falcon39 [K_B] vs Uzdrowiciel & mYsterio0n & arnej^ & gbiorczyk & SPARTAKUS [Dewianci] - 8427,9%

• Capella

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Marycha2-5 napisał(a):

ja nie mam żadnych zobowiązań wobec Falcona, zmuszając mnie do odejścia z K_B zerwał wszystkie "więzi" które nas łączyły.

Stał się takim samym graczem dla mnie jak większość na tym uni - czyli potencjalnym źródłem zysku

Zobowiązań może i nie masz, nikt wobec nikogo w tej grze, ale ...

Ty nie jesteś dla mnie graczem takim samym jak inni
    .

Takim nikim jest dla
    mnie np.Arnej, pierwszy lepszy nick, nic o nim nie wiem, może to
    porządny gość a może ma co wieczór męża i jest bezdzietny, nie wiem dla
    mnie Arnej jest jak 1000 czy 2000 innych graczy. Pięć literek które mogą być dowolne. Mogę go złomować albo on mnie i jest OK :) najwyżej sobie pospamujemy na forum.

Ty nie jesteś dla mnie graczem takim samym jak inni.

Grając razem przez tyle czasu razem, pisząc pv, dzwoniąc itd. przestajemy być zupełnie anonimowi i wiemy o sobie zbyt wiele i nie jesteśmy dla siebie takimi samymi graczami jak inni :) dlatego ludzie jak odchodzą z sojuszy starają się ta wiedzą nie dzielić i jej nie wykorzystywać bo wiedzą że to byłoby nie w porządku:)

np. jeżeli wiem że ktoś jest zajęty od 18 do 22 bo musi ten czas poświęcić rodzinie to nie wykorzystam tej wiedzy, nie podzielę się nią z nikim a już absolutnie nie z osobami polującymi na osobę która znam z sojuszu. Jeżeli wiem że ktoś jest porywczy nie będę go prowokować aż wybuchnie.

Dlatego takie wystawianie czy sprzedanie jest ohydne :( pisze o tym wprost.
    Nawet teraz Aga nie jesteś dla mnie takim samym graczem jak inni lub większość :)

ps. Aga nikt nie wyrzucał ani nie zmuszał cię do odejścia, twoja własna ambicja cię do tego zmusiła:)
  • oj Jacku widzę, że niewiele wiesz na temat mojego odejścia - mogłam zostać ale K_B by się rozpadło, miałam nadzieję, że Falconowi uda się to skleić ale jak wiesz nie udało się, odeszli dewianci bo atmosfera była nie do zniesienia

Ty też nie jesteś dla mnie takim samym graczem jak inni i Pete takim nie był i 1-oki !
    Falcon Ewa i Bombey niestety swoją postawą, oczernianiem mnie zasłużyli sobie na miano bycie NIKIM ale nawet to bycie nikim nie oznaczało, że opowiadałam o tym kto kiedy sypia czy o innych zwyczajach Trójcy - więc nikogo nie sprzedałam, a że wystawiłam i akcję sojuszową zrobiliśmy to inna bajka - gdybym przestała dla niego istnieć, gdyby trzymał łapki z dala ode mnie nigdy do tego by nie doszło

Myśl sobie o mnie co chcesz, jest wiele osób na tym uni i innych którzy znają mnie dobrze i cenią sobie wspólną grę ze mną, cenią sobie moją lojalność i oddanie.

i myślę, że warto ten temat zakończyć bo nie jest to odpowiednie miejsce na takie dyskusje

zawsze możemy pogadać na pw
    Uzdrowiciel Dewianci Capella - po fuzji Andromeda
    Mow_mi_mamuska OCB - Fidis

........................................
    Marycha2-5 Insanes uni7 (przeszłość)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Marycha2-5 ().

