Przyklejony 4one i soso i blackigor [Yakooza], impostor, Grand [UoS] vs Poll [Ether] - 1723,62% TOP1 ACS

• Mizar

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Maksio napisał(a):

Arnhem napisał(a):

:E piękne ST yakuza robi z Wami co chce na tym Mizar i w sumie dobrze przynajmniej nauczycie się grać jak trzeba :E
    No nie wiem bo dwa pierwsze top na Mizeri solo są NA yakuzie. No cóż dobre floty ma ale zawsze się znajdzie ktoś mocniejszy.
    Twoje zdanie miało by sens gdybyś grał na Mizeri :) Wiec wiesz...

Miszczu wygrałeś konkurs w bierki chyba ??? gram na Mizar a jak gram to moja sprawa mogę byś noobem totalnym ale uwierz , że lepszy każdy noob niż zwycięzca jakiegoś durnego konkursu na kolorowanki GF :) pozdrawiam yakuuze a na reszte Mizara mam wy... walone ]:-D

i jechać z nimi jak z rumunkami trzeba na tym Mizar bo tanio wychodzi :) Pool Twoje zdanie akurat mam najgłębiej osadzone w czeluściach mojego ..............umysłu :E

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Arnhem ().

• halo66 napisał(a):

-Yakooze :P Pana Novako Monię oraz zimne piwko :)

Byś lamko chociaż przecinek po mnie postawił :E

Gratuluje panowie.. Piękna akcja.. Piekny %

Wiecie co, z tego co czytałem kolega gra w OG już około 8 lat !!

I dziwi się, że na wyłapaną flotę na fali leci powiedzmy 5x mocniejszy zestaw flot niż normalnie zwłaszcza, że

FS był tak długi, że obrońcy mogli lecieć GS na podstawkę ?? Ja juz nic nie rozumiem.. :quasi:

Igor !! Lamo.. Dlaczego nie poleciałeś sam !! Przecież tylko mir by się ponad setką GSów podstawił i stracil byś

tylko Ty flotę.. Ale złom za to może byś zebrał.. :}

LUDZIE !! Poziom tej gry spada w porażającym tempie !!

Czyli w/g obrońcy powinien lecieć sam bo leciał TYLKO na ponad 1k niszczar i 1k bombowców ?

Masakra... To następnym razem jak lamka zostawi na moonie bez obrony 2kk surki to nie mogę polecieć.. Bo to

nie honorowe.. Przecież obrońca się nie mógł bronić ;) ;(

Nie wiem.... Ale mam wrażenie, że świat tak goni, rodzice pracują coraz więcej a młodzież wychowuje i

uczy się sama... Efekty braku tłumaczenia życia i logicznego myślenia widać w posach tu pisanych... :?

No nic... Jeszcze raz Gratuluje.. Dzięki składowi jaki byl udało się bez większych strat, zysk jest top jest..

zatem wsio ok ...

Do obrońcy: chłopie, dużo zdrówka, szczęścia i wszystkiego co dobre.. I weź na klatę złoma jak facet a nie

płaczesz z jakimi farmazonami..

Ps.. Dzięki chłopaki za linka i 4one i Grand za dedki ;)

Pozdrawiam
    KRWAWY GÓRNIK :tratata:

Olvik Gwiezdny Pirat

23.02.2013, 10:29
    Krwawy Górnik Novako
  • Gratuluję ST bo zawsze to ładny % wyszedł :)
    Poll jeśli na razie rezygnujesz z odbudowy to budowy ale imperium eko co dla flociarza jest nudne i szybko zmienisz zdanie

Pozdrowienia dla przeciwników w tej rozgrywce :) z nudów chyba trochę Wam poprzeszkadzałem :D , a zwłaszcza dla 4one za podejście do tej gry bez napinania i Soso bo bez jego poświecenia chyba by tego STka nie było.
    Nie każdy by był gotów tak nagle na lot przez 2 gale i to taką flotą ( lekko licząc prawie 15kk wody i to przy 40% prędkości gdzie moja podstawka spaliła jedynie 0,074 k ;P ) . Powiem szczerze wiedząc ile lecisz miałem nadzieję to dziś wykorzystać. Ale niestety brakło trochę minut by był fajny ZONK prawie w samo południe :>

Pozdrowienia i do następnego spotkania :]

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Smir ().

• Arnhem napisał(a):

Miszczu wygrałeś konkurs w bierki chyba ??? gram na Mizar a jak gram to moja sprawa mogę byś noobem totalnym ale uwierz , że lepszy każdy noob niż zwycięzca jakiegoś durnego konkursu na kolorowanki GF :) pozdrawiam yakuuze a na reszte Mizara mam wy... walone ]:-D

i jechać z nimi jak z rumunkami trzeba na tym Mizar bo tanio wychodzi :) Pool Twoje zdanie akurat mam najgłębiej osadzone w czeluściach mojego ..............umysłu :E
    Ahm. Po pierwsze. Co ma jakiś konkurs z forum do tego ST i Twojej wypowiedzi ? Nie miałeś co odpisać trzeba było nie odpisywać. Niech Cię nie obchodzi co wygrałem, jak,gdzie i proszę szczym ryj na ten temat.
    Po drugie skoro grasz na Mizeri to czemu nie leciałes ? Top ile jesteś 500 ?
    Liżesz pupcie Yakuziakom :) Tyle mam do powiedzenia po raz drugi, z kolejnej wypowiedzi to wynikło. Tym bardziej że ani nie jesteś w Yakuzie ani z nimi nie latasz :)

Pozdro i skończmy ten
  • Graty ekipie remontowej :) Czytać pierdół nie ze swojego unii mi się nie chce ^^ Grand takie coś to solo powinieneś łykać. Poll czy jakoś tak Twój 1 post przeczytałem i widzę,że nieźle się stresujesz :} Jakby co mam panadol szefie :ocb:

Jednak dam edit bo to jest żałosne.

Pierdzielicie o tym dlaczego 5 dużych flot leci na jedną mniejszą ? Po to byście lamy nie mogli nic z tym zrobić. To strategia nie simsy już nie jednokrotnie to powtarzam. Dostaliście mata i teraz płaczecie jakie to nie sprawiedliwe. Pytam się co za noob robi f'sy z gsówką w układzie czy lata na mniejsze % już nie ważne jak ale dał sobie zdjąć moona i teraz ma pretensje do całego świata o to,że ktoś wydaje swoje podkreślam pieniądze na grę. Niektórzy widocznie zarabiają więcej niż 1186 pln na rękę. Nie poradziliście sobie z utrzymaniem równowagi na unii,nie stworzyliście i już zapewne nie stworzycie (z powodu prostego jak widać nie macie pojęcia o grze) opozycji do yakoozy i paru graczy.Krótko mówiąc Yakooza i Grand wykorzystali 1 z najlepszych możliwych argumentów w tej sytuacji czyli przewagę flotową i dali radę to wykonać w 100 %. Każdy strateg nawet w rzeczywistym świecie postąpiłby na polu walki tak jakby musiał.
    A ja wciąż dzierżę ostrze.A ono każe mi zabijać.

Jam jest pomnik spokoju,opoka dialogu,mistrz opanowania

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zealot ().

• brawo koledzy!

dużo tu gratulacji widzę.
    Jeszcze nie czytałem wszystkich, ale mniej więcej wiem czego sie spodziewać.
    Poll to najbardziej przybity i żałosny gracz na mizarze.
    A i na ogej.pl byłby w topce.
    ...w sumie to nawet nie "gracz'" a typek.
    Zazwyczaj nie przechodze w komentarzach z poziomu "gracz" do "typka"
    ale ten tutaj jest szczególnie wybitny i porażający w swoich textach.

także mam niską satysfakcje, żeś cie go ukrzywdzili.
    wiem to nie sportowe. ahahahhahahaa

Kujko Pujko
  • Mnie dziwi tylko to ze kazdy kto wpisuje sie z gratulacjami Yakoozie odrazu jest dupolizem ,dupowłazem itd .....kurcze mam jeszcze chyba top 2 solo na yakoozie niewiem czy moge gratulowac....hihi.....Pan Poll jest smiesznym graczem ..pamietam jak go zeskanowałem a ten odrazu zagadał ze moze zmienic sojusz..odrazu opuscił Ether i zagaduje ze juz moge go przyjmowac a ja ani nawet słowa niewspomniałem o jakims przyjmowaniu tego o to człeka...no niestety rozczarował sie po 30 minutach był spowrotem w ether ..no ale to jakis czas minoł... wypowiedzi smieszne co pokonany moze wiecej powiedziec bum jeb a potem a bo anty a bo zabrakło sekund a bo robiłem własnie kupe hihihihi

