widze ze tematu nie ma jeszcze z uni 49 a chetnie bym sie dowiedzial co tam u niektorych wpisywac sie powspominamy stare czasy:D:D
wspomnienia UNI 49
- uni49:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
To było tak dawno ,ze mało kto chyba z tego uni jeszcze żyjeNAJLEPSZA ZŁOMIARA UNI 49
37 ST - u49 10 ST- u60
UNI 49 TOP 2
UNI 60 TOP 2
-
Jak nie żyje, jak żyje? Ba! Nawet udaje, że umie jeszcze graćGet up, stand up, don't give up the fight...
Tego pode mną zapakuję w recki -
Hej,
Pamiętamy to uni, i nawet mini zlocik w Sulejowie był:) Słonek do tej pory ma zapewne flagę Liverpool-u. Stare dobre czasy. Teraz to już nie to samo.
abraaa/rafuls -
=Lady Fantasy= napisał(a):
Jak nie żyje, jak żyje? Ba! Nawet udaje, że umie jeszcze grać
A gdzie gracie emeryci ?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .MetalMarcin. ().
-
abraaa napisał(a):
Hej,
Pamiętamy to uni, i nawet mini zlocik w Sulejowie był:) Słonek do tej pory ma zapewne flagę Liverpool-u. Stare dobre czasy. Teraz to już nie to samo.
abraaa/rafuls
OJ! To był zlot! Charatanie w gałę, nocne zdobycze wojenne i kąpiel w ulewnym deszczu Się szalało. Zawsze można powtórzyc, nadal nie mam daleko do Sulejowa
A co do gry- ja gram na uni Vega.Get up, stand up, don't give up the fight...
Tego pode mną zapakuję w reckiPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez =Lady Fantasy= ().
-
A ja się wpiszę pod Lady bo może teraz zapakuje mnie w recki
Pozdro -
==Webber== napisał(a):
A ja się wpiszę pod Lady bo może teraz zapakuje mnie w recki
Pozdro
Taką lameczkę w recki? Poczekaj... już sondy bojowe odpalam... na które uni mam lecieć?Get up, stand up, don't give up the fight...
Tego pode mną zapakuję w recki -
Witam witam... ;).. Esh dawno mnie tu nie było. Widzę, że z nas to już się emeryci zrobili ;).10 lat gry w Ogame...
200 Starć Tytanów...
Tysiące wspomnień...
N C - Kalisto, H GROUP u45,u49 - all top 10
Supek, DILDO VAGINS, The Suppressor
OGAME - OFF
( 2006 <- -> 2016 ) -
ehhh to były fajne czasy ... pamiętam was wszystkich dobrze ... kolegę wyżej to nawet w reckach przewiozłem
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez servantez DI ().
-
Pozdrawiam graczy u 49
Noe z HT
gram na u 69 i Fornaxie jak coś
<<WRS uni 46,69 off.>><<Veto uni 69, Nekkar off.<<
>> WRS uni Dorado << on >>
>> B_B uni Nekkar << on >>
-
Witajcie:)
Skoro juz to czytam to grzechem byłoby niewpisanie się
Tak więc wiewióra moja sasiadko z 3g ~420us chyba cóz za spotkanie po latach
mozliwe ze nick forumowy niewiele mówi ale grałem tam pod "zakład doswiadczalny" no i NaiL sojusz ZS i Xteam
Noe ty chyba z Hattricka ?:> cos kojarze
a z Lady Fantasty przesiadywałem na ircu bodajze
tak mnie wzieło na wspomnienia i tutaj wpadłem, az załozyłem konto na xalynth i normalnie po latach widac ze oficerowie to był początek końca -
Witam, ohh dawnej ogame nie ma co porównywac to była gra 7 lat.. od uni 49 jak chcaiłbym znowu zagrac ze stara ekipa The Lords.
Pozdrawiam wszystkich z Uni 49
Uni 49 - The Lords -
Cześć nieroby i Ewo
To kiedy szykujemy ten Sulejów -
Witam starych wyjadaczy. Po prawie 4 latach wróciłem do ogame na Deimos, ale nie może się to równać z dawnym ogame. Fajnie zobaczyć znajome osoby, nawet wszystkich którzy się wyżej wpisali pamiętam (więc chyba jeszcze skleroza mi się nie wdała) Uni 49 - setki godzin, świetny sojusz Ghost Riders, niepowtarzalny klimat, ech...
Pozdrawiam
FaRmEr Pablo. -
Widzę, że jeszcze kilku ludków jeszcze żyje ze starego poczciwego Uni49.
Pozdrawiam Wszystkich - lekko łysiejący już Zamekps: poza tym jak dotąd to dałeś tę możliwość zjechania Ciebie innym zaś mi nie... Mało koleżeńskie Panie Zamek
No nico... Niech Moc będzie tam zzz Tobą -
a jak że mlody vel Cosa Nostra sie klania gdzie gracie?
ja na Fidis sobie klikam obecnie top 50 ale idzie w góre -
Moja Fantazjo:) to może jakieś spotkanie na piwku w radomiu zrobimy? jestem co weekend...
-
Witam! I ja się wpisze Hammer vel Polegeist z GR.
Oj dziadki dziadki i Emeryci. Wszystkich pamiętam, stare dobre czasy
Wróciłem trochę pograć i obecnie top 20 na Hyperionie, gdzie spotkałem ... byłego sojusznika z GR - IGICOM'a
Pozdrawiamy.Hammer U49
Polegeist U61
Polegeist U63
Teraz Hyperion -
Czy ktoś z u49 jeszcze bywa na OGame ?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-