Przyklejony TOP 1 SOLO; artb33 [SENATE] vs artb34 [Feel It] - 9698,54%
- Kassiopeia
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Artek masz jaja.. ;D Człowiekowi brakuje czasu na grę, wchodzi a tu takie cyrki się dzieją.. Chęć przywłaszczenia sobie % przez FI to dla mnie żenada i śmiech na sali. Artka się odbuduję i będzie malinówka
-
oo ktos w koncu wystawil wieksze rw od mojego
gratuluje Artb bo % na prawde robi wrazenie
co do reszty towarzystwa to drapcie sie dalej panienki , przynajmniej smiesznie jest -
Ech... tak niewiele brakło...Niekorzystny układ gwiazd spowodował, że nie mogłem wysłać kontry na wracające gośki helołina...Obowiązki w realu zaś, nie pozwoliły mi wysłać recków na czas...Pozostało tylko biernie śledzić przebieg akcji zaglądając z fona co jakiś czas...Wielkie uznanie art za decyzję i realizację.To dopiero początek wojny, a już takie emocje... dzięki... po to gram...Y
-
haaah ale sie Halloween porozbijal Na szczescie dla FI atakujacy jeszcze wieksza lama
Kiedys bylo tak ze zwyciezca starcia byla osoba ktora miala lepszy bilans po zbiorce i tak powinno zostac.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Surgeon of Death ().
-
Gratki Art
Cieszę się że gram z Tobą pod jedną banderą
niech mówią co chcą ale jesteś dla mnie największym kozakiem na tym uni
nie ma co płakać procent do wojny dla wroga ale się odrobi hehehe
przyznam się bez bicia że m.in. to moja wina że nie dla nas bo recki puszczałem będąc w robocie i tak to się właśnie gra z szefem na karku
przez to 20 k recka weszło 2 s po bitwie ale tam już było puściutko
życie gdyby nie mój błąd procent do wojny byłby dla nas a tak cóż
będziemy gonić
ale ST jest Twoje -
gratulacje
szkoda złomu,ale dobitka była więc nie jest źle. -
A nawet jeszcze lepiej zważywszy na dalszy rozwój sytuacji
-
Masakra i tyle;p
-
Udostępnij
- Facebook 0