Niezla akcja tego top1 chyba juz nikt nie przebije. Agresorom zycze wytrwalosci w odbudowie.
mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL
- Uni 66 [2]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
panowie , akcja zabiera dech w piersiach xD
piekne rozplanowanie akcji
wiedzialem od zawsze ze kiedys Mapet teraz LaMki to najlepszy sojusz na uni czy to 64 czy 66
nie licza sie punkty , tylko zgranie , a my mamy chyba dobre zgranie
ciesze sie ze gram z Wami , lepiej trafic nie moglem
gratulacje ST , po raz kolejny pokazalismy ze mamy jaja i nie boimy sie stracic kilku statkow dla fajnej zabawy
pozdrawiam BlackR <LaMki> -
Akcja bardzo pięknie zorganizowana Nic tylko gratulować Hefi odbudowy, bo wiem że będzie, a pozostałym atakującym czego sobie życzą
-
albo sobie editnolem to bo szkoda psuc takiego fajnego STka dyskusjami z byle kim, mowa o dillu.
tak patrze ze farmer ma jeszcze stado GSow i teraz mozna sie spodziewac ze z jego strony pojdzie jakis rewaznz z udzialem GSow, bo farmic nimi juz mu sie bedzie trudniej bo sam kontry nie wybroni.
celow wiecej dla mnie bedzie to tez cieszy, jakby tu jeszcze jedno konto zlomnac to by juz bylo calkiem fajnie na tym uniPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez twardy ().
-
gratulowalem na pw, gratuluje i tutaj, procent zacny wywinelismy, dogranie wasze spoko, sama akcja jednak bez finezji (nie umniejszam jednak efektu koncowego i zgrania) ze podstawka bedzie, wiedzielismy wczoraj ale jak pisalismy miedzy soba mimo wszystko zdecydowalismy sie leciec bo jak robic porzadne rw to robic. mialy troszke inne floty u nas leciec, polecialo co polecialo, mial byc remis na 60k% za to wyszla jakby nie bylo mimo braku rozstrzygniecia wygrana Lamek za co raz jescze gratki.
Tak jak ktos pisal, wypadlem poza top 300, surki troche zawinalem wiec na odpudowe jakiejs tam ilosci pc bedzie. Wiec Lamki niech nie spoczywaja na laurach bo Z_P jest glodne rewanzu
Sobie BSzo, atakierom SzP. Pozdrawiam ncr
ps, jednego tylko nie kminie. na co bylo opoznianie tych gsow jak leciales na planete pod fala ? xD -
cisu. napisał(a):
ps, jednego tylko nie kminie. na co bylo opoznianie tych gsow jak leciales na planete pod fala ? xD -
Brawo Lamki heheheh
GRATULACJE WIELKIE LECĄ
Świetne zgranie pokazało jak się gra lecącym na pewniaka agresorom
Wieczny dobrze że wspomniałeś o braku jaj.
Ty już wcześniej pokazywałeś że nie masz jaj Vaderka,Zwierzu i B.D wiedzą o co chodzi
jak nie pamiętasz to ich zapytaj i te Twoje farmingi prawie cały czas na tych samych kontach eh....
Hefajstosa nie znam i jemu życzę SzO
Jeszcze raz gratuluję chłopaki dobra robota
Procent powalający.
-
No i sie zaczyna kopanie lezacego, zamiast sojuszem pomoc mu w odbudowie, bo jak potrzeba bylo by wieczny pomagal to byl ok a teraz napinacze typu lewisa sobie moga po nim jechac , ogarnijcie sie i cos surki wiecznemu podrzuccie by chlopak sie odbudowal jakos
ja jakbym byl sojusznikiem wiecznego pewno juz bym z transportami lecial, no ale nie jestem:)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez twardy ().
-
Lewis napisał(a):
Wieczny dobrze że wspomniałeś o braku jaj.
Ty już wcześniej pokazywałeś że nie masz jaj Vaderka,Zwierzu i B.D wiedzą o co chodzi
jak nie pamiętasz to ich zapytaj i te Twoje farmingi prawie cały czas na tych samych kontach eh....
Twoje oskarżenia są bezpodstawne - tylko pogadać sobie możesz pro graczu.
Pozdrawiam
jeszcze raz graty -
Fajne ST. Wiele się mówiło, że po łączeniu nie powstała żadna opozycja dla B.D., a wręcz powiększyła się ich przewaga. Jak widać nie do końca była to prawda. Coś tam w opozycji jest, co najważniejsze dobrze współpracują.
Gratulacje dla obu stron. Paść w ataku to nie wstyd :)
Trochę ta wtopa cieszy oko :D
Pzdroffline -
Po pierwsze nie jestem pro graczem tak jak Ty bo gram na luzie
Po drugie jedyną informacją jaką wyniosłem po za sojusz było to,że wam wygarnąłem co myślę i odszedłem a boli Cię to ze chodziło też o Ciebie topko.
Do tego że zabrakło Ci jaj sam się przyznałeś a to o czym pisałem wcześniej to prawda i tyle.
Wieczny Farmer napisał(a):
Przeczuwałem coś od początku że kombinujecie ale zabrakło chyba jaj żeby wycofać
Nie płacz tyle flota nie cnota odbuduje
Jeszcze raz gratulacje życzę jeszcze większych procentów.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lewis ().
-
Nie będę z Tobą dyskutował pro graczu
oskarżasz mnie o RW na tych samych kontach, podaj chociaż jeden przykład gdzie zezłomowałem kilka razy jednego gracza - oczywiście że nie podasz bo potrafisz tylko rzucać oskarżeniami bez żadnych dowodów
Wygarnąłeś? Chłopie jak mroczny był w sojuszu to siedziałeś cicho z podkulonym ogonem a jak odszedł to stałeś się Wielkim bohaterem - że niby mu pocisnąłeś jak go już nie było. Nie kompromituj się. -
Co mozna powiedziec, na tym uni jest to najfajniejsze acs, planowanie, pomysl, wykonanie.... super, az milo popatrzec, widac ze po unifusion poziom poszedl do gory na uni66
LaMkI gratulacje, oraz proste dziekuje dla was za wspaniale widowisko
obroncom, glowa do gory, przegrana w takim zaplanowanym starciu, to zaden wstyd, szybkiej odbudowy -
Wielkie gratulacje Panowie
Pięknie zorganizowana akcja, robi wrażenie...pokazaliście klasę
Zgrania, klimatu i pozytywnego podejścia to mogą Wam wszyscy pozazdrościć
Pokazaliście, że potraficie "układać te klocki" i oby tak dalej...przetapiajcie i dalszych owocnych lotów życzę
Agresorzy nie docenili przeciwnika...życzę Szo
Pozdrawiam
Femme fatale -
Gratuluję. ST co prawda na minus, ale za to % powalający :). Czyżby zacznie się dziać to co na u64?
-
Rozumiem, że emocje itd ale mam prośbę: nie zamieniajcie fajnego ST w pyskówkę...To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne... -
Dzięki panowie za wspólny lot , obrońcą gratulacje bo jest czego i nie czuję się w tym starciu pokonany . Sami zrobiliśmy podobną akcję na 61 i wpadliśmy tym razem my szkoda,że deu brakło na niszczarki
-
panowie Wieczny Farmer i Lewis , nie robcie syfu tutaj , bo to nie miejsce i nie pora
po co takie dziecinne przepychanki ?? ja nie rozumiem
wymiencie sie gg i pogadajcie , albo na PW
bo ludzie tutaj chca odniesc sie od RW a nie do waszych chorych jazd ... nie wiem czy kogos to obchodzi czy Lewis byl cwaniak jak byl mroczny w soju czy nie byl cwaniak ... to jest w tym momencie bardzo malo istotne
dziekuje , tyle mojego
gratulacje jeszcze raz LaMki , trzeba dalej trzaskac flote , zeby byc najlepszym -
Tak to jest jak sie chce dominować na uni i sie dogaduje z sojuszem top 1, to co przed uni fusion wielu graczy bało sie zrobić, teraz zrobili "przyjezdni" i nareszcie lamy mogą zobaczyć, że B.D. jest za pewne siebie i do wyzłomowania(tak jak ktoś napisał kiedyś na moje stwierdzenie jak to mozna zrobić to tutaj ma odpowiedź w postaci pieknego ST Lamek)
-
Wieczny olej te głupie wpisy tych graczy co nigdy nie osiągną tego co ty nawet jakby grali 100 lat jedyne co potrafią to siedzieć po nocach i farmić mony z deu jak kto zaśpi i pewnie trzymają wtedy rękę w majtach
-
sosnozag1 napisał(a):
Dzięki panowie za wspólny lot , obrońcą gratulacje bo jest czego i nie czuję się w tym starciu pokonany . Sami zrobiliśmy podobną akcję na 61 i wpadliśmy tym razem my szkoda,że deu brakło na niszczarki
Hehe, chyba mnie wspominasz Sosna
Jeszcze wczoraj klikaliśmy na GG.. dziś już się chyba dużo pozmieniało co?
Mimek, Sosna, załatwię Wam konta na Orionie, zapraszam, posiekamy razem, są tam Cazadory i inne gady..Multikonto na forum Ogame.pl
;] -
sosnozag1 napisał(a):
Wieczny olej te głupie wpisy tych graczy co nigdy nie osiągną tego co ty nawet jakby grali 100 lat jedyne co potrafią to siedzieć po nocach i farmić mony z deu jak kto zaśpi i pewnie trzymają wtedy rękę w majtach
Ja to powiem tak, ja nie zmieniam nicku na "koniecgryzlomujta" żeby złom sam przyleciał bo sobie celów nie umiem znaleźć -
bd szaleje na forum to lubie a gdzie jest najwieksza gwiazda bd zeby uspokoic swoje konie
-
Nie spodziewałem się, że zobaczę tutaj takie RW Gratulacje
-
z obu stron znajomi, wiec pogratuluje i jednym i drugim, zycze SZO
MImas ofermo! Znowu odbudowa i to od zaraz.
Bryk, meczysz dalej jupitera?
Zacny % -
-
jak [ciach] Ciechocinka nie będzie.. no i nie ma:)
ładnie panowie wojujecie na nowym uniwersum może teraz gra stanie się znacznie ciekawsza.
gratulacje
SzO.
//Pseudocenzura.
//Asiaa -
gratulacje wspaniałej akcji jak zobaczyłem takie spadki to przypomniała mi się wasza akcja na u 64 więc to była powtórka gratulacje wspaniałej akcji i zgrania to po prostu majstersztyk w waszym wykonaniu przetapiajcie i do następnej akcji he he ale nie na mnie
-
O rwa! Myślałem, że mi przecinek źle pokazało Graty panowie, trochę odchudziliście floty agresora
-
Nie traci ten kto nic nie robi. Chyba jakoś tak to leciało...
Gratulacje fajnej obrony
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0