falcon39 [K_B] vs Uzdrowiciel & mYsterio0n & arnej^ & gbiorczyk & SPARTAKUS [Dewianci] - 8427,9%

• Capella

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• falcon39 [K_B] vs Uzdrowiciel & mYsterio0n & arnej^ & gbiorczyk & SPARTAKUS [Dewianci] - 8427,9%

kiedys powinienem dostac zloma w ten sposob - dzis udalo sie ta metoda zrobic naprawde fajne rw. liczylismy ze falcon poleci cala flota, stad mobilizacja wiekszych sil do obrony. akcja trwala dobre kilka dni a udzial w niej brali: nasza gwiazda Uzdrowicielka, gbiorczyk, mYs, kot, Spartacus, minju no i ja ;) podziekowania dla kazdego za wklad i profesjonalne podejscie do akcji :D
    kilka slow odnosnie falcona...szacunek nalezy mu sie za wytrwalosc-mimo ze zostal na uni praktycznie sam probowal dzialac w miare swoich mozliwosci. niestety, wachlarz umiejtnosci jakie posiada jest nieproporcjonalny do jego topu. to co mu najlepiej wychodzi to loty na pałe i liczenie na farta. mimo wszystko byl dla nas nieuchwytny wiec jedynym sposobem byla organizacja pulapki ktora mozna obejrzec ponizej ;) to drugi zlom falcona na uni i drugi w obronie click

a teraz juz rw:

soundtrack (przesluchac caly :P )

[center]Starcie z 2012-06-28 18:53:00 następujących flot:

Agresor falcon39 (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    D.transp. 1
    Krazownik 3.000
    O.wojenny. 3.020
    Panc. 26.963
    Niszcz. 4.155

Obrońca Uzdrowiciel (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 1.541
    D.transp. 382
    L.myśliw. 39.660
    C.mysliw. 126
    Krazownik 11.032
    O.wojenny. 1.394
    Recykler 1.606
    So.szpieg. 282
    St.kolon. 1
    Bombowiec 1.041
    Panc. 1.387
    Niszcz. 644
    G.Smierci 9

Obrońca mYsterio0n (x;xxx;xx)
    Flota:
    O.wojenny. 5.000
    Panc. 15.000
    Niszcz. 1
    G.Smierci 212

Obrońca arnej^ (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 475.850
    C.mysliw. 1.129
    Krazownik 30.038
    O.wojenny. 6.090
    Panc. 25.795
    G.Smierci 165

Obrońca gbiorczyk (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 92.954
    C.mysliw. 377
    Krazownik 18.863
    O.wojenny. 5.000
    Bombowiec 205
    Panc. 6.925
    Niszcz. 16
    G.Smierci 348

Obrońca SPARTAKUS (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 116.231
    Krazownik 5.285
    O.wojenny. 3.400
    Recykler 1
    Panc. 9.651

...po 2 rundach:

Agresor falcon39 (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Obrońca Uzdrowiciel (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 1.453 -88
    D.transp. 366 -16
    L.myśliw. 37.100 -2.560
    C.mysliw. 121 -5
    Krazownik 10.944 -88
    O.wojenny. 1.391 -3
    Recykler 1.557 -49
    So.szpieg. 266 -16
    St.kolon. 1
    Bombowiec 1.041
    Panc. 1.387
    Niszcz. 644
    G.Smierci 9

Obrońca mYsterio0n (x;xxx;xx)
    Flota:
    O.wojenny. 4.990 -10
    Panc. 14.998 -2
    Niszcz. 1
    G.Smierci 212

Obrońca arnej^ (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 445.775 -30.075
    C.mysliw. 1.073 -56
    Krazownik 29.805 -233
    O.wojenny. 6.075 -15
    Panc. 25.790 -5
    G.Smierci 165

Obrońca gbiorczyk (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 87.133 -5.821
    C.mysliw. 366 -11
    Krazownik 18.725 -138
    O.wojenny. 4.985 -15
    Bombowiec 205
    Panc. 6.925
    Niszcz. 16
    G.Smierci 348

Obrońca SPARTAKUS (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 108.875 -7.356
    Krazownik 5.243 -42
    O.wojenny. 3.388 -12
    Recykler 1
    Panc. 9.651

Obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 3.079.442.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 203.834.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 421.629.300 metalu i 421.161.000 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 8427,9%
    Bilans agresora (M: -1.254.096.000, K: -1.352.576.000, D: -472.770.000, P: -3.079.442).
    Bilans obrońcy (M: 198.165.000, K: 298.206.000, D: -1.205.000, P: 495.166).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    34.950 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 699.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 421.629.300 jednostek metalu i 421.161.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 349.500.000 jednostek metalu i 349.500.000 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]

140kk zlomu u agresora.
  • Dzięki Panowie za wspólną akcję :)
    poziom adrenalinki jaki mi towarzyszył dzisiejszego popołudnia jest nie do opisania

przyznam że myślałam iż Falcon zna mnie lepiej i nie da się wciągnąć w pułapkę ale niestety nie docenił mnie, postawiłam wszystko na jedną szale i udało się wygrać :)

Wiele czasu spędziliśmy w jednym soju, razem budowaliśmy K_B, wspieraliśmy się w trudnych sytuacjach - ale stało się - nasze drogi się rozeszły, stałam się wrogiem /może tu siebie przeceniam/ ale chyba numer 1 , nie ja tę wojnę zaczęłam, nie ja próbowałam latać na Falcona bo w sumie niby czym ;p zresztą ja zawsze mówiłam, że ze mnie marny flociarz - chyba raczej kolekcjonerem stateczków jestem - ale nie mogłam pozwolić latać na mnie bezkarnie a skoro zrodził się pomysł to i należało go przetestować ;)

Ogame to tylko gra i dobra zabawa - nie można o tym zapominać - budujemy statki by nimi latać - a każdy lot to ryzyko, raz zyskujemy innym razem tracimy i o to w tym chodzi by dobrze się bawić :)
    Uzdrowiciel Dewianci Capella - po fuzji Andromeda
    Mow_mi_mamuska OCB - Fidis

........................................
    Marycha2-5 Insanes uni7 (przeszłość)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Marycha2-5 ().

• Arnej miales racje, jesli chodzi o pisanie wstepow to dupa jestes =)
    Coz moge od siebie napisac, niby bralem udzial w tej akcji, poswiecilem na nia jedna noc, lecz mimo wszystko nie chcialem aby moja flota brala udzial w unicestwieniu Falcona. W koncu to byly sojusznik a jakies zasady tam trzeba w zyciu miec. Z drugiej strony lojalnosc wobec Agnieszki :* - znienawidzonej przez trojce swieta - za ktora odeszlismy z KB. Trzeba przyznac ze porzadna z niej Dewiantka, ma wielke jaja i dlugie wasiska :E
    CZekamy na teorie spiskowe, ciekawe co tym razem panowie wymyslicie ;)
    Graty, a Falconowi SZO, ciekawe ile tym razem potrwa urlop.
  • Otóż zmartwię was wszystkich :( teorii spiskowych brak :( Paweł zapisał tu na tym uni bardzo chlubną kartę :( i jeżeli od 2 dni (tyle leciał widoczny fs) zastanawiał się jak skończyć bytność na tym uni to wybrał jak wybrał :) poleciał aby rozbić flotę, było wiadomo że będzie podstawka :) więc gdzie tu wasza przebiegłość? :( lamy jesteście jeżeli zasługi sobie jakiekolwiek przypisujecie :) Arnej, znowu wiele u mnie straciłeś, choć zapewne masz na to wylane :( nie ma tu żadnej waszej zasługi prócz podstawienia floty, czego wam gratuluję, ale czego tu gratulować?
    Pawle to co zrobiłeś, wybór Agi (żeby rozbić mimo wszystko na sojuszniku) a nie na to by mogła się puszyć to fakt że faktycznie jesteś wielkim gościem :) wszechświat jest wielki :) wiele przed nami :) Powodzenia :) a Dewiantom nic nie życzę, zupełnie nic, a w ogóle to co to są Dewianci?
  • Mysiek napisał(a):

Paweł zapisał tu na tym uni bardzo chlubną kartę :(

fakt, top1 i top3 acs - jako przegrany :D chyba znam inna definicje chluby.

Mysiek napisał(a):

poleciał aby rozbić flotę, było wiadomo że będzie podstawka

no tak , pewnie wiedzial juz o podstawce zanim cala akcje rozpoczelismy :E

edit:

niestety nie dorosles jeszcze do dyskusji na poziomie, a twoja wypowiedz to same klamstwa ;) bye.

PS:aluzje do niebieskich sa naprawde na poziomie zulaw wislanych :D
  • zapytaj po okolicy kto złom zbierał :) swiecił się ten fs Agi na pół uni, co do kasacji konta to możecie być pewni że będzie :) co do rozbicia floty to Paweł 3 razy mnie pytał czy warto i zdecydował jak zdecydował :) żadnej waszej zasługi, żadnej :) da Bóg się gdzieś jeszcze spotkać to straty za Pawła wyrównam :) a jak wiecie dotrzymuję słowa :) pa [ciach]

//upominam za prowokacje
    diakkon

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mysiek ().

• widze ze lekcja z 67 odrobiona ;] czuje ze arneja inwencja, ale graty naleza sie wszystkim - duzy ACS stosunkowo szybko zorganizowany - nie ma co, dobrze Was wyszkolilem :E :E :E a falcon to jeszcze musi cwiczyc lub przerzucic sie na tibie, wachlarz umiejetnosci niewielki arnej powiadasz, zwykly lamusek ja bym powiedzial... oczywiscie jego obronca mysiek juz przylecial napisac jaki to on fantastyczny - ale zaraz, czy przy ostatniej wtopie adwokat mysiek nie pisal tego samego? ze falcon wiedzial ze podstawka i specjalnie sie rozbil i brawa dla niego?:DDDDDDDDDDDDD brawa brawa trzeba przyznac potrafi sie rozbijac :E
    hmm, jest tam ktos jeszcze do dojechania? jak patrze to chyba wszystkich dojechaliscie i zostala sama smietanka dewiantow :(
    jeszcze raz graty dla - moich parow, uzdrowicielki i... spartakusa buhahah (zawsze bede mial polewe z tego nicka:D) pozdro!!!:D
  • "a w ogóle to co to są Dewianci?"

całe życie z wariatami !!!!

ot tym są ;)

fajnie tak mówić teraz jak wlot nie wyszedł - ale jakby wyszedł - Falcon pyszniłby się że mnie spakował, więc Jacku nie mów, że to był sposób na skończenie, bo Falkon skutecznie mi planetę sfarmił wcześniej i jakoś nie leciał całą flotą i na 10% bym miała czas na zorganizowanie podstawki - ehh w sumie mnie nie interesuje czy kończy czy nie, Ewi też kończyła a nadal jej konto istnieje, najważniejsze że sojusz sie spisał.
    heh i te lamki co mu zostały i krążki, które później wysłał ? - pewnie chciał rozbić na mojej marnej flocie - a może chciał mi pm zrobić?!

mi tam obojętnie - nawet jak bym straciła flotę to czułabym się jak wygrana, bo niewiele jest osób które są w stanie wystawić prawie całą swoją flotę na ryzyko, a było ono duże

• Aga i pozostali, jak tam się zwiecie, co tu dużo mówić wystrczy na RW patrzeć i widać jak na dłoni dysproporcję sił, i wiedział że to bedzie podstawka, i odradzałem mu jak mogłem, i zaparł się że poleci i że wie co tam będzie czekać :) i razem tylko się zastanawialiśmy kto tam bedzie :) tak dla zasady :) i wygrał bo nie obstawiłem Mysta i tego tam nowego Maximusa spartakiadusa ( też mam polewke z tego c3) :) mozna było podziekować za grę i uszanować czyjąś decyzje a nie achy i ochy jacy jesteśmy wspaniali, sprytni i przebiegli :) [ciach]

//kolejny raz upominam za prowokacje
    diakkon

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Mysiek ().

• Wyszło całkiem nieźle nie będę brał udziału w przepychankach kto jest pro a kto gamoń... wyszło jak wyszło. Dziękuje wszystkim za wspólny lot, Adze gratuluje JAJ że zgodziła się wystawić mimo ryzyka. Mam nadzieje że to nie jest nasza ostatnia wspólna akcja bo jeszcze jakieś niedobitki zostały na UNI :)

Rozbijającemu sie SZO lub powodzenia w realu nie znam więc oceniać nie będę...

No i dzięki Adam za pomoc!!

Pozdrawiam
  • Jacku jeżeli jesteś zorientowany jak akcja wyglądała to wiesz że szansa na efektywną podstawkę była mniejsza niż strącenie mojej floty, więc kto więcej ryzykował?

ehhh widzę, że Bombeya brakuje i przejąłeś jego rolę trudno - bywa

• niczyjej roli nie przejmuję Aga, co do akcji to wiem co wiem, i raczej nikt mnie nie przekona, może gdybym nie widział to miałbym zdanie podzielone :) dlatego Falconowi powodzenia gdziekolwiek by nie był :) a wam nic zupełnie nic :) podstawki pogratulowałem wcześniej :)
  • No to Panowie żeście pojechali. Od dawna nie zaglądałem tutaj, a akurat się złożyło, że wbiłem pooglądać nieco na forum'a :D

Trza przyznać, że ładną monarchię despotyczną wprowadziliście, jedziecie wszystko po kolei ;DDDDD

Nie patrzeć na straty, latać, bawić się, graty!

Falcon padł. Nie musicie wysyłać FS'ów, brawo!
  • Mysiek napisał(a):

Powodzenia a Dewiantom nic nie życzę, zupełnie nic, a w ogóle to co to są Dewianci?
    Widzisz zacny synu skalistego muła taka mi sie przypomniała regółka z dawnych czasów z u8 otóż:

Dewiant to dumny z siebie i swojej floty wojownik, bycie Dewiantem to wyzwanie, któremu większość nie jest w stanie sprostać!!

Więc przestań spamować i nabijac posty skoro facon wszystkowiedzący poleciał sie rozbić powinien napisac przynajmniej "dziękuję, do widzenia kończe gre" Nic takiego nie nastąpiło spróbował jeszcze jednego szaleńczego lotu i włączył urlop - typowy zespół pourazowy który znamy wszyscy bo każdy wtopił a niektórzy i po kilka razy ale trzeba mieć jaja żeby przeciwnikowi pogratulować i uznać jego wyższość

Amen
  • Spartakus [Leo] napisał(a):

Dewiant to dumny z siebie i swojej floty wojownik, bycie Dewiantem to wyzwanie, któremu większość nie jest w stanie sprostać!!

Od tego uni należy jeszcze dopisać do tej definicji:
    Prawdziwy Dewiant jest z siebie dumny że sprzedaje wrogom przyjaciół którzy przez lata pomagali mu budować konto, grać, bronili go, stawiali moony i wspierali w sprawach prywatnych. radą, pomocą i współczuciem.
    Prawdziwy Dewiant sprzeda wszystkie wartości i wystawi każdego, zaś jego koledzy też Dewianci napiszą że ma jaja. Sojusz Dewiantów przytuli każdą mendę która nie ma gdzie się podziać.

W realu to takich co tak śmierdzą obchodzi się szerokim łukiem i ręki się nie podaje, ale to tylko gra. % i RW ST są tu ważniejsi niż gracze. Jak widzę uciechę takich ludzi to się wkurzam jedynie i dobrze że jet board bo można o tym chociaż pisać.

Handel znajomymi, w imię ambicji - to są Dewianci !!!! dlatego nic wam nie życzę bo was nie ma :)
  • Mysiek napisał(a):

Spartakus [Leo] napisał(a):

Od tego uni należy jeszcze dopisać do tej definicji:
    Prawdziwy Dewiant jest z siebie dumny że sprzedaje wrogom przyjaciół którzy przez lata pomagali mu budować konto, grać, bronili go, stawiali moony i wspierali w sprawach prywatnych. radą, pomocą i współczuciem.
    Prawdziwy Dewiant sprzeda wszystkie wartości i wystawi każdego, zaś jego koledzy też Dewianci napiszą że ma jaja. Sojusz Dewiantów przytuli każdą mendę która nie ma gdzie się podziać.

W realu to takich co tak śmierdzą obchodzi się szerokim łukiem i ręki się nie podaje, ale to tylko gra. % i RW ST są tu ważniejsi niż gracze. Jak widzę uciechę takich ludzi to się wkurzam jedynie i dobrze że jet board bo można o tym chociaż pisać.

Handel znajomymi, w imię ambicji - to są Dewianci !!!! dlatego nic wam nie życzę bo was nie ma :)

Cóż Ci mogę odpisać człowieczku gram na tym uni od początku zakładałem Dewiantów - sojusz w założeniu grający po swojemu bez spiny i pseudo ideologii
    Nigdy nikogo nie wystawiliśmy nie sprzedaliśmy co akurat w pewnych sojuszach było standardem.
    Nie przytulamy mend - bo ciebie w Dewiantach nie ma (ciebie rozmyślnie napisałem z malej literki )
    Nie obrażamy się na cały świat nie rozbijamy się o kolegów bo kończymy karierę
    Nie pushujemy się na kontach sojuszników
    Aha ładnie pachniemy bo stosujemy dobre wody toaletowe i spacerujemy po świecie z dumnie podniesiona głowa a nie kisimy sie we wlasnej zalewie przed ekranami komputerów
    Reasumując akcja ligowa
    Agresorowi SZO
    Prawdziwy Dewiant nie je miodu...Prawdziwy Dewiant żuje pszczoły
  • Dzięki Jacku że nazwałeś mnie po imieniu - Menda - idealnie pasuje do mnie - heh nic dodać nic ująć to określenie tylko świadczy o Twoim poziomie, a zawsze Cie ceniłam :(

Przez ostatnie miesiące nie wiem czy wiesz Falcon zdejmował urlop kilka razy - zawsze tylko by przeszpiegować mnie i spróbować zezłomować z zskoczena i zawsze jak nic nie znalazł albo lot nie wyszedł wrzucał urlop. Ja wiem gdybym się znalazła w jego reckach wszystko byłoby ok! Bo on może atakować!

