#1 : cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] - 232.502,97% + farming + zbiórka NOWE TOP 1 po UF

• Draco [2]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #1 : cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] - 232.502,97% + farming + zbiórka NOWE TOP 1 po UF

:top1: TOP 1 uni DRACO po UF :top1:

Siedzialem sobie dzisiaj nad jeziorkiem , saczylem browarka i z nudow myslalem co napisac , jest tego tyle ze nie wiem od czego zaczac , kazdy wie a napewno jakas wieksza czesc graczy co dzialo sie na u60 i w tej chwili uwazam ze zamknalem sprawe na dobre jesli chodzi o nasze stare uniwersum , dokonalo sie to co mialo sie dokonac ostatnie konto z sojuszu CLZ z potezna flota zostalo zezlomowane :D , jozzek dzielnie sie trzymal , zawsze udawalo mu sie wyjsc calo z opresji , kilka razy trafilem go miedzy-odswierzaniem na dosc spory zysk ale kiedy zaczal grac urlopami byl prawie nie do trafienia , swoja droga to sam gralbym podobnie bojac sie utracenia ostatniej floty jaka sie posiadalo. Myslalem tez zeby opisac to, jakie doszly mnie dzisiaj sluchy ze niby kupilem konto od jozza ale nie bede robil smietnika z tematu ktory na to nie zasluguje. Napisze tylko tyle co powinienem, ze flota stala u mnie w ukladzie a obronca prawdopodobnie przysnal i tylko dzieki Winnerowi naszemu sojuszowemu mentorowi to RW stalo sie faktem na ktory wszyscy czekali. Nie sadzilem ze przywitam sie z tym uni w taki o to sposob Top 1 SOLO i to jeszcze z takim obronca w roli glownej, wymarzony STejk. Gdyby nie to ze jozzek trzymal ponad 100k reckow na innej kulce zysk mialbym sporo wiekszy a tak jestem TYLKO :D 4kkk surowca do przodu wiec jest nie najgorzej ale zawsze mogloby byc lepiej ;) .Szkoda ze nie potrafi sie przyznac do bledu ze zlamil tylko wymysla dziwne historje i zapewne znajda sie tacy co beda pisac podobne bzdury , kij im w oko a to RW dedykuje Evkowi , mysle ze bedzie zadowolony z wiadomych wzgledow , pozdrawiam sojusz WIP, znajomych i ekipe ze skajpaja na ktora zawsze mozna liczyc, osiagnalem cel po ktorym moglbym przekazac konto i skonczyc zabawe z ogame, ale po co? skoro jest jeszcze pare lamek ktore trzeba poskladac i wyslac w zaswiaty :E .
    bez odbioru

WIP vs KOALICJA
    2-0

[center]Starcie z 2013-07-13 01:16:24 następujących flot:

Agresor cichyPL [WIP] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 4.000.000
    Krazownik 400.000
    Panc. 300.000

Obrońca VanDyk vel jozz [CLZ] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 106.731
    D.transp. 3.728
    L.myśliw. 1.494.971
    C.mysliw. 1.210
    Krazownik 235.496
    O.wojenny. 34.712
    Recykler 84.173
    So.szpieg. 291
    St.kolon. 7
    Panc. 121.186
    Niszcz. 1.786
    G.Smierci 23
    Obrona:
    Wyrz.rak 3.175
    L.laser 1.018

...po 6 rundach:

Agresor cichyPL [WIP] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 2.124.034 -1.875.966
    Krazownik 381.037 -18.963
    Panc. 299.138 -862

Obrońca VanDyk vel jozz [CLZ] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 19.591.964 metalu, 4.322.649 kryształu, 94.501.518 deuteru.

Dofarmienie:

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 768.386.715 metalu, 768.386.716 kryształu, 15.711.568 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 745.077.131 metalu, 745.077.131 kryształu, 7.345.737 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 787.492.499 metalu, 758.685.028 kryształu, 0 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 293.723.567 metalu, 0 kryształu, 0 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 966 metalu, 356.137.155 kryształu, 900 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 735.146.584 metalu, 522.261 kryształu, 4.120.167 deuteru.

Agresor stracił łącznie 8.127.061.000 jednostek, z dofarmieniem 8.132.944.000.
    Obrońca stracił łącznie 27.653.879.000 jednostek, z dofarmieniem 27.735.576.500.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 15.212.764.699 metalu i 8.037.532.299 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 232502,97%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 313.239.426, K: 3.587.834.940, D: 70.231.890, P: 3.971.306).
    Bilans obrońcy (M: -19.068.134.726, K: -12.079.337.140, D: -2.631.419.190, P: -33.778.891).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    300.001 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 6.000.020.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 10.689.648.900 jednostek metalu i 3.514.443.855 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 3.000.010.000 jednostek metalu i 3.000.010.000 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.1 - Adam Woźniak[/center]

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez cichy kat ().

• idziecie na farcie że szok

ma racje rufin łezka się zakręciła
    coś się skończyło?

a ja zaczynam nie wierzyć moim reckom
    ostatnio za wolno latają

a jeszcze raz zedytuje
    jaki byłby zysk z tego starcia przy debrisie 30 % i przy całej zbiórce złomu?
    a jaki jest zysk przy debrisie 70 % ?
    Wolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć

miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez sta111siu ().

• rufin napisał(a):

Jozzowi spokojnej emerytury, chyba że Go MG42 odbuduje :E

Co wy się tak tego MG uczepili, moze nie jestesmy top1, ale to my przeżyliśmy xwingsow, phx, teraz prawdopodobnie CLZ i to wszystko praktycznie bez w walków w miarę czystym sumieniem i dalej trwamy, wiec i na was pora przyjdzie.

Co do starcia, to znowu na farcie. Ciekaw jestem kto byl w większym szoku cichy czy Joz.
    Starcie w stylu lot na pale i zaciskanie pośladków żeby weszło ;]
    Narzekasz na zysk - a przecież to Twoja wina ze jest taki a nie inny, 7 albo 8 zbiorek Joza z 5 Twoich farmien i naprawdę nie umiałeś trafić tych recy? serio? Winnera miałeś do pomocy i rzaden na to nie wpadl? 1 raz byście je stuknęli i zysku byś miał pewnie z 10kkk.
    Nawet bilansu wkleić nie umiecie. Bo macie zdublowane straty Jozza, policzcie dobrze to wyjdzie ze straty według waszych wyliczeń ma większe niż miał tam floty czy surki :P cuda nie? Podpowiem tak to jest jak sie farmi surke która zebrało sie z pzta, no ale to by trzeba przyznać ze faktycznie wychodzi ze większe starty Evce zadały takie noskille jak my niz taki pro jak cichy. Nie mniej graty, % ładny, zysk odrobicie na mnie.

Jozz Tobie, zależnie co wybierzesz SzO albo powodzenia w realu :D obojętnie co zrobisz masz moje male bo male ale zawsze wsparcie :D Mam nadzieje ze jak kiedys nadejdzie ten piekny dzien i mnie ktos trafi to podejdę do tego z takim luzem jak Ty :E
    Miech a jak Cie walna to mam nadzieje ze będę wtedy w takim stanie jak teraz :D przynajmniej mniejszy opierdzilel zgarniesz :P

ps wiem ze miałem sie nie wpisywac ale wobec komentarza o MG przejść obojętnie nie mogłem to potem juz zaczęło samo płynąc :D

''Bo z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby.''
    Pb Solo - 346,963% i Acs - 451,005%

Ilość ST >300
  • GARTY CICHY !
    flota na którą czekalismy 5 lat w reckach i o to chodzi!!!Piekne staracie !!
    Co do zlomu to nie liczy sie ile zebrałes ,bo taK JAK winner napisal KAZDY BY POLECIAL nawet jak by mial nic nie zebrać.
    Piękne starcie !!!?Jeszcze raz gratuluje Cichy !!!
    a tobie dziadek Reala ,albo oddaj konto Wiosnie on cos z tego zrobi bo ty znowu zloma dostaniesz!

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ROD ().

• RY&K@ napisał(a):

rufin napisał(a):

Narzekasz na zysk - a przecież to Twoja wina ze jest taki a nie inny, 7 albo 8 zbiorek Joza z 5 Twoich farmien i naprawdę nie umiałeś trafić tych recy? serio? Winnera miałeś do pomocy i rzaden na to nie wpadl? 1 raz byście je stuknęli i zysku byś miał pewnie z 10kkk.

Nie widzisz, że napisanie, iż cichy jest TYLKO 4kkk na plus to irionia? To podpowiem, to IRONIA :E Kazdy z nas polecialby na te obrazki, nawet jakby mial nic nie zebrac...
    Natomiast co do trafienia reckow, pech chcial ze farmienia wychodzily zawsze kilkadziesiat sekund po powrocie reckow, takze cichy musialby wisiec ponad 4 minuty, podczas ktorych Zenek mogl zawrocic recki, czy wyslac je na inny %, w zwiazku z tym oraz ze mielismy wywalone na zysk, wyszlo tak a nie inaczej :) Bez spiny :E
    U40 110 ST= 149 250% OFF
    U60 254 ST= 1 444 755% ON
    KONIEC U40

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Winnerek ().

• Rod edytowal a taki ładny post był i już smarowałem swojego :/ mam nawet ss :P

Winner, to ze polecielibyście na minus to ja wiem, bo to działa w obie strony :P Co do reckow to zawsze tak jest ze trzeba te kilka minut powisieć :P w końcu nie każdy obrońca synchronizuje reki pod pożądany czas i to nie tylko Jozz lata na swoje pz 3 minuty tylko każdy. Oboje wiemy ze takie rzeczy się robi a czemu wam się nie udało, wnioski nasuwają się same.

