hmm skoro nie byłeś w cazadore to od razu lama jesteś . Gandalf flotę ma st robi , nie widziałem byście go pyli . Wróćmy do st co nie którzy już od was tak szaleli że wiara przerobiona na górników a tu takie bum , w sumie cała unia to wasze farmy pożyjemy zobaczymy , bo młode wilki ruszyły do boju , tu podam przykład Pradawni . Atakierom gratulację zysku nie ma ale frajdę macie za 3 st z zyskiem :D. Wirtuoz też lamą jestem a zabronić mi grać nie możesz
Przyklejony ACS; kamo [TSG], Zedd i gwalciciel i Ksiaze [WIAARA], WGO [DreamS] vs Migotka [dLV] - 4923,41% TOP4 ACS
- Orion [1]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kamis i ekipa złomujaca gratki
złom odbierzecie i ja to wiem wiec nie ma co płakac hihihihih
Gratki ubicia piekniej flotki -
Wirtuoz napisał(a):
Joanna d ArC napisał(a):
I flota, która była zrobiona na push kontach poprzedniego właściciela w końcu skończyła jak powinna skończyć. Pewnie teraz wirt ściągnie urlopy aby szybko konto się odbudowało.
Ekipie złomującej gratuluję chociaż szkoda tego złomu. Obrońcy figa z makiem mam nadzieję zobaczyć ją znowu po prawej stronie tym razem z konkretnym zyskiem
Kolejna wyszczekana ofiara snujaca teorie spiskowe, skoro jestes tak mocno przekonana ze w ten sposob zbudowalem flote to podaj sytuacje, w ktorych sie pushowalem albo chociaz nicki domniemanyc kont pushowych i wtedy bedzie o czym rozmawiac.
Co do gandalfa to nie ma o czym gadac, to jakas lama, nawet eks koledzy z exitus to potwierdzaja.
Wyszlo jak wyszlo, szkoda ze w ten sposob a nie w jakiejs bardziej finezyjnej akcji. Bedzie Szo, bez uzycia pushowek
Jest po tym starciu jakas plama na honorze ale wszystko jest do odrobienia
Chłopie ofiarą możesz być co najwyżej ty. Nigdy taki placek jak ty nie zrobił mi żadnego wlotu,a co do dowodów to uwierz, że je mam skoro twoi sojusznicy sami o Tobie tak mi pisali. -
Joanna d ArC napisał(a):
Chłopie ofiarą możesz być co najwyżej ty. Nigdy taki placek jak ty nie zrobił mi żadnego wlotu,a co do dowodów to uwierz, że je mam skoro twoi sojusznicy sami o Tobie tak mi pisali.
Placek
Pokaz dowody bo az sam jestem ciekaw co tam za plotki sa -
Wirtuoz napisał(a):
Joanna d ArC napisał(a):
Chłopie ofiarą możesz być co najwyżej ty. Nigdy taki placek jak ty nie zrobił mi żadnego wlotu,a co do dowodów to uwierz, że je mam skoro twoi sojusznicy sami o Tobie tak mi pisali.
Placek
Pokaz dowody bo az sam jestem ciekaw co tam za plotki sa
Skoro tak bardzo prosisz to proszę mały fragmencik rozmowy a mam jeszcze od kilku innych osób również więc skończ zgrywać niewinnego
usmialem sie po zlomie pushki wirta
06 mar 17:22
ale jak [mniam] prosto na sojuszowym o tym
to smialem z dobim przez 10 min z tlumaczenia urtha
"no tak - wiedzialem ze to pushka wirta ale przeciez nie byla moja"
06 mar 17:23
:d
Super Moderator kasai:
Upomnienie za słownictwo Takich słów tu nie używamy.
-
Joanna d ArC napisał(a):
Skoro tak bardzo prosisz to proszę mały fragmencik rozmowy a mam jeszcze od kilku innych osób również więc skończ zgrywać niewinnego
Joanna d ArC napisał(a):
usmialem sie po zlomie pushki wirta
06 mar 17:22
ale jak "wyrzucilem" prosto na sojuszowym o tym
to smialem z dobim przez 10 min z tlumaczenia urtha
"no tak - wiedzialem ze to pushka wirta ale przeciez nie byla moja"
06 mar 17:23
:d
Moja czy nie, ja z niej korzysci nie mialem To chyba kazdy mogl zobaczyc. A co to za cytat to nie wiem, nie podajesz autora ani sytuacji, tylko cos wyjetego z kontekstu wiec malo wiarygodne sa twoje "dowody".Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wirtuoz ().
-
Czy to ważne który z twoich sojuszników to pisał. Ja wiem swoje. Wystarczy też trochę obserwacji. Nie mam też zamiaru walczyć z Tobą na przepychanki słowne po prostu rób co umiesz najlepiej czyli dalej się pushuj
żegnam koniec spamu i dyskusji w tym temacie z mojej strony -
Joanna d ArC napisał(a):
Czy to ważne który z twoich sojuszników to pisał. Ja wiem swoje. Wystarczy też trochę obserwacji. Nie mam też zamiaru walczyć z Tobą na przepychanki słowne po prostu rób co umiesz najlepiej czyli dalej się pushuj
żegnam koniec spamu i dyskusji w tym temacie z mojej strony
Nie watpie ze wiesz najlepiej na uni jak to wszystko wyglada
Faktycznie, wystarczy troche obserwacji zeby zauwazyc ze regularnie spadalem w top... taki ze mnie pusher, od top 5 do top 42 -
gratensy chlopaki ladne uderzenie, zlomku szkoda ale ladna flotka zezlomowana
obroncy wiecej antymaterii -
Hehe pusze i małe puszki Jestem naprawdę ciekaw jakby wyglądała topka, gdyby na uni nikt się nie puszował Wydaję mi się że mógłbym być parę miejsc wyżej
-
Brawo Kamo - na nekkar dotarły słuchy o tym starciu
Pozdrowienia od AFERY
thun -
Graty Zedd i reszta, dzięki za dedy czasem zaglądam tu, sorki że tak późno, ale lepiej późno niż itd. Graty raz jeszcze
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości