ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nazghull napisał(a):

prawda jest taka goku kupil konto nic nie mogl na nim zrobic
    wyslal sobie surowce pozostawial tylko zeby nie robic podejrzen dal
    flote na 2g zeby atakujacych bylo wiecej bo jak wiadome zawsze flota
    stala w 8g a tam nikt tak predko by nie dolecial i nie zezlomowal wiec
    samo przez siebie duzo mowi wiec na koncu postanowil ze jak nie moze on
    grac to nazz tez wiec zebral ekipke i polecieli na gotowca taka jest
    moja wersja ale jak bylo dowiemy sie....pozdrawiam

Te adwokacie jakiś ty wszechwiedzący, jeszcze mi powiedz czy masz dostęp do mojego konta skoro tak twierdzisz??

po 2 wytlumacz mi jak moge sprzedać konto które nigdy nie było moją własnością???

Temat:
    Kradzież konta
    Skarga

Serwer:
    Andromeda

Nazwa konta:
    NaZz/Goku/Nairda

Załącznik:
    0

Status:
    Zgłoszenie zostało zamknięte

Poziom obsługi:
    Operator Gry analizuje to zgłoszenie.

Odpowiedź od: Torquemada
    Oceń odpowiedź

Witaj NaZz/Goku/Nairda,

Twoj mail nie jest przypisany do konta i nigdy nie byl.

Zgloszenie przyjete i zrealizowane

Z poważaniem,

Operator Gry Torquemada

po 3. Gratuluję TOP 1 ACS, ekipie z SCS, szkoda ze na waszym byłym sojuszniku KRK :E

Dobranoc

najpierw piszesz czy mam dostep do twojego konta pozniej piszesz ze spakowano krk wiec o co tu chodzi bo naprawde juz sie pogubilem???????
    pokaz kiedy pisales to zgloszenie do operatora jak konto miales kilka dobrych tygodni wiec juz sie nie wybielaj
    wiec na kogo koncie grales bo juz niewiemy?
  • czytaj ze zrozumieniem i sięgnij do słownika języka polskiego
    Twoj mail nie jest przypisany do konta i nigdy nie byl.

odkąd ja zaczałem grę na tym koncie na wstępie zmieniłem mail , ktory zostal odrzucony, ale niestety nie sprawdziłem tego,
    następstwem tego jest to ,że suma sumarum, grałem na koncie KRK a nie jak myślalem na swoim.

Tyle w temacie, i to mój ostatni post tutaj

Wiecej się tłumaczyc nie będę co,jak dlaczego etc,etc
    "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
    that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
    pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
    inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
    nothing. Only I will remain.
    "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
  • nazz juz sie nie tlumacz i nie szukaj kozla ofiarnego wiadomo ze zmieniles meil wiec pokaz nam zgloszenie zaraz po tym jak dostales konto a nie jakies brednie wypisujesz bo czarno na bialym widać ze konto zostało skradzione i zezłomowane
  • vaR napisał(a):

... nie handlowałam kontami, w tej kwestii jestem okazem uczciwości, więc nie widzę tu żadnej hipokryzji... I BŁAGAM, nie mówmy więcej o moim banie...

Nienawidze hipokryzji...

Ja: (Poniedziałek 09.07.2012 20:15)
    nie gram w ogame ;pp
    ???: (Poniedziałek 09.07.2012 20:15)
    pfff
    (Piątek 13.07.2012 16:28)
    "22:12:24 ---: czesc 22:12:33 ---: metz sprzedal konto gorkiego 22:17:56 +++: [cenzura] 22:18:03 +++: hej :) 22:18:13 ---: no za 150 zl"
    krece afere
    jutro jakos boba zagadam
    Ja: (Piątek 13.07.2012 16:28)
    pfff
    co za lama
    ???: (Piątek 13.07.2012 16:29)
    bob gadal temu lamusowi metzowi od miesiecy by oddal, nawet deklarowal ze zaplaci mu by tylko ci oddal :D
    dla samego faktu
    nawet nie po to bys gral
    :]
    Ja: (Piątek 13.07.2012 16:29)
    mnie juz wali to konto
    ???: (Piątek 13.07.2012 16:29)
    chodzi [cenzura] o fakt!!!