GRATULACJE DLA YAKOOZY i WIELKIE GRATKI DLA PRZYJACIELA GRANDA
  • Powiem tylko tyle. Ta gra schodzi na psy. Maniacy maja po kilka kont(moonówki, gsówki, pushowki) i siedzą dniami i nocami na og. Mało wszyscy wszędzie mają szpiegów. Taka gra traci sens i mi samemu odbiera ochoty. Grajcie jak lubicie ale szacunku na tym uni już nie zdobędziecie
  • jakbym byl agresorem to bylby to moj ulubiony ST :D
    bo obronca placze,
    bo bardzo go boli strata cyferek,
    i jak bardzo infantylnie sie zachowuje ;)

gratulacje akcji sie naleza. troche szkoda ze yakuza az tak odskakuje bo brak konkurencji oznacza nude
    pozdrawiam, farma ;)

ps: dobrze ze poll Zkonczyl juz pisac bo zenada :P

Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
    Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wojownik Kajaczenko ().

• Maksio nie dyskutuj z tym prymitywem sory za slownictwo ale pan

Arnhem
    chyba w realu jest strasznie zakompleksiony a tu zgrywa twardziela
    Cobra tychy jak na hanysa to mnie nie dziwia twoje jakoweś rewelacje o checi zmiany soja od poczatku jestem w ether i nie było możliwości zmiany soja na jakies inne ,,od skana sie wystraszylem ale mnie rozbawiles ,,Jezu kto tu gra
    Tylko tu masz racje ze ta gra sie kończy
    ja juz zkonczylem tu sie wpisywac to moje ostatnie mazaje poziom jest urągający i żenujący żegnam
  • graty chłopaki zgranie i poświecenie, dało rezultat fajnej akcji takze przetapiac i szukać next flot do złomowań:P

igor spawaj flotę jeszcze pare osob musimy puscic do piachu hahaha:E

Mir ostatni posterunek dobra na naszej drodze zła :E

Poll gorzej niz baba jestes, bo z tego co mi pisali to wyszedles z sojuszu jak moon spadł, ale jak Mir uznał Ci pomóc znów wstąpiłeś, a rano przed atakiem znów wyszedłeś, okres masz czy co?

Jak gram nikt tak nie plakal, ze stracil flote, narzekasz na wszystko na co sie da, ze anty, ze 5 agresorow, ze wtyki, a dałeś sie zrobic jak dziecko i boli Cie strasznie ta strata floty.
    taka ciekawostka:
    Slyszalem od Cioci, ze W Gdańsku mieszkają sami....(sami sobie dopowiecie) :E

edit: Do tego Babrzaka wyżej:E

Weź ogarnij się co nas obchodzi jak się czujesz kogo nie lubisz i że aż 200zł wydajesz na weekend na imprezę, żalisz się czy chwalisz?
    to, że nie wiecie kogo macie w soju to nie nasz problem, a wasz noobeczki :d

ciotę to możesz dostać jak takie głupoty będziesz ciągle wypisywał, a nie boj się real u nas ma się dobrze, ale widać Twój jest ciężki, bo w każdym poście obrażasz innych, ze nie maja reala, ze sa nolifami czyżbyś miał jakieś problemy w tymże realu, ze wyładowujesz się na forum gry przeglądarkowej, może przejdź się do psychologa oni zajmują się takimi przypadkami, może coś Ci doradzi...

pozdro z urlopu od ogame'a
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez freelove ().

• Rybki leszczu barowy :D Cioty to szukaj u siebie po rodzinie czy tam wśród znajomych krótko i na temat. Gra daje możliwość inwestowania to sobie do niej pierdziel farmazony. Wydasz 200 zł na grę czy na telefon to i tak wszystko znika po jakimś czasie traci na wartości. Lecz Twój punkt widzenia ma być oknem na świat i pomóc w tworzeniu kolejnych opinii jak widzę ;) Trudno,żeby Wam powiedzieli "tak to nasza gsówka uciekajcie z układu bo pospadacie" Wy tacy Prawi I Sprawiedliwi jak sądzę :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: Ta gra to strategia a nie simsy,hitler się nie patyczkował,Stalin to samo inni wielcy przywódcy również. Ważny jest efekt końcowy,zwycięstwo. Dobry smak tej grze już został dawno zabrany lecz nie przez graczy a GameForge. Więc pij gdzie indziej i nie pitol o tym,że Ty wolisz 200 zł przeznaczyć na wódkę czy coś ^^ Dla niektórych 200 zł to nie pieniądz podkreślam. Każdy może zrobić co chce ze swoimi $$ i Tobie najmniej do tego. Boli Was niemoc i tyle,macie takie same możliwości co oni lecz nic nie umieliście zdziałać aż nastąpiła dominacja a teraz legendarna mitomania wśród poszkodowanych i opozycji.
    A ja wciąż dzierżę ostrze.A ono każe mi zabijać.

