Witam. Chcialem sie zapytac czy sa tu jeszcze gracze z tego sojuszu tacy jak Szpako czy Ink ?
Sojusz DooM
- uni48:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Hehe są:)
Ja też byłem z DooM i ze szpakiem na Pegazusie teraz ciśniemy-------
Brak inwencji... -
-
to jeszcze Morgotha dodaj tez w DooM byl
-
Tak jak Morgi mój serdeczny przyjaciel i cała rzesza innych fantastycznych osób, które miałem przyjemność prowadzić pod banderą DooM
(kolejność przypadkowa)
(aviator, ayreon, raynor, aghus, dexter, loky, mort, gargamel, marvolo, seek, cerber, artakus, sphinx, mroku, grizzly, adam adam, mort, hani, golfik, orok, hurricane, palkens, ink, poryty miś i pewnie jeszcze z kilka osób
świetna ekipa nie pamiętam dokładnych wyliczeń, ale chyba około 2 lat byliśmy Top 1 nieprzerwanie. Miłe lata wspólnego klikania, flocenie i miażdżenie przeciwników w wojnach hehe.Jestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpakom82 ().
-
morgoth zakonczyl kariere z ogame real wazniejszy
-
ja też tak kilka lat temu mówiłem heheJestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
-
masz pozdrowienia powiedzialem mu o temacie na forum zastanawia sie czy nie wrocic na jakim uni grasz?
-
pisałem że gramy na pegazusie konto mu się jakies załatwi jak potrzebuje
dawaj mordke sporotem w obroty-------
Brak inwencji... -
dzięki za pozdrowienia .. pykamy na pegazusie jak ma tylko ochotę, trochę posiedzieć to koniecznie niech wraca na luzie rekreacyjnie po klikać, ja też bez spinek sobie gram także loooz.Jestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
-
Dobrze, że nie posłuchałem rady i nie wpisałem zmiany hasła typo haye64gdter5 aby nie móc wejsc na profil.
Jak dowiedziałem sie, że DooMki dają znak życia to aż mi serce zabiło.
Szpakus mordeczko i palkens sporo latek, bardzo sie cieszę, że jesteście.
Kiedyś udało mi się aghusa spotkać i nawet graliśmy w insomnii na jakimś unii ale juz nie pamiętam co to było.
Szpakus dawaj DooM od nowa, reaktywuj chłopaków i ciśnijmy
Próbowałem nawiązac kontakt z Ayeronem ale ani GG ani email ani telefon n ie odpowiadał.
Macie jakieś info o innych DooMkach co z nimi ?
Na razie odwiedzam forum ale może i na gre eko człowiek by sie skusił -
Witaj po latach chłopie ohh miałem w głowie jakiś taki mały przebłysk, żeby do chłopaków napisać itd. ale tak sobie myślę może umówmy się na jakieś uni np. w grudniu zacznijmy razem wszyscy jeszcze raz od początku zdominujmy Universum jak za dawnych lat hehe ;p mam do chłopaków gsm mam gg praktycznie do całej starej ekipy, którą wymieniłem wyżej. Rozmawiałem z adam adam, który założył ten temat, kurde można by było pograć jeszcze razem hehe .. ja na razie eko cisnę na pegazusie z pałkiem tak rekreacyjnie. Coś mi się tak przypominało po latach og, myślę a poklikam trochę, a co rozrywki też się trochę należy nam przecieżJestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
-
Mordeczko zapraszamy na pegazusa
konto się skołuje
szpakuś eko ciśnie ja tam latam sporo
sojusz mamy dobry zapewniem-------
Brak inwencji... -
Ehhh a ja konto top 400 oddałem :pp teraz zaluje ;p
Zaraz wychodzi Uni Quantum x5 - mozeby tam sprobowac swoich sił ? Uni x1 było już zdominowane, może teraz x5 ;p?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Adam1991 ().
-
ja to jestem tradycjonalistą starej daty nie lubię szybkich uni heheJestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
-
czyli umawiamy się na kolejne tradycyjne unii?
jak tak to się piszę
mam nadzieję że jeszcze kilku chłopaków namówisz
jak cos pisz pw gg nie mam co najwyżej podam ci kom na priv
będę czekał na rozwój sytuacji
P.S siema adaś fajnie że ci się na wspominki zebrało, kto wie może dzięki tobie powstanie coś fajnegoPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Morgoth. ().
-
Tak myślę jakieś uni na przełomie grudnia i stycznia ... zostaw morgi na pw koma i zaglądaj czasem niebawem spotykamy się w DooM jak za starych dobrych czasów hehe
trzymaj się!Jestem bardzo nietolerancyjny .... i proszę to uszanować
-
ja na quantum pobawię się chwile-------
Brak inwencji... -
Ja tam bede pod nickiem Adam1991 lub Adam Adam, wiec napisz....moze tam zrobimy DooM rev. 2
-
Hehe no możemy (jak szpako da nam prawa do nazwy xD) ale ja tam się nie nastawiam na wiele
x5 70% może być ciężko nawet saty utrzymać ;p-------
Brak inwencji... -
na x5 się nie piszę bo tam stracisz stateczki idac do kibelka
zreszta potem masa oszustów jak na u60 lata potem tysiącami gs -
A gdzie są Inku, Sidha i reszta z tamtego uni ? ;PP hurric ? ;p vlad?
-
hehe to byly piekne czasy rok 2007 jak zaczynalem gre :), pamietam top1 uni 48 - Ink i sojusz DooM ;), pamietam jeszcze sidhe i zbyszko chyba czy cos takiego
-
SpOiLeRek napisał(a):
hehe to byly piekne czasy rok 2007 jak zaczynalem gre :), pamietam top1 uni 48 - Ink i sojusz DooM ;), pamietam jeszcze sidhe i zbyszko chyba czy cos takiego
A ja pamiętam JAZONA i sojusz NO ALLY xD. Morgoth też wtedy był z nami -
Arczi widze ze zawitales na forum
-
miło po tylu latach znowu zobaczyć znajome dla oka nicki z uni 48, mnie pewnie nie pamiętacie bo w St nie szalałem ale ważne że ja was wszystkich pamiętam, a sojusz DooM szczególnie
-
Temat Upadł ???
w NO ALLY świętowałem największe sukcesy :))
Pozdrawiam -
Tak teraz zobaczyłem dział "wspominki" i wpadłem na ten temat.
Na uni 48 zaczynałem właśnie grać w OGame i pamiętam, że swój pierwszy złom oberwałem od pana Palkensa z DooM właśnie, więc serdecznie pozdrawiam.
PS: Ink do końca był top 1? -
zlozcie stare ekipy i wbijac na wakacyjne uni. niech mlodzi zobacza jak sie kiedys gralo;)
-
o proszę DooM nadal nie daruje
zaraz sprawdzę jak ciśniecie na Pegasus , a może z wprawy już wyszliście
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0