Ja: (Czwartek 06.09.2012 12:35)
    te
    kto gra na moim starym koncie ?
    bo tak looknalem na st andromedy i ta marta ma podobna flote do mojej...
    ???: (Czwartek 06.09.2012 12:35)
    na jakim uni?
    (Czwartek 06.09.2012 12:36)
    no to ta marta
    metz sprzedal jej konto
    :[
    Ja: (Czwartek 06.09.2012 12:36)
    ja [cenzura] ;]
    ???: (Czwartek 06.09.2012 12:36)
    metz = [cenzura] :)

tatomija napisał(a):

'Teraz żałuję, że nie polecieliśmy w 3, bo to chyba byłoby najlepszym rozwiązaniem tak dla nas jak i dla samego Goku

Moim zdaniem jednak dobrze, ze polecial. Bez niego wiekszosc podejrzen o pusz poszlo by na Was, a tak widac, ze z Waszej strony wszystko bylo ok :)

Tak zeby nie bylo... fajnie ze ktos gra, lata i rozbudowuje konto, ale hipokryzji jak pisalem nie lubie :P
    Gratz top1 acs ;]

Pozdrowienia dla starej ekipy.
  • To, że ktoś kupił konto, na którym gram, nie oznacza, że ja je kupiłam.

Konto dostałam od kolegi z sojuszu, już pisałam. Szukałeś, to poszukaj dokładniej.

I nie stwarzajcie afer tam, gdzie ich nie ma ;]
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • Gratulacje % dla atakujących w tym śmierdzącym ST choć akurat tutaj winy specjalnej atakierów nie widzę (prócz Goku.. tu nie byłbym taki pochopny) Tatko obiecał i nie chciał obietnicy złamać , Marta i Nastrro byli przeciwni ale się podporządkowali Goku co naopowiadał to już jego, ale skutecznie zachęcił i ST jest i to top ST :)
    Inna sprawa natomiast z kontami tutaj śmierdzi na kilometry nie tylko z kontem Goku... ale to już do rozpatrzenia przez operatorów
    teksty w stylu:

vaR napisał(a):

I nie stwarzajcie afer tam, gdzie ich nie ma ;]

wielokrotnie już czytaliśmy i budzą tylko niesmak ,
    może akurat dobrze się stało że to wypłynęło zobaczymy co z tego wyniknie ...
    tak czy tak gratulacje za samą akcję
    Jeśli już wiesz, na czym stoisz, upewnij się jeszcze obok kogo
  • Wypłynęło? Nie rozśmieszajcie mnie... :|

Porozmawiajcie z Metzem i on wam powie, że żadnego konta mi nie sprzedał ;]

Nie wydałam na ogame nawet jednej złotówki - zarówno na konta, jak i na antymaterię. Mam inne, dużo ciekawsze wydatki :D
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • Akurat nie Ciebie miałem na myśli ale jeśli już poczułaś się urażona .... no dobra to nie Twój(choć Twoje między innymi ST) temat tu trzeba podziwiać ST
  • miałem się nie wtrącać, ale dorzucę swoje 3 grosze
    Trójce z SCS gratki starcia, a dla Goku bana :E
    samo przez się da się zrozumieć ze starcie było na statusie który posiadał Goku, wczesniej na jednego moona wleciał Kepsi, i w starciach wstawił ale bez tagu sojuszu obrońcy, natomiast później wleciał Nastrro, i wstawił z tagiem sojuszu obrońcy i konto było jeszcze w GRS, przed starciem głownym konto obrońcy wyleciało z GRS coby Goku nie słuchał że GRS to farmy :D
    Ponadto nie pojmuję samego zachowania Goku ktory wyzywa Nazza od pusherów na elektrze, nie rozumiem co to ma wspólnego z andromedą???
    masz małolacie jakieś dowody? pokaż chociaż jedno nieczyste St lub farming, wydaje mi się że to była próba wymigania się od w/w zarzutów
    jedno mnie cieszy, że skonczyłem już z tym nałogiem ale lubie czasami wejść na forum i poczytać różne bzdury
    znam Nazza sporo czasu i to co napisał napisał szczerze, gdyz nie wysysałby z palca takich postów gdyby nie był w 100 procentach pewien tego co pisze,
    dodam tylko że zgubiło go zaufanie do kilku osób
    Zastraszać nikogo nie mam zamiaru ale co niektórzy przegięli pałę po całości, dodam tylko że zadarliście z niewłaściwą osobą........................
    reszta to już raczej początek horroru

hmmm chyba już za dużo napisałem ale przynajmniej kolejnego posta sobie nabiłem :D
  • Temat trochę ostygł, więc można coś skrobnąć. Na wstępie oczywiście gratulacje dla SCS za zebranie ekipy i strzał, procent bardzo ładny jak na nasze uni, chociaż nie powinien się wliczać w top z wiadomych względów. Zamieszanie straszne się zrobiło, ciężko stwierdzić kto mówi prawdę, kto kłamie, lecz w sumie nie ma to żadnego znaczenia. Sprawę powinien zbadać GO, i powinny posypać się bany, w tym przypadku x2 dla kont Goku i Nairda idąc w kierunku nawet multikonta. Czas pokaże, ale takie jest moje subiektywne zdanie.
    Co do drugiej części dyskusji, czyli kto sprzedał, kto kupił, kto przejął, kto nic nie zrobił, kto tylko pociągnął, to z tego co pamiętam ban nakładany jest na konkretne konto, które jest np. przedmiotem sprzedaży. Tak więc w przypadku konta Metza, teraz Marty, nawet jeżeli twierdzi, ze to nie ona zakupiła, po udowodnieniu ban się należy, a że to raczej nie nastąpi więc bezsensem jest roztrząsać dalej temat, poza jednym nurtującym mnie pytaniem, kto kupuje konto za 150 zł., aby później je oddać na drugi dzień sojusznikowi? Jak dla mnie to wszystko co chciałem powiedzieć, na forum publicznym, więcej tylko na pw i to z konkretnymi osobami.
    pozdrawiam.

PB
    SOLO
    - 5376,02%
    TOP :top1: SOLO Andromeda 4153,22% stan na dzień 05.03.2012r.
    ACS - TOP 5 Andromeda 6585,56 stan na dzień 13.05.2012r.
  • Goku złomuje sam swoje konto które kupił czy tam dostał :E
    Niezłe jaja

Kepsi niestety smsa przeczytałem na nastepny dzień

Trzeba było dzwonić do mnie albo Bucza, z koma bym też ogarnął atak!

Co do Nastrro nie mam wątpliwości wyskanował i zezłomował - Gratki,
    ale ten obślizgły hipokryta tatkoj ^^
    nie wciskaj kitu, że nie wiedziałeś na kogo się szykujesz. Nie rób jaj i się nie zdziwię, gdybyś to Ty razem z KRK i Makiną nie zmienili tego @ ]:-D ]:-D

Złom dla złomujących,
    Bany dla Goku (2konta) multikonto 1/2 + tatkoj za push ekstremalny

trzymam kciuki za GO i nawet odwołanie do SGO napiszę o ponowne zbadanie tego smrodliwego ST

pozdro niedlugo wracam :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez okonek1 ().

• okonek1 napisał(a):

Goku złomuje sam swoje konto które kupił czy tam dostał :E
    Niezłe jaja

Kepsi niestety smsa przeczytałem na nastepny dzień

Trzeba było dzwonić do mnie albo Bucza, z koma bym też ogarnął atak!

Co do Nastrro nie mam wątpliwości wyskanował i zezłomował - Gratki,
    ale ten obślizgły hipokryta tatkoj ^^
    nie wciskaj kitu, że nie wiedziałeś na kogo się szykujesz. Nie rób jaj i się nie zdziwię, gdybyś to Ty razem z KRK i Makiną nie zmienili tego @ ]:-D ]:-D

Złom dla złomujących,
    Bany dla Goku (2konta) multikonto 1/2 + tatkoj za push ekstremalny

trzymam kciuki za GO i nawet odwołanie do SGO napiszę o ponowne zbadanie tego smrodliwego ST

pozdro niedlugo wracam :*
    pamiętaj kto mieczem wojuje....
    tym bardziej obusiecznym

jakbys poleciał nawet z koma to twoje stwierdzenie powinno brzmieć

Złom dla złomujących,
    Bany dla Goku (2konta) multikonto 1/2 +Okoprokopa za push ekstremalny

prezentujesz 2 skrajne stanowiska w 1 poscie. :top1:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Iron vel Pikus ().

• wesolo tu, przeczytalem temat i postawie prywatna diagnoze :)

goku wykonczyl konto nairda rekami pozostalej trojki a wczesniej przelal sobie zen surowce, czarno na bialym widac ze mial dostep do zezlomowanego konta, prostacki push ale bana dostac nie moze bo zdaje sie byl nizej w statach, chyba ze konta zostalo skradzione i zniszczone wbrew woli rzeczywistego wlasciciela i uda sie to udowodnic ale to malo prawdopodobne

trzech pozostalych agresorow musi oddac surowce, zrobili pusty przelot gdyz bitwa jest ustawiona i nazywanie tego top1 acs jest naduzyciem

ps. tak sobie jeszcze pomyslalem, zmiana adresu meilowego jest wymowka, o ile dobrze pamietam to operator gry ma takie uprawnienia, wystarczy poprosic, tu nikt tego nie zrobil wiec byc moze zezlomowane konto przejelo/kupilo wiecej niz 1 osoba, w tym goku ktory jednak postanowil zawinac cala pule dla siebie, z chciwosci albo bal sie ze wspolwlasciciel zamierza to samo i pomyslal ze zrobi to pierwszy, dlatego teraz sie gryza ^^
    Ciernik - u 32 / 68

COMA rzondzi

www.leukemia.pl
  • Aktualizator napisał(a):

No i co Panowie oraz Panie ciekawie się zrobiło, co?
    Przecież gołym "okiem" widać, że większość graczy zamieszanych w ten ACS to osoby "uczciwe" , nie mające sobie nic do zarzucenia. Rzygać by chcieli ale nie mają w co. Moim zdaniem najlepiej rzygajcie pod własną bluzkę. Wszyscy jesteście siebie warci, a najgorsze jest to, że zapewne dobrze o tym wiecie i stąd te słowne utarczki i złośliwości. Poczekajmy na rozstrzygnięcie tematu przez operatora/ów gry.
    Nikomu i nic nie życzę/gratuluję.
  • przesyłanie surowców z jednego IP, zresztą jakikolwiek kontakt flot (nie mówiąc o złomowaniu) oznaczał odkąd pamiętam multikonto i bana na 35lat :E

Nie można przecież handlowac z samym sobą na dwóch kontach ;P

Pan KRK to funfel Tatkoja odkąd pamiętam więc sprawa śmierdzi z daleka.

Proszę też o edita w nagłówku ekpia + goku vs goku

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez okonek1 ().

