Przyklejony #63;SOLO; Goauld [=N=] vs Pink [BGS] - 30780,73% + zbiórka 194 życzenia TOP3 SOLO uDraco

• Draco [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wypadałoby się w końcu odnieść do powyższego starcia bo i nie ma już po co faktów ukrywać skoro pasożyt w reckach wylądował
    Od początku wszystkiego opisywał nie będę bo szkoda pisania, więc zacznę od historyjki pewnych gęsi.

Otóż jakiś czas temu złapałem na fali ładne stadko gąsek lecących na idlera tuż obok mnie i szybko też odgadłem prędkość z jaką lecą.
    Nie będąc pewien jaką ilością dysponuje właściciel bo wiedziałem że ma sporo więcej niż to co na fali widzę poszedłem poza sojusz po wsparcie acs do kontry.
    Towarzysza lotu po sąsiedzku raz dwa znalazłem, ugadałem sobie z nim wszystko i pozostało czekać do późnych godzin nocnych na powrót gąsiorów.
    Pech chciał że idler na którego leciały gęsi zalogował się i z kontry nic nie wyszło.

Jeszcze tego samego dnia wieczorem odbyłem z Fuzzy dość interesującą rozmowę -----> klik
    Kim była ta zaufana osoba do tej pory się nie dowiedziałem
    Jak już wspomniane na screenie było tylko 4 osoby wiedziały do kogo należą wypatrzone przeze mnie gęsi i z kim mam lecieć w kontre, więc nie trudno było się domyślić kto mnie sprzedał.
    Skoro mam sprzedawczyka to wypadałoby potwierdzić jeszcze właściciela i już następnego dnia ruszyła prowokacja (o której pasożyt szerzej opowiada tutaj ----> klik) ,a której wyniki zaskoczyły nawet mnie bo lamiszon sam do mnie przylazł i wyspiewał wszystko co chciałem wiedzieć ----> klik

Dlaczego pink od razu z sojuszu nie wyleciał? Bo zamierzałem uzyć go do spakowania właściciela i dalej udawałem że nic nie wiem.
    Cóż z pakowaniem spóźniłem się 2 dni bo ustawione miałem wszystko na niedziele, ale że nie ma już co pakować to i nie ma się co kryć ze swą wiedzą.
    Także gratuluję pushu teraz już wiem czemu pink wcześniej nie padł. Hodowałeś sobie go na ładne nowe pb i top3 zarazem
    W tym momencie wypadałoby się zastanowić pod iloma jeszcze z tych pięknych dużych starć pozornie bez hisorii jednak jakieś drugie dno się kryje.
    Szybkiej odbudowy Goauld życzę, nie licz że pushowanie się tagiem BGS ujdzie Ci płazem. Mam jeszcze kilka pomysłów o których pink nie wiedział a które chętnie na Tobie wypróbuje
    You wanna piece of me, boy??
    PB Solo: 7396,8%
    PB ACS: 38767,67%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pietrzass ().

• dobre dobre.
    Prawda jest taka ze nie napisales wszystkiego odnosnie tych gesi.

A gdzi einfo ze miales leciec z farmerem i to farmer miał dostac złoma?

Po drugie Pink to twój sojusznik bo pisząc do mnie kłamał w żywe oczy odnosnie świńskiej podstawki jaką na mnie planowaliście lotami przez 2-3 gale niemówiąc o "pomocy" glada który niefortunnie dostał złoma 1-2 dni przed akcja na mnie.

Wiec przestan pisac farmazony bo podstawka na mnie kiedy kontrowalem pinka napewno byla a nieczyste zagrywki i pushowania sie to ty masz a nie ja.

I założe sie ze razem z Fuzzim maczaliście palce w zawrocenie mojego glownego fs-a który zamiast wylondowac o 7 rano wylondowal wczesniej bez raportu o poworcie floty.

Sprawa zgłoszona do GM.
    Na backup nie licze ale mam nadzieje ze sprawca zostanie ukarany.

