jestem graczem NICK Z uni 35 ISKIERKA/STRIKE - gralem z ludzmi roznymi nawet mialem bardzo duzo wrogow . od ktorym prawie wszystkiego sie uczylem . np. moj kolega DA-83 ,Firu,Lucky,brzydal komuniste nie zapomne ciebie , Barda i sir jerzego. nawet sojusz DOMINION , Kolegow z TERAPIA , wielu innych kolegow . duzo oklamywalem ludzi pisalem duzo glupot jaki to ja jestem . . gram jeszcze z uni 35 na UF 68 . konto mialem po kolezance nadal na nim gram sojuszow mialem swoich Wiele. . figlofor Przepraszam cie .
Wspomnienia Z Uni 35
- uni35:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
brak wspomnien z tego uni ?
ja sie raczej na koncowke przed laczeniem zalapalem bo na 35 gralem przez pare miesiecy przed unifussion ale milo wspominam ten czas
-
To ja pozdrawiam sojusz Elysium, a szczególnie uroczą imperatorkę Venuss;] oraz sojusz Legends;) Niejakiego Hydrę z Gdańska, który słuchał Hemp Gru kiedy ja uważałem jeszcze, że rap to gówno, a przede wszystkim mojego wielokroć starszego i potężniejszego sąsiada Corrado a.k.a. Marta, który nauczył mnie podstawowych rzeczy o OGame;] może kiedyś przeczytacie
-
Fajne uni. Tylko szkoda ze koderkowa mnie farmiła Trójlistna koniczyna Jak zaczynałem na u35 to Terapia była potęgą.
-
Z uni 35 najbardziej chyba wspominam PIMPa hehe utrudniał grę na początku ale dzięki niemu sporo się nauczyłem Później zgrana ekipa po połączeniu sojuszów Ratio i Avalon, kilka wygranych wojenek, godziny spędzone przed kompem, zjazdy, spotkania aż miło się to wspomina teraz kawałek ekipy gra na uni Yakini, niektórych już z nami nie ma ahh piękne czasy kupa znajomych i mile spędzony czas teraz jak widzę pełno graczy wydających masakryczne ilości pieniędzy na grę to już nie jest ta sama gra Pozdrawiam Piterman
-
Czy ktoś jest z mojego bylego sojuszu Nammu chlopaki
-
Az lezka kreci sie w oku na starosc naprawde piekne czasy ludzi i klimatu i samej gry
Teraz za kase masz top jakie chcesz ;]
Tez wspominam Pimpa tyle co spalil wody na mnie to cieszko zliczyc :)
Oczywiscie wszystkich naszych mocherow z Avalonu i Ratio :)
Rowniesz
Koralowypabloski pare nocy zesmy przeklikali :)
Pawla23 i cala reszta ludzikow z 35 uni ;]
tak zwycięzców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci...[/align]
UWAGA "DYSLEKSJA"7 ST lacznie 6848,68%
UNI 35 [RIP]
Yakini
35 ST łącznie 208889 % -
A ja pozdrawiam Nammu Tak... Dar2Ks gralismy tam razem Najpierw zaczynalem w Casprov, a pozniej przeszedlem do NAMMU
-
Jax czy ty jeszcze grasz Sojusz Gladiatorxy Zaprasza Flociarzy na elke . nie gdys to byl sojusz Nammu
-
Niestety nie gram na Ele chetnie bym pogral ale nie mam zadnych znajomych zeby cos ogarnąc tam Aktualnie na Xalynth gram.
-
pozdrawiam wszystkich jak kończyłem grę byłem 10
-
gralo sie graloBeta for life baby !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0