Tu ryzykowałam i ja i ryzykował on - wyszło jak wyszło. Ale przegrywać trzeba umieć a niestety dobrze wiesz że są ludzie którzy tego robić nie potrafią, nie potrafią przyznać się do błędu i obrażają się na cały świat.

Co do budowy konta to zbudowałam je sama !!!- niczyjej pomocy nie było , moony mi były stawiane ale i ja stawiałam więc w tej kwestii jesteśmy kwita. Można i tak nazwać, że Falcona sprzedałam a może raczej wystawiłam, ale jak wiesz on do moich przyjaciół od dawna nie należy więc nie zamierzam mieć skrupułów żadnych z tego powodu

• No panowie gratuluję ;) chytry plan się udał :D życzę szybkiego przetopu

dawno nie widziałem takiego poświęcenia dla sojuszu GRATULUJĘ Uzdrowicielka

ps: Adaś twoja obietnica zemsty na falconie za zniszczenie sainta spełniona ]:-D
  • Hypnosis napisał(a):

Nigdy nikogo nie wystawiliśmy nie sprzedaliśmy co akurat w pewnych sojuszach było standardem.
    Tak to kiedyś było Hypnos jak zakładałeś Dewiantów (z dużej litery)

Marycha2-5 napisał(a):

Można i tak nazwać, że Falcona sprzedałam a może raczej wystawiłam, ale jak wiesz on do moich przyjaciół od dawna nie należy więc nie zamierzam mieć skrupułów żadnych z tego powodu
    a tak dewianci wygladają dziś (z malutkiej, maleńkiej litery). Teraz być dewiantem to po prostu wstyd.

Hypnos pisze:
    "Nie przytulamy mend - bo ciebie w Dewiantach nie ma (ciebie rozmyślnie napisałem z malej literki )

Nie obrażamy się na cały świat nie rozbijamy się o kolegów bo kończymy karierę

Nie pushujemy się na kontach sojuszników "
    Czego jeszcze dewianci dzis nie robią Hypnos ? i wiesz co jakoś ci nie wierzę :)

Co mendy to bardzo delikatne okreslenie, ja się nie zgadzam z 100 graczy może więcej, kłócę się i upierdliwy jestem ale do głowy by mi nie przyszło żeby złomować dawny sojusz wiedzac jak gra, jak lata i jakie ma nawyki, bo przez lata je poznałaś :( nawet jakbym złoma dał komuś w obronie lub dostał to na pewno bym się tym nie chwalił na bordzie :) bo wstyd :) konto Falcona i twoje nie zmieniło właściciela, jak to czasem przy złomach bywa :) wiec nic cię nie usprawiedliwia nic kompletnie :)

O to chodzi, nie o złoma, czy STeka bo tego gratuluję ale o zasady, kto i w jaki sposób gra :) finito :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Mysiek ().

• Mysiek napisał(a):

Co mendy to bardzo delikatne okreslenie, ja się nie zgadzam z 100 graczy może więcej, kłócę się i upierdliwy jestem ale do głowy by mi nie przyszło żeby złomować dawny sojusz wiedzac jak gra, jak lata i jakie ma nawyki, bo przez lata je poznałaś :( nawet jakbym złoma dał komuś w obronie lub dostał to na pewno bym się tym nie chwalił na bordzie :) bo wstyd :) konto Falcona i twoje nie zmieniło właściciela, jak to czasem przy złomach bywa :) wiec nic cię nie usprawiedliwia nic kompletnie :)

O to chodzi, nie o złoma, czy STeka bo tego gratuluję ale o zasady, kto i w jaki sposób gra :) finito :)
    To powiedz mi dlaczego falcon za każdym razem jak zdjał urlop próbował zezłomowac Age z która był w sojuszu znał ją przez lata, poznał jej nawyki ... ble ble ble.

