Uni z prędością flot x1 dopiero co wyszło 30 września.Natomiast z x5 nie chce mi się szukać.No ale zawsze to wina ankiety przecież , tak jak i liczba galaktyk. Proponuję, żeby wyniki z następnej ankiety były na bieżąco pokazywane po każdym oddaniu głosu.Wtedy utnie to spekulacje co do wiarygodności oddawania głosów.
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kiedyś ankiety były robione na forum, z tego co pamiętam to była tam możliwość widoczności kto jak głosował.
Może wrócić do tego by ankieta była publiczna, robiona w tym wątku. Ograniczy to w jakiś sposób głosy osób które grać nie chcą a głosują dla zabawy, a zacieśni krąg do osób które śledzą temat bo chcą zagrać na nowym uni.
Zacytuję tu jeszcze @smoki
Przypominam, że ankiety mają charakter poglądowy i nie są zobowiązujące. Ostateczna konfiguracja może ulec zmianie.
-
Muniek napisał(a):
Ja bym nie farmił na x1 bo to dla starych dziadów co skarpetek na stojąco nie dadzą rady założyć.
Zapewne czternaście lat temu miałeś dwa latka.
Na Uni ze standardową prędkością zdarzyło mi się grać jakieś 8 lat. I wszystko dało się. Były obrony, były ataki, były zbiórki. A nie tylko Twoje "farmienie".
Czasem odnoszę wrażenie, że powinni wprowadzić Uni z prędkością x100 dając przy okazji promocje na:
# nowe szybki do smartfonów (dla grających z kom);
# 12 myszy komputerowych (dla grających z PC lub lapka). -
Tez grałem, dawniej jak 8 lat, na blue. Dlatego wiem co mowie.
Nie zabraniam nikomu x1, życzę przyjemnej gry, nie musicie sie tak oburzać jak ktos pisze o zyskach x5 i o tym ze lubi ttaką gre.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Tori Black napisał(a):
Ja idę na tureckie
Zapraszam na wspólnego kebaba
flo 5x
eko 7x
pz 50%
zakrzywienie
+25 pól
5 gal
0,5 dexu
Super parametry tylko kurde ten turecki mnie odstrasza troche. -
Za to antymateria tańsza
-
ciap napisał(a):
Usagi napisał(a):
Właśnie w soju napisałem, że za starych czasów (Epic Blue), to na święta nie zakładano nowych serwerów, a nawet na okres świąt były stosowane blokady ataków, by ludzie odpuścili i mieli czas na rodzinne święta. Ktoś jeszcze pamięta te czasy?
-
O której mniej więcej pojawiają się nowe uni, czy to różnie bywa?
-
zawsze o tej samej
-
SimonS napisał(a):
O której mniej więcej pojawiają się nowe uni, czy to różnie bywa?
-
Hawok napisał(a):
Tori Black napisał(a):
Ja idę na tureckie
Zapraszam na wspólnego kebaba
flo 5x
eko 7x
pz 50%
zakrzywienie
+25 pól
5 gal
0,5 dexu
Kupie Deuter -
ciap napisał(a):
Usagi napisał(a):
Właśnie w soju napisałem, że za starych czasów (Epic Blue), to na święta nie zakładano nowych serwerów, a nawet na okres świąt były stosowane blokady ataków, by ludzie odpuścili i mieli czas na rodzinne święta. Ktoś jeszcze pamięta te czasy?
ale juz nie pamiętam kiedy... -
a dla mnie parametry nawet do ogarnięcia
Moglo by byc tylko eco x1 i 9 galBla, bla, bla, bla -
Usagi napisał(a):
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez OldRiddick: . ().
-
OldRiddick napisał(a):
Usagi napisał(a):
-
Time2Party napisał(a):
OldRiddick napisał(a):
Usagi napisał(a):
-
Teraz tak oglądam dopiero i jest 7 galaktyk, a nie 9 he. Jakiś progres jest.
Ładnie się wstrzelili z promocją na anty akurat na nowe uni 50% więcej.
Na ogame.us dodali wiadomość:
Merchant will be deactivated. Nie będzie sklepu, czyli co? Nie bedzie mozna kupować surowców, czy chodzi o ten cały rynek? gdzie mozna kupować statkiPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Hawok ().
-
Hawok napisał(a):
Teraz tak oglądam dopiero i jest 7 galaktyk, a nie 9 he. Jakiś progres jest.
Ładnie się wstrzelili z promocją na anty akurat na nowe uni 50% więcej.
Na ogame.us dodali wiadomość:
Merchant will be deactivated. Nie będzie sklepu, czyli co? Nie bedzie mozna kupować surowców, czy chodzi o ten cały rynek? gdzie mozna kupować statki
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Cześć. Gdzie sprawdzić parametry uni w innych krajach? Pozdrawiam
-
Przem napisał(a):
Cześć. Gdzie sprawdzić parametry uni w innych krajach? Pozdrawiam
Kupie Deuter -
Ankieta była już dawno może by tak poinformować nas jak wybrali ludzie konfigurację nowego uni ????
-
koteczekpussy napisał(a):
Ankieta była już dawno może by tak poinformować nas jak wybrali ludzie konfigurację nowego uni ????
The hero is only one Ksanterio
-
A potem się dowiecie, że konfiguracja była ustawiona z góry i nasi nic na to nie poradzą.
-
Poka_Bydlaka napisał(a):
A potem się dowiecie, że konfiguracja była ustawiona z góry i nasi nic na to nie poradzą.
-
Moze cos nowatorskiego eco x12, flota x8 i 3 gale z zakrzywieniem
By się działo
BBla, bla, bla, bla -
I darmowy handlarz dla każdego.
-
pit napisał(a):
Moze cos nowatorskiego eco x12, flota x8 i 3 gale z zakrzywieniem
By się działo
B
Zanim się zalogujesz to dwa razy zdąży wywalić do lobby. -
a mozna prosic o uni bez tej nowej wersji z rynkiem
i tymi odkrywcami , prometeuszami i stanowczo debris z obrony i jako go art -
-
umpa napisał(a):
@Art - gdzie wyniki ankiety :)? albo jakaś informacja o nowym unii:)
No ale już jakieś info powinno być..
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 24
24 gości