Przyklejony CaptainTsubasa, Sayid vs WindRaider i Messenger of Death i FeaRlesS [WOL-VES], LordLukis i Wujek [Easy] - 28734,28% TOP STARCIE LITERKOWYCH

• Hydra

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Na początek - WOW - czapka z głowy, przed ekipą złomującą i szczere gratulacje udanej akcji.

Po tym starciu rozszedł się taki huk, że obudził mnie z 1,5 rocznego snu. Zarówno osiągnięty wynik ( ponad 28k !!!) jak i osoba, która została zezłomowana to Wasze wspaniałe osiągnięcie. Jeszcze raz gratulacje. Widzę, że zebrała się zacna ekipa do tego zadania, więc każdemu z osobna ślę wyrazy szacunku i uznania. Złomowanie to element życia każdego gracza Ogame (niektórych z Was ja złomowałem, niektórzy z Was złomowali mnie :P ), więc każdy musi się z nim liczyć, ale złomowanie Top1 to zawsze szczytowe osiągnięcie i zazwyczaj popis kunsztu złomujących. Tak też było było w tym przypadku - szacun Panowie. Z Motabą grałem zarówno w sojuszu jak i przeciwko niemu, cenię go za umiejętności w grze oraz mentalność "zwycięzcy". Zainteresowani wiedzą za co nie należy go cenić - ale ten opis pominę. Mimo moich zastrzeżeń pozdrawiam też Motabę.

Ogólnie pozdrawiam też wszystkich graczy Ogame, z którymi miałem przyjemność spędzić sporo fajnych chwil przy tej grze. Życzę Wam udanych złomowań na przeciwnikach, cały czas wzrastającej "topki" oraz dalszego czerpania satysfakcji z gry.

Przesyłam pozdrowienia z reala
    Nullox

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez nullox ().

• Serdecznie gratulacje ]:-D ładnie spakowany, ale najlepsze jest to że to oni byli agresorami!! O_O Obrona jest przykładem cudownego zgrania. Naprawdę jeszcze raz wielkie gratulacje!! Szacun i wyrazy uznania...

Super Moderator Asiaa:
    Pseudocenzura.
  • No akcja malina.Gratuluje Panowie
    myślałem że temat trochę dłużej się utrzyma ale widzę że zainteresowanie jakieś średnie...myślałem też że Motaba przyjmie to z klasą ale jak widać ten typ nie wie co to znaczy.Po jego poście widać że próbuje ukraść wam wisienkę z tortu i właściwie powinniście mu podziękować za to starcie bo choć wiedział od początku co jest grane to jednak pozwolił się zezłomować...od taki miał kaprys :E
    Prawda jest taka że Motaba chciał za wszelką cenę dopaść Wina ale Win okazał się sprytniejszy.Co do Sayida to leciał za obstawę a gdy już było wiadomo że nikt się nie podstawi zrobił zawrotkę żeby Motaba miał swoje solo :E Można było ładnie pogratulować ale lepiej jest łgać jak to biedaczek chciał się rozbijać a nie miał o kogo XD

Vegass napisał(a):

Stało się to co planowałem od kilku tyg. mianowicie rozbicie floty czy to o bunkier Asgarda czy tez o inne floty. Kilka dni przed starciem zmieniłem celowo nick na inny i wmówiłem wielu osobom że konto oddałem z racji tego że chciałem przyspieszyc owe zdarzenie

zmieniałeś nicki jak skarpetki,oszukiwałeś z odejściami,pisałeś łzawe pożegnania a później waliłeś multikonta gratulując starć sam sobie a teraz nagle po zmianie nicku z jednego na drugi liczyłeś wszystkich przekonać do swojego odejścia? czy ty sam wierzysz to w co piszesz? kolejna sprawa to po co go zmieniłeś skoro sam piszesz że chciałeś się rozbić o bunkier lub inną flotę? co chciałeś przyspieszyć? bałeś się że bunkier ci ucieknie?

