kaito napisał(a):
@administracja, coś wiadomo na temat nowego świata? W tym miesiącu będzie nowe uni?
Xantus też ?
Serio zaczynasz na każdym nowym uniwersum ?:P
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kaito napisał(a):
@administracja, coś wiadomo na temat nowego świata? W tym miesiącu będzie nowe uni?
Adeke36 napisał(a):
Yildun już się znudziło ?Xantus też ?kaito napisał(a):
Serio zaczynasz na każdym nowym uniwersum ?:P
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zara ().
Adeke36 napisał(a):
idealna opcja po nocy wstajesz i jesteś wyfarmiony do 0 bo nie możesz mieć obrony , to uniwersum tylko dla graczy grających flotą , po pół roku będzie puste bo żaden ekonom nie lubi codziennie budować satelit
Aaaaaaaaa PRZESZŁO Większość dla beki głosowała... lub przynajmniej ja30% złomu z obrony trafi na pole zniszczeń
Prędkość flot: | 1x |
Prędkość ekonomii: | 1x |
Pole zniszczeń: | 30% |
Pole zniszczeń z obrony (30%): | Tak |
Zużycie deuteru: | 1 |
Ilość galaktyk: | 9 |
Zakrzywienie (Galaktyka / Układ): | Nie dla galaktyk i układów |
Dodatkowe pola: | +0 |
ACS: | Nie |
Ładowność sond szpieg.: | Nie |
kuropatwa napisał(a):
Najgłupszym parametrem zawsze jest ładowność sond szpiegowskich. Nie wiem dlaczego ludzie na to głosują, bo jednie wspiera to tych co siedzą 24/7 przed kompem i ślą sondy na lewo i prawo. Skilla tu nie ma żadnego, zabawy też nie.
PZ z obrony jest dosyć ciekawy ale trzeba go połączyć z szybszą flotą.
W ogóle to zamiast ankiet powinny się po prostu pokazywać ciągle nowe konfiguracje. Uni x1 było dosyć niedawno (xanthus)
Adeke36 napisał(a):
w czym przeszkadza ładowność SS ?kuropatwa napisał(a):
Najgłupszym parametrem zawsze jest ładowność sond szpiegowskich. Nie wiem dlaczego ludzie na to głosują, bo jednie wspiera to tych co siedzą 24/7 przed kompem i ślą sondy na lewo i prawo. Skilla tu nie ma żadnego, zabawy też nie.
PZ z obrony jest dosyć ciekawy ale trzeba go połączyć z szybszą flotą.
W ogóle to zamiast ankiet powinny się po prostu pokazywać ciągle nowe konfiguracje. Uni x1 było dosyć niedawno (xanthus)
grając jako górnik mam godzinkę to se zrobie te 1kk zysku z farmienia
PZ z obrony i szybsza flota to podwójny strzał w kolano .
FILU napisał(a):
ale macie świadomość że przy pz z obrony możliowość wybudowania GS czyli najpierw grawitonów a co idzie postawić z 50 k satek graniczy z cudem będzie to wyglądać tak każdy kupi i zużyje anty na budowę satek no interes jest wiec ci co grają bez anty mogą nie dorobić się GS
umpa napisał(a):
bardziej interesuje mnie przewidywany termin otwarcia tego unii:)
16 gości