Przyklejony TOP 1 solo UNI Draco: OwocowY vel Jarczyk vs moonmoon [WarriorS] - 86911,5% + farming
- Draco [1]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Mega starcie. Śrubek trochę się rozleciało po galach.
Atakierowi, kimkolwiek jest, gratki.
Pokonanemu zwyczajowo SzO.
A tak poza tym, na uDraco bez zmian.
Jeden ubliża, drugi posądza o botowanie
Ciekawe czy u siebie w sojku też tak skrupulatnie pilnujesz praworządności Iglak ?
Popraw te Tytant, oczy aż bolą jak się to czyta, bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
Panowie dajcie na luz, meliska te sprawy, ostatecznie zimny prysznic jak ktoś z emocjami nie wyrabiaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez MrFischer ().
-
zlyleon napisał(a):
dobre to jest:)
skad ty dziecko sprzedajnej bierzesz takie informacje?
wskaz osobe ktora zajrzala na moje konto?
ZERO
Uzywales sporo badziewia ktore cie uratowalo juz nie jeden raz.
Skoncz wasc wstydu oszczedz, padles i tyle.
Puklem cie co bys nie moil ze wy to my a my to wy
[ciach]
//Prowokacje.
//Asiaa -
a ja jestem ciekaw który bot ustrzelił tego Steka bo tomas wkleja Jarczyk na emeryturze Owoc tylko loguje zeby w warrioes aktywki poogladac hehe ladne jajca same boty i przekrety tu grają
moon odbudowy a, a no wlasnie nie wiem komu zyczyc szybkiego przetopu a sorry juz przetopione i zauwazylem ze goauld tez dostal chyba swoja dole bo skok o 100 miejsc we flocie i 10 miejsc w ogólnej to napewno z eko
a moze to kolejny zasiadacz -
Oki moj drogi mnie to chyba botem nie nazwiesz, przeciez miales ostanio moje aktywki bo ze 2 tygodnie bylismy w buddy .... i tu pytanie - dostales odemnie skana przez ten okres? Ja szanuje graczy co maja poziom i kulture gry i bycia, zas chamom zawsze mowie nie
ps. co do "botow" - ST o 10.21 czyli w godzinach "urzedowania" - nikt tu nocy nie zarwal, to raczej bot obroncy sie zawiesilNadie espera encontrarse con la Inquisición Española -
oki1899 napisał(a):
a ja jestem ciekaw który bot ustrzelił tego Steka bo tomas wkleja Jarczyk na emeryturze Owoc tylko loguje zeby w warrioes aktywki poogladac :D
Niech wasz szpieg odejdzie z BBG, to będziecie mogli mówic, że ktoś wam akty sprawdza. Btw, przecież konto top1 nie jest u was :E
I naprawdę, wasze domysły kto na tym koncie siedzi to jeden wielki ubaw :E
A mówiłem, żeby się ujawnił ;PStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
Łączny % ST: Solo - 268.235,81% ; ACS - 78.004,45%
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze ideały.
13 -
Torquemada napisał(a):
Oki moj drogi mnie to chyba botem nie nazwiesz, przeciez miales ostanio moje aktywki bo ze 2 tygodnie bylismy w buddy .... i tu pytanie - dostales odemnie skana przez ten okres? Ja szanuje graczy co maja poziom i kulture gry i bycia, zas chamom zawsze mowie nie
ja tez szanuje graczy z buddy i dlatego maja skanowania z głowy w sumie tez nie zaprzeczysz
za malo jeszcze wypilem bo nie rozumie jednej czesci twojej wypowiedzi :
ps. co do "botow" - ST o 10.21 czyli w godzinach "urzedowania"
urzedowania przez kogo, bo ja ciągle mówie o koncie Owoca , czy też jarczyka , nie mów tylko że ty ustrzeliles i ty wkleiles , bo ta opcja by mi sie podobala najlepiej -
Dawno sie tak nie ubawilem czytając forum. Czyli jak widać szpiedzy, boty i zasiadacze ciąg dalszy.....
Podsumowywujac to lepiej wam wychodzi Zlomowanie niż te bzdety na forum.
W takim tempie niedługo bedzie solo ponad 100k% (oby progów nie podnieśli przez was) -
połowa postów nie na temat długo się czyta i robienie w bani komuś mętliku
i tak się tu prawdy nikt nie dowie więc nie potrzebne te wypociny
mega ST i wsio -
Ja przepraszam że się wtrącę ale czy mogę notować Wasze teorie spiskowe? Małe przeróbki i z notesem pełnym zrobię zapewne błyskawiczną karierę polityczną
Świetnie się Was czyta z rana
Szo moon, szo tajemniczy topie -
A ja tylko BSzO Darek.LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH
PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW
Best Solo : u Yildun -41235,73%
Best ACS U Quaoar -147810.62%
Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali. -
hehe ... piszcie dalej ... fajny kabaret do poduszki
moonmoon - SzO ... agresor na rowno -
Kolejny temat, kolejna awantura, kolejne obrazy i prowokacje.
Jak ktoś słusznie zauważył połowa postów nadawała się do kosza.
Nie umiecie inaczej prowadzić rozmowy?