• Goku7 napisał(a):

Hypnosis o wszystkim wiedzieli więc zacząłem rozmawiać z Kepsim i szykowaliśmy się do wylotu aby utrzeć nosa złodziejowi. W międzyczasie zacząłem rozmawiać z Tatko bo Hypno nie miało składu.. czekałem na ich decyzje aż po północy dostałem info, że nie skołują butchera ani oka. Więc wróciłem do tematu z Tatkiem i efekty widać powyżej.. Obojętne mi było czy polecę z 1 czy 2 sojuszem, ważne aby tego złodzieja zezłomować co się udało. GO czy wyższa istancja może wszystko sprawdzić w szczególności, że email był cofany. Wklejać nie będę screenów, że zmieniałem 100 razy email i dupa z tego była ani innych informacji.

okonek1 napisał(a):

przesyłanie surowców z jednego IP, zresztą jakikolwiek kontakt flot (nie mówiąc o złomowaniu) oznaczał odkąd pamiętam multikonto i bana na 35lat

Nie można przecież handlowac z samym sobą na dwóch kontach

Pan KRK to funfel Tatkoja odkąd pamiętam więc sprawa śmierdzi z daleka.

Proszę też o edita w nagłówku ekpia + goku vs goku

no i Oko znów nie doczytałeś. Byliście niejako pierwsi w tej akcji... Tylko coś floty wam nie stykło co Kepsi potwierdził.
    Dlatego nie widniejesz w nagłówku z s-ką. Co widzę ciężko Ci znieść.

Więc nie kadź mi tu o ustawkach.
    I jeszcze te wspominki "tylko nie z SCS"

Wybielanie się nic nie da... Gdybyscie mieli skład my nie mielibyśmy tego ST.
    Dziękuję za uwagę.
  • a ja się ciesze że to nie my zebraliśmy ekipę i to strąciliśmy :P Smród jest taki, że rzygać przez monitor mi się chce :P
    i nie ma co się kłócić, ale bany na dwa konta są pewne i powinny być dane :P
    jeszcze raz graty za zebranie się i wlot :P
  • Tak, to jedyna poprawna decyzja GM. Chcieli mnie oszukać na koncie i je zezłomować zwalając winę na mnie. Słuszna decyzja GM Lwicy mimo, że wcale nie zamierzone było dzielenie gdyby nie ta cała lipa z emailem itp to by nie było ani tego ST ani tego dzielenia. Grał bym na swoim koncie lub top5 ale możliwości mi nie zostawili gdy się działy takie jaja i wróciłem na swoje konto. Skoro na konto top5 wchodził ktoś jeszcze, mógł wyjść z sojuszu, a także zrobić fsa bo ja na tym koncie wtedy już nie grałem.

Mam nadzieję, że szczena opadła tym, którzy myśleli, że ST jest nieczyste.
    ST 169 1 104 816 % :gszo:

PB SOLO 66 686,35%
    PB ACS 369 507,5%

UDRACO - 567 593,2 - 94 ST
    U1 - 9693,37 - 10 ST
    U50 - 73 165,47 - 10 ST
    U67 - 9937,6 - 4 ST
    UAndro - 18 326,18 - 3ST

TOP 1 ACS uAndro
    TOP 3,5 ACS u50
    TOP 6 uDRACO

U12 - 48 396% - 24 ST
    U12 + DRACO SD - Aktywista TOP 1

VENI VIDI VICI (!)
  • nie rozumiem Cię, tu nie chodzi nawet o ST ani o to że chciałeś zmienić konto tylko o to:

Goku7 napisał(a):

Konto mocniejsze ma prawo wysłać słabszemu surowce i przesłałem owszem, wydobycie oraz zarobek z ST, które zrobiłem i tam mniniST. Skoro zmieniał email to żal nie skorzystać było

czyli grałeś aktywnie na 2 kontach z tym że najpierw na jednym kilka dni a później wróciłeś na drugie, o ile to jeszcze nic nie znaczy o ile konta nie miały "styku" to potraktowałeś je jak jedno konto czyli właściwie push tylko że "legalny" bo znajdź mi gracza który Ci za friko podeśle sporą (zakładam) ilość surowców, a co najlepsze przyznałeś się do tego na forum nie widząc w tym nic złego...a to już totalna głupota
  • Dlatego jest dzielenie.. byłem szczery do końca. Wiedziałem, ze ST jest czyste :) a dzielenia nie dało się nie uniknąć, gdy tamte konto skradziono. Po drugie lepiej 10 dni odczekać niż 30 aby wrócić do gry.

To mój ostatni post w tym dziale :)
    Pozdrawiam z Top 1 ACS póki co 8-) :D
    ST 169 1 104 816 % :gszo:

PB SOLO 66 686,35%
    PB ACS 369 507,5%

UDRACO - 567 593,2 - 94 ST
    U1 - 9693,37 - 10 ST
    U50 - 73 165,47 - 10 ST
    U67 - 9937,6 - 4 ST
    UAndro - 18 326,18 - 3ST

TOP 1 ACS uAndro
    TOP 3,5 ACS u50
    TOP 6 uDRACO

U12 - 48 396% - 24 ST
    U12 + DRACO SD - Aktywista TOP 1

VENI VIDI VICI (!)
  • ale bzdury

Goku7 napisał(a):

byłem szczery do końca.

tego nie udowodnimy więc trzeba założyć że byłeś

Goku7 napisał(a):

Wiedziałem, ze ST jest czyste :)

co ciekawe spora cześć Andro jest co najmniej innego zdania

Goku7 napisał(a):

a dzielenia nie dało się nie uniknąć, gdy tamte konto skradziono

dało się, włączam urlop na 1 koncie na 2 zmieniam maila i gram na próbę jak się mail ustali to gram już normalnie a stare konto kasuje, jeśli się nie ustali lub są jakieś jaja to włączam urlop i wracam na stare śmieci grając na 1 koncie nie dopuszczam do jakichkolwiek kontaktów z 2 kontem (tu już dowolność interpretacji) oczywiście jak masz wątpliwości zgłaszasz taką akcję i po kłopocie

Goku7 napisał(a):

Pozdrawiam z Top 1 ACS póki co 8-) :D

Gratuluje, ale ja bym się akurat tym ST nie chwalił
  • po zgłoszeniu przeze mnie wątpliwości do GO otrzymaliśmy informację, że starcie jest czyste - świadczy o tym decyzja o pozostawieniu nas bez jakiejkolwiek kary (myslę tu o SCS) i pozostawieniu zysku w naszych rękach - z tego mejsca chcę za decyzję podziekować, bo tego oczekiwaliśmy
    odpowiedziała GM Lwica

w związku z tym prosimy o aktualizację topki andro
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Ciekawa historia :)

Więc pozostaje pogratulować SCS kolejnego udanego złomowania % konkretny zysk też, TOP1 macie na koncie! Była okazja i możliwości to wykorzystaliście choć za dużo smrodu koło tego złomu ...to jak widać w RW warto było sie zmobilizować i ustawić wlot
    stare chińskie przysłowie mówi : Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę że nie wszystko da się rozwiązać przemocą ;)
  • WIELKIE GRATKI Goku!!!! TO BYŁO WALNIECIE!!! CZEGO ONI DOSZUKUJĄ>???RACZEJ IM ŻAL DUP.... ŚCISKA ZE TO NIE ONI ZŁOMOWALI:) POGOLIĆ I DO PRZEDSZKOLA:pBUHAHAHA :top1: :brawo: AVE

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez D-Y-N-A-M-I-C ().

• Mnie tu w nic oko nie mieszaj bo ja juz tu nie gram od hoho ho i jeszcze dłużej oddałem konto włascicielowi który kupił je na WOSP czyli KRK a ze on gra na chyba 6 uniach :E to nie miał czasu na granie potem wiec sprzedał konto nie za 500zł jak piszecie bo kolega niechciał tyle dac ale zapłacił 450zł :E

Wiec ST smierdzi na odległosc :E