Przyklejony TOP 1 SOLO --> [84] DOBERMAN [MJETKI] - wredna bestia [WIAARA] - 3882,93%

• Orion [1]
  • TOP 1 SOLO --> [84] DOBERMAN [MJETKI] - wredna bestia [WIAARA] - 3882,93%

No wiec...yhm zaczynamy :]

Krwawy poniedziałek wstrząsnął Orionem, cala topka poturbowana, cudów nie było, wróg poległ – ale nie do końca, bo nas tez trochę poranili.
    Ostała się osłabiona flota Takiego, wiec trzeba było czujnie śledzić poczynania, bo piękna solóweczka była na wyciągniecie reki. Dlatego przyczajony jak chrabąszcz, czekałem na odpowiednia chwile żeby zadać cios.
    Wczoraj, kiedy wszystko wskazywało na to ze nic się nie wydarzy i leżałem już w ciepłym łóżeczku z pilotem i papierem toaletowym w ręku, naszła mnie ochota na kisielek brzoskwiniowy. Na trasie szafka z kisielkami – łóżko, rzuciłem okiem na gale po raz ostatni, pyk – obczajka - BUSTED. No ale wszystko było nie tak, fs poleciał, niszczarki na farmingach, recki porozwalane po galach – jeszcze nie ogarnąłem do końca konta po poniedziałkowym syfie, ale tak jak w przypadku ostatnich poczynań i tu nie chodziło o zysk, ale tak jak wspomniałem o rachunki do wyrównania. Obrońca zalogował się kilka minut po wlocie, wiec zaczęła się walka o PZ i farming. Jak wyszło widać, wycisnąłem co się dało no i spory plusik jest.

Zasiadająca konto Panią aka wredna bestia vel PszczółkaMaja , pozdrawiam bardzo serdecznie. Wszystko przyjęła z wielka klasa.

Wymieniliśmy kilka PW, numery i nagie pikczery. Duże wrażenie wywarła na niej fotka – Ja nad jeziorem , w samych skarpetkach, zachód słońca, trzcina i bomblujący lin.

Starcie dedykuje wszystkim których ono cieszy, pozdrawiam serdecznie

- moją małżonkę (która toleruje OG i moją chorobę psychiczną)
    - sojusz MJETKI (szczególnie Maxona i Marikę, którzy w ciężkich chwilach mnie wspierają)
    - sojusz CAZADOR (fajną zgraną ekipę, na którą jak się okazuje można zawsze liczyć)
    - Giboniastego (tylko on potrafi mnie wyprowadzić z równowagi)
    - starych kompanów - DiMona, Hessa, Webbera
    - HalaMadrit, LadyD, Offline, Gosia, Żaba, Spin, Alko, Ekipe ze starych Uni ....
    - Asię, która nam dzielnie szkoli maleńkiego MJETKA
    - Pana Eltrona z sojuszu WIAARA (który powinien robić za przykład dla swoich sojuszników, jak się chce to można i bez plucia panowie)
    - oraz wszystkich życzliwych

Nieżyczliwym standardowo człon w oko.

Do rzeczy !!

[center]Starcie następujących flot:

Agresor DOBERMAN [MJETKI] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 37.345
    C.mysliw. 153
    Krazownik 18.415
    O.wojenny. 134
    Panc. 11.082

Obrońca wredna bestia [WIAARA] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 1.590
    D.transp. 1.007
    L.myśliw. 1.233
    C.mysliw. 8
    Krazownik 3.962
    O.wojenny. 2.118
    Recykler 13.570
    So.szpieg. 141
    St.kolon. 6
    Bombowiec 6
    Panc. 7.866
    Niszcz. 80

...po 6 rundach:

Agresor DOBERMAN [MJETKI] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 9.260 -28.085
    C.mysliw. 63 -90
    Krazownik 13.158 -5.257
    O.wojenny. 131 -3
    Panc. 11.023 -59

Obrońca wredna bestia [WIAARA] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 8.364.261 metalu, 8.364.262 kryształu, 2.730.926 deuteru.

Dofarmienie:

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 30.544.922 metalu, 26.526.905 kryształu, 455.154 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 21.604.484 metalu, 13.263.452 kryształu, 227.577 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 8.515.394 metalu, 0 kryształu, 0 deuteru.

Agresor stracił łącznie 270.888.000 jednostek, z dofarmieniem 270.888.000.
    Obrońca stracił łącznie 1.189.225.000 jednostek, z dofarmieniem 1.189.225.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 226.859.700 metalu i 161.433.300 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3882,93%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.

Zbiórka PZ:
    12.510 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 250.200.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 226.859.700 jednostek metalu i 161.436.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 125.100.000 jednostek metalu i 125.100.000 jednostek kryształu.

1.700 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 34.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 66.859.700 jednostek metalu i 1.443.200 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 32.556.800 jednostek metalu i 1.443.200 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 157.656.800 metalu i 126.543.200 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.8.2 - Adam85[/center]

• Dzięki wielkie za pozdrowienia. TOP 1 SOLO robiące wrażenie.
    100kk na + po przeliczeniu wszystkiego to bardzo dobry wynik.
    Przy bitwach TOP to tak naprawdę w mojej opinii nie chodzi o zysk, ale o eliminację
    potencjalnej floty która mogłaby nas zezłomować.
    Poobijałeś się DOBERMAN przy 2óch bitwach więc szybko przetapiaj aż stocznia spuchnie.
    Pokonanemu tego czego sobie życzy.
  • gratki Doberman złożyłam na pw i tu potwierdzam :)

Wymieniliśmy kilka PW, numery i nagie pikczery. Duże wrażenie wywarła na niej fotka – Ja nad jeziorem , w samych skarpetkach, zachód słońca, trzcina i bomblujący lin.

byle nie zawisły na jakimś słupie ogłoszeniowym bo z Twoimi zrobie to samo :D

miałam juz zamknięty rozdział życia jakim jest ogame ale jak tu odmówić
    sprawy słóżbowe sie przełożyły wiec uległam pewnym tajemniczym wpływom :* buziaki dla tajemniczego kusiciela :*

przejęłam konto Takiego i już 1 dnia miałbys mnie :P brakło 2 min co w układzie całkiem niewiele :P

dziś nie doczekałam sie na powrót transów i padłam błogim snem :D

z tego miejsca wszyskim chciałabym oznajmić NIE NAMÓWICIE MNIE JUŻ NA OGAME muszę odpocząć :P

pozdrawiam wszytstkich których poznalam na ogame i z którymi bardziej lub mniej sie zaprzyjaźniłam i mam nadzieje że mimo że moje gg już jest nieaktualne kontakt znajdziecie :)
    nie bede wymieniać nikogo z imienia bo jeszcze kogos pomine i bedzie foch z przytupem :P
    Adaś sorki ze popsułam Twoje obrazki ale to tylko obrazki, buziaczki :*:*:*

Doberman przetapiaj na kolejne obrazki i lataj póki masz dobrą passe :)

powodzenia wszystkim

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pszczolkamaja ().

• Gratulacje Dobi :) albo jak to mawia dziad z długą siwą brodą " ZawszonyKundel Orionowy " :D
    jak ja rzekłem w poniedziałek że to nie koniec skubania wiary to nie koniec :) całe szczęście że to też jeszcze nie koniec :D
    top na nowe latajki :) bo dużo roboty jeszcze zostało :)

Pozdrawiam :kwiat:

POZDRO&POĆWICZ
  • dobry strzał - powoli kończy ci się konkurencja na uni. Szkoda konta mydlaka, ale tak bywa. Nie można powiedzieć, że poszło do byle kogo bez umiejętności. Ot po prostu czasem nie warto niektórych z emerytury ściągać.

gratulacje
  • nono, solidne starcie ;)
    wojna WIAARA vs CAZADOR miała być rozstrzygnięciem jeżeli chodzi o władzę na uni, a tak naprawdę to wszystko odbyło się poza nią, ale za pośrednictwem obu sojuszy i jednego pieska :E
    gratki dobi, zysk ładny i już chociaż częściowo odkułeś się za poprzedni minusik ;)
    Maji powodzenia w realu ;)
    Najbardziej rozlatany nielot na Orionie :E
    Kontynuacja nauki latania dla pingwinów: Universum Vega :D
  • Próg 100 st na uni już blisko, a co po setce? Tego nie wiedzą najstarsze cziłały... ;)

Gratki, kolejny wróg mniej, flota stopiona do przetopienia na lizanie ran. Bawi jedynie chyba najszybszy upadek od oddania konta. So lame! Sleepy? Do fs ASAP and get the hell out to bed! ^^
  • Graty Doberman, Ty jak zaczniesz pisać to człowieku czytam i czytam ;] ..

Ale dla mnie post za postem po to by Ci się przypodobać, za jakiś czas bedą Ci mówić boss-ie ze strachu
    Tyle tej flocichy masz :P
    Ale widziało się więcej już w życiu ;P
  • Konto szybko poszło do piachu, ale jak to Maja napisała: "to tylko obrazki" <mega lol>. Nie ma jak to bezstresowo podejść do sprawy, po daniu <tutaj słodkie, pszczółkowe, 4 litery> w przeciągu kilku dni od przejęcia konta :super:
    Nie wiem czego życzyć i komu. Szkoda włożonej pracy >_>
    Mydło się skończyło, a pszczółka spadła.. kurtyna w dół.

Natomiast napastnik, jak na rasowego przystało, podgryzał.. podgryzał aż w końcu łepek bestii odgryzł ]:-D
    Długo wyczekiwane starcie zamyka pewien etap. Dobra robota, chociaż lepiej by było zobaczyć to ST jako wynik zmyślnej taktyki, a nie pszczółkowego snu :spi:
    Niemniej jednak gratulacje się należą :beer: no i kolejnych fajnych akcji.

\\ :klaun: mode off

since 2005

PL (17, 36, 50, Orion, Ganimed, Cosmos), ORG (23), DE (Antares, Orion), US (Libra).

..always look on the bright side of life..

• umpa napisał(a):

Ty wszędzie swe mierne - słabe posty piszesz;]
    drabina CI potrzebna ....

sia lallala sia lalallal ! Graty !
    Nie wiem o co Ci chodzi i nie bardzo mnie to interesuje , mogę wpisywać się gdzie chce i jak widzisz pogratulowałem a nie opluwałem ;]
    Skoro uważasz ze jeśli się nie obraża innych to są mierne - słabe posty no to nie mamy o czym rozmawiać, a moje wcześniejsza opinia o tobie była niewłaściwa i przeceniona
    pozdrawiam
    NIE KUPUJ OBRONY ZA ANTY !

A najlepiej nie kupuj anty :)

• Opowiadanko jak zawsze miazga ;]

heh az milo sie patrzy jak widze te konto calkowicie wyzlomowane ;] gratki wielkie i przetapiaj na satelity

Majka graty heheh bylo i nie ma udanego odpoczynku ;]
    KAWAŁ GNOJA 8o POZDRO&POCWICZ

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CyCeK ().

• w takie ST to wstyd się nie wpisać :)

Ahh ten sen... skąd ja to znam :E

Kolejne z kont odpalone, strasznie szybko Ci to idzie - nie zwalniaj, a w sumie zwolnij bo nie będzie na kogo latać :P

przetopu, a obrończyni wiecznego urlopu :)

pzdr
  • Ja jakbym dostał takiego złoma , to bym włączył urlop poszedł spać , wstał rano wypiłbym kawę i dalej szedł spać i nic innego bym nie robił ,oprucz zadawania sobie pytanie "DLACZEGO JA ???!!!!"
  • Widzę że nie zwalniasz nawet na moment ;] jak złapiesz trop to tylko kwestia czasu i ofiara jest twoja ;P
    Gratulacje potężnego procentu i niesamowitego zysku :D bo mimo nie zebrania wszystkiego wyszedł piękny :D

Uni..DRACO --- ON :komp: KLAN.. ( Nieśmiertelni ) :super: