Zgadza się, konkretnie tym który obciął rękę królobójcy...
Gra o Tron
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Przydupasa królowej Selyse - Ser Patrek`a z królewskiej góry czy jakby to przetłumaczyć.
-
-
Jak Tyrion udowodnił, że jego ojciec jednak nie "sra złotem"?
-
-
Oczywiście - wychodek Twój
-
-
-
Boros Blount
-
-
Skoro Aecjusz nie zadaje to ja się wcisnę w kolejkę i poproszę o tłumaczenie słów "Valar Morghulis"
-
-
A co to Braavos, żeby się wpychać w kolejkę? Spoko, żarcik - kompletnie mi z głowy wyleciało, że miałem pytanie podać. Lanek zadawaj, bo odpowiedź chyba jasna.
-
-
Cholera dobrze pamiętam, że mieli czarno - białe kubraczki? To strzał bo serio kojarzę jakąś szachownicę, ale nie wiem czy to było w PLiO nawet.
-
-
Po śmierci Balona na wyspy wrócił Euron Wronie Oko - gdzie przebywał ten miły Pan ze swoimi statkami?
-
-
Tak - najważniejsza chyba była Valyria Zadajesz
-
-
Może podpowiedź
-
Tumco Lho i Larraq
Żeby ożywić quizz teraz moje pytanie: jak brzmiała odpowiedź na słowa "Valar morghulis" i co to znaczy? -
Valar doeheris - Wszyscy muszą służyć.
Lwica jest boska :) -
Zeby rozruszac temat na nowo cos z latwiejszych :
Kto to jest zelazna dama i kim "zarzadza" ? -
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 409 dni temu. Temat może być już nieaktualny. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
Wskrzeszamy
Grzebałem grzebałem i nie wygrzebałem - wygląda na to że przydomku "żelazna dama" - "iron lady" wiec możliwe opcje jakby ktoś miał lepszy pomysł niechaj poda:
Pokaż spoiler Lady Stoneheart - wskrzeszona Catelyn Stark dowodząca Bractwem bez Chorągwi
Asha Greyjoy - córka Balona kapitan statku Czarny Wicher
Tak czy inaczej nowe pytanie bo autor poprzedniego raczej nieaktywny:
[headline][/headline]
Jak się nazywał i do jakiego rodu należał pewien specyficzny miecz który choć nie wykonany z valyriańskiej stali posiadał podobne do takich oręży właściwości. -
Świt?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Świt - ale to tylko pół odpowiedzi, uzupełnij i zadawaj
-
Ród Dayne
No to pytanie:
Asha podstępnie doprowadziła do tego, że jej brat nadał ciekawą nazwę statkowi którego był kapitanem. Jaka to nazwa?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Znalazłam takie info
"Sea Bitch" czyli "Morska Dziwka".
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0