• tak Aga to nie pv :)

napisałem już wszystko w temacie :) za STeka graty :) za komentarze to bym sam cie zjechał i tyle, trzeba było samej wstawić RW bez tych bagiennych komentów i było by ok :) a tak okoliczności, posty twoje, Mysta, c3 i Arneja dają taki posmak syfu jak się na to patrzy i czyta :( i to jest to o czym piszę :)

wiesz co, to wszystko wygląda tak:
    porzucona kobieta z zemsty prosi paru łobuzów z pod budki z piwem aby ryj obili facecowi co ją porzucił, a że chłopcy chętni bo dobrze komuś w twarz przyłożyć i to obojetnie komu, to dwa razy ich namawiać nie trzeba.
    I kobieta wystawia swojego byłego :) ale chłopcy z pod budki z piwem lubią się chwalić wiec piszą jaką to lamę złapali i jak mu wlali.
    A kobieta się tłumaczy że to nie ona i że nawet faceta nie zna, owszem znała ale już go nie zna i jest dla niej jak każdy inny.

I dodam że jedna taka co tak zrobiła i ministra Dębskiego tak wystawiła to w realu 10 lat więzienia dostała, tu ponieważ to gra tylko to wszyscy ja chwalą i uważają że nic się nie stało.

Więc Menda i to co piszę to bardzo delikatne !!! bo to tylko gra :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mysiek ().

• buhahahaha

niedawno pisałeś, że sama odeszłam unosząc się ambicjami a teraz przyrównujesz mnie do porzuconej kobiety - zdecyduj się która wersja bo się zaczynasz gubić

wiesz i wolę być tą Mendą z jajami, ze swoimi ambicjami i wierną swoim poglądom niż marionetką sterowaną przerostem ambicji, ślepo wierzącą w każde słowo i bojącą się wyrazić swoje zdanie by nie narazić się na wyklęcie

ps. Jacku stanowczo wolę młodszych niż starszych wielbicieli ;p hahahahahaha
    Uzdrowiciel Dewianci Capella - po fuzji Andromeda
    Mow_mi_mamuska OCB - Fidis

........................................
    Marycha2-5 Insanes uni7 (przeszłość)
  • Dziekuje wszystkim za akcje i spokoj od fsow :) bo ostatnie ogniwo zostalo wyeliminowane :) Teraz w spokoju mozna sie budowac do laczenia.
    A Jacku, pomijajac wszystko, niestety Twoj dawny kompan dal sie zlapac w pulapke, i to taka wysublimowana, mogla nam wyjsc (wyszla) lub tez nie i Aga mogla dostac zloma, lub tez mogl nie ryzykowac i poleciec kiedys na stojaca flote. Wybral jak wybral, Ty jak konczyles rozbijales sie o bunkier i widac ze byl to koniec, jesli tak Falcon konczy to dziwinie to robi posylajac recki, a po straceniu floty puszcza atak ponowny na Uzdrowicielke. Wiem ze boli zlom kompana, tak jak i swoj, ze czasem to niesprawidliwe, ale takie jest zycie. Powodzenia :)
  • Wielkie graty to juz chyba lata minely swietlne jak tu zagladalem:) adas miales skonczyc wieki temu :) pozdrawiam tych z ktorymi to ciagnalem.

Piekna akcja procent niesamowity

i fajnie widziec jak arni z adasiem potrafia przez lata czekac na wlasciwy moment a priorytety im sie nie zmieniaja :)
  • A właściwie to jak doszło do tego złoma?
    Nie dało rady polecieć na taką obronę przy fali więc jak?
    Wyczytałem że gsówki brały udział, spadł moon chwile przed wlotem?
    Mógłby ktoś odpisać, bardzo mnie to interesuje :)
  • Zobaczywszy % jaki wykręciliście i stado owieczek, dwa razy sprawdzałem czy to na pewno Capella, czy jedno z tych połączonych uni. Miłe zaskoczenie :)
    Teraz tylko pozostaje postawić wisienkę na torcie, czyli zestrzelić Lightman-a (nic do Ciebie nie mam, ale fajny % byłby z twojej floty) ]:-D