To moje pierwsze ostrzeżenie w tym temacie.
exModeratorka Wojen
exModeratorka Starć Tytanów
exModeratorka Porozmawiajmy o Ogame
exSMOD MN
exFA -
O nieeee, dobrze że zdążyliśmy poczytać z rana. Kochana Pani moderator, prosimy o więcej wyrozumiałości - takie jest życie na tym uni
Z niecierpliwością czekam finału donosów, zanosów i podnosów
Jeszcze raz wielkie szoooo obu stronom co by było na nowe top1 -
Pani Asiuuuuu ale teraz to nie wygląda na top1 [b][i]pusher[/i][/b] solo :( za mało postów i odpowiedzi.
Popieram chaosika w petycji o większą wyrozumiałość i przymykanie ślicznych oczek :* -
Piekne starcie
przyjemnie sie patrzy na takie duze cyferki
graty ! -
Jarol napisał(a):
Cytat za "zlyleon"
dobre to jest:)
skad ty dziecko sprzedajnej bierzesz takie informacje?
wskaz osobe ktora zajrzala na moje konto?
ZERO
Uzywales sporo badziewia ktore cie uratowalo juz nie jeden raz.
Skoncz wasc wstydu oszczedz, padles i tyle.
Puklem cie co bys nie moil ze wy to my a my to wy16 lotów w top10 uni
Best SOLO- 3 728,5 %
Best ACS - 38 767,67 %
TOP1 solo + TOP1 ACS + top10 solo uni - w 6h - rekord ever? -
szybka reakcja owocowy lub kimkolwiek jesteś , piękny % , ładnie sie coś takiego ogląda, a te posty które tutaj to biją na głowę naszych ukachanych z wiejskiej, Szo obu stronom
-
Vinc a powiedz mi co jest żałosnego w tym ST? Jako obserwator nie uczestniczący w tym całym ambarasie nie widzę w nim nic co by go wyróżniało od innych, poza komentarzami oczywiście
gratulacje top1 -
chaosik napisał(a):
Vinc a powiedz mi co jest żałosnego w tym ST? Jako obserwator nie uczestniczący w tym całym ambarasie nie widzę w nim nic co by go wyróżniało od innych, poza komentarzami oczywiście
gratulacje top1
Już jestem wywołany do "tablicy" Oto moje spojrzenie z boku.
Po pierwsze- obecność owocowego w sojuszu bezpośrednio przed ST!
Po drugie- dziecinada chłopoka w kierpcach z kończeniem gry!!
Po trzecie- zachowanie graczy lub gracza grajacych na koncie!!! (pisałem o tym pod innym ST)
jak padło 25k panca to wuja tam nie było, ale jak padł MOONMOON tu wuju pisał "skilla się nie zapomina" !!!!
Z całym szacunkiem do ciebie chaos dla mnie to jest żałosne!!!!
Ja wolę pozostać lamusem ale jak grałem to grałem inaczej, a Wy " I tak będziecie zawsze najlepsi" TYLKO PYTANIE CZY WARTO???!!!Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez quentinn ().
-
quentinn napisał(a):
Po pierwsze- obecność owocowego w sojuszu bezpośrednio przed ST!
Po drugie- dziecinada chłopoka w kierpcach z kończeniem gry!!
Po trzecie- zachowanie graczy lub gracza grajacych na koncie!!! (pisałem o tym pod innym ST)
jak padło 25k panca to wuja tam nie było, ale jak padł MOONMOON tu wuju pisał "skilla się nie zapomina" !!!!
Z całym szacunkiem do ciebie chaos dla mnie to jest żałosne!!!!
Ja wolę pozostać lamusem ale jak grałem to grałem inaczej, a Wy " I tak będziecie zawsze najlepsi" ;P TYLKO PYTANIE CZY WARTO???!!!
1. Od miecha z okładem nie jest w sojuszu ;)
2. Co wyście się tak uparli, ze to Jarczyk 8-)
3. A gdzie on napisał, że "skilla się nie zapomina" jest do Jarczyka?? :E
Goauld, "kulka" przez otwarte?? chłopie ogarnij się :EStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
Łączny % ST: Solo - 268.235,81% ; ACS - 78.004,45%
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze ideały.
13 -
"3. A gdzie on napisał, że "skilla się nie zapomina" jest do Jarczyka?? :E"
Ano napisał z tym że post już usunięto przez moderatora
XP z tymi "kułkami" to się nie popisałeś KÓŁKA / KOŁA - nie chodziło tu o KULKĘHimalia: TOP 4 (2020) / 66 ST OFF
Yildun: TOP 13 (2018) / 52 ST OFF
Quaoar: TOP 14 (2017) / 46 ST OFF
Vega: TOP 30 (2015) / 33 ST OFF
Draco: TOP 3 (2013) / 32 ST OFF
PBSolo: TOP4 uDraco 42790,47%
PBAcs: TOP1 uVega 102574,71% -
Graty STarcia... Jest co podziwiać... Baaardzo szybkiego przetopu życzę...
-
Ale niezła jazda.....
Nie wiedziałem że gram na uni z bootami, zasiadaczami ,graczami grającymi na 16n kontach na raz, a co niektórzy nie sypiają po 2 tygodnie...
Draco lecimy dalej -
*Predator* napisał(a):
Ale niezła jazda.....
Nie wiedziałem że gram na uni z bootami, zasiadaczami ,graczami grającymi na 16n kontach na raz, a co niektórzy nie sypiają po 2 tygodnie...
Draco lecimy dalej
jak to nie wiedziałeś wszyscy wiedzieli
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0