taaaaki no napisz posta ....nie wstydz się :-))
ps. kaaażdemu zdarzyć się może lag lub zawrotka
ps. kaaażdemu zdarzyć się może lag lub zawrotka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez freelove ().
ITakCieDorwe napisał(a):
Miazga miazga i jeszcze raz miazga :D:D
i nie wiem czemu ale najbardziej cieszy mnie zlom kamo :D:D
Kolejne konto w reckach ;))
i jeszcze ta muzyka "mydelko fa" az milo bylo ogladac starcie :D:D
Gratki CAZADOR i MJETKI ladnie wam to wyszlo ;))
No i pogratulowac ekipie broniacej bo mieli jaja do konca chociaz teraz te posty z "lagiem" nooo ale bywa zawsze musi byc jakies wytlumaczenie;))
Pozdro;))
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vincento ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez SHININGindaDARKNESS ().
SHININGindaDARKNESS napisał(a):
tutaj musze sie zgodzic z zireaelem(mam nadzieje, ze dobrze nicka napisalem;) i przylaczyc sie do Ciebie w narzekaniu na gibona - jego wypowiedzi tez sa ponizej mojego poziomu niestety i nie moge tego jadu i ze zacytuje "szamba, gowna i fekalliow" czytac - chociaz to bym jeszcze zniosl bo widac, ze bije poprostu glupota z tych wypowiedzi ale zeby nazywac a w zasadzie wyzywac druga strone od gowniancyh flociarzy, obrazac itd to juz nic jak tylko kompletny brak kultury i buractwo wylazi - swoja droga jesli oni tacy gowniani sa a niektorzy mieli wieksze floty to ciekawy jaki epitet zachowales dla siebie;). - i nie wiem ale chyba z wypowiedzi wynikai, ze na tym koncie jeszcze od niedawna gra chyba, zreszta to niewazne od kiedy w zasadzie. Wkzadym razie SZO zycze wszystkim uczestnikom starcia i oby wiecej takich doznan - bylo nie bylo 6 oczek do przodu awansowalem poki co. Pewnie na krotko ale zawsze hehe.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mocny Zawodnik ().
tylko że żadnego laga nie było, bo chyba że w wyświetlaniu raportu...Acra napisał(a):
Przemiał niesamowity.
Nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze tak się staty flot na Orionie poprzewracają.
Nie wiem, czy gratulować jednym, czy żałować drugich (a za zacięcie wszystkim się pewnie graty należą) ale aż dziwne, że ta kilkusekundowa niewypowiedziana wojna miała początek na ściągnięciu jednego moona i to gracza, który w żadnym soju nie był.
Masakra dosłownie.
Lagi się zdarzają niestety na tym uni, może nie tak często jak krótko po starcie, ale jednak.
Może wynik mógłby być inny ale z pewnością przemiał flot byłby podobny.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez turboj ().
turboj napisał(a):
Graty starcia, ładne flotki poszły w piach.
Gibon, naucz się pisać, nie wiem cofnij się może do podstawówki. Bo czytanie tego jedno zdaniowego bełkotu sprawia fizyczny ból. Nie mówiąc już o treści. Robisz z siebie idiotę, a masz się za cwanego hejtera
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bombey ().
Bombey napisał(a):
miałem także lecieć ale wiedziałem że może się nie udać więc zaproponowałem Hazar'a.
Bombey napisał(a):
Dodam tylko że na koncie GIBON gra oczywiście vincent - żeby nie było niedomówień więc surke co zebral bedzie mógł w końcu odesłać na planete SGO za pushe z pushówek (napisał kamo w grze PW że go spakował po raz drugi a Vincent go wcześniej zezłomowal a nie jakiś tam gibon) . Zmiana nicku oczywiście jest tylko po to aby nie musiał odsyłać xxxx surki z pushów bo ban jest na gracza a nie na konto.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Alfa 7 ().
Bombey napisał(a):
Gratulacje top 1 i 2 ACS. Wyszło jak wyszło - miałem także lecieć ale wiedziałem że może się nie udać więc zaproponowałem Hazar'a. Niestety takiemu troche flota zlagowała... jakbym wiedział o tym o 5 to w drugim starciu byłaby miazga bo mógłbym podstawić swoją flote na planete. Troche brakowalo organizacji pod koniec -> ja miałem problemy z kompem to tylko przekazałem im że jak nie opóźnią na 30 sec przed końcem to niech te 3 floty cofają bo szkoda złomu a w 2 starciu wyjdzie remis i khain obroniony. No ale zdecydowali że lecą do końca w nadziei że opóźnią lot w końcówce. Szacunek za to że lecieli do końca choć ja bym się tak nie rozbijał właśnie dla takich komentarzy. Cóż odbudowa już ruszyła pakiety pierwsze poszły i jedziemy dalej.
Życze szybkiej odbudowy i rewanżu - nie za to ze stracliscie kilka cyferek w przegladarce internetowej. Ale za fakt jak zachowali się co po niektórzy agresorzy. Dodam tylko że na koncie GIBON gra oczywiście vincent - żeby nie było niedomówień więc surke co zebral bedzie mógł w końcu odesłać na planete SGO za pushe z pushówek (napisał kamo w grze PW że go spakował po raz drugi a Vincent go wcześniej zezłomowal a nie jakiś tam gibon) . Zmiana nicku oczywiście jest tylko po to aby nie musiał odsyłać xxxx surki z pushów bo ban jest na gracza a nie na konto.
Pozdrawiam i SzO
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bombey ().
Bombey napisał(a):
[...] na koncie GIBON gra oczywiście vincent [...]
Vincento napisał(a):
taaaaki no napisz posta ....nie wstydz się :-))
*Doberman* napisał(a):
Bombey nie plujący jadem, wow - chyba ktoś Ci tymczasowo konto na forum zasiada.
[88] napisał(a):
a nie wiem czemu 2 starcie wystawiles skoro wygrali je obroncy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Reason 4.0 ().
12 gości