > słone masło! A może jednak danie? Bo ja to wyjadałam z lodówki odkrajając po kawałeczku
      Często chodziłaś do babci na obiadki? Miałam babcie & obiadki w domu
      Twoje popisowe danie? potrafisz ugotować coś, czego zawsze jesteś pewna, wiesz, że wyszło znakomicie, a rodzina i przyjaciele rozpływają się przy stole, kosztując Twojego dzieła? :) Nieskromnie powiem, że wszystko. Gotowanie to moja pasja i dar.
      Otwarta jesteś na nowe smaki? Próbujesz eksperymentować? {; Nie każde
      Myślisz, że powiedzenie 'przez żołądek do serca' jest prawdziwe? To zależy czy chce się być partnerką czy kucharką :P
      Wolisz jeść na słodko, czy bardziej na słono? Słono!
      Nie wiem, czy byłaś.. Gorąco polecam restaurację Wook. Jest tam teraz super oferta, płacisz niecałe 30 zł i.. jesz ile chcesz (Napoje również są wliczone w cenę - nie wszystkie, bo na przykład za alkohol się normalnie płaci). Do wyboru masz bodajże 100 dań z kuchni chińskiej (w większości), meksykańskiej i włoskiej. Nikt Ci nie patrzy w talerz, próbujesz wszystkiego, na co masz ochotę - bez ograniczeń. Co myślisz? :* Mniam, mniam. Kiedy tam idziemy Gryzku?
      Uwielbiasz makarony? Pod różnymi postaciami: z mięsem, bez mięsa, zapiekane, smażone, z serem, w sosie. W każdej postaci!
      Dużo masz czasu na przebywanie w kuchni? Lubisz to w ogóle? :) Uwielbiam, ale już nie mam na to czasu. Teraz robię dania, które nie zajmują wiele czasu.
      Gdyby Gryzek wpadł.. to co byś mu zapodała? :P Mówiłaś, że lubisz mięsko, więc:
      polędwica wołowa, taka różowa w środku i chrupiąca na zewnątrz
      pieczone ziemniaki z rozmarynem, tymiankiem i czosnkiem
      jakieś zielsko do tego (może być rukola)
      butelkę czerwonego wina
      przerażająco słodkie ciastka z mączki migdałowej, masła, ciemnego cukru i odrobimy dżemu malinowego
      czarne espresso żeby to wszystko przeżyć :P

.me ma nadzieję, że narobił smoczkowi smaczka. :* :* Smok jest głodny!

• .me boooo smoka. :P

Oupss, zapomniałam odpisać, że Twoja propozycja na naszą romantyczną kolację bardzo, bardzo mi się spodobała!
      To.. kiedy i gdzie! będę na pewno!
      Obecnie.. ulubiona czynność domowa? Pewnie usypianie smoczusiów. :P
      Chciałabyś mieszkać na statku? takim luksusoooowym!
      Masz manię robienia zdjęć? Komuś? Sobie? Czy raczej od aparatu z daleka? ;)
      Jak zdobyć serce teściowej? (.me czeka na jakiś iście smokowy sposób! ]:-D )
      Smok lubi się pluskać w wooodzie? A w jakiej najbardziej? :>

.me dzieli się ze smokiem swoim śniadankiem. ;*

.me boooo smoka. :P .me gryz Gryzka :D

Oupss, zapomniałam odpisać, że Twoja propozycja na naszą romantyczną kolację bardzo, bardzo mi się spodobała!
      To.. kiedy i gdzie! będę na pewno! No jak to gdzie? przecież ja już czekam i czekam!
      Obecnie.. ulubiona czynność domowa? Pewnie usypianie smoczusiów. :P A czy spanie kwalifikuje się jako czynnośc domowa? W domu śpię :D
      Chciałabyś mieszkać na statku? takim luksusoooowym! Nie! Nie umiem pływać i lubie spacerować (niekoniecznie po pokładzie)
      Masz manię robienia zdjęć? Komuś? Sobie? Czy raczej od aparatu z daleka? ;) Kiedyś robiłam setki zdjęć, teraz jakoś samoistnie pasja wygasła.
      Jak zdobyć serce teściowej? (.me czeka na jakiś iście smokowy sposób! ]:-D ) Szanować jej teretorium i nie wpuszczać na własne. Można też pożreć razem z sercem <:
      Smok lubi się pluskać w wooodzie? A w jakiej najbardziej? :> W wannie :)

.me dzieli się ze smokiem swoim śniadankiem. ;* .me karmi Tygrysa swoją kolacją

• Hej pomarańczowy Smoku :)

Dać, czy dostać ?
      Co najbardziej lubisz robić w niedzielny poranek ?
      Gdy jest mi smutno to...
      Kiedy mi coś nie wychodzi to...
      Kiedy mam chandrę to...
      Na co najchętniej wydajesz kasę ?
      Brak internetu czy brak zasięgu w telefonie ?

/me dobranoc ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gootek ().

• Gootek napisał(a):

Hej pomarańczowy Smoku :) Hej mój ulubiony Gościu

Dać, czy dostać ? Dać. Absolutnie gratis.
      Co najbardziej lubisz robić w niedzielny poranek ? SPAAA C!
      Gdy jest mi smutno to... Boję się odpowiedzi. Staram się patrzeć na świat przez pozytywy i ignorowac to co złe.
      Kiedy mi coś nie wychodzi to... Mam motto "padłaś -powstań! Podnieś koronę i biegnij dalej!
      Kiedy mam chandrę to... Zawijam się w kołdrę i spię!
      Na co najchętniej wydajesz kasę ? Na autko i rzeczy do autka!
      Brak internetu czy brak zasięgu w telefonie ? Chcesz mnie zabić tylko nie wiesz jak?

/me dobranoc ;).me dobranockuje Gootek

• Brak internetu czy brak zasięgu w telefonie ? Chcesz mnie zabić tylko nie wiesz jak?

Nigdy w życiu :D

Co byś chciała najbardziej dostać w prezencie od życia ?
      Jak sie nazywa ten moment, w którym kobieta znajdzie w torebce to, czego w danej chwili faktycznie potrzebuje ?
      Co to znaczy, że coś istnieje ?

/me raz jeszcze Dobranoc.
    • Gootek napisał(a):

Co byś chciała najbardziej dostać w prezencie od życia ? Dłuższe życie. Ludzie żyją stanowczo za krótko!
      Jak sie nazywa ten moment, w którym kobieta znajdzie w torebce to, czego w danej chwili faktycznie potrzebuje ? Prawdziwy CUD :D
      Co to znaczy, że coś istnieje ? To znaczy, że nikt w to nie wierzy.

/me raz jeszcze Dobranoc. /me dzień dobry

• Ludzie? :o A co to się ma do smoków? :roll:

Masz do wyboru 3 kolory powiedzmy... pomarańczowy, zielony i łososiowy. Który wolabyś zobaczy u siebie na ścianie, który na samochodzie... a który na sobie? :>
      Że na profilu forumowym chcesz zielony wszyscy wiemy.
      Poza tym pragę okresowo przypomnieć, iż zielone szeregi czekają na skrzydlate.

/me odchodzi osłanijąc wiadomo co wiadomo czym
      Zapraszamy do quizów w dziale HydePark Forum Ogame.pl:

Naukowych, Rozrywkowych lub Quizu sportowego
    • Cezarcfc napisał(a):

Ludzie? :o A co to się ma do smoków? :roll: W sumie to fakt <:
      Masz do wyboru 3 kolory powiedzmy... pomarańczowy, zielony i łososiowy. Który wolabyś zobaczy u siebie na ścianie, który na samochodzie... a który na sobie? :> Pomarańczowy, pomarańczowy i.... niech się zastanowię... Pomarańczowy!
      Że na profilu forumowym chcesz zielony wszyscy wiemy.
      Poza tym pragę okresowo przypomnieć, iż zielone szeregi czekają na skrzydlate. Ankietę przeprowadziliście? :>
      /me odchodzi osłanijąc wiadomo co wiadomo czym ./me zabiera wiadomo co, odsłaniając też wiadomo co! hyhyhy

PS> Czas reakcji na Twoje posty mi się pogorszył ;P

• Buu!

Odwdzięczam się z wizytą. ;)
      Idzie ciepło! Tygrys się chowa - smok się pokazuje! Więc.. upalny wieczór, skwar za oknem - co smok pije? I ile? I gdzie? I przy czym?
      Metoda na ładowanie baterii? ;)
      Co ostatnio przeczytałaś? Godne polecenia?
      Kiedy ostatnio zrobiłaś coś dla siebie?
      Wakacje zaplanowane?

.me cmok smoka. :*

Buu! BU!

Odwdzięczam się z wizytą. ;) .me głask Tygrysa
      Idzie ciepło! Tygrys się chowa - smok się pokazuje! Więc.. upalny wieczór, skwar za oknem - co smok pije? I ile? I gdzie? I przy czym? Wodę z lodem, miętą i limonką, lub to samo z podmianą wody na białe wino :D Na tarasie, w ogródkach przy pubach, w domu na kanapie - zależy gdzie mnie fantazja poniesie
      Metoda na ładowanie baterii? ;) Różne i różniaste: moje autko, zrobienie czeogś do sprawiło komuś innemu frajde, uporządkowanie jakiś swoich spraw.
      Co ostatnio przeczytałaś? Godne polecenia? To, co ostatnio czytałam raczej godne polecenia nie jest - ustawę o zamówieniach publicznych :quasi:
      Kiedy ostatnio zrobiłaś coś dla siebie? Akurat mi się ostatnio zdarzyło, po bardzo dłuuuugim czasie.
      Wakacje zaplanowane? Tak! W bardzo gorącym miejscu :D

.me cmok smoka. :* .me od-cmok Gryzka :*

Smok. c; Gryzek :*

Czy smok jest bardziej humanistyczny, czy bardziej ścisły? :D Jest bardzo humanistyczny i nie lubi być uciskany :D
      Co każdy smok musi zrobić swoim życiu? :D Ile ludziów zjeść? :D To zależy od smoka. Zabronili jeść ludziów! Straszne czasy dla smoków!
      Ostatnio spełnione marzenie? ;) Ostatnio niestety legło w gruzach...
      Której wieży, z którą księżniczką pilnujesz? :D Mam wieżę, ale nie mam książniczki. /me łypie na Gryzka ]:-D
      Plany na majówkę? :) Majówka wyjazdowa z fajnymi ludziami!

/me cmok smok. ;* ./me głask Tygrysa

• Ave
      .me drapie smoka za uszkiem
      Ogry są jadalne? Jak tak to z czym są najlepsze?
      Co Smoki najbardziej lubią robić?
      Ulubiony styl gry w Ogame?

Super Moderator Toadie:
      Co to za nieodpowiednie pytanie? :< Ogry NIE są jadalne!
      However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
      “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
      GO - 2015-2016
    • Drakensang napisał(a):

Ave
      .me drapie smoka za uszkiem Zdecydowanie wiesz jak postępować ze smokami :D
      Ogry są jadalne? Jak tak to z czym są najlepsze? Są pyszne. W każdej postaci! Ale zabraniają mi jeść Ogry <:
      Co Smoki najbardziej lubią robić? Leżak + palma + książka + napój z palemką < już niedługo!
      Ulubiony styl gry w Ogame? Z serca - flociarz. Z rozsądku ekonom. Rodzina źle reagowała na budzik w środku nocy :D

Czo na mnie łypie? :x Mam Ci sprowadzić księżniczkę? .me idzie po ceza.. :P Poproszę dwie! Mlask! Nie powinnam się objadać na kolację
      Najcięższe decyzje jakie musisz podjąć jako GA? Co krok są takie. Ciągle walczy serce i rozum... U GA zawsze wygrywa rozum, ale serce czasem boli.
      Rygorystyczne przestrzeganie zasad, czy czasem podejście 'user-frendly'? Zasze pro-user, co nie znaczy że patrzę przez palce.
      .me ma koktajl bananowy - smok chcieć? :* Bardzo! ./me zaprasza Gryzka na niedzielne pieczenie mięska :*

Super Moderator smoki:
      Ogrze, uciekaj!

Bu! I jeszcze ramka z zieloną rangą mi sie zrobiła O_O

Super Moderator Toadie:
      Czemu sobie od razu rangi admina nie zrobiłaś? :P Ale właściwie, Smod to najlepsza ranga!

Super Moderator smoki:
      Bo nie umiem! A nie - zmiana wersji: przecież ja wszystko umiem :D

Administrator Forum Toadie:
      Ja niestety też nie umiem :(

• .me drapie smoka za uszkiem i daje my dobrą książkę.
      Co jest najgorsze w pracy jako GA?
      Ulubiony typ uniwersum?
      Ulubiony okręt w grze?
      Najlepszy wynik jaki miałaś w grze?
      Czemu Ogr uważa, że nie jest jadalny? Dla mnie wszystko co się rusza i nie jest smokiem, albo psem może być jadalne.
      Smoki umieją pływać?
      Kiedy ostatnio kogoś zbanowałaś?
      Masz jakieś plany na tegoroczne lato? Poza nic nie robieniem?
      Ulubiona książka?
      .me zaprasza Smoki do mojego wątku, w którym podają pyszny udziedz z ogra.
      PS Możesz pozbyć się tej ochydnej zielonej ramki z mojego posta?
      However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
      “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
      GO - 2015-2016
    • Drakensang napisał(a):

.me drapie smoka za uszkiem i daje my dobrą książkę. Jeszcze lepiej :D
      Co jest najgorsze w pracy jako GA? Lubię to co robię
      Ulubiony typ uniwersum? Speed, chociaż kiedyś takie uważałam za najgorsze. Konfiguracja eventowego uni Helloween była idealna.
      Ulubiony okręt w grze? Pc
      Najlepszy wynik jaki miałaś w grze? Jeżeli pytasz o polskie uniwersa to top 30.
      Czemu Ogr uważa, że nie jest jadalny? Dla mnie wszystko co się rusza i nie jest smokiem, albo psem może być jadalne. A Ty jesteś smokiem ? Mniam? ]:-D
      Smoki umieją pływać? Całkiem nieźle
      Kiedy ostatnio kogoś zbanowałaś? Wczoraj - nie (taki wyjątek)
      Masz jakieś plany na tegoroczne lato? Poza nic nie robieniem? A czy robienie "nic" to zły plan? Niestety poza 2 tyg wakacjami czeka mnie praca.
      Ulubiona książka? Czarnoksiężnik z Archipelagu
      .me zaprasza Smoki do mojego wątku, w którym podają pyszny udziedz z ogra. Wpadnę na kolację
      PS Możesz pozbyć się tej ochydnej zielonej ramki z mojego posta? Nieeeee... ramki SMODa to mi nie wolno kasować. Popatrz za to na posta poniżej Twojego XD

• smoki napisał(a):

Najlepszy wynik jaki miałaś w grze? Jeżeli pytasz o polskie uniwersa to top 30.
      No to wypada zapytać, a na zagranicznych jaki najlepszy wynik i gdzie ( o ile oczywiście grałaś)? :>

smoki napisał(a):

Ulubiona książka? Czarnoksiężnik z Archipelagu
      Widzę, że smoki mają dobry gust! :) Czytałaś pozostałe książki z cyklu Ziemiomorza? Moja ulubiona to Grobowce Atuanu.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów
      Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
    • Toadie napisał(a):

No to wypada zapytać, a na zagranicznych jaki najlepszy wynik i gdzie ( o ile oczywiście grałaś)? :> USA - top 18

Widzę, że smoki mają dobry gust! :) Czytałaś pozostałe książki z cyklu Ziemiomorza? Moja ulubiona to Grobowce Atuanu. Czy czytałam nie trzeba pytać. Zapytaj raczej "ile razy" :D

PS> Ale Ty umiesz zielonego admina, a nie pomarańczowego! Pomarańczowego chcę <:

Super Moderator Toadie:
      Pomarańczowe jest brzydkie więc ramki nie ma i nie będzie! :>

• Smoczku. Chyba wiem jak rozwiązać problem. Jak masz to smodpowr to musisz to zmienić na kod odpowiadający Ga.
      smodpowe=smoki]Bo nie umiem! A nie - zmiana wersji: przecież ja wszystko umiem :D/smodpowe] Musiałem rozwalić kod, żeby pozwoliło zamieścić. Bo te rzeczy w nawiasach są odpowiedzialne za komendy i jak się nie mylę to dla GA, kod będzie gadmin albo coś w tym stylu.
      Czytałaś cokolwiek Davida Webera?
      Mogę bezpiecznie usunąć te ogrowe dodatki z mojego postu?
      GO - 2015-2016

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Drakensang ().

• Drakensang napisał(a):

Smoczku. Chyba wiem jak rozwiązać problem. Jak masz to smodpowr to musisz to zmienić na kod odpowiadający Ga.
      smodpowe=smoki]Bo nie umiem! A nie - zmiana wersji: przecież ja wszystko umiem :D/smodpowe] Musiałem rozwalić kod, żeby pozwoliło zamieścić. Bo te rzeczy w nawiasach są odpowiedzialne za komendy i jak się nie mylę to dla GA, kod będzie gadmin albo coś w tym stylu. No właśnie nie tak prosto.
      Czytałaś cokolwiek Davida Webera? Nie. A co polecasz?
      Mogę bezpiecznie usunąć te ogrowe dodatki z mojego postu? Nie możesz. To napewno nie byłoby bezpieczne ]:-D