Ja rozumiem robić tak szybkie uni ze nawet po tylku nie mozna się podrapać ale to musi byc konkretna app na tel
Gall Anonim
05
05
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Darkstar napisał(a):
Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD
Lucky Gal napisał(a):
Dlaczego uwazacie ze gra na x6 jest dla ludzi bez zycia? Ja uwazam wrecz przeciwnie, nie mam zbyt wiele czasu na gra dlatego wole uni x6. Na takim x1 jak mam czekac 2h na atak, 5h na zwozke, 4 h na recki to tu uwazam ze trzeba nie miec zycia, na x6 w 3h polatam, zrzuce sure, pohandluje i dorabiajac sie GS puszcze FSa na 2 dni- nawet fs z reckiem mozna walic na 12h, wejscie na ogame 2x w ciagu 24h to brak zycie?
pit napisał(a):
punkt widzenie zależy od punktu siedzenia.
Darkstar napisał(a):
Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lucky Gal ().
Darkstar napisał(a):
Darkstar napisał(a):
turysta napisał(a):
lucky gal ladnie opisales jak sie gra przez pierwsze 2 miechy, a co pozniej ? pojawiaja sie turbo recki
pozatym esencja gry flota to tworzenie akcji, a nie latanie na bfsy
na x6 nigdy nie zagram bo taka gra nie ma sensu. ide spac, a jak wstaje to nie mam moonow ( nawet wszystkich ) gdzie tu sens ?
na x1 zamiast latac na bfsy zaczyna sie myslec jak kogos spakowac i wtedy pojawiaja sie ciekawe akcje, ktore nadaja sensu graniu flota
mam wysylac fsa idac wziac prysznic ? sa to 0we koszta ? chyba na poczatku uni
Darkstar napisał(a):
new_mateuszgg napisał(a):
zazwyczaj jestem bardzo aktywny ale sa takie dni ze chce puscic tego fsa o godz 18 i odebrac dopiero o 12 nastepnego dnia i miec wszystko w dupie czasem logne sie na minutke zobaczyc co tam sie dzieje ale miec wzgledny spokoj.. niekoniecznie tez chce marnowac planet i dublowanie ich w ukladzie lub ukladzie obok... a teraz juz chyba wszyscy potrafia wyklikac zawrocona stacje wiec takich zdublowanych planet trzeba by miec ze 3x2 a to juz utrudnienie dla mnie bo wole miec lepsze rozstawienie
dlatego dla osob ktore chca wiecej luzu i nie myslec non stop o ogame, pilnowac zeby nawalony nie zapomniec zawrocic stacji wolniejsze uni sa lepsze
latasz mniej ale za to po obserwacjach a nie na pale i w akty
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arth ().
turysta napisał(a):
Statystyki mówią same za siebie.uni z mniejszą prędkością mają zdecydowanie większa popularność wśród graczy. Więcej graczy rozpoczyna grę na takich uni i zostaje na dłuższy czas
Po postach wyżej wnioskuje, że x6 ma swoich wyznawców o specjalnej inteligencji. Przestała się rozwijac i pozostała na poziomie ameby. Siedźcie sobie dalej w tym szczupłym gronie czuby
Brzoza napisał(a):
spójrz sobie na fenrir prędkość flot x2 uni ma 6 miesięcy a zostało 2.000 kont z czego aktywnych pewnie z 300 wiec nie wiem gdzie ta Twoja popularność
turysta napisał(a):
mysle, ze jest aktywnych troche wiecej (400-500), ale mniejsza o przypuszczenia. fenrir ma w ciagu dnia okolo 150 osob online, a w nocy spada do 40-50 i jest to uni majace pol roku
Brzoza napisał(a):
to chyba jesteś z innej bajki, spójrz sobie na fenrir prędkość flot x2 uni ma 6 miesięcy a zostało 2.000 kont z czego aktywnych pewnie z 300 wiec nie wiem gdzie ta Twoja popularność
kamykmocy napisał(a):
@gardze wami jest jeszcze dorado, które po zmianie parametrów posiada x7x2 oraz 70% PZ.
Wszystkich ubolewających nad poziomem PZ na yildun zapraszamy do nas
Tak z innej beczki to jak tam wygląda top10 flot na Yildunie - czeka nas pewniej prędzej czy później fuzja, więc warto wiedzieć czy musimy się bąć
Czekam na uni bez ACS!
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gardze wami ().
11 gości