Jam jest pomnik spokoju,opoka dialogu,mistrz opanowania
  • Graty udanego ataku na Polla to dla zainteresowanych - BRAWO
    Dla obrońcy nic , jak dostajesz złoma to przyjmujesz wynik na klatę i przyjmujesz do wiadomości, że jest ktoś lepszy, sprytniejszy od Ciebie,
    Dla komentatorów, każdy kto chce inwestować w ANTY swoje własne pieniądze - to jest ich prywatna sprawa na co je wydają, komentowanie tego, że to niesprawiedliwe jest po prostu śmieszne ;P
    odnośnie szpiegów, multikont, moonówek - to jest już sprawa GO ( a i tam czasem ciężko znaleźć sprawiedliwość - UKŁADY ) - TAKA GRA
    pzdr
    myślących,umiejących czytać ze zrozumieniem i bawiących się tą grą
  • Maksio napisał(a):

Arnhem napisał(a):

Ahm. Po pierwsze. Co ma jakiś konkurs z forum do tego ST i Twojej wypowiedzi ? Nie miałeś co odpisać trzeba było nie odpisywać. Niech Cię nie obchodzi co wygrałem, jak,gdzie i proszę szczym ryj na ten temat.
    Po drugie skoro grasz na Mizeri to czemu nie leciałes ? Top ile jesteś 500 ?
    Liżesz pupcie Yakuziakom :) Tyle mam do powiedzenia po raz drugi, z kolejnej wypowiedzi to wynikło. Tym bardziej że ani nie jesteś w Yakuzie ani z nimi nie latasz :)

Pozdro i skończmy ten
    Skąd wiesz, że nie jest w Yakoozie ? :D
    Przynajmniej jeszcze niedawno był w Yakoozie. Tak gwoli wyjaśnienia. Arnhem i Yakooza mają dużo wspólnego i po prostu niewiele wiesz na ten temat. Nikt nie mówi, że on z nimi nie "lata". =)
  • rybkinstorcida napisał(a):

A co do gsówki yakoozy, to przypomnijcie mi gdzie ona była w soju niedawno? Wy zakłamani oszuści.

Ja ci przypomnę gdzie była wasza .... w UoS :top1:

WOWWW zapodało nam krecika i to na dodatek najgłupszego w okolicy :xbiggrin:

i kto tu jest bardziej zakłamany :xsneaky:

Poll napisał(a):

kłania się czytanie ze zrozumieniem

i tu się z tobą zgadzam w 100 %

Jak byś dokładnie przeczytał i zrozumiał post Igora wiedział byś że to top 1 ACS uni Mizar a nie top 10 Ogame.pl :xbiggrin:

TOP-10 OGame.pl

Poll napisał(a):

Hmm na początku chce podziękować Mirowi sojuszowi WOWWW I SWOJEMU SOJUSZOWI
    A teraz parę słów śmieszą mnie te wpisy paru nobków którzy atakują kilkadziesiąt razy słabszego gracza głaszcze swoje wydufane ego starciem .top-10 śmiech mnie ogarnia 1700% to jest top 10 OGAME SPADA NA PSY
    Szkoda że nie mogli podłączyć więcej flot bo jeszcze by się bali ze się nie wbiją
    Sojusz Yakuza teraz już wiem czemu nikt ich nie cierpi same noby a jeszcze się chwalą ze u-2 to chyba ujma dla tego uni
    wiem ze zostałem sprzedany wiec to też chyba ujma dla tego składu atakujacego ,ale nie wiedzieli ze cala sura i reszta floty była na innej gali ?(
    5 wysoko-topowych graczy lata na wystawiona flote brawo ,a reszta lizusów którzy się ich boja wpisują gratulacje albo inne bzdury
    To tylko gra i cyferki śmiać mi się chciało jak zobaczyłem ile flot leci na parę niszczarek i babek O_O
    Tak to jest jak sie nie ma własnego życia tylko cyferki " title=":>">
    nie musicie się trudzić z odpisywaniem i wylewaniem swoich mądrości bo szkoda mi czasu by tu zaglądać

Rzeźnik drzew napisał(a):

Człowieku :E O czym Ty piszesz :P Wytrzeźwiej!

kredek obudź się z letargu i zrób aktualizację :D

Klik

Po raz kolejny zrobiłeś z siebie :klaun:
    VIRIBUS UNITIS AD ASTRA

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Grand ().

• Nie chce mi się czytać tych wszystkich bzdetów bo widzę że co niektórzy zapomnieli że jest to tylko gra więc graty za % bo sporo tego ale te bajeczki trochę są nie na miejscu, szacunku tym nie zyskacie.

Ktoś pisał że gra schodzi na psy, a ja widzę że niestety to forum też. Coraz więcej spamu, bezsensownych i obraźliwych wypowiedzi pod kątem innych.

A Ty Pool buduj się czym prędzej i baw się dalej, po to jest ta gra.
    "Szanuj tylko tych co na to zasłużyli"

Pozdro
    PowerisBack
  • Zgadzam się z przedmówcą, ST pokazane, historia przez obie strony przedstawiona i to powinno wystarczyć, bo chyba wszyscy chcemy uchodzić za ludzi na poziomie, a nie za przedszkolaki co gdzieś parę obelg zasłyszały i nie rozumiejąc powtarzają.

Tak, oboma łapkami podpisuję się pod zakończeniem niepotrzebnych paplanin kto jest zły kto dobry, kto z kim gra, kto ca to płaci bo to naprawdę mało interesujące.

A tak co by offtopu nie było.(aż tak bardzo)

Agresorom Graty bo % zacny i zysk zacny. No i stary znajomy po tej słusznej stronie(Za linka dziękuję, ale następnym razem niech to będzie RW i 3-4 posty a nie 2 strony bełkotu)
    Obrończy Szo, bo kiedyś nawet za sprawą wspólnego znajomego mieliśmy okazję pogadać i wbrew opinią, niektórych Poll jest kimś z kim rozmawiać się da, chodź może ten temat niekoniecznie na to wskazuje.

//pisałem jak ostatni był szczepcio więc pozwolę sobie na uzupełnienie.

Zax napisał(a):

"Szanuj tylko tych co na to zasłużyli"

Szanuj wszystkich, bo brak szacunku dla przeciwnika jest również brakiem szacunku dla siebie.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez aleksander1084 ().

• [chez] napisał(a):

zaq - szpieg yakoozy daje PW
    Grand - leci na krzywy ryjek :*
    impostor marna GSówka free

czego tu gratulować ?

obrońcy odbudowy .

robisz z siebie idiotę, a wcześniej tak się podlizywałeś, to jest aż głupie...
    nikt nie dał nikomu znać, bo i co by nam miał napisać?
    ja w tej akcji udziału nie brałem, więc dlaczego impostora nazywasz moją gsówką?

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • Graty top 1 nie mogę tylko pojąć zachownia poola... Płaczesz jak dziecko po złomie zamiast to przyjąć na klate a nawet jak masz 5 szpiegów w soju to co to dało jak walneli ci moona? no chyba że jesteś taki rozgadany i chwalisz sie sojusznikom gdzie fsy robisz :E
  • [center]

Powoli free
    po 1
    robisz z siebie idiotę

chociaż tyle, że nie jestem oszustem ;)
    po resztę :
    a wcześniej tak się podlizywałeś, to jest aż głupie...

o tak ! strasznie do tej pory jęzor mi wisi ..
    od włażenia w 4 literki Tobie i Yakoozie
    nikt nie dał nikomu znać, bo i co by nam miał napisać?

wsio od godzin aktywności po sposób gry
    ja w tej akcji udziału nie brałem, więc dlaczego impostora nazywasz moją gsówką?

Bo jest .[/center]
    chodząca zaraza

AMe do piachu :D
    Ku Chwale Syjonu
  • hahahaha gsy leciały na niego w nocy, a moon stał 24h od przeniesienia, wiec to raczej rutyna go zgubiła, a nie zaden szpieg, ale najlepiej mówić to co wam pasuje :D

co do podlizywania to poszukaj swoich wpisów na forum w nasze ST, a po drugie to zawsze pisałeś na irc, więc teraz się nie wypieraj...

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • freelove napisał(a):

hahahaha gsy leciały na niego w nocy, a moon stał 24h od przeniesienia, wiec to raczej rutyna go zgubiła, a nie zaden szpieg, ale najlepiej mówić to co wam pasuje :D

co do podlizywania to poszukaj swoich wpisów na forum w nasze ST, a po drugie to zawsze pisałeś na irc, więc teraz się nie wypieraj...

No przecież mówię, że mi jeszcze język wisi .
    a na IRC chciałem pewnie paliwo kupić :*
    chodząca zaraza

AMe do piachu :D
    Ku Chwale Syjonu