Przyklejony SOLO; VICTORINO [NŚ] vs Nimis [Easy] 7325,6% + 20 Życzeń ------>>>> KONTRA + TOP 1 SOLO !!!

• Hydra

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SOLO; VICTORINO [NŚ] vs Nimis [Easy] 7325,6% + 20 Życzeń ------>>>> KONTRA + TOP 1 SOLO !!!

Stało się to co było planowane od ładnych kilku tygodni mianowicie miałem cichą umowę z kilkoma graczami na których regularnie próbował latac NIMIS jednym z nich był Phoenix który dostał ode mnie odpowiednie wytyczne co robic gdy przyszła ofiara ewentualnie sie skusi na jego flotę.
    Godzina 23:00 dostaje info że Nimis leci cięzkim sprzętem na Phoenixa i tu był problem bo nie miałem tyle dexu aby ewentualnie skontrowac więc wyłączyłem badanie nn i deu juz był. Teraz zostawało pytanie czy nie zawróci widzac mnie aktywnego w odległości 9 ukł ale leciał twardo.
    Kilkukrotnie skanował moje moony obawiając się tego co wkrótce miało nastąpic ale nic nie zobaczył ;) tylko 200 k deu.
    Nastała chwila wlotu Nimisa na moon Phoenixa.Miałem odpowiednie informacje aby go skontrowac ale nie pasowało mi kilka rzeczy mianowicie czy leciał na 100% prędkości bo miałem równiez do wyboru 90 % i nie byłem do końca pewien jak i również nie miałem pewnosci czy na powrocie nie czeka na mnie flota messengera i kilku innych.Trochę było stresu ale pusciłem kontrę na 100% prędkości lotu nimisa , w m iędzy czasie dostawałem pw od ofiary że nie cofnie pozostałej floty która mu ostała bo leciał puchami i ow ale w ilości którą spokojnie brałem po 1 rundzie mianowicie 7 k puszek i 1 k ow . Znów miałem wątpliwości czy leciec czy zawracac bo śmierdziało mi to podpuchą , dostawałem równiez skany od fearlessa i kilku innych.W czasie lotu opzniłem flotę jeszcze o 5 sek i to okazało się zbawienne dla messengera :P
    Kontra się udała Nimis twardo zostawił resztę floty bez recków oczywiście aby zebrac złom (cały jego).Na powrocie kontrowali moje 30 k kr Messenger i Fearless 666 Sondami :ocb: .MofD puscił cały cięzki sprzęt plus pokaźne stado komarów i liczył na ubice moich kr byłem przygotowany na to zrobiłem symulację i wychodziłem nawet dobrze w obronie w starciu z messengerem ale dostał on na swoje szczęscie zły czas mojej kontry na nimisie i wbił się 5 sek przed moimi kr ;P SZKODA :quasi: .

Chciałem pogratulowac chęci i zapału do gry nimisowi bo złomował on w ostatnim czasie praktycznie wszystko i wszystkich.
    Gratuluję postawy oraz odwagi no i myślę że nie odejdziesz od nas złom jest twój coś tam sobie odbudujesz więc tragicznie nie masz.

Specjalne dedykacje dla Phoenixa za info i za zaufanie oraz dla Sayida ,Piaskowego,Cervezy i całej watahy nieśmiertelnych oraz wszystkich znajomych.

A teraz Danie Główne:

Starcie z 2012-10-02 następujących flot:

Agresor VICTORINO (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 300.000

Flota:
    O.wojenny. 5.000
    Panc. 10.000

Flota:
    Krazownik 34.000

Obrońca Nimis (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 134.122
    C.mysliw. 15
    Krazownik 11.997
    O.wojenny. 1.269
    So.szpieg. 275
    St.kolon. 1
    Bombowiec 501
    Panc. 7.440
    Niszcz. 1.500
    G.Smierci 20

...po 6 rundach:

Flota:
    L.myśliw. 179.437 -120.563

Flota:
    O.wojenny. 4.774 -226
    Panc. 9.541 -459

Flota:
    Krazownik 31.276 -2.724

Obrońca Nimis (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 0 metalu, 0 kryształu, 99.143 deuteru.

Agresor stracił łącznie 613.823.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.025.996.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 473.361.000 metalu i 259.199.100 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 7325,6%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Created by cuteConverter v 0.2.7 - Adam85

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vegass ().

• Pozostaje tylko bić brawo :D

RW piękne mimo strat, 600k w plecy, to i tak nie tak źle w sumie... kilka wlotów po bunkrach i się odbuduje ;d

No to teraz się zacznie, pewnie całe Easy na karku będę mieć:E

Nimisowi szo, bo to świetny gracz.

Fajnie mieć choć mały udział w takim st :)
  • Tak jak mowilem takz robilem top1 solo jest twoje. Pheonixowi sie udalo zwiac i myslalem ze to najgorsze co mnie moze spotkac ^^ A tu takie cus heh. Szkoda ze Messengera nie bylo bo by sie Motaba ladnie porozbijal zabraklo tych parunastu minut. Straty mam 2x wieksze od Motaby wiec nie ma zle SZO na pewno bedzie, moze ktos pomoze z sojuszu i tak jetem wyzej niz w chwili gdy dostawalem konto na top56. Checi mi nie brak ogarne jak rozwiesc zlom ktory mam i zrobie tu jeszcze powrot. Tyle emocji co wczoraj na ogame dawno nie mialem, dziekuje WzB za pomoc jaka okazali i zaufanie do mnie ;) Swoja droga zlamilem po calosci bo bym zdarzyl uciec bo jak zauwazylem godzine po starciu mialem tyle czasu ze bym spokojnie uciekl no ale trudno bylo minelo ^^. Pozdrawiam i gratuluje starcia Motabie
  • szkoda zlomku:( ale top1 ST na dlugo bedziesz dzierzyl:P
    graciochy wlotu i spawaj zabaweczki bo troszke ich ubylo! ale pogratulowac trzeba JAJECEK ze poleciales mimo swiadomosci jakie beda twoje straty:d

dzieki za dedki i do naSTepnego!
  • No ja oczywiście zacznę od marudzenia :E

Nie no, tak poważnie to szkoda sojusznika, tym bardziej że akurat gdyby zadzwonił do mnie to starcie wyglądałoby całkiem inaczej, o ile by do niego doszło, bo myślę że gdyby Motaba wiedział że u Nimisa pojawi się cała moja flota to by odpuścił, inaczej straciłby prawie wszystko i został bez złomu. Ale że ja mało kiedy trzymałem dex wszędzie to chyba dlatego Nimis nie zadzwonił ;( A akurat od jakiegoś czasu zawsze mam dex w pogotowiu w razie draki...

No szkoda, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, Motaba ma Top 1 solo, a reszta graczy ma trochę osłabionego Motabę we flocie ;] Co prawda jego przewaga nadal jest kolosalna nad resztą, ale zawsze to o te troszkę stateczków mniej się do niego traci :D

Motabie gratuluję pomysłu i wykonania, Nimisowi życzę na przyszłość więcej spokoju ducha i rozważenia wszystkich możliwości no i bardzo szybkiej odbudowy, bo to z jakim zapałem i chęcią złomował w ostatnim czasie to do obdzielenia niejednego sojuszu by starczyło =)
  • Motaba w końcu zrobiłeś procent godny Twojej floty. I jak przystało na takie % nie jest to nudny lot na brak fsa. Na pewno długo nikt tego nie pobije ;)
    Marcin a Tobie chyba moge jedynie życzyć szybkiej odbudowy. Są złomy które można przyjąć z godnością i myślę, że ten do takich należy.
    Sojusz na pewno pomoże w odbudowie i już niebawem podeślesz mi link do swojego kolejnego starcia ^^

Pozdrawiam Easy :*
  • No no, atak na minus, wiedziałeś, że tak będzie od chwili w której wystartowałeś ... ja na Twoim miejscu kontrowałbym recki drugimi falami, ale kto co lubi. Nimis zebrał złom, zaś go stracił jak widać... jedynie szkoda moda, bo jakby nimis podał lepsze info to z Ciebie również byłoby top 1 solo i miałbyś 2,5 bańki w plecy :p. Mimo wszystko graty za to że poleciałeś, jeden mniej do podziału.
  • Na ten moment czekałem od X czasu aż się doczekałem. Jak zobaczyłem sms że Nimis padł nie dowierzałem że mogło to się stać i to jeszcze pod moją nieobecność -_-
    Złom był nie do zebrania ale tak naprawdę nie to się liczy:P 80% masz już odbudowane dobrze jest:) Gratulacje Motaba za niezłą akcje tak trzymać:D Nimisowi SZO :E
    Ale człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać.
    Ernest Hemingway

21.07.2016r emerytura OGame!
    Uni 68 - OFF
    Uni 69 - OFF
    Hydra - OFF