Rok 2050 - wchodzi nowy serwer na ogejmie: eko x1000000 flo x100 złom 110% :p GF zapowiada że rozdzielenie kont będzie możliwe już w 2051 !!! Wszyscy troje gracze się cieszą To jest przełomowy moment, tak samo jak w 2045 kiedy to GF pościągało urlopy z szaraków
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gucci napisał(a):
smoki napisał(a):
Dziś roześlę do Was ankietę konfiguracyjną uniwersum Fenrir. Pojawi się w niej nowa opcja dotycząca prędkości badań. Jeżeli zwiększamy prędkość badań, musi być ona wielokrotnością prędkości eco, czyli np mając eco x4 możemy prosić o badania x8 lub x12. Domyślną wartością dla badań jest 1
-
@Czlowiek_Kciuk takie ustawienie zmieni w kwestii czasu to samo,co zmienia wrzucenie kolejnego MSBN ->zwyczajnie odwlekamy w czasie moment,w którym badania trwają miesiącami i większość tych graczy, co została zaczyna je skracać. Jak ktoś ma skrócić, to czy badanie będzie trwało rok czy pół,to i tak skróci.
[ciach]
Super Moderator Ruda:
komentarz do usuniętej treści mniamThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DUDEUSZ ().
-
Czlowiek_Kciuk napisał(a):
Gucci napisał(a):
smoki napisał(a):
Dziś roześlę do Was ankietę konfiguracyjną uniwersum Fenrir. Pojawi się w niej nowa opcja dotycząca prędkości badań. Jeżeli zwiększamy prędkość badań, musi być ona wielokrotnością prędkości eco, czyli np mając eco x4 możemy prosić o badania x8 lub x12. Domyślną wartością dla badań jest 1
-
dajcie wyniki ankiety
-
-
Wybrana przez Was i zgłoszona przez naszą społeczność konfiguracja to:
eco x6
flota x2
badania x12
złom 70%
7 galaktyk
0.5 zużycia deu
+30 pól
ACS
zakrzywienia
brak ładowności sond
Jak zawsze dopiero w momencie zamieszczenia ogłoszenia o otwarciu uniwersum, konfiguracja w nim zamieszczona będzie wiążąca. -
Dzięki, czyli uni europa dalej bedzie się szczycić największą aktywnością bo te nowe uni to będzie wielka kupa.
-
Czemu kupa? Wysokie eko, wysoki złom, większy niż zwykle (30, a nie 25) bonus do pól. Prędkość floty znajdująca dużą ilość chętnych.
Do tego nowy bajer z badaniami.
Myślę, że chętni będą. Po pół roku będzie ich 200 razy mniej, ale to już jest standard- Europę też to czekaThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
parametry uni wymarzone jedyne ale to 5galaktyk na[ewno by wystarczylo ehhOstatni_Sprawiedliwy
-
A kiedy planujecie wprowadzenie np eco x10 lub więcej ? Są takie uni na serwerach zagranicznych gdzie eco jest większe niż x6/7 ?Ave Racovia !!
-
Ciekawie zapowiada się nowe Uniwersum, ciekawe ilu taka konfiguracja skusi (zachęcają badania x12).
-
satanael napisał(a):
A kiedy planujecie wprowadzenie np eco x10 lub więcej ? Są takie uni na serwerach zagranicznych gdzie eco jest większe niż x6/7 ?
-
Fajnie jak by zrobili serwer gdzie parametry były by eco x10 lub więcej , speed floty x3/4 , badania x8 lub więcej , 60-70 % z pz , spalanie deu 0.5 . Myślę że i flociarze i ekowcy byli by zadowoleni . Gracz który dostał by złoma nie kończył by od razu gry bo przy takim eko + dok szybko odrobił by to co stracił . Takie moje zdanie i chociaż jedno uni mogli by takie stworzyć żebyśmy dla przykładu mogli zobaczyć jak to by wyglądało ...Ave Racovia !!
-
Jakie by nie wyszlo,po dwóch miesiącach garstka ludzi zostanie.
-
PlayHardGoPro napisał(a):
parametry uni wymarzone jedyne ale to 5galaktyk na[ewno by wystarczylo ehh
te uni to takie nieudane kopiuj/wklej z mniejszym eko, speedem floty... jedynie badania x12 które i tak nie zachęcają -
to twoje zdanie dla mnie x1 x2 speed eko im wyzej tym lepiej i badania to samo i 5 gal
i mozna klepac floteOstatni_Sprawiedliwy -
smoki napisał(a):
Na chwilę obecną nie ma możliwości zmiany tego parametru na starych serwerach, ale będziemy o tym pamiętać.
Zapewni to większe urozmaicenie w nowych uniwersach i skróci czas niezbędny do rozbudowy badania podczas gry. Tę opcję można dostosowywać na życzenie również dla starszych rund gry.
This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
To co po 10 : D ?Gall Anonim
05
-
dać wszystkim serwerom po 12 prędkość badań i szlus !Śmierć to tylko początek
-
DUDEUSZ napisał(a):
smoki napisał(a):
Na chwilę obecną nie ma możliwości zmiany tego parametru na starych serwerach, ale będziemy o tym pamiętać.
Zapewni to większe urozmaicenie w nowych uniwersach i skróci czas niezbędny do rozbudowy badania podczas gry. Tę opcję można dostosowywać na życzenie również dla starszych rund gry.
-
Moszna, a jednak nie moszna. Nie drążcie tematu.
-
Art napisał(a):
DUDEUSZ napisał(a):
smoki napisał(a):
This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
kozackie uni w innych krajach a u nas pipa trzeba bedzie poklikać na zagranicznych
fajnie się na .US zapowiada
Eco x7, Fleet x6, 80% DF, 5 Galaxies, 0.5 Deu Consumption, +25 fields, Espionage probe storage ON
w Hiszpanii też spoko
- Velocidad x6 Flotas.
- Velocidad x6 Economía.
- Velocidad x12 Investigación.
- 70% escombros generados tras las batallas.
- Consumo de deuterio 0.5.
- 6 galaxias.
- +30 campos por planeta.
- Universo lineal (galaxias y sistemas).
- Sondas con capacidad de carga. -
Zgadzam się. Szkoda,że prędkość flot nie jest taka sama jak badań.
-
Mi się podoba napewno programGall Anonim
05
-
Witam.
Grałem w ogame kilka lat temu. Wróciłbym, gdyby powstał jakiś sensowny serwer, a roczne to za stare by zaczać.
Interesuje mnie
eko x7
flota x6
badania x10
6 lub 7 galaktyk
50% mniejsze spalanie
+50 lub 75pól
zakrzywienie galaktyk i układów
ładowność sond opcjonalne do przegłosowania
ACS tez opcjonalny do przegłosowania
Aktualnie jak dajecie eko x7 to znow flota jest 2 albo 3. A dajcie jakies szybkie parametry. Nie mam czasu całego dnia surowców zwozic przy flocie x3... Taki serwer jak podałem byłby spoko i dla ekowców i flociarzy. Obie grupy miałyby miejsce do popisuPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez EkoMan ().
-
Jak na speedzie x3 nie masz czasu zeby zwozic surke to raczej nie mialbys czego zwozic bo non stop mialbys wjazdy
-
Grałem na x6 i było i tak za wolno. I nie miałem wjazdów
-
Hawok napisał(a):
kozackie uni w innych krajach a u nas pipa trzeba bedzie poklikać na zagranicznych
fajnie się na .US zapowiada
Eco x7, Fleet x6, 80% DF, 5 Galaxies, 0.5 Deu Consumption, +25 fields, Espionage probe storage ON
w Hiszpanii też spoko
- Velocidad x6 Flotas.
- Velocidad x6 Economía.
- Velocidad x12 Investigación.
- 70% escombros generados tras las batallas.
- Consumo de deuterio 0.5.
- 6 galaxias.
- +30 campos por planeta.
- Universo lineal (galaxias y sistemas).
- Sondas con capacidad de carga.
Ave Racovia !!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości