Przyklejony TOP3 SOLO; sago [PiS] vs sebog28 [AK] - 2704,59%

• Gemini

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP3 SOLO; sago [PiS] vs sebog28 [AK] - 2704,59%

Co do starcia to nie liczyłem za bardzo, że się uda gdyż przeważnie sebog dobrze się pilnował.
    Miałem trochę problemów z dexem na recki ale się udało wszystko zebrać.

Pozdrowienia dla PiS, E-X-P oraz wszystkich znajomych

Obrońcy SzO gdy wróci z urlopu

[center]Starcie z 07-22 20:17:07 następujących flot:

Agresor sago [PiS] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    C.mysliw. 132
    Krazownik 15.557
    O.wojenny. 2.850
    Panc. 10.083

Obrońca sebog28 [AK] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 2.149
    D.transp. 673
    L.myśliw. 100.099
    Krazownik 398
    O.wojenny. 335
    Recykler 173
    So.szpieg. 120
    St.kolon. 8
    Panc. 3.049
    G.Smierci 9

...po 6 rundach:

Agresor sago [PiS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    C.mysliw. 57 -75
    Krazownik 11.413 -4.144
    O.wojenny. 2.698 -152
    Panc. 9.593 -490

Obrońca sebog28 [AK] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 2.725.344 metalu, 1.738.304 kryształu, 1.845.705 deuteru.

Agresor stracił łącznie 171.696.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 801.429.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 172.445.400 metalu i 98.013.600 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 2704,59%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 70.300.744, K: 48.565.704, D: -13.792.295, P: 105.074).
    Bilans obrońcy (M: -472.673.344, K: -277.262.304, D: -57.802.705, P: -807.738).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    13.525 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 270.500.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 172.445.400 jednostek metalu i 98.015.400 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 172.445.400 jednostek metalu i 98.015.400 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.7 - Adam85[/center]
  • No to chyba AK ma kolejną osobę do odbudowania. Jednymi słowy niedługo pewnie zmienią politykę w tej sprawie bo nic im nie pozostanie jak tylko ładować surowce w takich którzy popełniają o jeden błąd za dużo.
    Gratulacje Sago, w końcu ktoś postanowił wyskoczyć z czymś konkretnym. :]
  • No niestety. Sebie powoli zabrakło zapału i chęci, popełnił błąd, a Tobie udało się go wykorzystać. Gratulacje. Szkoda, bo to jeden z ostatnich wspaniałych, którzy zakładali ze mną AK. Z aktywnych zostały już tylko dwie osoby. Z tego co wiem Seba kończy ale pewnie znajdzie się nowy właściciel. Życzymy SZO.

do KBW ale nie tylko - nic nie wiesz o polityce AK. Z graczy, dla których Gemini najczęściej było początkiem przygody z ogame, stworzyliśmy sojusz pretendujący do miana jednego z najlepszych na uni. Owszem popełnialiśmy błędy, ale zaangażowaniem, grą zespołową czy właśnie grą nastawioną na wspólną zabawę zawsze mogliśmy pokazać się z podniesioną głową. Zapewniam Cię z całym szacunkiem jaki mam dla Twoich umiejętności, że żaden inny sojusz nie miał takiej atmosfery i takiej radości z gry jak AK. Dzisiaj po 4 latach, jak spotykam się ze starymi AKowcami, albo rozmawiamy na IRCu czy przez kom, zawsze musi paść stwierdzenie, że ani wcześniej ani później nie grali w tak wspaniałym sojuszu. Zrzuta na odbudowę to na prawdę niska cena za coś takiego. Jestem z was dumna chłopaki i dziewczyny i dziękuję.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zireael ().

• Dokładnie tak, sojusz nie do zdarcia :) Jakby dalej w AK na tym uni grali Raelle, Passat, Misiaczek, Kashei, Degre to by były dopiero zabawy na Gemini :) Szkoda Seby, no ale czasem tak po prostu bywa, juz wszystko zostalo powiedziany w soju, odbudowy pewnie nie bedzie, choc mimo zloma nie spadl az tak tragicznie, top225 to i tak calkiem spoko, dla Sago gratki, ze ustrzelil AKowca.
  • zireael napisał(a):

No niestety. Sebie powoli zabrakło zapału i chęci, popełnił błąd, a Tobie udało się go wykorzystać. Gratulacje. Szkoda, bo to jeden z ostatnich wspaniałych, którzy zakładali ze mną AK. Z aktywnych zostały już tylko dwie osoby. Z tego co wiem Seba kończy ale pewnie znajdzie się nowy właściciel. Życzymy SZO.

do KBW ale nie tylko - nic nie wiesz o polityce AK. Z graczy, dla których Gemini najczęściej było początkiem przygody z ogame, stworzyliśmy sojusz pretendujący do miana jednego z najlepszych na uni. Owszem popełnialiśmy błędy, ale zaangażowaniem, grą zespołową czy właśnie grą nastawioną na wspólną zabawę zawsze mogliśmy pokazać się z podniesioną głową. Zapewniam Cię z całym szacunkiem jaki mam dla Twoich umiejętności, że żaden inny sojusz nie miał takiej atmosfery i takiej radości z gry jak AK. Dzisiaj po 4 latach, jak spotykam się ze starymi AKowcami, albo rozmawiamy na IRCu czy przez kom, zawsze musi paść stwierdzenie, że ani wcześniej ani później nie grali w tak wspaniałym sojuszu. Zrzuta na odbudowę to na prawdę niska cena za coś takiego. Jestem z was dumna chłopaki i dziewczyny i dziękuję.

Wiem, wiem, podejrzewam, że wiele sojuszy może Wam zazdrościć takiego klimatu jaki u Was panuje. Jednak u mnie też jest całkiem spoko. :) Tylko mniej złomów wyłapujemy. :P Wiadomość pisałem oczywiście pół żartem, pół serio, ale zawsze znajdzie się ktoś kto jedną wiadomość przeczyta z uśmiechem, a drugi potraktuje jako prowokację. I jeszcze jedno, co Wam się ubzdurało z tymi 4 latami, ostatnio ktoś mi tak samo pisał 3-4 latana Gemini. Ludzie czas aż tak szybko nie biegnie. To Uni ma ledwie 2 latka z małych haczykiem... :D

Sago, w co będziesz inwestował? :>