To wasze tłumaczenie nie trzyma sie kupy a raczej kupą śmierdzi bo skoro falcon sie rozbil świadomie i dobrowolnie to nie powinno być tematu
  • Spartakus [Leo] napisał(a):

To powiedz mi dlaczego falcon za każdym razem jak zdjał urlop próbował zezłomowac Age z która był w sojuszu
    Jak byś nie wiedział, bo jesteś tu gościem i pewnie postów Agi i jej konfliktu z Falconem nie znasz:
    Aga odchodząc z K_B po pewnym czasie wraz z nowymi kumplami latała po satkach przez ponad miesiac członkom byłego sojuszu, tak ze złosci lub Bóg wie z czego. Potem po rozmowach i postach Aga stwierdziła ze zrobi wszystko aby Falcona zezłomować, nawet wojenkę wywołała ze swoim byłym sojuszem a jak się okazało że Falcon w wojnie grać nie będzie to nawet urlopu nie zdjęła przez całą wojnę:) było minęło :)

To był prywatny spór pomiedzy Agą i Falconem, do czego Aga zachecała Falcona przez prawie rok. Wiec się nie dziw :) to nie Falcon rozpoczął ataki na Age tylko odwrotnie :) nie prowokował jej :)
    tyle wyjasnień, mogę o tym pisać bo i Aga i Falcon rozmawiali ze mną o tym na pv. :)

ST jest jak najbardziej ok i jeszcze raz gratuluję, żeby była jasność :) tyle że historia STeka, styl i ochy i achy Agi, "uprzejmości" Arneja wobec Falcona i wypowiedzi pozostałych dewiantów są po prostu kłamliwe i ohydne :)

Dlatego zabrałem tu głos :) i zabierał będę :)
  • [ciach]

GRATY CHŁOPACY , cieszę sie że GS`ówka wzięła w tym udział , -, jedyne co mogą zrobić to tylko gadać , i NIC WIĘCEJ :)) Co cieszy mnie że boli - bardzo :)

[ciach]

//upominam za offtop
    //warn za wulgaryzmy, pseudocenzure w profilu
    diakkon

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -MINJU- ().

• Graty . Nie wierzylem ze to sie uda ja bym nie polecial XD

Co do fs-ow to macie spokoj . Proponuje wlaczyc U na wakacje moze przez 2 miesiace cos sie uzbiera na uni ;)

Mysiek daj spokoj i nie pograzaj sie byles naprawde szanowany ale pikujesz w dol i to mocno oby nie wspominali cie jak Dagoberta .
  • melonidas napisał(a):

Mysiek daj spokoj i nie pograzaj sie byles naprawde szanowany ale pikujesz w dol i to mocno oby nie wspominali cie jak Dagoberta
    Melon wiesz że nie odezwałbym się, gdyby post Arneja i Agi był normalny, dobra poszedł złom, kto ma mieć satysfakcję to ma a nie przechwałki i peany na swoją cześć a Falcona w glebę wbić i skopać :)
    i obaj wiemy jak było i wracac do tego nie chcę bo to smutna historia z Agą :) lubię was za latanie złomowanie po prostu za grę, mogę się spiąc z Mystkiem bo to przyjemne nawet jest :) ale jak ktoś wypisuje śmieci i swoje prywatne sprawy załatwia w ten sposób to nie będę milczał :) Minju też lubię jak się spina :) ale co do szanowania was jako ludzi i sojuszu, pochwalajacych to co zrobiła Aga to niestety, szacunku do was nie mam i o tym piszę :) po prostu :)

Jasno i wyraźnie jeszcze raz dodaję nie trzymam żadnej strony ale znając okoliczności i historię tego konfliktu a nie samego starcia, to nie sposób nie odpowiedzieć, sam chyba przyznasz :) bo to co Hypno napisał że ten sojusz nigdy nikogo nie wystawił i to co napisała Aga, że wystawiła Falcona na strzał to wystawia najlepszą rekomendację Adze i niestety pośrednio wam wszystkim :) tyle w temacie :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mysiek ().

• Jacek wyluzuj - ja nie mam żadnych zobowiązań wobec Falcona, zmuszając mnie do odejścia z K_B zerwał wszystkie "więzi" które nas łączyły.
    Stał się takim samym graczem dla mnie jak większość na tym uni - czyli potencjalnym źródłem zysku

a co do mojej lojalności to zauważ że oprócz Ewy Bombeya i Falcona - nikogo nie ruszyłam z K_B bo dopóki ktoś zachowuje lojalność wobec mnie ja też jestem lojalna

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Marycha2-5 ().