co z fuzją YAKINI !?!?!? byle gdzie, byle fuzjować bo to masakra jakaś już jest !!!
tylko VICIA !!!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Pierw inaczej planety rozstaw a dopiero pozniej narzekaj na brak celow do zlomowania czy brak idlakowKuciapa napisał(a):
Zróbcie UF Draco i... bo nie mam kogo złomować w sensie że nikomu do pięt nie dorastam z moimi zabawkami a przydało by się doludnić to pustkowie. moze jakiś dobry idlak by się trafił
Truck driver napisał(a):
Pierw inaczej planety rozstaw a dopiero pozniej narzekaj na brak celow do zlomowania czy brak idlakowKuciapa napisał(a):
Zróbcie UF Draco i... bo nie mam kogo złomować w sensie że nikomu do pięt nie dorastam z moimi zabawkami a przydało by się doludnić to pustkowie. moze jakiś dobry idlak by się trafił
Na Draco jest gdzie farmic po idlakach ale jak ma sie planety w jednej gali i to jeszcze tam gdzie tych idlakow jest bardzo malo to nie dziwie sie, ze narzeka.Stary Alkoholik napisał(a):
ja mam na yakini brak celów.. mimo że ponad rok floty nie robię
W tej fazie gry jestes za maly/mala by w ogole zainteresowac sie by Cie zniszczyc wiec poki co ciesz sie tym co masz i mozesz jeszcze cokolwiek ugracKuciapa napisał(a):
mam takiego umiejscowienie bo jestem wabikiem na top1ST uni draco
To że masz skany co dzień to nic nie znaczyKuciapa napisał(a):
gram od krotkiego czasu po 2 letniej przerwie, konto bylo,jest i bedzie tylko moje. skany sa codzienne na mnie wiec chyba to co mam kusi bo zysk dla agresora dobry
Anakin Skywalker napisał(a):
i nie byłoby ciągłego uciekania na nowe uniwersa bo byłby 1 wszechświat (serwer) do gry
Oczywiscie, ze sie da problem jednak w tym jaka bylaby predkosc takiego uni? Przejdzie ten kto bedzie mial wiecej czasu na pilnowanie konta jesli bylby zmuszony grac na wiekszym speed floty niz gral wczesniej wiec automatycznie takie uni zrobiloby sie mniejsze o tych wlasnie, ktorym nie pasuje szybsze uni.DarthMario. napisał(a):
Ja proponuję wszystkie speedy połączyć w jedno, czy jest przepaść czy tez nie, kto będzie chciał przejść to przejdzie, kto nie będzie chciał to zostanie wymazany i tyle.
Nie mówcie, że się nie da, bo sie da.
FILU napisał(a):
@Truck driver a ja dodam ze każdy co gra na nowym uni i z miesiąc otwiera nastepne konto na nowym uni robiąc sztuczne statystyki dla uni to taki tym gracza który cały czasz szuka bycia w topce
Truck driver napisał(a):
Oczywiscie, ze sie da problem jednak w tym jaka bylaby predkosc takiego uni? Przejdzie ten kto bedzie mial wiecej czasu na pilnowanie konta jesli bylby zmuszony grac na wiekszym speed floty niz gral wczesniej wiec automatycznie takie uni zrobiloby sie mniejsze o tych wlasnie, ktorym nie pasuje szybsze uni.DarthMario. napisał(a):
Ja proponuję wszystkie speedy połączyć w jedno, czy jest przepaść czy tez nie, kto będzie chciał przejść to przejdzie, kto nie będzie chciał to zostanie wymazany i tyle.
i o to chodzi by każdy znalazł coś dla siebieDarthMario. napisał(a):
Po to są ankiety będą dwa uni docelowe i zapewniam każdy sobie coś by wybrał.Truck driver napisał(a):
Starrk napisał(a):
No to połączmy wszystkie speed uni w jedno i pierwsze jakie powstało: x2. Dalej tacy mądrzy?
Starrk napisał(a):
No to połączmy wszystkie speed uni w jedno i pierwsze jakie powstało: x2. Dalej tacy mądrzy?
FILU napisał(a):
a mam taką propozycje zamiast łączenia uni dać graczom możliwość co 2 lata migracji/rotacji miedzy uniami ? Tzn. Nie robić fuzji bo w końcu wyczerpią się unie i w przyszłości ( jak nadejdzie ) nie będzie co już łączyć i sceptycy co piszą że fuzję doprowadzają do wymarcia uni to dać szereg możliwości sprawdzenia się na prędkościach .I tak robić grupy po kilka uni o rożnych lub zbliżonych parametrach i dac szanse wyboru czy gracz zostaje na danej uni lub wyraża chęć zagrania na innej tym sposobem nie kasujemy żadnego uniwersum tylko przetasowujemy graczy
10 gości