Jest 25 dodatkowych pòl
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Panowie i Panie admini juz czas ruszyc temat z nowym uni bo jeszcze 2 dni i bedzie tydzien jak ankieta jest
The hero is only one Ksanterio
-
W sumie jak na prędkość gry... to duzego wyboru nie było
Aby znowu nie bylo, że dadzą info. na ostatnią chwilę przed otwarciem uni.Nie wiem czym jest ta moc, ale wiem, że ona istnieje...
KENOJ -
Zgadzam się, usługa na najwyższym poziomie skoro nawet nie mogą zapowiedzieć na trochę przed rozpoczęciem tydzień to minimum, a tu nawet info nie dali.
-
na wszystkooooooooo przyjdzie czassssssss: D
-
Witam
Powstaje nowe uniwersum a ankieta mi się w cale nie podoba . Czekałem 2 miechy na te nowe uni a ma być flota x2 . NIe chce by ta flota była razy dwa. Nawet się nie ciach a ci ktoś w lot zrobi co to ma być
Moderator Ganik:
8 lat na forum, a nie wiesz że nie można używać takich słów? Upominam za słownictwo. -
SirGuardian napisał(a):
NIe chce by ta flota była razy dwa
Dobrze już wysyłamy stosowny mail do GF
Mamy nadzieję że ten jeden głos będzie miał znaczenie w tworzeniu nowego uni -
spokojnie, pewnie Art czeka z wiadomością że ostatnie uni było specjalne to te musi być normalne
-
Informacje o konfiguracji otrzymam dopiero w poniedziałek.
Community Manager -
czyli mozemy spodziewac sie otwarcia uni w poniedziałek ?
-
nie nie nie tylko nie poniedzialek
nie mozna zaczynac tygodnia od startu uni
wtorek to najlepsze rozwiazanie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ksanterio ().
-
koncepcja napisał(a):
czyli mozemy spodziewac sie otwarcia uni w poniedziałek ?
Celowałbym bym w środę
Art:
Nie żebym się Ciebie czepiał bo nie wiem jakie masz obowiązki czyniąc taka funkcje jaka czynisz,
ale taka jest rzeczywistość że kończy się tylko na propozycjach -
Ja piszę w imieniu kilku set ludzi. Napisz to tak tam wyżej. Bo jest coś nie halo że w ankiecie nie ma wyboru. To jakaś abstrakcja by prędkość floty była x2. I proszę uszanować moje zdanie jak i wielu innych graczy ja już na tym forum jestem 8 lat i wiem co mówie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SirGuardian ().
-
jak juz gdzies pisalem to GF tego nie oganiresz
-
Jaki problem ? Są uniwersa jeszcze nie stare co mają 1x. Jeżeli chcesz na prawdę pograć i jesteś dobry to z nowego konta możesz osiągnąć wiele, wystarczą chęci i umiejętności, ale jak wiadomo - lepiej narzekać. Poza tym, że się nie zdąży iść do kibla przy x2 bo złom ? W jakim ty świecie żyjesz ? Flota będzie leciała przy dobrych napędach 25 min krążkami do układu w gali obok. Załatwiasz się 25 min w ubikacji ? Nauczysz się przynajmniej FS robić i odbierać jak należy, a jak nie to po prostu nie graj flotą tylko ekonomią. Ekonomia akurat będzie przyspieszona więc w sam raz. Za chwilę usłyszę pewnie miauczenie, że wolę grać flotą - więc skoro wolisz grać flotą innymi słowy jesteś flociarzem to albo jesteś bardzo dobry i nie dasz się trafić albo jesteś lama i będą cię kroić czy to x1 , x2 , x5.
-
Riddick dobrze mówi .. polać mu!
Ja osobiście głosowałem na 2 opcje.. żeby było 70% złomu z floty .. ale jak będzie 50% też jest okej.
Ostatnie takie uni . to chyba kassio było.. a teraz jak założysz konto od 0 pkt tam raczej wiele nie osiągniesz:)
dlatego może być ciekawie. eko x 3 jak na ursie.. + flota x2 ..
elegancko .. w końucu porządna unia dla flociarzy jak i ekonomów.!
Pozdro.
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
Art napisał(a):
no i. w tedy kasia postawila post z ankieta.
i od tamtej pory zadnych konkretow
ile mamy jeszcze czekac na jakies info!?? 1-2 dni ??
-
Goru napisał(a):
Art napisał(a):
Naucz się czytać lepiej.
Konfiguracja będzie znana w poniedziałek, TEN PONIEDZIAŁEK CO NADEJDZIE.
Ankieta była tylko po to aby zobaczyć preferencje graczy"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Mind_war napisał(a):
Goru napisał(a):
Art napisał(a):
Naucz się czytać lepiej.
Konfiguracja będzie znana w poniedziałek, TEN PONIEDZIAŁEK CO NADEJDZIE.
Ankieta była tylko po to aby zobaczyć preferencje graczy
hehe
mind masz racje...
przepraszam źle przeczytalem
-
No to do poniedziałku panowie i panie.
-
zgadne ze uni Vega otworza jutroro
-
koncepcja napisał(a):
zgadne ze uni Vega otworza jutroroRigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
-
a.k.a medium
-
:OO
GF posłuchało graczy!
I z galaktykami też"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
No, więc jednak konfiguracja z ankiety - dobra robota, bo zapowiada się ciekawe uni :).Rigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
Wow. Zapowiada sie ciekawie. Universum zdecydowanie przyjazne flociarzom. Fajna konfiguracja - nie ma przsadnych predkosci, ani % ze zniszczonej floty.
Tylko szkoda, ze tak malo czasu jest miedzy zapowiedzia universum a otwrciem. Moze to nieznacznie wplynac na liczbe rejestrujacych sie osob. Tak mi sie wydaje. Niektorzy moga nie zauwazyc nawet ze Vega zostala otwarta. -
Fajnie, że takie parametry, ale mogliby dać tydzień wcześniej info a nie z dnia na dzień.
Zagram na tym uni także do zobaczyska. -
No właśnie z tymi galaktykami to licho:( Nie mam zbytnio czasu na grę i chciałem uciec do 9 gali i pograć eko.
-
Mi sie bardzo podoba pomysl z 7 galaktykami. Zintensyfikuje to aktywnosc calego universum. Nikt nie bedzie mogl czuc sie bezpiecznie. Przynajmniej w teorii
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 28
28 gości