Bede w domu to wkleje rozmowe z Pinkiem jak z moja pomoca chcecie profity z ubicia farmera.
    Sojusz : =N= , Żniw , ZS

Best Solo Draco : Top4 uDraco 30.780,73 ]:-D ]:-D ]:-D
    Best ACS Draco : Top2 uDraco 88.017,80% Top6 uDraco 54.102,12% :D

Draco : Top 3 Off
    Quantum : off - uleczony przez jasnowłosą :D :D :D

Tal'mac Goauld. Na'noweia si'taia. Di'dak'dida ?
    Tal mal'tiak mal we'ia
    ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D
  • Goauld napisał(a):

Bede w domu to wkleje rozmowe z Pinkiem jak z moja pomoca chcecie profity z ubicia farmera.

Specjalnie nick Farmera był przekreślony ale już skoro już wygadałeś z kim miałem lecieć to trudno
    Masz pecha lamusie zarówno ja jak i Farmer mamy do Fuzzego pełne zaufanie. Skąd Farmer z Fuzzy się znają nie wiem ale Fuzzy właśnie w BGS się wychował i tu się uczył grać wiec przed nim żadnych tajemnic nie posiadam a już napewno nie wykorzystałbym go do spakowanie jego kumpla. Tym bardziej że do Farmera nic nie mam w prezeciwieństwie do Ciebie.
    A już napewno nie brałbym Ciebie do wspólnego kombinowania :ocb: :ocb:

Druga sprawa, skąd wiesz o podstawkach lecących do Pinka przez gale? Skąd wiesz o wspólnym kombinowaniu z Gladiatorem :ocb:
    Sam potwierdzasz me słowa.
    Zastanów się lepiej który z Twoich funfli zadbał o to by Twoja rozmowa z Pinkiem trafiła w moje ręce i Twoje pushe wyszły na jaw.
    Sam się chętnie dowiem kto to był
  • rozmowa pinka ze mna trafiła ode mnie do farmera
    farmer dał ja fuzziemu
    a fuzzy tobie

napisalem farmerowi ( mimo ze go nieznam) to samo co napisze teraz : nieuczestnicze w złomowaniach gdzie jeden gracz po hamsku drugiego na mine daje.

więc tak czy siak farmer by z toba niepoleciał na te gęsi czy gadał z Fuzzim czy nie ;]

A pushujesz sie ty multi najmana co krecikiem był

Tal mal'tiak mal we'ia

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Goauld ().

• Ja wiem co planowałem Fuzzy też wie. Farmera nie okłamałem
    Za to widzę że wraz z pinkiem zdrowo we wszystkim namieszałeś
    Już samo twierdzenie że próbowałem cokolwiek razem z Tobą kombinować zakraja o niedorzeczność więc daruj sobie swoje wypociny.
    Wyszedł push a tonący brzytwy się chwyta ^^
  • Z tego co ja wiem ty iałes zawrócić flote na sekundy przed wlotem ;]

To co ja wiem wie też farmer - obaj z pinkiem jesteście siebie warci jeden kombinuje i oszukuje drugiego nieczysto grając.

Więc snuj dalej swoje farmazony - czekam na wpis pod moim ST :D :D :D

Tal mal'tiak mal we'ia
  • Pietrzas sie rozpisujesz jakby to bylo cos nadzwyczajnego.. a Ciekawe jak pozew Gualda sie skonczy :) Bo to jest ciekawsze, duzo ciekawsze

Swoja droga BGS ma duzo szczescia, to moglo sie skonczyc duzo korzystniej ale znowu sie nieudalo... szkoda
    Sojusz GoE, Forum sojuszu GoE

Night Wolf // Mihu Dzieki za pozdrowka w tym filmiku :)
    dailymotion.com/video/xjwcd6_ifos-final_videogames

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rifiq ().

• Aha jeszcze na dowidzenia Goauld
    Jeśli interesowało Cie dlaczego moonmoon zmienił swoje nastawienie do Ciebie i nie oddał drugiej połowy złomu z tuptusia to już wiesz w którym momencie dowiedział się o Pinku
  • heh dobre.
    Snuj te domysły dalej że pink to był push.
    Sam pokazał jakim jest graczem ale to juz inny temat na inny dzień.
    ST na pinku było 3 dni temu - a to że nieodda pzta było wiadomo tydzien po tuptusiu :)

ściemniaj dalej :D :D :D

Tal mal'tiak mal we'ia

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Goauld ().

• Pink napisał(a):

...Złom tylko i wylacznie przez moja chorobe, niestety musialem jechac do szpitala (coz, zycie wazniejsze), flotka stala 3h, czego sie spodziewalem, nie mialo by to miejsca gdyby ktos mi wczesniej zrobil pz'ta ale co tam :E .

...A to ze Goauld nie ma skilla to jest wiadome...
    ... zapewne na Draco juz nie pogram (troche brak checi do odbudowy, ale to sie jeszcze zobaczy)...

nie znam szczegolow co sie dzieje na DRACO i raczej nie chce ich znac :E ale na temat samego MISZCZA PINKA moge cos nasmarowac
    hahahahaha :E ale ubaw, PINK znowu w reckach i te jego glupie tlumaczenie , to jest wlasnie PINK i jego skill :quasi:
    pamietam jak u nas na 60 probowal robic walki miedzy innymi z kontem Wiosny(Dumala) w zamian za to zostal surowo ukarany :D
    suma sumarum mialo byc dobrze a wyszlo jak zawsze czyli PINK znowu w reckach

edit : KARA- KLIKAC TUTAJ :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez cichy kat ().

• Goauld napisał(a):

I założe sie ze razem z Fuzzim maczaliście palce w zawrocenie mojego glownego fs-a który zamiast wylondowac o 7 rano wylondowal wczesniej bez raportu o poworcie floty.

Sprawa zgłoszona do GM.
    Na backup nie licze ale mam nadzieje ze sprawca zostanie ukarany.
    1. wylądować nie wylondować miszczu :D
    2. Pietrzas nie ukrywajmy prawdy.... tak naprawdę skończyłem grać aby mojego IP nie było w bazie i codzień od tego momentu próbowałem złamać hasło pasożyta, aż w końcu mi się udało. XD
    3. Przyznałbyś się, że sam [---] akcję i posłałeś fsy na złą godzinę lub zamiast cisnąć farmazony podaj listę zasiadaczy ew. miejsce z którego pobrałeś bota do autoodświerzania (o ile nie był to wbudowany w przeglądarkę - bo może był trefny :D ).
    4. Z jakiego powodu miałbyś dostać backupa? Trza umiejętnie zarządzać zasiadaczami jak kontem :E
    16 lotów w top10 uni
    Best SOLO- 3 728,5 %
    Best ACS - 38 767,67 %

TOP1 solo + TOP1 ACS + top10 solo uni - w 6h - rekord ever?
  • FuZzy napisał(a):

4. Z jakiego powodu miałbyś dostać backupa? Trza umiejętnie zarządzać zasiadaczami jak kontem :E
    Jaki backup ?( ... ciekawe czy ktos kogo zlomowales zglosil sie do GM z zalem ze flotke stracil bo Fs-a nie umie puscic . smieszny jestes Goauld :chory:

pozdro
  • Tak sobie czytam wątek w tym dziale, czując że będzie ciekawie. Wszak Goauld i koledzy z BGS nie darzą się sympatią ]:-D
    O dziwo, nie zawiodłem się ;) Na dodatek zostałem wywołany do tablicy. Coś tam mi Pietrzas pisał na PW wcześniej, myślałem że troszkę koloryzuje.
    Teraz jeszcze osieł się w to wszystko wplątał :wrr: No to teraz dwaj proskille będą pilnowały gasek jakiejś lamy, która lata im pod nosem od dłuższego cczasu :E
    Coś za bardzo odbiegłem od tematu. Z wiadomych powodów więc obu graczom SzO życzę ;)
  • Pink napisał(a):

Złom tylko i wylacznie przez moja chorobe, niestety musialem jechac do szpitala (coz, zycie wazniejsze), flotka stala 3h, czego sie spodziewalem, nie mialo by to miejsca gdyby ktos mi wczesniej zrobil pz'ta ale co tam :E .

Ziomek jak nie było PZ to trzeba było na ekspedycje lecieć ;)

Pink napisał(a):

A to ze Goauld nie ma skilla to jest wiadome, z reszta co tu duzo mowic i tak kiedys zostanie w reckach i tak, gratulowalem na pw , gratuluje i tu, zapewne na Draco juz nie pogram (troche brak checi do odbudowy, ale to sie jeszcze zobaczy), jedynie zaluje ze zlom od Goaulda a nie od kogo innego :D .

Gould ten kolo jest albo jasnowidzem albo już wiemy kto ci floty pozawracał ;P