Zgadzam się z przedmówcą, robienie czegoś na siłę nie skutkuje pozytywnym rezultatem, na pracę trzeba mieć pomysł.
Dobra grafika to nie jest tylko samo wykonanie, w dużym przypadku główną rolę odgrywa sam zarys takiej pracy w głowie, pomysł, koncepcja na pracę.
Najlepsze prace też nie muszą powstawać długo, czasem jest to napływ chwili, a czasem po prostu taka żaróweczka nad głową.
Wykonując coś z czego chcesz być zadowolony, musisz sobie to dokładnie zaplanować.
Dla mnie dobra praca to 75% pomysłu i 25% wykonania.
Dobra grafika to nie jest tylko samo wykonanie, w dużym przypadku główną rolę odgrywa sam zarys takiej pracy w głowie, pomysł, koncepcja na pracę.
Najlepsze prace też nie muszą powstawać długo, czasem jest to napływ chwili, a czasem po prostu taka żaróweczka nad głową.
Wykonując coś z czego chcesz być zadowolony, musisz sobie to dokładnie zaplanować.
Dla mnie dobra praca to 75% pomysłu i 25% wykonania.

Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY]
napisy dałem takie jakie najbardziej pasują moim zdaniem czyli przezroczyste białe i tło wykonane na ciemno miejscami a miejscami jasno niebieskie postać też trochę zmieniona ogółem,praca wykonana nie najgorzej chyba
wtedy sam dostrzeżesz różnicę oraz może przyjdzie ci do głowy inny styl wykonywania prac 

Wydaje mi się że praca robiona z tutkiem a jedyne do czego moge sie przyczepić do światło i niepotrzebna ramka.