Jakaś ekipa do której można się dołączyć startuje na nowym universum ?
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
predkość x 1 mogli by w końcu wrzucić ..
-
A ja myślę, że może i macie racje, że mało ludzi będzie, kto tam wie, ale to nie znaczy, że nie będzie się fajnie grało. Na pewno będzie lepiej niż na zatłoczonym uni gdzie praktycznie wszyscy tylko farmią wykorzystując na początku antymaterie. Jak na x4 kiedyś widziałem jak po godzinie koles mi wleciał w planetę to się za głowę złapałem
-
-
4 osoby już za chwilę zaczną latać
Zarejestrowałem się z ciekawości, pewnie za kilka h już mnie sfarmią.
Nocą będzie rzeź.
645 osób na tę chwilę. -
Czy jest kiedyś szansa na uniwersum bez antymaterii? Pytanie poważne.=#000099]
-
Po co mają robić uni które nie przyniesie żadnych zysków .[center]
BMW Fan&Driver..
Thank you Madzia :E[/center] -
Art napisał(a):
Munio_Uni 1 napisał(a):
Czy jest jeszcze kiedys szansa na x5 ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
wgrzejulek113 napisał(a):
Czy jest kiedyś szansa na uniwersum bez antymaterii? Pytanie poważne.
Podpinam się pod pytanie.
Art, czy w sztabie rozważa się wgl coś takiego ? Chociaż przez pierwsze hm, powiedzmy 3-4 miesiące. Albo chociaż bez kupna surki na początku przez owe 3 miesiące, już niech oficerowie zostaną. Czy mógłbyś ewentualnie rzucić taki pomysł ? -
Shax napisał(a):
wgrzejulek113 napisał(a):
Czy jest kiedyś szansa na uniwersum bez antymaterii? Pytanie poważne.
Podpinam się pod pytanie.
Art, czy w sztabie rozważa się wgl coś takiego ? Chociaż przez pierwsze hm, powiedzmy 3-4 miesiące. Albo chociaż bez kupna surki na początku przez owe 3 miesiące, już niech oficerowie zostaną. Czy mógłbyś ewentualnie rzucić taki pomysł ?
tez sie podpisuje a bez oficerow bylo by jeszcz lepiej
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 % -
Wy tak serio? To już tyle razy było wałkowane... Takie uni już nigdy nie powstanie. Jak nie patrzeć, GF jest korporacją, a każda firma jest nastawiona na zysk a nie na bycie instytucją charytatywną. Gdyby obchodziło ich to, co kto i za ile będzie kupował, to nie wprowadzaliby kupna sury za anty, co na pewno wywindowało im zyski. A jeżeli takie uni by nawet powstało, stworzyłoby precedens dla innych krajów, a nawet dla starszych uni...bo niby czemu "Ci mogą to mieć, a my nie?". Na moją logikę, już dawno powinniście się przyzwyczaić, że anty jest 4 surką. A skoro nawet eventowe uni, które powinno być nastawione na skilla, posiada anty - to nie ma co się spodziewać standardowego uni BEZ anty.
-
Jakoś przez pierwsze 2 lata tej gry nie było ani antymaterii, ani kupowania surowców, zdaje się że tylo komandor, ale to też pamiętam, że w późniejszym czasie dopiero wprowadzili. I wtedy i tak gra przynosiła im zyski. No ale apetyt rośnie w miarę jedzenie.
Ktoś już niedawno w tym temacie zaproponował uni bez anty, ale ze stałą, comiesięczną opłatą, powiedzmy 10-20 zł na miesiąc. Do tego stary design i przypuszczam, że na wejściu byłoby ponad 15k graczy. Wyższa matematyka i mamy 300k zł przy samej rejestracji. Nie wierzę, że takie coś nie jest możliwe od strony technicznej. Wystarczy chcieć.
@Art, zdaje się, że nadchodzi 10 lat OGame. Okrągły jubileusz. Czy naprawdę z tej okazji GF nie może zrobić ukłonu w naszą stronę? Zaproponuj takie coś, bo czytając ten temat widzę, że grono osób na takie uni byłoby ogromne. Ale kurde, walcz! A nie z podkulonym ogonem przyjmij na klatę ich decyzję. Bo jak Ty tego nie wywalczysz, to nadal będzie tak jak jest. Postaw się, bądź naszym reprezentantem u Niemców, a nie tylko zwykłym pośrednikiem, zgarniającym Euro na 15stego każdego miesiąca! -
-
Shax napisał(a):
Art, czy w sztabie rozważa się wgl coś takiego ? Chociaż przez pierwsze hm, powiedzmy 3-4 miesiące. Albo chociaż bez kupna surki na początku przez owe 3 miesiące, już niech oficerowie zostaną. Czy mógłbyś ewentualnie rzucić taki pomysł ?
