SOLO; tatkojmb [SCS] vs buggy_87 [Emeryci] - 5514,74% top2 solo Andromedy

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ciekaw jestem jak Ty dostaniesz złoma,to kto z SCS pomoże w odbudowie Twojej floty???
    Z tego co wiem nawet stary Twój sojusz się na Ciebie wypiął kiedy to ostatnio pomagał Ci z odbudową ,a Ty dorobiłaś mu rogi

Z tego, co wiesz - no właśnie, niewiele wiesz ;]

Napisałam o tej odbudowie wcale niezłośliwie, a tu widzę się większość tak poczuła, jakby to było coś ujmującego pomagać komuś w odbudowie. Oj emeryci, nerwowi się robicie na starość :E
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • No to wodzu przywaliłeś z grubej rury !!! ]:-D Gratki za % , zysk , i top2 solo na andro . Top na nowe pance bo masz ich trochę ale wiadomo jeszcze więcej by się ich przydało :)

Obrońcy mimo wszystko SzO bo jednak gracz solidny . Jeżeli odbudowy nie będzie to powodzenia w realu !
  • vaR napisał(a):

Ciekaw jestem jak Ty dostaniesz złoma,to kto z SCS pomoże w odbudowie Twojej floty???
    Z tego co wiem nawet stary Twój sojusz się na Ciebie wypiął kiedy to ostatnio pomagał Ci z odbudową ,a Ty dorobiłaś mu rogi

Z tego, co wiesz - no właśnie, niewiele wiesz ;]

Napisałam o tej odbudowie wcale niezłośliwie, a tu widzę się większość tak poczuła, jakby to było coś ujmującego pomagać komuś w odbudowie. Oj emeryci, nerwowi się robicie na starość :E

To nie złośliwe tylko stwierdzenie faktu. Całą sprawę znam od Yanga lub samym RoS ,więc jeżeli chcesz coś sobie wyjaśnić to z nimi ,a mnie proszę do tego nie mieszać.
    Co do buggy'iego stwierdzam ,że czy to pierwszy czy pięćdziesiąty złom... nieważne! On ma nasze pełne wsparcie.
    Tyle co chciałem powiedzieć-gdzie w tym nerwowość?
  • Frank Castle napisał(a):

To nie złośliwe tylko stwierdzenie faktu. Całą sprawę znam od Yanga lub samym RoS ,więc jeżeli chcesz coś sobie wyjaśnić to z nimi ,a mnie proszę do tego nie mieszać.
    Co do buggy'iego stwierdzam ,że czy to pierwszy czy pięćdziesiąty złom... nieważne! On ma nasze pełne wsparcie.

Gdzie tu nerwowość? Ano w tym, że mi wyjeżdżasz z tematem, który w ogóle Cię nie dotyczy, a na który wiesz więcej ode mnie, bo ktoś tam Ci powiedział ;] W momencie, kiedy rozbiłam się o boskiego, nie byłam w żadnym sojuszu. Pomoc dostałam od dwóch osób z RoS tylko dlatego, bo byli i nadal są moimi kolegami.

Ale widzę, że poplotkować sobie lubicie. I jak się chciałeś nie mieszać, to było nic nie pisać ;]

I nie zaśmiecaj już więcej tatce tematu swoimi teoriami, bo to nie czas i nie miejsce na to.
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • vaR napisał(a):

Frank Castle napisał(a):

Gdzie tu nerwowość? Ano w tym, że mi wyjeżdżasz z tematem, który w ogóle Cię nie dotyczy, a na który wiesz więcej ode mnie, bo ktoś tam Ci powiedział ;] W momencie, kiedy rozbiłam się o boskiego, nie byłam w żadnym sojuszu. Pomoc dostałam od dwóch osób z RoS tylko dlatego, bo byli i nadal są moimi kolegami.

Ale widzę, że poplotkować sobie lubicie. I jak się chciałeś nie mieszać, to było nic nie pisać ;]

I nie zaśmiecaj już więcej tatce tematu swoimi teoriami, bo to nie czas i nie miejsce na to.
    Marta jakbyś czytała posty Franka w dziale wojen m.in. Emeryci vs New to byś wiedziała ze z Frankiem nie warto wchodzić w żadne dyskusje, radził bym ci przestać bo tylko zaśmiecasz Tatko temat ;)
    Sorki Tatko i jeszcze raz graty ;)
  • Gratuluję starcia Jacku, smaczny kąsek Ci się trafił :)
    Ty jesteś okrutny okrutnik :P , ja kochać złomki, no ale w czasie meczu, no ??
    Egzekutor :P
    mecz rzecz święta =)
    niemniej o cyferki powinno się zadbać zanim wychodzisz kibicować
    whatever, top na nowe latajki i do następnego
    SzO Buggy
    i nie poddawaj się
    zbudowałeś raz, zbudujesz ponownie
    i niepotrzebnie ciskasz się do Tatka, grałam z nim dłuższy okres, jeśli na czymś zawiesi oko to tylko kwestia czasu
    na drugie imię powinien mieć "Konsekwencja" =)

Niczego nie oczekuję i niczego się nie boję. Jestem wolnym człowiekiem.
  • perfekcyjnie jak zawsze:)

Dziękuje za linka(od nikogo już chyba nie dostaję)ale to na własną prośbę;)

Oczywiście gratuluję,i liczę na więcej :D
    Przydało by się jakieś potężne bummm

Macie czym i na co polować chłopaki .

P.S.

A ja byłem w Kołobrzegu ostatnio na rybach i nie dość ,że ich nie było,to jak,to same bolki :/ nie ma jak na Zatoce :)

Pozdrowienia dla wszystkich co mnie pamiętają z U47 .

Bawcie się dobrze.

Pozdr Slimek
  • Tatko gratulacje bo starcie z pewnością zasługuje na nie jak to mówią dużo cierpliwości i odrobina szczęścia przyniosą rezultat :P
    Dla Buggiego: jak najszybszej odbudowy " tylko ten co nic nie robi nigdy się nie myli" więc brachu głowa w górę dasz radę :) mam nadzieję że jeszcze pokażesz co potrafisz
    Co do osób które twierdzą że to sojusz odbudowuje graczy: sojusz wspiera graczy ale nie buduje im flot, kopalni i inne /większość zabawek była zasługą i ciężką pracą buggiego i między innymi dlatego jest szanowany ale oczywiście nie tylko za to :P/

więc :
    EMERYCI wszystkich Uni ...yyyy ......... kurde zapomniałem :P
    Jeśli już wiesz, na czym stoisz, upewnij się jeszcze obok kogo
  • Hmm... prześledziłem temat i długo myślałem od którego z Panów zacząć...

wyjątkowo zacznę od buggiego, nie znam szanownego gracza, ale widziałem że sporo życia w postaci lotów wnosi na uni , tak więc szkoda było by tracić takiego gracza. Z tego miejsca szczere SzO, ja np wróciłem po niemal półtora roku bez tego nałogu do gry.

Tatkojmb popisałeś się zacnym % i ładnym rw :) serdecznie gratuluje tego wyczynu i top2 solo Andromedy, przetapiaj na puszki ]:-D
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• Szkoda że na Ciebie padło Buggy bo faktycznie zaliczasz się do aktywnych graczy,
    no ale masz już doświadczenie w odbudowach, może jeszcze raz? :D w końcu do trzech
    razy sztuka :)

Tatko oczywiście gratulacje czujności i TOP2 :) Kupuj paliwo i złomuj dalej :D
  • Loguje po urlopie i myślę czy Tatko gra czy już jest na emeryturce :P A tutaj Top2 O_O

Graty Tatko za dobrą robotę, a dla obrońcy SZo lub powodzenia w Realu czy tam innym kauflandzie :P
    Widac że podniesienie wieku emerytalnego na takich dinozaurów jak Tatko niema wpływu