szkoda Zbyszka . Gratuluje
ACS; NextTarget, lucky666 i pl1 [ZLY SEN] vs ZbyszekNiszczarka - 670496,73% + zbiórka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Graty Legionik, Graty Adas. Wogóle akcja przekozacka jak na wasze mozliwosci przystalo:)
-
No powiedz Zbyszek kto teraz z nimi będzie wojował?
Sami się chyba będą pakować w recki...
Graty Panowie wlotu, zacny procencik...
ale chyba rozumiecie jak nudno się zrobi kiedy nie będzie przeciwnika?
Legion of Rome -
dzieki Panowie za locik i mile towarzystwo podczas lotu : ) - Martowi tez dzieki za caloksztal i nie tylko:D - pobudka i pobrzdekiwanie butelkami - BEZCENNE ! : )
gratki rowniez dla zbyszka - naszego najtrudniejszego przeciwnika moim skromnym zdaniem za godna postawe , niewielu bylo by stac na takie cos po takiej stracie . no i moze nastepnym razem powinienes grac po tej samej stronie barykady co my : )
pozdro i jeszcze raz dzieki szefy - teraz zabierzecie INNYM co do nich nie nalezy . -
Hehe i gites ketchup - raczej a napewno z nadwiązką nastąpią odbiory. No chyba że UFS zawiśnie bezterminowy
-
Adasiu, czy te Twoje stwierdzenie "zabierzcie innym co do nich nie należy" nie podchodzi pod hipokryzję w kontekście kontry na recki Pumby ?
To takie, takie słodkie - jak chorągiewka - jak wiatr zawieje, tak będziemy się układać.
Graty, pozdrowienia i takie tam. -
wszystkie floty wszystkie wasze zasoby i wszystko nalezy do ZS( NASZYM ZDANIEM ) to mialem na mysli - a przy okazji zlom ktory zabraliscie : ) - i tak twierdzimy od zawsze .
choragiewka ? - grubo : ) -
.pl1 napisał(a):
wszystkie floty wszystkie wasze zasoby i wszystko nalezy do ZS( NASZYM ZDANIEM )
Mocny tekst:D
Po obaleniu Zbyszka z opozycji jak najbardziej realnyPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez 19dawid45 ().
-
Nawet jak zbyszek grał to bylo realne, ponieważ zbyszek latał, farmił i złomował dla chłopaków ze złego
Wkońcu oddał jak widać hehe
Nie kumam tej chorągiewki, może się dobrze nie wyspałem i zrozumiem później o co chodziło -
Gratulacje ! % na wiele miesiecy jak i lat nie do pobicia
szok -
gratulacje superstarcia widze ZS walneło z przytupem a zbyszkowi tez duze gratulacje bo był wazna osaba na tej uni procent powalaU-24 Emeryt
U-35 konto oddane
Fornax- bawimy sie -
nigdy Cię nie zapomnimy Zbyszek!! ;)) wracaj szybko jak tylko będziesz miał czas..
-
tak zadudniło, ze ze szpitalnego łóżka wyszedłem... gratulacje dla zlego snu... jak zobaczyłem nagłówek to pomyslalem, ze autor machnal sie wzerach, ale niestety nie... zbychu zaczynaj mna q, bo fornax i tak sie konczy
-
"wszystkie floty wszystkie wasze zasoby i wszystko nalezy do ZS( NASZYM ZDANIEM ) to mialem na mysli - a przy okazji zlom ktory zabraliscie : ) - i tak twierdzimy od zawsze "
Ciekawe czy taki hojrak jesteś w realu.... -
a co ma piernik do wiatraka , ja umiem odgraniczyc real od wirtuala w przeciwienstwie co do niektorych jak widac , i owszem mam tam rowniez niewparzona gembe i mowie co mysle - niezawsze z dobrym skutkiem : )
-
Graty uwalenia zbyszka Procent zacny
-
eee zagioło mnie... % taki yyy...
a floty mega...
Gratuluje wykrece takiego %
Jeszce na Zbyszku? nie pomyslalbym ... Gratuluje!"W życiu nie ma pauzy ale szybko możemy zaliczyć game over."
Doświadczenie
Gdzieś tam... sobie klikam :D
Pozdro! -
gratulacje ladnie jak tak 1 sojusz kroluje na uni brawo ZS
Pozdrawiam
mawi -
Uuuuuuuuuufffffffffffffffffffff......mocne starcie
% powalający duuuuże gratki za wlocik dla agresorów
Zbyszku,szkoda,kibicowałem Ci w walce z ZSami,ale jak tam sobie postanowisz: powodzenia w realu albonie ważne,ile lat żyjesz ....Ważne ,ile życia masz w tych latach ;>
Polan go bragh!!!! -
padłem na ryj, zniszczył mnie lag po wlocie hahahaha ładnie ładniecoke
-
..... graty.... a czego ?
Zbyszek -> picz ubity i jak dla mnie
OK [wiesz co i jak Zbyszku - życzenia od GotH i ode mnie - ] w końcu się oberwało !
Zbyszek to jednak zawsze była ........... a taka dwulicowa D [przez duże Dziwka]
Legion, czy miałeś (a może jeszcze masz) kisiel w majtach - buahahahaha nie musisz opowiadać.!
P.S. kupisz moje konto ?
Ala & Zgrywus80 -
HoHo Lubię zajrzeć w ST speedów... ale tym razem mnie totalnie zaskoczyliście :D
% masakryczny. Gratulacje dla ZS za sukces, a Niszczarce za długą walkę z goliatem... przegraną ;)
Pzdroffline -
No no gratulacje chlapaki, wielkie boom normalnie jak mi pewna WREDNA osoba powiedziała ze Zbysia ponieśliscie, kapara mi opadla ....procent kosmiczny no ale czym sie dziwić wy to wy zazwyczaj robicie wielkie wejście...a co do Zbysia, zachowałes sie w porządku ...powodzenia w realu bo pewnie już nie wrócisz...
Graty dla panow z ZS
Zbysiu szo
"Lepiej rządzić w Piekle, niż służyć w Niebie"Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez anoushka ().
-
Co za starcie Gratulacje komu trzeba, SZO komu trzeba.
A tak z innej beczki: w jakim rzędzie wielkości został spalony deuter? XD
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0