Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ruda napisał(a):
Dlaczego na innych OGame uruchamiane są x6, a u nas nie?
HONOR lubi to.
-
Na flotowe x6 na pewno nie (bo to już nawet napicie się herbaty będzie wymagało FS-a), ale na eko czemu nie?
-
-
Art napisał(a):
Ruda napisał(a):
x6 eco mile widziane zawsze
-
Flota x5 wydaje się być max, bo więcej to chyba już będzie przesada.
Ciekawi mnie jak daleko dojdzie speed ECO. Kiedyś było tylko x1, potem x2, kolejne już x5 - chyba wtedy było powiedziane, że to będzie max. Teraz pojawiają się x6 już. A jak będzie w przyszłości?
dojdzie do x10? x20...?
ART może na nowy rok zaproponuj wypasione uni
np.:
flota - x5
eko - ile fabryka da
ACS
50% zużycia deuteru
+25 pól
70% złom
brak złomu z obrony
9 galaktyk -
-
zrobcie sobie od razu eko x50
2342 pol dodatkowych
i 1% ze zniszczonych statkow
i 4354 galaktyk zeby nikt was nie mogl farmic
edit:
i najwazniejsze nowy super przycisk ULEPSZ - zeby sie krecil w koleczko jeszcze i gwiazdki sie pokazywaly - to kluczowe i musi bycsta111siu i Mort69 lubią to.
-
pl1 jeśli nie będziesz chciał to nie zagrasz
Dla mnie im większa szybkość eko tym lepiej i szybciej się gra
-
faktycznie szybciej sie gra
-
A może zamiast robić nowe uni zaczniecie myśleć o tych uni na których jest zarejestrowanych 1500 graczy a bez urlopu może 400 i to nie są uniwersa które maja 5 lat tylko parę miesięcy, przez wypuszczanie co miesiąc nowego uni ludzie wariują i co miesiąc przeskakują na inne uniNie same cyferki sie liczą
-
Oni i tak mają głęboko to co piszemy, przekonaj ich logicznie, że więcej zarobią na robieniu fuzji niż na wypuszczaniu nowych uni co jest technicznie niemożliwe.
-
ten [moja ulubiona Pani operator] ciap kiedys podala jakas smetna strone gdzie zlgaqsza sie propozycje - tam niby trzeba to czynic - moze warto tam spamowac?
Super Moderator Dziuba:
Upominam za obrazę -
Art napisał(a):
Ruda napisał(a):
Jakby jeszcze dać flociarzą x6 i więcej debrisu to myślę że działo by się tam.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Witam. Moja skromna opinia. Do nałogu wróciłem po 8 latach, grałem w przeszłości na uni 13 i 30, obie uni jak wiadomo x 1. Po 8 latach tak jak pisałem wróciłem do gry na Eridanusie eko i flota x 5.Grałem tam cos ponad rok. Ostatnio założyłem konto na Polarisie eko x 4, flot x 2. Więc jakieś tam porównanie mam. Moje odczucia: zdecydowanie speed x 5 eko i flota. Taki złoty środek dla ekonoma i flociarza. Wbrew niektórym opiniom da sie grać flotą bez uf-sa, może trzeba sie tylko trochę bardziej pilnować. Można latać GS z taka predkością jak normalna flotą na speed x 1. Owszem zawsze mogą ci ściągnąć moona ale czy na standardowym speedzie nie? Jak ktos chce grać eko to też nie ma problemu. Zyskują obie stronyGdy zbiegłeś, zachowałeś się jak dziki byk; gdy cię schwytali, merdasz ogonem jak pies
-
Też bym chętnie zagrał na uni z eko x6, ale flota jak już to max x4,no x5 od biedy, ciekawe czy takie uni w ogóle u nas wyjdzie..
-
Myślę że nie ma powodu by nie wyszło.
Wiadomo że x6 ściągnie ekonomów.
Teraz wystarczy ściągnąć flociarzy - oni gardzą EKO x6 więc gdyby dać coś nieco lepszego niż uni flociarzy z x5....przykładowo flota x5 ale wskaźnik deu 0,5....to dla dużych flot setki mln deu. Każdorazowo...Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: MuniekkHONOR lubi to.
-
ciekawe co z tego wyjdzie mam nadzieję że coś naprawdę fajnego : )
bo dużo osób by pograło .ZŁY SEN / Kapitan Marvel
TOP1 FLOTA UNI51 OFF / EUROPA ON
-
ostatnie uni czyli x1 flota bylo slabe szybsze floty = ciekawsza gra i wiekszy fun mam nadzieje na jakis szybkie uni:)
-
Witam,
Czy wiadomo kiedy będzie dostępna ankieta odnośnie ustawień nowego Uni ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Munio_Uni 1 napisał(a):
Witam,
Czy wiadomo kiedy będzie dostępna ankieta odnośnie ustawień nowego Uni ?
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
rhea to porazka do latania , z wrazenia musialem leciec na oberon sie wyszumiec ;D czekam na nowe szybkie uni , moze byc wysoki x dla eko ale i dla flotWEZN
-
Zrobcie nowosc hehe
Eko10x
Predkosc flot 5x
- 50% zuzycie deuteru
Stare wielkosci planet >300
50%zlomu z flot
Gram na quaoar po 4 letniej przerwie, widzicie ile tam jest graczy? 2.5k!!! Nowe uni.
Gdzie te czasy kiedy bylo po 15k? GF samo sobie szkodzi jakimis nowinkami.Zrobcie w koncu jak gracze chca, a nie podajecie swoje propozycje bez mozliwosci negocjacji.Wladowalem w te uni z 3kk anty ale widze ze nie warto.Zaraz jakis pl1 wyleje zale ze po co takie uni itd.A na 100% wielu graczy by zagralo na takim uni i na dlugo zostalo ja napewno:) -
Wolne uni raczej powoli odchodzą do lamusa, nie żebym coś sugerował, ale na szybszych uni automatycznie jest szybsza budowa czy odbudowa floty, co sprawia, że flociarzy też jest więcej, także straty surowców czy obrony nie bolą tak jak na x1. Sam gram na speed uni i nie chciałbym nawet wracać na standard pomimo, ze grałem tam jakieś parę lat.
Byłbym za tym, żeby tworzyli więcej speed, ale także nie można zapominać o standardowych, bo zwolennicy takich uni jeszcze są.
Tylko wyrażam swoją opinię, bo nie będę zaczynał na żadnym z nowych uni bo mam już swoje.
Pozdrawiam -
Ja na takim nowym 10x na start kupuje 5kk antymaterii.I gram tam do konca ogame
-
Coś czuje, że otworzą to uni specjalnie dla Ciebie i kupisz anty a oni zawiną interes
-
Moze takie argumenty do nich docieraja.Nie widzialem drugiej takiej gry gdzie operator ma w d....graczy i robi wszystko po swojemu.Nawet WoT gdzie liczy sie tylko gold i zysk dla wlasciciela robi wszystko zeby graczy zatrzymac i zwerbowac nowych.A tu...? Nic przez tyle lat.
-
Jest takie OGame gdzie jest prędkość x100. Znajdźcie sobie i pograjcie.
-
To nie bylo smieszne.
-
Uni z flota większą od x1 jest tylko dla fanatyków, dla reszty to porażka. Wystarczy spojrzeć jak szybko liczba graczy maleje. Chcecie szybkiej floty, a kończy się tym, że gracie sami ze sobą i marudzicie że uni wymierają.
Rhea to najfajniejsze uni od dłuższego czasu, aż chce się tam grać. Idealne dla tych, których główne uni od dawna wymierają, a nie mogą doczekać się fuzji, jak Ganimed czy Betelgeuse.kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ]
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0