Czy ktos ma informacje czy w tym roku na haloween bedzie uni eventowe?
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ja chętnie bym zagrał na najzwyklejszym x1 albo x2. Za dużo udziwnionych konfiguracji ostatnio było i przydałoby się coś normalnego i nowego, bo ostatnie x1 to jest chyba Taurus albo inne uni z ostatniej seriiHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Draken napisał(a):
Ja chętnie bym zagrał na najzwyklejszym x1 albo x2. Za dużo udziwnionych konfiguracji ostatnio było i przydałoby się coś normalnego i nowego, bo ostatnie x1 to jest chyba Taurus albo inne uni z ostatniej serii
Ganimed i Hyperion miały takie konfiguracje i o ile dobrze pamiętam jedno z nich prosiło o UF, ja nie widzę sensu w otwieraniu nowych uni co chwilę. Grają tam ci sami gracze i po niedługim czasie gracze się wykruszają. Nowe uni prosi o uf... to już naprawdę poniżej poziomu rozpaczy.
btw. Taurus czy z ostatniej serii ? Bo skoro z ostatniej to po co nam kolejne? nielogiczne myślenie.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().
-
Art wiadomo coś o uni eventowym?
-
-
-
Uni bez antymaterii, ciekawe.
No i stary wygląd, może jakiś haczyk w tym jest? -
niech otworzą projekt jak na niemieckim serwerze:
flota x2
eko x5
70% pz
+ 25 pól -
Czekam z niecierpliwością na nowe uni Kallisto, mam nadzieje, że będzie x1 ewentualnie x4 eko x2 flota.
Obstawiam, że wyjdzie w grudniu. -
Eko x5? Co wy ludzie życia nie macie? Flota x3, eko x2 pz 50% to jest max
-
Jeżeli o mnie chodzi i rozmawiam tutaj o universum ze starym designem to uważam że powinna być standardowa konfiguracja jak była za czasów "starego dobrego ogame"
30% floty eko i flo x1 wiem że teraz dostęp d internetu jest łatwiejszy.. ale podobno mają grać tam starzy wyjadacze z nie małym doświadczeniem.. więc uważam że każdy się zgodzi..
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
jestem tego samego zdania co przedmówca. Dostęp do internetu dużo łatwiejszy, ale każdy kiedyś przysypia
-
Czyli uniwersa będą zaraz po sobie?
Bo Kallisto ma w grudniu powstać z moich obliczeń wynika.
A na to uniwersum ze starym designem nie liczę, bo jestem fanem aktualizacji we wszelkich grach, nawet jeśli są do niczego. -
@ [MesaJah] Ja też uważam, że powinno być to x1 z 30% debrise.
Owszem, teraz dostęp do internetu jest większy niż kiedyś. Każdy to podkreśla. Przy czym nie każdy ma non stop telefon w ręku niezależnie od tego gdzie jest i co robi. Ja odnoszę wrażenie, że niektórzy byli by w stanie zejść z kobiety lub odwrotnie, bo OGameJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
@Mari
Uniwersum specjalne inne niż wszystkie!
tutaj temat odnośnie tego universum .
nie dajmy się zwariować ;D aż tak uzależniony nie jestem
dopiero około roku nie gram haha
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
Dajcie w końcu normalne uni Kallisto o to proszę tylko.
W sensie x1 bez żadnych dodatków.
W zasadzie to niezależnie od konfiguracji zagram, ale wolałbym jakąś standardową bo na x5 to floty nie upilnuje zbytnio.
Tak się dobrze składa, że w grudniu mam urlop mam nadzieje, że koło 11 grudnia powstanie nowe uni.
A na międzynarodowym epic blue nie zamierzam grać, bo jak już pisałem, na dłuższą metę support się przydaje i aktualizacje zawsze mogą coś ciekawego dodać do gry. -
Mari napisał(a):
A na międzynarodowym epic blue nie zamierzam grać, bo jak już pisałem, na dłuższą metę support się przydaje i aktualizacje zawsze mogą coś ciekawego dodać do gry.
A Ty gdziekolwiek wytrzymałeś na dłuższą metę? No offence, ale wiecznie widzę Ciebie tylko w tym temacie czekającego na następne uni -
Widzisz niektórzy swojego uni szukają całe życie.
Ja myślę, że tutaj już osiądę się na stałe. -
A ja z kolejki na epicku se zagram i chyba zostanę tam stara konfiguracja ... Brak acsa ... Dla ekowca bajka jak wie jak grać tylko ze ja nigdy ekowcem nie byłem tu jest ten problem xD ale na żadne literkowe uni już nie idę..
Ekowiec to w sumie nic skomplikowanego, trochę gry flotą cywilną też jest typu farmienie idlaków, zbieranie złomu czy wymiany handlowe.
A wracając do tematu, to ciekawi mnie czy przez to, że powstanie to uni międzynarodowe opóźni się powstanie zwykłego uni Kallisto? -
Zapewne tak się stanie i nowe uni może będzie na święta lub po nowym roku
Uni 34 - Top 150 off
Uni Rigel -Top 40 off ----> UF = Uni Taurus -Top 400 on
-
Mari a skąd wiesz o unii K?Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Ktoś mnie wołał? :P
Nowe uni już niedługo... (wolałbym ogłaszać połączenie, ale cóż...)
Czasu na propozycje jest niewiele, do 3 grudnia muszę coś podesłać.
Tym razem prędkość nie większa niż 3x.
Community Manager -
Art napisał(a):
Ktoś mnie wołał?
Nowe uni już niedługo... (wolałbym ogłaszać połączenie, ale cóż...)
Czasu na propozycje jest niewiele, do 3 grudnia muszę coś podesłać.
Tym razem prędkość nie większa niż 3x.
Może x3 eko/flota i 70% DF, dodatkowo +25 pól. Takie uni na święta.."Błąd mojego wroga jest moim przyjacielem"
"Kto pragnie pokoju, niech przygotowuje się do wojny"
-
flota x2
eko x5
70% pz
+ 25 pól
Mnie, ta opcja, pasuje nawet, bym był, za tym jak by dali *1 prędkość, flot, przy wysokim, eko zrobienie, napędów, to pikuśUni Draco] [/color] off
Uni orion on
Uni 66 on top354
speedtest.net/my-result/3485047818 Typ Mobilny
Orion Best ACS 385% + 371% + 492%=1248% Solo 200% +345 % + 195% +305%+116% +256% + 266%+ 259%+265+280% +395%+522% łącznie =3404% solo jak na ten czas :E -
Jak dla mnie speed x2 to max.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Dla mnie zwykłe x2 ma najwięcej sensu, może jedynie 8k anty i +25 pól?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Przed powstaniem Japatusa sporo graczy w tym ja głosowało na konfigurację
speed x2
eko x4
pz 50-70%
I tego się trzymam -
No widzę, że większość chce x2. Ja wyczekuje x1, więc może się zlitujecie bo nie pamiętam kiedy ostatnio było uni standard.
-
Proponuje x1 tak jak koleżanka powyżej.
Jest Art szansa na takie uni?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 10
10 gości