Redyplomowany2 napisał(a):
@Art, zdaje się, że nadchodzi 10 lat OGame. Okrągły jubileusz. Czy naprawdę z tej okazji GF nie może zrobić ukłonu w naszą stronę? Zaproponuj takie coś, bo czytając ten temat widzę, że grono osób na takie uni byłoby ogromne. Ale kurde, walcz! A nie z podkulonym ogonem przyjmij na klatę ich decyzję. Bo jak Ty tego nie wywalczysz, to nadal będzie tak jak jest. Postaw się, bądź naszym reprezentantem u Niemców, a nie tylko zwykłym pośrednikiem, zgarniającym Euro na 15stego każdego miesiąca!
Pamiętajcie, że pracuję dla obu stron ^^ Owszem, będę zabiegał o chociażby najmniejsze ustępstwa, ale jeśli nie będzie zgody, to nie przeskoczę tego.
Wszyscy wiemy, że serwery zarabiają dla firmy. Owszem, kiedyś był tylko komandor i jakoś 'żyliśmy'. Ale graczy wtedy było więcej, firma nie była tak duża jak teraz (nie było tylu gier), nie była także spółką akcyjną. Mało prawdopodobne jest, aby funkcje premium (te przynajmniej najbardziej irytujące jak kupowanie surki) zniknęły z rynku.
Poza tym byłby to dość ważny precedens. Niemniej jednak zgłoszę taką propozycję.
Co do starego wyglądu - jest on absolutnie, niezaprzeczalnie wykluczony. Gra posunęła się na tyle (mówiąc o kodzie), że nie ma szans na jego powrót i można jedynie sobie o nim powspominać. Nawet tak klasyczne uni DE 20, które miało tam specjalne ustawienia, stary wygląd ostatecznie bodajże zostało zamknięte.
Co do Universum za stałą opłatą - tutaj nie otrzymałem wyraźnego nie, jednak nikt nie przewiduje nawet kiedy takowe Uni mogłoby powstać. Zapytam o postępy w tej kwestii.
Community Manager -
Art napisał(a):
Wszyscy wiemy, że serwery zarabiają dla firmy. Owszem, kiedyś był tylko komandor i jakoś 'żyliśmy'. Ale graczy wtedy było więcej, firma nie była tak duża jak teraz (nie było tylu gier)
To w tej mogliby dać taki serwer, inne odrobią tę ''stratę'' Poza tym jako argument możesz im powiedzieć, że już się dość nachapali, niech teraz zrobią coś bezinteresownie -
-
Redyplomowany2 napisał(a):
Jakoś przez pierwsze 2 lata tej gry nie było ani antymaterii, ani kupowania surowców, zdaje się że tylo komandor, ale to też pamiętam, że w późniejszym czasie dopiero wprowadzili. I wtedy i tak gra przynosiła im zyski. No ale apetyt rośnie w miarę jedzenie.
Ktoś już niedawno w tym temacie zaproponował uni bez anty, ale ze stałą, comiesięczną opłatą, powiedzmy 10-20 zł na miesiąc. Do tego stary design i przypuszczam, że na wejściu byłoby ponad 15k graczy. Wyższa matematyka i mamy 300k zł przy samej rejestracji. Nie wierzę, że takie coś nie jest możliwe od strony technicznej. Wystarczy chcieć.
@Art, zdaje się, że nadchodzi 10 lat OGame. Okrągły jubileusz. Czy naprawdę z tej okazji GF nie może zrobić ukłonu w naszą stronę? Zaproponuj takie coś, bo czytając ten temat widzę, że grono osób na takie uni byłoby ogromne. Ale kurde, walcz! A nie z podkulonym ogonem przyjmij na klatę ich decyzję. Bo jak Ty tego nie wywalczysz, to nadal będzie tak jak jest. Postaw się, bądź naszym reprezentantem u Niemców, a nie tylko zwykłym pośrednikiem, zgarniającym Euro na 15stego każdego miesiąca!
Zgodzę się z kolegą zrobienie uni z stała opłatą np 15. zł - 20 zł bez antymateri napędziłby bardzo dużą ilość graczy a przy dobrej reklamie serwer non stop full .
Przydał przykład z lineage 2 gry już uznawanej do legend Online Stara i jara że tak napisze ciągle odnawiana z nowymi dodatkami odstraszała pomału od siebie . Po naleganiu błaganiu graczy Koreńska firma w tym roku zgodziła sie otworzyć serwer zaczynając wszystko od nowa efekt przyćmił ich oczekiwania bo po 1 dniu miesięcznego abonamentu wykupić już nie można było aa inne nacje niż Koreańskie nie miały do tego dostępu a abonament nie taki tani bo około 45 euro miesięcznie .
