Przyklejony Kemib i Migotka [Zoo] vs gandalf [WIAARA] - 6669,21%

• Orion [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kemib i Migotka [Zoo] vs gandalf [WIAARA] - 6669,21%

Obrońcy życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

Migotka
    Pozdrowionka dla calego sojuszu Zoo :*, Niani :) oraz największej lamy jaką znam-Vrx :D
    Kemib
    Pozdrowienia dla całego zwierzyńca oraz znajomych ;} dzięki za lot Meg:*, wychodzi nam to coraz lepiej.
    Pozdrawiam również swojego wiernego antyfana HowYouDoin. Tak trzymaj stary!

WIAARA made by Zoo

[center]Starcie z 08-21 11:50:28 następujących flot:

Agresor Kemib [Zoo] (x;xxx;xx)

Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    Duży transporter 2.332
    Krążownik 6.700
    Okręt wojenny 2.055
    Pancernik 14.110
    Niszczyciel 1.801

Agresor Migotka [Zoo] (x;xxx;xx)

Flota:
    Lekki myśliwiec 70.000
    Krążownik 17.558
    Okręt wojenny 3.039
    Pancernik 14.954
    Niszczyciel 3.351

Obrońca gandalf [WIAARA] (x;xxx;xx)

Flota:
    Mały transporter 13.557
    Duży transporter 699
    Lekki myśliwiec 59.821
    Ciężki myśliwiec 383
    Krążownik 7.606
    Okręt wojenny 11.126
    Recykler 3.109
    Sonda szpiegowska 72
    Statek kolonizacyjny 1
    Bombowiec 2.047
    Niszczyciel 352
    Gwiazda Śmierci 43
    Obrona:
    Wyrzutnia rakiet 3.503
    Lekkie działo laserowe 1.000
    Ciężkie działo laserowe 100

...po 5 rundach:

Agresor Kemib [Zoo] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Duży transporter 1.599 -733
    Krążownik 5.438 -1.262
    Okręt wojenny 1.939 -116
    Pancernik 13.348 -762
    Niszczyciel 1.694 -107

Agresor Migotka [Zoo] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Lekki myśliwiec 37.979 -32.021
    Krążownik 14.472 -3.086
    Okręt wojenny 2.842 -197
    Pancernik 14.166 -788
    Niszczyciel 3.151 -200

Obrońca gandalf [WIAARA] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 25.163.822 metalu, 5.977.563 kryształu, 3.680.992 deuteru.

Agresor stracił łącznie 451.877.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.917.974.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 450.556.500 metalu i 216.364.200 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 6669,21%
    Z czego 1245,98% z floty agresora, a 5423,23% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 209.294.322, K: 73.446.863, D: -32.870.008, P: 249.871).
    Bilans obrońcy (M: -1.263.324.622, K: -578.501.563, D: -104.105.992, P: -1.945.932).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    10.359 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 207.180.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 450.556.500 jednostek metalu i 216.369.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 103.590.000 jednostek metalu i 103.590.000 jednostek kryształu.

13.265 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 265.300.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 346.966.500 jednostek metalu i 112.779.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 152.520.700 jednostek metalu i 112.779.300 jednostek kryształu.

8.069 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 161.380.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 194.445.800 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 161.380.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

3.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 60.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 33.065.800 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 33.065.800 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 450.556.500 metalu i 216.369.300 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.1 - Adam Woźniak[/center]
  • Piękny wyrób. WIAARA nie nadąży z rekrutacją jak tak dalej pójdzie ;) Brawo !

Acha zapomniałbym: SZo Gandalf.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez maxon ().

• Już nie wiem jak to komentować :D
    Chłopaki z WIARY sypią się jak domki w Etiopii :D
    Gratki dla Was tak dalej do końca tygodnia plan zostanie w 100% wykonany, jak tak dalej pójdzie :D
    Gandalf już chyba odpuść sobie grę flotą :D jak i Tomekaqq :D

Zapomniałem jeszcze o skomentowaniu NUTKI :D wstrzelona w sam środek Zwierzyńca :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tarde ().

• Miałem poszydzić, powysmiewać ...ale dam sobie spokój :-))
    Dla mnie najważniejsze , ze tym starciem i pozostałymi które się odbyły w dośc krótkim czasie na sojuszu Wiara uświadamiacie gdzie ich miejsce w szeregu :-))
    Szacun za takie zgranie zespołu bo Gandalf praktycznie został zakatowany z każdej możliwej strony.
    Niezlą robotę wykonał z tego co mi wiadomo jaras i Maxon .....niszcząc zaplecze logistyczne i :-))
    Pozwalając Wam Mistrzowie na spokojniejszy lot i pozbieranie :-))
    Jedno mnie tylko interesuje ......kto byl mózgiem całej operacji :-p :-p

Ta muza to powinien być hymn Zoo ...pasuje idelanie :-)))

pa. Gandalf ...SZO.... lub ...spokojnego reala :-))

Edit
    Sahib bo ci zyłka pęknie

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Vincento ().

• Vincento napisał(a):

Miałem poszydzić, powysmiewać ...ale dam sobie spokój :-))

Jedno mnie tylko interesuje ......kto byl mózgiem całej operacji :-p :-p

Ta muza to powinien być hymn Zoo ...pasuje idelanie :-)))

Edit

Myślimy i działamy wspólnie. Inicjatywy wychodzą od jednostek, a następnie brane są na warsztat całego zwierzyńca. W przypadku ola i gandalfa inicjatywa wypłynęła ode mnie :)

Co do hymnu to o tym samym pomyślałem :)
  • Gardzę Twoimi pozdrowieniami...
    Powinno już Cię nie być na tym uni za przestępstwa których dopuściłeś się względem uczciwych graczy. :D
    Konto którym dysponujesz powinno zostać skasowane a Twój nick napiętnowany do końca ogame i jeden dzień dłużej :D :P

23.06.2013 18:33:07 SGO Lwica Kemib 30.06.2013 18:33:07 Push pasywny (I) Pyza -> Kemib + nakaz odesłanie surowców na planetę GO
    29.05.2013 17:17:11 SGO Vilebert Kemib 12.06.2013 17:17:11 Niedozwolone oprogramowanie

No i oczywiście gratuluje st atakującej duży procent wyszedł z czarodzieja.
    Gandalfowi zdrowia i powodzenia ;)
    Co do fascynacji nad St zrobionymi na Olo i Gandalfie. Niebyły to jakieś wspaniałe manewry abyście się nimi tak puszyli.
    W obu przypadkach to życie realne i to nie z błahych powodów spowodowało, że doszło do tych starć.
    W każdym razie gratuluje i winszuje nie ujmując Wam ("Wam" czytaj zoo bo nie mam tutaj na myśli Kemiba) chwil triumfu ;)
    "Lepiej jest milczeć i sprawiać wrażenie głupiego niż mówić i rozwiać wszelkie wątpliwości"
    M. Twain
  • Gandalf jeżeli rzeczywiście jest tak jak ktoś pisał w sojuszu to chłopie żadne Szo a szybkiego powrotu do zdrowia i odłożenia ogame a przy takich sprawach więcej ruchu gościu :)
    Agresorom gratulacje wyczucia i wstrzelenia się, no i oprawa rzeczywiście miła dla oka, szczególnie Gand-Alf kozak :D
    A tak poza tematem a apropo kawałka który tutaj Zoo chciałoby ustawić na hymn to ciekaw jestem czy wiecie jaki był prawdziwy przekaz pana śpiewającego o tym całym zwierzyńcu i fabryce małp :)
  • Szo Gandalf, zastanawia mnie co się stało al pewnie chłopaki mi napiszą na priw. A c do atakujących gratulacje zwłaszcza dla migotki, bo jeden za drugim trafia, a co do kemib to cóż swoje poczytałem sobie o tobie ale cóż, szkoda ze nie ma czasu na ogame to bym wrócił i popolował :) Pozdro dla byłych DkAs, oraz zaprzyjaźnionych
    NIE KUPUJ OBRONY ZA ANTY !

A najlepiej nie kupuj anty :)

• a ta dwójka znów zaszalała ;) sojuszowe acsy coraz czesciej - cieszy :)

RW cieszy z kilki powodów, od razu moje zdjete recki mi sie przypomnialy, po drugie, że po bożemu ;p , i % giga, i zysk nieziemski, i zgranie z innymi naszymi - miód malina ;)

miłego przetopu ;)
    -BC- souris

Wiatr zawodził w ciemnościach niosąc z sobą woń,
    która mogłaby odmienić losy świata.
    Wysoko nad horyzontem w promieniach rdzawoczerwonego słońca
    pojawiła się smuga cieni.
    Kilka minut później planeta płonęła ogniem,
    a resztki roztrzaskanej floty krążyły po orbicie.
  • witam-dopiero teraz udało mi się załatwić lapka z netem i dlatego mogę to napisać!
    Jak większośc wie w tym momencie jestem w szpitalu z moim zdrowiem jest trochę lepiej-lekarze mówią,że jak ustabilizują u mnie cukier to wtedy wyjde-ile to potrwa??Bóg raczy wiedzieć!Dlatego dziękuje wszystkim za słowa otuchy i powrotu do zdrowia-równiez tym z zoo o ile były szczere i prawdziwe!
    Co do wtopy to cóz życie i przede wszystkim zdrowie ważniejsze jest niż gra-szkoda,że tak się stało jak sie stało ale nic nie mogłem zrobić!

Dziękuje wszystkim za wspólną grę -zwłaszcza sojuszom Dkas,WIAARA oraz Kamo,Bastet,Fallenowi,Assasinowi i wszystkim tym o których zapomniałem może kiedyś się jeszcze spotkamy na jakiejs nowej uni

A co do agresorów to powiem tak-gdyby nie to,że wylądowałem w szpitalu to jeszcze długo byście polowali na tę flotkę
    Pozdrawiam!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gandalfbialy28 ().

• Nie martw się Gandalf. Sporo osób życzyło Ci Sz/O, ale zapewne pomylili tematy, pisząc w temacie z Twoim ostatnim zwycięstwem :E Nie mogę ich tu przenieść, bo to sam spam, ale je tu zacytuję. Chronologicznie:

Jashin napisał(a):

Szo Gandalf ;]

Vincento napisał(a):

Szo Gandalf ;]

moherowy beret napisał(a):

Szo Gandalf ;]

maxon napisał(a):

Szo Gandalf ;]

jaraspl napisał(a):

Szo Gandalf ;]

mala Mi 86 napisał(a):

Szo Gandalf ;]

Edit2012 napisał(a):

Szo Gandalf ;]

Kefi666 napisał(a):

Szo Gandalf ;]

KemibU37 napisał(a):

Szo Gandalf ;]

.sharky. napisał(a):

Szo Gandalf ;]

holli napisał(a):

Szo Gandalf ;]
    Mając tak liczne grono "życzliwych" osób, nie martwiłbym się o odbudowę :E

Również zireael życzyła Ci szybkiej odbudowy, ją więc również zacytuję:

zireael napisał(a):

Szo Gandalf ;] (...)
    Część musiałem wyciąć, bo nie należy treściowo do tego tematu.

Agresorom gratuluję wyniku, aczkolwiek ich zachowanie na forum odbiegło od pewnego poziomu, który uznaję za standard. Sam osobiście życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, i - o ile to zdrowie pozwoli - powrotu do OGame.

Lwica jest boska :)
  • To wróćmy do tematu. SZo Gandalf mimo, że flota zbudowana nielegalnie, co GO napiętnowali. Jak widać życie samo wymierzyło sprawiedliwość.

BTW: Teraz na poważnie: powrotu do zdrowia. Mniej nocy przy ogeju, bo przy Twoim schorzeniu to niewskazane.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez maxon ().