Ja tam nie spinam w przeciwieństwie do Roda, no może oprócz tego przytyku do MG.

edit Rod nie mogłeś tak od razu grzeczniej? zaraz to lepiej wygląda bez tych inwektyw. Trzymajmy sie tej kultury :D chociaż trochę.

Ilość ST >300

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez RY&K@ ().

• Wszyscy z nas najbardziej na swiecie chcieli zaobaczyc takie rw na u60 ;]

Wielkie gratulacje cichy, dla mnie nawet jak tak marnie zarobiles jestes mistrz swiata ]:-D
    Best Solo: 160,415k% / 100,289k % / 58,407k % / 56,086k % / 50,763k %

Do 14.07.2013

242 ST Solo --> 949,104k %
    16 ST Acs --> 52,459k %

Dalej nie licze..

• "Co wy się tak tego MG uczepili, moze nie jestesmy top1, ale to my
    przeżyliśmy xwingsow, phx, teraz prawdopodobnie CLZ i to wszystko
    praktycznie bez w walków w miarę czystym sumieniem i dalej trwamy, wiec i
    na was pora przyjdzie."

Ty się chwalisz ? Żalisz ? Bo nie rozumiem ...

"Co do starcia, to znowu na farcie. Ciekaw jestem kto był w większym szoku cichy czy Joz.

Starcie w stylu lot na pale i zaciskanie pośladków żeby weszło ;]"

Nie ma to jak zazdrościć, prawda ? Pokaż cos lepszego pózniej sobie wstawiaj takie komentarze :*

GraTy Cichy, zysk masz , Koalicja o jedną flotę mniejsza , czego chcieć więcej :)
  • Graty Cichy, juz sie nie popisuj 'tym' procentem bo nie ma czym, co to jest trafic flote schodzaca z urlopu i grajaca odpustowe popoludnia?

Niektorzy nie moga zrozumiec iz w tym ST nie liczyl sie zysk ... a zlomniecie dziadka oraz by byl na jak najwiekszym minusie, surke wrzucil w stocznie w jakies smiecie a, to co trafilo w recki to BONUS.

Odbudowy dziadek vel weekendowy gong, graty Cichy jeszcze raz.

Everything You Know Is Wrong | Let me in the sound
    ---------
    "Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. Ludzie inteligentni zrozumieją Cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bezet ().

• Graty cichy % masakra i to jeszcze na dziadku urlopowiczu co zszedł z urlopu dłuzszego niz wtedy co leciał na moja flote i od razu czapa .Dzięki zaa dedy .SURKĘ WIESZ GDZIE SLAC ]:-D .
    FISHER ,a ty się tak nie spinaj bo poslady to wy zaciskaliscie jak lecieliscie na mnie .
    dziadkowi sz.o
  • Mialem sie juz nie wpisywac ale az mnie skreca jak czytam nie ktore bzdury.

piki21 napisał(a):

Ty się chwalisz ? Żalisz ? Bo nie rozumiem ...

Oczywiście ze się żale.

Nie wiem skąd oni Cie wyczasneli ale jak na gościa znikąd jesteś strasznie mocny w gębie.

piki21 napisał(a):

Nie ma to jak zazdrościć, prawda ? Pokaż cos lepszego pózniej sobie wstawiaj takie komentarze :*

Oczywiście ze zazdroszczę, piękne solo, piękna flota, szkoda tylko ze flota postawiona na nie uczciwej grze. Gdyby nie te walki tej floty by nie było i nie było o czym gadać. Jakby to walnął Sander który postawił flote własna praca to bym mu szczerze gratulował bo zasłużył, a tu co? % fajny ale i tak każdy wie jak sprawa wygląda.
    Lepszego? Wpadnij do działu 60 :]

FISHER ,a ty się tak nie spinaj bo poslady to wy zaciskaliscie jak lecieliscie na mnie .

Oczywiście ze był strach i trzęsienie łydek. Lot praktycznie przez gale gdzie każda flota mogła dostać kontre na prawie każdy możliwy %, każde recki mogły dostać kontrę, posiadanie polowy potrzebnych reckow, ewentualna zwrotka strata 600kk wody. Było się czego bać. A tutaj? lot w układzie na pewniaka, równie dobrze mógł puścić flotę i iść na kawę, i wrócić po godzinie żeby rw zobaczyć. Widzisz różnice?

Wiec proponuje odpuścić dalsze durne posty bo będziemy tylko robić śmietnik w tym starciu i po co? Obie strony wiedza jak było.

Cichemu jeszcze raz graty. Pzdr.

edit co do Pikiego wyciągnąłem złe wnioski, poprawił mnie babbu, wiec edytowałem. reszta bez zmian.

ps juz wiem skąd :]

Ilość ST >300

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RY&K@ ().