Jakiś czas tu nie zaglądałem a tu proszę, coś nowego się pojawiło. Jak zwykle imponujące prace, jestem pod wielkim wrażeniem, tak jak myślę wiele innych osób, które nie zawsze Ci to napiszą. Naprawdę super prace!
By By Sid
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
nowynick napisał(a):
Jakiś czas tu nie zaglądałem a tu proszę, coś nowego się pojawiło. Jak zwykle imponujące prace, jestem pod wielkim wrażeniem, tak jak myślę wiele innych osób, które nie zawsze Ci to napiszą. Naprawdę super prace!
Dzięki bardzo !Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
DarthSId napisał(a):
wcześniej już była ale w końcu ją wykończyłem
mam na myśli dokładnie coś w tym klimacie:
Podjąłbyś się takiego wyzwania?
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
DarthSId napisał(a):
wcześniej już była ale w końcu ją wykończyłem
Podjąłbyś się takiego wyzwania?
Rozchodzi się ci o tematykę czy dokładnie ten sam styl pracy ? Bo jeśli styl(wykonanie pracy) to to jest zbyt łatweFollow me ! deviantart.com/darthu -
Jeśli interesuje cię same "tematyka muerta" to zupełnie nie ma problemu - zwyczajnie oplotę to w glowing i powinno pójśćFollow me ! deviantart.com/darthu
-
W twoim stylu, ale właśnie takie czachy
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
W twoim stylu, ale właśnie takie czachy : data-verified= ">
Po prostu zrobię to bardziej przyziemne (ludzkie) niż się bawić w vexel. Bo jak się bawić to, po bandzie jechaćFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
chętnie przygarnęłabym na avatar potem
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
chętnie przygarnęłabym na avatar potem
PS:Nie wykonuję avatarów itp tylko przyjmuję wyzwanie Bo od dawna nikt nic w tym temacie nie ruszył heheFollow me ! deviantart.com/darthu -
Kilka ostatnich moich konceptów - mam jeszcze dwa ale muszę poszukać i później lecę z muertą
oFollow me ! deviantart.com/darthu -
a no tak druga wersja pierwszej koncepcji prawdopodobnie nałożę jej kolory późniejFollow me ! deviantart.com/darthu -
Ten drugi którego szukałem w dużej wersji miałem wam pokazać,bo w małej słabo to wygląda a teraz macie ze szczegółami i lecę już muertę dzisiaj.Follow me ! deviantart.com/darthu
-
Przepraszam że tak się ociągam z Muertą ale zmieniałem system i musiałem sobie to wszystko poukładać ezzz i oczywiście jakoś przez przypadek wyczyściło mi cały dysk z danymi heheh a to tak przy okazji a co ! No cóż co poradzić i tak miałem bajzel heheh
praca będzie gotowa na następny weekend ! bez obawy guyzFollow me ! deviantart.com/darthu -
Przecież to żadne zlecenie czy coś, deadline nie obowiązuje Na spokojnie Po prostu byłam ciekawa jak wyjdzie muerta w twoim wykonaniu
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
Przecież to żadne zlecenie czy coś, deadline nie obowiązuje Na spokojnie Po prostu byłam ciekawa jak wyjdzie muerta w twoim wykonaniu
Follow me ! deviantart.com/darthu -
Ft.Alex
@Neferet miałem trochę przerwy niestety ale niedługo za 2-3 dni wrzucę pracę
Co do pracy wyżej to collab z alexem - dawnym starej daty taggierem a właściwie mój remastering na jego pracy i także jest to połączenie kilku stylów w jeden - trudne... a nawet bardzo trudne,nawet jak dla mnieFollow me ! deviantart.com/darthu -
@Neferet
A więc... zrobiłem trochę małą zmianę z tematem zauważyłem że zależy ci aby pasowało pod awatar więc tematyka musi się zgadzać jasne ? eh
Co także schowałem swoją dumę do kieszeni i coś wykombinowałem, nie byłem pewny twojego nicku,
który odnosi się do o bogini - teraz już nie pamiętam jakiej. Połączyłem to z tymi stworzeniami,
jakby ona nimi kierowała dodając/łącząc to z tematem obłędu,szaleństwa, niepoczytalności (dzikie oczy i szalony uśmiech).
Można teraz jeśli chcesz, wycentrować/skadrować i brać uważałem że ci się lepiej spodoba. No i nie zapominając o zielonym kolorze
Styl oczu trochę od genialnego tagera pożyczyłem - itsbxd
Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
Czaaaad I nie prawda, że zależy mi pod avatar Szanuje, że nie robisz avatarów i wcale do tego nie zmuszałam
Akurat nick bardziej z książki o wampirach
Ale przyznaję, że wyszło ekstra
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
Czaaaad I nie prawda, że zależy mi pod avatar Szanuje, że nie robisz avatarów i wcale do tego nie zmuszałam
Akurat nick bardziej z książki o wampirach
Ale przyznaję, że wyszło ekstra
Follow me ! deviantart.com/darthu -
Takie pytanie do was użytkownicy jeśli ktoś zagląda tutaj czasami
Kogo byście chcieli abym zrealizować z Lordów Sith ? Ale to już po nowym rokuFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
DarthSId napisał(a):
Takie pytanie do was użytkownicy jeśli ktoś zagląda tutaj czasami
Kogo byście chcieli abym zrealizować z Lordów Sith ? Ale to już po nowym roku
-
Śmiało dawać jakieś propozycje ,bo za 2 tygodnie będę działał w tym temacie dużo.Follow me ! deviantart.com/darthu
-
-
Cztery napisał(a):
@DarthSId a dałbyś rade zmontować dla mnie sygnę z wyżej wymienionym? do tego chciałbym też koniecznie napis ,,For the horde!!!''(gdzieś w rogu) całość ma być skromna ale również wyrażać potęgę
Ale spoko że się spytałeś.Follow me ! deviantart.com/darthu -
DarthSId napisał(a):
Cztery napisał(a):
@DarthSId a dałbyś rade zmontować dla mnie sygnę z wyżej wymienionym? do tego chciałbym też koniecznie napis ,,For the horde!!!''(gdzieś w rogu) całość ma być skromna ale również wyrażać potęgę
-
DarthSId napisał(a):
I tak mam teraz pełno wipów do skończenia...Tak jest najlepiej. Ja też swoje bylecajstwa odstawiam w połowie, gdy średnio z natchnieniem. Zawsze można wrócić i poprawić - albo zacząć od nowa, już z weną. A najlepsze rzeczy powstają w trymiga. No i wipy mają swój urok. Tolkien, Witkiewicz...
Pierwszy raz widzę Twoje dzieło. W luj mocne 10/10, moim okiem, i wcale nieskromnym zdaniem.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość