Nic tylko gratulować, coś pięknego

mimo że mnie farmiłeś ale to na tym ta gra polega
Twoja postawa jest godna TOP1 gracza !! Powodzenia w grze, realu, pracy i w rodzinie 3maj sie

Gratulacje Fabiano, bardzo ladnie to wyszlo
Takze powodzenia w biciu kolejnych rekordow, przegranemu - czegokolwiek sobie zyczy
?
Myślałem ze w uja mnie robisz
Graty mordo jesteś hardcorem
DrSamael napisał(a):
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilkaPisałem kilkakrotnie że to tylko zabawa i przy tym RW jest nie inaczej
Co do akcji to nikt raczej nie wie o niej więcej niż ja samGwiazdy wraz z deuterem wysyłałem na fsa a szybka flota od ponad tygodnia stacjonowała w jednym miejscu sporadycznie wysyłając ją na własnego pz, nie dalej niż 70 układów od 4 znacznych flot na uniwersum po środku sojuszu gdzie mogli by zebrać wystarczająca ilość recyklerów by pozbierać debris. Chyba więcej nie trzeba nic pisać bo wydaje mi się to nad wyraz oczywiste. Oto cała tajemnica
![]()
Fabcio <sex> ;** <33333 ;** chciałeś sex to masz ;DD Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pedobear ().

stąd opis poniżej
– macie jaja chłopaki
, kochones jak stąd do Nebraski
Wielkie gratki należą się również dla całego soja
, bez wątpienia tylko taka paczka mogła spakować przy wspólnych wysiłkach flotę TOP 1 uni, na którym nie ma przecież ACS'a
- no ale w końcu bycie Senatorem zobowiązuje – w końcu THIS IS SENATE
heheheWielkie dzięki za dedki Panowie ale mój udział w tym ST był tak naprawdę skromniutki – ja tylko skojarzyłem odpowiednich ludzi i wypchnąłem was za próg
hehehe
. Tak po godzinie przeglądając galę zauważyłem na moonku "wujka sama" minutki. Szybki skan i moim oczom ukazała się ogromna ilość sosu leżąca na moonku
, tyle że floty nie pokazało z uwago na wysoki level szpiegowskiej "sama". Ponowiłem skan i jest - cała szybka flota Samaela bez GS'ów właśnie wróciła na moona
.
. Ogólnie dyskusja luźna, tak sobie żartowaliśmy co by było gdyby, ale jeszcze żaden z nas nie myślał na serio o ściąganiu
hehehe No ale za chwilę pisze do mnie, że sprawdził w simie i że jakby poleciał , przy założeniu że zebralibyśmy cały złom łącznie z sosem na moonku to nawet nie wychodzi źle na tym starciu (1 kkk pkt w plecy :E) i mógłby polecieć. Co prawda na minus wyjdzie ale do przełknięcia. Hehehe obaj wybuchliśmy śmiechem nie no o czym ta dyskusja, lot na TOP 1
, no bo przecież kto o zdrowych zmysłach poleci na taką flotę
. Przecież zawsze te brakujące GS'y mogły wrócić i byłoby piękne ST ale dla "sama". Poza tym po Marcinie i tak zostawała jeszcze taka ilość zabawek że jakbym nawet ja poleciał na dobitkę to wchodziłem w to z masakrycznymi stratami
i mało tego i tak bym się nie przebiłem
, podobnie Mysza. Pozostawał również kwestia recków - trzeba by było skołować 220 k recka
, nie wspominając już o paliwie
. No ale że w SENATE nie grają ludzie o zdrowych zmysłach
hehehe no to spytałem wprost Fabka czy jak załatwię rece, paliwo no i kogoś na dobitkę to czy poleci
. Odpowiedź była krótka i zdecydowana – jasne :D.
. Pedo załatwił nr do Yulka bo przecież ten na ogejmowej emeryturze już jakiś czas siedział. Szybki telefon i info że Yulek się pisze
. Super mamy drugą flotę na dobitkę. Problem z Yulkiem był taki że musiał wyjść do pracy i z dużym wyprzedzeniem puścił zabawki na wcześniej ustaloną godzinę tak aby Marcin zdążył odebrać deu na lot. Wielki szacun stary bo puściłeś flotę w ciemno nie wiedząc jak do końca się sytuacja rozwinie
. Jak to pięknie Yulek napisał do mnie "Tobie ufam" bo przecież słowo SENATORA cenniejsze od złota
i jak Night mówi że coś robimy to robimy a nie
. Tu należą się również wielkie podziękowania dla k3mp3r który w szybkim tempie załatwił Fabkowi 30 kk deu na lot.
. Wszystko cacy gdy tu nagle ni stąd ni zowąd zaczęły się komplikacje. Marcin zagaił że źle wyliczył koszt lotu i że deu 4 kk mu zabraknie na lot wszystkim
, a musi wystartować o określonej godzinie bo inaczej Yul się po prostu rozbije o "Sama"
. I tu znów zadziałała magia SENATU
- Mysza dosłał brakujące 4 kk deu ... krążkami
hehehe. Nie wiem ile spalił na ten lot ale w 30 min załatwił paliwko. Fabek miał tylko parę sekund żeby wysłać flotę przed własnymi reckami jak i dosłownie minutę przed wlotem Yulka ale jak widać powyżej wszystko piknie wyszło
i możecie cieszyć oczy efektami tej owocnej współpracy.
. I ciągła rozkmina co będzie jak gęsi wrócą albo jeżeli kampi. Dla takich chwil warto grać w tę grę. Nawet nie próbuję zgadywać co czuł Marcin ani Yul który przecież nie mógł na bieżąco monitorować rozwoju wydarzeń. I to pierwsze uczucie gdy się pojawił ten ogromny PZ i ta niewiedza czy wszystko poszło zgodnie z planem czy dostaliśmy czapę, a za chwilę nieopisana euforia radości
ehhh miodzio.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez NIGHTHUNTER1985 ().
Prosiłem o jakąś 5 cyfrówkę ale to mnie zagięło
Wykręcić taki % na solufce na uni bez ACSa - szacun
Wreszcie RW na miano Tap Łan Złomiarza Kassio
Napinaczom powodzenia, bo chyba ostatnia flota zdolna zagrozić Tap Łanowi padła więc teraz już mu z górki pójdzie
Zysk nie ważny, aczkolwiek nadal to 3k% za mną

Wielkie gratulacje dla Ciebie i całej Waszej ekipy.