Przyklejony ACS; Skipa i BucIK i Dill i Kanclerz [N D] vs Rudobrody [SPAM], P g m i Solenzo [E-X-P] - 71142,51% + TOP 1 ACS

• Jupiter [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Na starcie wielu czekało, więc nie ma co się dziwić, że trochę też się wpisało. Nawet takich co ponad rok nie grali. :P Ale nie ma co się dziwić. Niewyparzony otwór gębowy i rekordowa jak na to uni hipokryzja gracza Dill ("w pewnym środowisku znany jako" dilldo) przyciąga, do celebracji jego pięknego złomu.
    Oczywiście po złomie trzeba nazwać resztę "bandą krzykaczy" i ostro się tłumaczyć... a i nazwać zwycięzców puszerami, bo przecież ND jest kryształowe, poczynając od ich lidera. :P A niektórzy tak się tu tłumaczą, że nawet się pogrążyli. Więc zaraz... kto tu na prawdę szczeka?

Karawana jedzie dalej mówicie? :P
    Red. Dobry post. Składnia i jakość posta Dilla to potwierdza, wystarczy porównać do innych "spokojnych" wypowiedzi.

A co do RW. Gratulacje %, który na pewno pozostanie top1 przez długi okres. Gratuluję sprytu agresorom :E i organizacji obrońcom. (uwielbiam gdybanie o tym co by było gdybyśmy polecieli całymi flotami). Obrońcom SzO jeśli nadal chce im się bawić w cyferki. Agresorom miłego topienia i satysfakcji.

Pozdrawiam i żegnam Jupka ^^

PS. WsS Twoje konto znowu spadło hehe

Moderator Dziuba:
    Upominam za obrazę

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Muad'Dib ().

• :E na początek gratki dla obrońców akcja przepiękna :D
    a teraz troszkę złośliwej historii
    kiedy Dill przeniósł się do naszej skromnej gali z zamiarem zezłomowania naszych (mojej i figlofora) floty pomyśleliśmy sobie...niech ma :D w końcu ktoś musi dawać zarabiać Niemcom - w ładnym stylu przeniósł moona no i zaczęły się skany....do znudzenia :-/ ledwo minutki się pojawiały Dill skanował. Trzeba przyznać, że skutecznie pomagał mu Bucik i Pajderman :P Jakoś nigdy nie mógł trafić na którym moonie stoi moja flota więc mu grzecznie (po którymś tam skanie z rzędu) napisałem "szukaj dalej XD " i nastąpiła obraza majestatu...otrzymałem bowiem PW mniej więcej o tej treści, ze "jedyne co mogę to poszczekać..." HAUHAUHAU Dillu :E bardzo mnie cieszy Twój złom.Za twoje zadufanie i arogancję jak najbardziej się należał. Raz jeszcze :graty:
    P.S.
    Dill, Bucik.....sondy też rozwaliliście? od momentu złoma ani jednego skana? jedynie Pajderman szuka dalej echhhhhh, graty za upór.
    Reasumując - nie wypowiadam się na temat pushapkowania - pozostawiam to sumieniom innych :P ale za tą akcję i uciszenie nadętych buforów z ND naprawdę należy się co najmniej skrzynka :beer: :evil:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kao T.A. ().

• Ja na urlopie a tu takie cyrki O_O
    Pięknie wymierzona kara!
    Rudy i kompani ogromne gratulacje za tą akcję i zemstę za Remika
    Takich cwaniaków trzeba tępić
    Naprawdę cieszy oko i duszę to rw
  • powyższe rw to najlepszy dowód na to, że zbytnia zachłanność nie popłaca

gratulacje za zrobienie procentu, którego pewnie długo nikt nie pobije
    a sojuszowi SPAM większej rozwagi przy dobieraniu sojuszników ;]
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • No proszę jaka niespodzianka sam mistrz w reckach :)
    Chłopaki dopieliście swego i za to wielki szacun.
    Każda ze stron a szczególnie Dildo miał ciśnienie i marzył o top 1 więc zrobiliście mu prezent :)
    i nie rozumiem zamiast podziękować to jeszcze ciśnieniuje jak zwykle.
    Jeszcze raz gratki czekam na dobitkę.
    :top1:
  • Żałowałem czasami zakończenia gry na ogeju ale raz na miesiąc jak przeglądam forum ST to stwierdzam że było to słuszny krok .
    PS.
    znając Dilla to jeszcze jakies słuszne ST zobaczymy na pusherze Solenzo :)
    U 64 : N.C.>" (...) bo w naszych sercach wiecznie ogień płonie" by Angelo di Livio
    "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo niezdrowe"
  • troche Wam poszlo sprzetu,ale to tylko cyferki a znajac Ciebie Dillu i zapal jaki cechowal graczy N.C z uni 64 powinines szybko wrocic na swoje miejsce :)
    trzymaj sie dreszczu :) licze jeszcze na jakies % w Twoim wykonaniu . never give up

Morfi z tego Twojego zalu mozna wyczytac,ze najbardziej brakuje Ci siedzenia pod biurkiem top1 :P
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!