Zwykłe uni hmm to załatw jeszcze 10 k graczy
- Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
- Uni 1 top 20 OFF
- Antares top 30 ON
- Virgo STANNIS BARATHEON ON ...
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Art napisał(a):
Jeszcze niczego nie przekazałem. Rozważam Uni zwykłe. Wszystkie ostatnie miały różne konfiguracje. Pominę przypadki ekstremalne x5, bo takie się nie zdarzają :pOrłoś napisał(a):
A zdradzisz jaką konfigurację przekazałeś naszym przyjaciołom z zza miedzy??
@Piciu napisał(a):
Jest wolne uni - Ganimed. Flota x 1 eco x 4. Zdycha Ja gram bo mi to pasuje, ale widać jak na dłoni, że nie cieszy się wielką popularnością.
No właśnie.theARTur napisał(a):
@Piciu napisał(a):
Jest wolne uni - Ganimed. Flota x 1 eco x 4. Zdycha Ja gram bo mi to pasuje, ale widać jak na dłoni, że nie cieszy się wielką popularnością.
jest to spowodowane iż przed powstaniem universum Ganimed otworzono uni specjalne o nazwie Eridanus z prędkościa x 5
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez @Piciu ().
@Piciu napisał(a):
@Piciu napisał(a):
jest to spowodowane iż przed powstaniem universum Ganimed otworzono uni specjalne o nazwie Eridanus z prędkościa x 5
speed uni > zwykłe
Imo konfiguracja taka jak na Xalynth jest optymalna. Co też potwierdza ilość graczy na tym uniwersum.
flota x2
eco x 4
złom 50-60%
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Atuliti ().
@Piciu napisał(a):
@Piciu napisał(a):
speed uni > zwykłe
Imo konfiguracja taka jak na Xalynth jest optymalna. Co też potwierdza ilość graczy na tym uniwersum.
flota x2
eco x 4
złom 50-60%
Lannister napisał(a):
Czemu nie zadowolić wszystkich? Takie albo flotowe albo eko uni przyjmuje pewną część graczy. Czemu nie przyciągnąć wszystkich?
Zaproponować najlepiej uni z prędkością wszystkiego x3 czy x4 a jak bardziej dla flociarzy to zróbcie złom 70% Z ACS i bez żadnego debrisu z obrony bo to poroniony pomysł. Wilk syty i owca cała, po co kombinować... Osobiście jestem pewien, że taka kofiguracja przyciągnie z 6-7k graczy.
Draken napisał(a):
X3 jest fajne, można polatać flotą, ale nie trzeba robić FS-a jak się idzie zjeść coś. Dla górników też to jest fajna opcja, bo kopalnie dają więcej i budują się szybciej. +25 pól zawsze jest fajne, a na speed szczególnie i daj do tego 10k anty i jestem zadowolony.
= Dhol = napisał(a):
Lannister napisał(a):
Czemu nie zadowolić wszystkich? Takie albo flotowe albo eko uni przyjmuje pewną część graczy. Czemu nie przyciągnąć wszystkich?
Zaproponować najlepiej uni z prędkością wszystkiego x3 czy x4 a jak bardziej dla flociarzy to zróbcie złom 70% Z ACS i bez żadnego debrisu z obrony bo to poroniony pomysł. Wilk syty i owca cała, po co kombinować... Osobiście jestem pewien, że taka kofiguracja przyciągnie z 6-7k graczy.
Draken napisał(a):
X3 jest fajne, można polatać flotą, ale nie trzeba robić FS-a jak się idzie zjeść coś. Dla górników też to jest fajna opcja, bo kopalnie dają więcej i budują się szybciej. +25 pól zawsze jest fajne, a na speed szczególnie i daj do tego 10k anty i jestem zadowolony.
Przecież dopiero co wstał Izar z flotą x3, eko x3, debrisem 50% i +25 pól...
Lannister napisał(a):
= Dhol = napisał(a):
Lannister napisał(a):
Draken napisał(a):
I przez to mamy robić uni, które zginie śmiercią naturalną jeszcze zanim się rozkręci...
= Dhol = napisał(a):
Lannister napisał(a):
= Dhol = napisał(a):
Lannister napisał(a):
Draken napisał(a):
I przez to mamy robić uni, które zginie śmiercią naturalną jeszcze zanim się rozkręci...
No, bo rzeczywiście dużo więcej sensu ma odpalenie jedno po drugim identycznych uni i podzielenie ludzi którzy mogliby na jednym grać na dwa oddzielne... Zreszta piszesz ze jestes pewien ze taka konfiguracja przyciagnie 6-7k graczy, ale nie spojrzysz ze Izar ktory taka konfiguracje ma, ma moze z 500 aktywnych graczy?
Czego bardziej szkoda zeby umarlo: starszego uni na ktore ludzie poswiecili czas/pieniadze i juz cos tam maja, czy nowego na ktorym jeszcze nic nie ma?
Jesli GF nie chce nas posluchac i otwierac rzadziej, to my sobie sami zrobmy taka selekcje i przeplatajmy fajne uni z kiepskimi, zeby chociaz GDZIEKOLWIEK cos sie dzialo.
Mari napisał(a):
Art mam jedno pytanie.
Dlaczego nie robicie ankiet skoro tak naprawdę dzięki nim można by było dojść tak naprawdę ile będzie ludzi grało na takim uni?
nicram1 napisał(a):
2x eko i 4x flota? Wam się tam chyba coś poplątało. Chcieliśmy 4x eko i 2x flota. Ja podziękuję za takie ustawienia.
1 gość