Vegass napisał(a):

Na kilka h przed starciem dostałem cynk od anonimowego informatora co sie szykuje i w jakiej ilości ,wszyscy wiedzieli że leciałem z Sayidem nakłaniałem go aby zawrócił nie mówiąc mu o obstawie ponieważ nie chciałem aby skończył razem ze mną w taki sposób - był uparty.Udało mi się to dopiero na 25 min przed starciem sorry Michał ale chciałem skończyc jak najszybciej .Także powodzenie tej akcji w 100% zależało od tego czy mam chęci do dalszej gry czy nie decyzja zapadła 5 min przed wlotem .
    jaka opera mydlana,dobrze że zaopatrzyłem się w popcorn :E
    z tego co tu naskrobałeś wychodzi że: już na kilka h przed starciem wiesz że twój start = złom a mimo to wysyłasz zapka do Sayida.Po co? a no tak,żebyś mógł przez resztę czasu przekonywać go żeby zawrócił :E lecisz na akcje samobójczą i wiesz że po tym koniec z ogame więc jeśli chcesz tak kończyć to dlaczego nie posłałeś wszystkiego co miałeś? rozbijasz się i "game over" a mimo to wysyłasz recki? po co? może chciałeś wspomóc sojuszników?tylko jeśli tak to dlaczego nie oddałeś im konta?dlaczego nie rozbiłeś się o sojuszników? dlaczego nie dałeś hallo co do akcji żeby mogli podesłać swoje recki?
    oczywiste jest że nie miałeś pojęcia co cię czeka.zobaczyłeś flotę i (nie pierwszy raz) postanowiłeś komuś ukraść akcje.Wyliczyłeś i poleciałeś.Wedle tych wyliczeń posłałeś też recki.Tyle w temacie.

-Sayid- napisał(a):

To jak mówisz że tak niby wróże to powiem Ci że z tym rokiem i ja się pożegnam z OGame już definitywnie.
    który to już raz?czy i tym razem będzie czułe pożegnanie w stylu nie chce ale muszę i co złego to nie ja?
    [ciach]

Super Moderator Asiaa:
    Obraza. Prowokacje.

108xST Best % solo 5499,99%
    Sojusze:Legion,SET,Easy,ZWB - Lame Team Company :ocb: U:9,11,58,Barym,Jupiter,Hydra,Pegasus,emerytura.
  • gulf napisał(a):

Cytat za "Vegass"

Na kilka h przed starciem dostałem cynk od anonimowego informatora co sie szykuje i w jakiej ilości ,wszyscy wiedzieli że leciałem z Sayidem nakłaniałem go aby zawrócił nie mówiąc mu o obstawie ponieważ nie chciałem aby skończył razem ze mną w taki sposób - był uparty.Udało mi się to dopiero na 25 min przed starciem sorry Michał ale chciałem skończyc jak najszybciej .Także powodzenie tej akcji w 100% zależało od tego czy mam chęci do dalszej gry czy nie decyzja zapadła 5 min przed wlotem .
    jaka opera mydlana,dobrze że zaopatrzyłem się w popcorn :E
    z tego co tu naskrobałeś wychodzi że: już na kilka h przed starciem wiesz że twój start = złom a mimo to wysyłasz zapka do Sayida.Po co?przecieaz napisal ze decyzje podjal 5 min przed wlotem... tez raz tak juz sie pozbylem konta na u25 wiedzialem ze bedzie podstawka ale wachalem sie do ostatniej chwili czy zawrucic... i wtedy powiedzialem sobie KONIEC i zezlomowali... i na 2 lata mialem spokoj z ogame a no tak,żebyś mógł przez resztę czasu przekonywać go żeby zawrócił :E lecisz na akcje samobójczą i wiesz że po tym koniec z ogame więc jeśli chcesz tak kończyć to dlaczego nie posłałeś wszystkiego co miałeś?a moze dlatego zeby cos zostawic dla nastepcy... a moze dlatego zeby cos miec dla siebie jesli MOTABA bedzie gral... i latac tylko z fs do fs... rozbijasz się i "game over" a mimo to wysyłasz recki? po co? ...przeciez pisal ze decyzja zostala podjeta 5 min przed wlotem wyslal recki dla zabezpieczenia siebie to normalne...może chciałeś wspomóc sojuszników?tylko jeśli tak to dlaczego nie oddałeś im konta? a ty bys oddal TOP1 nie wnikajmy jak zdobyte ale zawsze TOP1dlaczego nie rozbiłeś się o sojuszników? dlaczego nie dałeś hallo co do akcji żeby mogli podesłać swoje recki?no mogl na Forum napisac zeby cale unii wyslalo nie?? :quasi: :quasi:
    oczywiste jest że nie miałeś pojęcia co cię czeka.wydaje mi sie ze wiedzial i to dobrzezobaczyłeś flotę i (nie pierwszy raz) postanowiłeś komuś ukraść akcje.Wyliczyłeś i poleciałeś.Wedle tych wyliczeń posłałeś też recki.Tyle w temacie.

Cytat za "-Sayid-"

To jak mówisz że tak niby wróże to powiem Ci że z tym rokiem i ja się pożegnam z OGame już definitywnie.
    który to już raz?czy i tym razem będzie czułe pożegnanie w stylu nie chce ale muszę i co złego to nie ja?

Super Moderator Asiaa:
    Czyszczenie.
  • Niesamowity % !!!
    Ucieszyliscie mnie tym ST...czulem ze wreszcie musi to nastapic 8-) Ale dobrze ze udalo wam sie to teraz bo jeszcze kilka pushow i faktycznie mlotek nie musial by robic fsow...
    A pisze bzdury jak zawsze, zreszta juz Motaba przez tyle czasu co grales na Hydrze nikt tego co gadasz nie bierze na serio wiec bez sensu sie produkowac :>
    Fajnie ze EASY polaczylo sie z WOLVES w tak szczytnym celu!! Dla takich chwil jeszcze warto grac ^^
    Jeszcze raz WIELKIE gratki chlopaki!!
  • Witam jestem nowy na tym uni .

widze ze wybralem dobre uni skoro tutaj takie ladne raporty sie pojawiaja

gratluje ladnej obrony i zycze szybkiej odbudowy obu stronom (chociaz nie wiem czy gowny atakujcy jeszcze bedzie grac )

bardzo ladny ten Raport O_O
  • Spoki napisał(a):

Witam jestem nowy na tym uni .

widze ze wybralem dobre uni skoro tutaj takie ladne raporty sie pojawiaja

gratluje ladnej obrony i zycze szybkiej odbudowy obu stronom (chociaz nie wiem czy gowny atakujcy jeszcze bedzie grac )

bardzo ladny ten Raport O_O

WItam, powiem szczerze że dziwie sie że na tygodniach przed łączeniem UNI rejestrują sie nowi, nie żebym był cwaniakiem czy cos ale myśle że lepiej jak zaczniesz swą kariere na młodszym uni, uwierz mi szkoda czasu by Twe godziny były zniszczone w 1 godzine (skan+lot) bo tak jak widzisz w powyższym RW floty tu nie małe już latają.

KUPIE DEX :_)
    Z niecierpliwością czekający na "Nowe Ogame" ...
    Pozdrawiam.
    Jankes995
  • jankes995 napisał(a):

WItam, powiem szczerze że dziwie sie że na tygodniach przed łączeniem UNI rejestrują sie nowi, nie żebym był cwaniakiem czy cos ale myśle że lepiej jak zaczniesz swą kariere na młodszym uni, uwierz mi szkoda czasu by Twe godziny były zniszczone w 1 godzine (skan+lot) bo tak jak widzisz w powyższym RW floty tu nie małe już latają.
    a nie lepiej sie uczyc wlasnie na bledach :) ja uwarzam ta gre za zabawe i sprawia mi juz teraz to pelno zabawy

piekne rw jeszcze raz napisze bo inaczej bana dostane chyba tak to sie nazywa
  • Wielkie graty tego starcie Panowie, największy krętacz i kombinator w historii ogame udupiony a do tego w jakim stylu! Wiedziałem że w takim przedsięwzięciu musiało uczestniczyć Easy ;)

Jeszcze raz graty i pozdrowienia dla tych, którym jeszcze się chce :)