Gdyby było zainteresowanie FIRMY takim serwerem my gracze już pomożemy stworzyć rozsądną logike jego rozwoju i przyszłość . -
LuNu napisał(a):
Przydał przykład z lineage 2 gry już uznawanej do legend Online Stara i jara że tak napisze ciągle odnawiana z nowymi dodatkami odstraszała pomału od siebie . Po naleganiu błaganiu graczy Koreńska firma w tym roku zgodziła sie otworzyć serwer zaczynając wszystko od nowa efekt przyćmił ich oczekiwania bo po 1 dniu miesięcznego abonamentu wykupić już nie można było aa inne nacje niż Koreańskie nie miały do tego dostępu a abonament nie taki tani bo około 45 euro miesięcznie .
Czekałem tylko na taki przykład a można je mnożyć, bo takich firm, w tym niemieckich jest wiele więcej. No ale poczekajmy co Art dla nas przyniesie -
Witam wszystkich graczy, forumowiczy i całą resztę
Na ogame gram od dość dawna, lecz aktualnie oczekuję na uni 5x wsio. Nie brakuje wam takiego uni? Ja.. z chęcią na takim bym pograł.. obserwuje forum od lipca? I tylko wypatruję owego uni.. lecz nie wiem czy się doczekam.. co o tym myślicie? Nie macie ochoty jak ja pograć na uni 5x? To nie jest pytanie kiedy będzie.. wyprzedzam..
Pozdrawiam MatMKA -
MatMKA napisał(a):
Witam wszystkich graczy, forumowiczy i całą resztę
Na ogame gram od dość dawna, lecz aktualnie oczekuję na uni 5x wsio. Nie brakuje wam takiego uni? Ja.. z chęcią na takim bym pograł.. obserwuje forum od lipca? I tylko wypatruję owego uni.. lecz nie wiem czy się doczekam.. co o tym myślicie? Nie macie ochoty jak ja pograć na uni 5x? To nie jest pytanie kiedy będzie.. wyprzedzam..
Pozdrawiam MatMKA
Ja również czekam na takie uni. Moim zdaniem, te ze speed x5 są najlepsze i najwięcej ludzi na nich gra
Tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdzie nawet na OGame, wszystko możesz kupić
Po złomie, można się szybko odbudować i grać dalej, na wolniejszych serwerach jest to mozolne i uciążliwe, co za tym idzie, większość graczy, zazwyczaj po pierwszym złomie kończy grę.
Jednak wszystko to zależy od tych na górze, niestety, musimy cierpliwie czekać -
-
x5 i brak ACS byłoby mega dobreSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
- My name is Riddick... and i remember everything -
Wasat - [top 3 flot] - (off)
Yakini - [top 11 flot] - (off)
Ponad 70 starć tytanów. -
Na szczęście są też tacy, którzy chcą zwykłe uni, bez speeda - we flocie i w eko.
Dziękuję, dobranoc.Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)
Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
-
Logi-tech napisał(a):
Na szczęście są też tacy, którzy chcą zwykłe uni, bez speeda - we flocie i w eko.
Dziękuję, dobranoc. -
kokoko6 napisał(a):
Logi-tech napisał(a):
Dziękuję, dobranoc.
Dlatego otwierają różne universa, bo każdemu nie dogodzisz, ale uważam, że już dość tych serwerów, z normalną prędkością. Czekam na drugą Electre, pozdrawiamPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Blizzar ().
-
kokoko6 napisał(a):
tyle, że takich uni jest kilka i gra na nich znikoma liczba osób
Za to na speedach gra masa... -->Cygnus, speed x4(?) - 3.2k osób, z czego pewnie ze 2k urlopy, ilde i zbanowani a dodam, że uni stosunkowo nowe -
Shax napisał(a):
kokoko6 napisał(a):
tyle, że takich uni jest kilka i gra na nich znikoma liczba osób
Za to na speedach gra masa... -->Cygnus, speed x4(?) - 3.2k osób, z czego pewnie ze 2k urlopy, ilde i zbanowani a dodam, że uni stosunkowo nowe -
-
MatMKA napisał(a):
dobrze, ze napisałeś "pewnie", bo pewnie tak nie jest, a nawet jeżeli to nie zmienia faktu, ze na speed uni ludzie przychodzą chętniej grać niż na monotonne 1x
No nie wiem, na deimos przy starcie było więcej ludu jak na cygnusie co jest speed a te pewnie to tylko dlatego, że nie jestem pewien czy więcej jest urlopowiczów czy idli
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości