Gibon [SHEN] vs Asgard [LEGION] - 4003,12%

• Barym

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gibon [SHEN] vs Asgard [LEGION] - 4003,12%

.
    ..
    ...dobrze ze nie mam parcia na top 1 solo bo jak wiemy obecne robione na sile ...wyzlomowac flote byle tylko zajac topke > to nie ja 8-) ...co innego poswiecic flote by wyzerowac konto np. lubianego gracza ]:-D ...asgard wyskoczyl przed orkiestre wystawiajac RW ale zywie nadzieje ze modek to naprawi ...mimo to > asgard - zycze powodzonka ...tradycyjnie pozdrawiam wiadomo kogo a reszcie wiadomo co 8-)
    ..
    .

.
    Starcie następujących flot:

Agresor Gibon [SHEN] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 205.269
    Krazownik 20.628
    O.wojenny. 4.044
    Bombowiec 1.431
    Panc. 29.000
    Niszcz. 6.663

Obrońca Asgard [LEGION] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 40
    D.transp. 148
    L.myśliw. 82
    C.mysliw. 11
    Krazownik 5.000
    O.wojenny. 732
    Recykler 1.599
    So.szpieg. 316
    Bombowiec 708
    Panc. 357
    Niszcz. 1.105
    G.Smierci 73
    Obrona:
    Wyrz.rak 25.000
    L.laser 500
    C.laser 150
    Gauss 2
    Jon 50
    M.powloka 1
    D.powloka 1

...po 3 rundach:

Agresor Gibon [SHEN] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 180.619 -24.650
    Krazownik 19.521 -1.107
    O.wojenny. 3.838 -206
    Bombowiec 1.363 -68
    Panc. 27.690 -1.310
    Niszcz. 6.364 -299

Obrońca Asgard [LEGION] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 2.943.744 metalu, 112.227 kryształu, 243.295 deuteru.

Agresor stracił łącznie 297.908.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.235.376.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 238.086.000 metalu i 162.225.900 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 4003,12%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.

Zbiórka PZ:
    22.222 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 444.440.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 238.086.000 jednostek metalu i 162.227.700 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 238.086.000 jednostek metalu i 162.227.700 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85

.G
  • SOLO; Gibon vs Asgard - 4003,12%
    Gralem na tym uni od jego początku kordy 1: 2: 8:
    No nic to moje ostatnie RW w tej grze ^^
    Dzięki gibon za ten piękny RW. Stracenie floty zbitej przez TOP 1 nie mogę się wstydzić ^^ SZP
    Pierwszy kontakt nastąpił 2012-04-18 Gibon wprowadził się do systemu ^^ i polowanie się rozpoczeło.
    Dzienne skany (raczej nocne), no i trochę szczęścia że byłem zajęty w czasie kiedy miałem flotę odebrać ^^
    około 1-2h flota stała na moonie ^^ i efekt widać.
    No nic stało się !! mam dobry powód by skończyć z tą zabawą !
    Tyr dostał konto ! bo pierwszy po podjęciu mej decyzji o kasacji konta sie spytał ! Jednak było już po:
    Bez Floty(made by Gibon)
    2 planety (6 skasowanych)

Pozycja 2 jak sie nie mylę ^^
    Hall of Fame uBarym (min. SOLO 1820,36%, min. ACS 2110,61%)

pozdrowienia dla

Gibon
    Laska
    Anders
    Kanion
    riddickber
    YoRGuS
    Hellboy
    Kufel
    ZaK
    Scarred
    ****TYR****
    Całego UNION , LEGION, UNIVERSE, RING i wiele innych

No i zapomniał bym o Krismaxie z którym miałem se tu polatać :/ Zawsze zostanie w mej pamięci choć nigdy go nie spotkałem !
    Jescze raz miłej gry wszystkim !

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez PPN ().

• ...jeszcze raz asgard - powodzenia - tylko po co ty oddawales konto zaTYRanemu ...kolejne konto w rekach sojuszu wog a pozniej wszyscy - brawo, brawo gdy np. kupiec cos wyzlomuje ...proponuje przed wpisywaniem sie pod kazde RW tego sojuszu by sie zaglebic w historie zlomowanego konta choc "sojuszu" to za szerokie - kazdy wie ocb :D w sumie ..
  • Asgard powodzenia w realu twoja wstawka bardziej mi sie podoba bo widac ze gibon miał małego styka skoro na tyle slotów podzielił flote

Gibon to wkońcu kupujemy czy dostajemy te konta ? ty sie zastanów ,

SOLO 1789,43%
    ACS 2203,43%
    Moons Destroyed 10
  • TYR napisał(a):

Asgard powodzenia w realu twoja wstawka bardziej mi sie podoba bo widac ze gibon miał małego styka skoro na tyle slotów podzielił flote

Gibon to wkońcu kupujemy czy dostajemy te konta ? ty sie zastanów ,
    ...jak chcesz zablysnac to moze nie w tym dziale chlopczyno - "mial styka" ...niby kogo i z czym mialem sie obawiac ?! was? - caly sklad waszego sojuszu moze mnie cmoknac - policz i zacznij myslec > tylko sie nie przegrzej

...piszac delikatnie > zablysnales jak flash ...i zgaslo lub rozjasnilo innym co potrafisz ...jakie ma znaczenie dostali/kupili ...nigdzie pajacu nie pisalem ze cie stac na konto a jedyna sprawe jaka wywleklem na forum to kupienie konta od jimmyego przez ridiczke ...ale zaraz po moim wpisie wil sie jak padalec z zaprzeczeniem ...wystarczylo napisac o tym fakcie i podkreslic ze to jego sprawa co z wlasnymi pieniedzmi robi co i ja zawsze podkreslam ...ridic > ban > kretynskie zaprzeczenia o kupnie konta > nic dodac nic ujac - dno i km mulu + sojuszowe wodorosty 8-)

...apropo dziekuje poochaczowi i belethowi za gratulacje w priv - mozna byc po 2 stronie barykady ale z klasa ....ZaK cos wie o tym 8-)
  • Nie wiem jakim trzeba być idiotą by trzymać flotę gdy w układzie ma się gościa z flotą, która przerabia nas na śrubki bez problemu, wtf?

TOP1 solo robione na siłę? Gram dla RW, dla %, a po co ty grasz? No właśnie, napisz całej społeczności barym po co gra nasz top1, po co dzielił konto by być top1, po co codziennie od kilku lat kładzie się i wstaje o podobnej porze? Hm? Ja robiłem top1 solo na gościu, który był w obecnym czasie jednym z tych most-wanted w SHEN ztego co pamiętam, a Asgard? Gram troszkę na Barym i dla mnie to noname z flotą...

Dzielenie slotów lecąc w tym samym układzie jest co najmniej zabawne tym bardziej, że tylko poszło przez to więcej deuteru...

Obrońcy? Więcej myślenia jeżeli przyjdzie mu się po raz kolejny zderzyć z sytuacją gdy ktoś "wchodzi do systemu" ;]
  • tym razem sie powstrzymam przed zgłoszeniem tego postu , ale chłopcze czy pajacu to ty sobie możesz tam u siebie do ziomali pod blokiem a nie do mnie , ogarnij sie wkoncu "Panie" Gibon i jak oczekujesz KLASY to może samemu najpierw ja zaczniesz okazywać
    bo gdzie sie nie pojawi twój jaki kolwiek wpis zawsze bluznisz

SOLO 1789,43%
    ACS 2203,43%
    Moons Destroyed 10
  • WebberPL napisał(a):

Nie wiem jakim trzeba być idiotą by trzymać flotę gdy w układzie ma się gościa z flotą, która przerabia nas na śrubki bez problemu, wtf?

TOP1 solo robione na siłę? Gram dla RW, dla %, a po co ty grasz? No właśnie, napisz całej społeczności barym po co gra nasz top1, po co dzielił konto by być top1, po co codziennie od kilku lat kładzie się i wstaje o podobnej porze? Hm? Ja robiłem top1 solo na gościu, który był w obecnym czasie jednym z tych most-wanted w SHEN ztego co pamiętam, a Asgard? Gram troszkę na Barym i dla mnie to noname z flotą...

Dzielenie slotów lecąc w tym samym układzie jest co najmniej zabawne tym bardziej, że tylko poszło przez to więcej deuteru...

Obrońcy? Więcej myślenia jeżeli przyjdzie mu się po raz kolejny zderzyć z sytuacją gdy ktoś "wchodzi do systemu" ;]
    ...Krystianku - miales mozliwosc widzac flote KAVU zaprosic sojusznikow czy sasiadow > nie mnie bo troche daleko - choc napedy mam jakie mam ale juz pomijajac mnie > jesli nazywasz asgarda idiota to jakim okresleniem mozna nazwac ciebie jesli piszesz ze nie na sile top robione tylko dla RW - wypisujesz wszedzie na kazdej unii jaki to pro jestes - to mam rozumiec ze leciales nie liczac w simie ? 8-) ojojo - a to ci nieslychana historia biorac pod uwage ze sporawo wtopiles wtedy i dodam ze KAVU byl wpisany na sojuszu ze lata ze mna - no ale to dla ciebie dosc niezrozumiale - czekam kiedy sie znudzisz i dojdzie do roznicy zdan w obecnym soju

...nic nie wiesz o tym kto i po co na koncie moim siedzial a ciagle wyklikujesz plotke ktora lata po barymie od lat ...jakim jestes mistrzem to widac twierdzac ze o tych samych porach ja sie loguje - stad kazde RW to albo wyzlomowanie wlasnej floty albo ustawka - no coz, zaluje ze nie opisujesz innym co mozna zrobic by "niby" sie bylo na koncie

...dzielenie floty jest zabawne - zabawne jest to ze takie wymyslone niby pro jak ty to pisze ...mogles zakladac pare innych powodow dlaczego np. P i OW lecialy w slocie razem a reszta od tak ...mozna zalozyc ze byly potrzebne i pasowalo wrocic im szybciej

...dobrze a wrecz zajefajnie ze mamy takie cos jak ty na barym - zawsze byles, jestes i pozostaniesz typem gracza ktory zawsze robi cos inaczej - w twoim mniemaniu najlepiej - tyle tylko ze po fakcie - ale co ja bede pisal wystarczy luknac w top1 solo i wszystko jasne co potrafisz i jak to robisz 8-)

TYR napisał(a):

tym razem sie powstrzymam przed zgłoszeniem tego postu , ale chłopcze czy pajacu to ty sobie możesz tam u siebie do ziomali pod blokiem a nie do mnie , ogarnij sie wkoncu "Panie" Gibon i jak oczekujesz KLASY to może samemu najpierw ja zaczniesz okazywać
    bo gdzie sie nie pojawi twój jaki kolwiek wpis zawsze bluznisz
    ...nie ja o wielka kulturo, tfu - strzelalem jako pierwszy jadem ...ja sobie zdaje sprawe ze masz wyTYRany mozg ale nie wpadaj w paranoje chlopcze ...zglaszaj sobie co chcesz i kiedy chcesz ale nie przyznawaj sie ze to wogole robisz ...widac strzelanie z dupy i bycie rura to norma w wog ...

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .:GibonBarym:. ().

• Nadal nie odpisałeś mi - po co ty grasz? Po co? Skoro nie dla punktów, skoro nie dla statystyk, co daje ci rozrywkę? Bo mi robienie RW i to czy jest to RW na mały minus czy duży plus to akurat sprawa drugorzędna.

Jak leciałem na KAVU to jedyny w pobliżu był oxygenic, który był już na FS a KAVU zalogował niedługo po wlocie, no i chyba nie muszę przypominać, że potem go dobiłem co daje końcowy bilans na godnym poziomie?

Najbardziej dosadnym przykładem jakim statsiarzem jesteś jest to, że po tym jak tyr cię lekko przyzłomował zacząłeś wachlować złom jednym reckiem, kpina i tyle

A co do tego, że dzieliłeś z Goldim - sam mówiłeś mi to na skype, mam też zapisane w archiwum komunikatora jak chwaliłeś go jako świetnego farmera, sam pytałem cię jak graliście i jak farmiliście i mam czarno na białym wszystkie informacje jak powstawało to twoje konto, to co tracił goldi grając w ogame itd.

Mógłbym wyciągnąć tyle brudów o tobie gibon, że głowa mała, ty będziesz to odpierał ale obaj wiemy jak jest. Ogame zżarło ci mózg. A jakim gnojem jesteś najbardziej pokazała sytuacja na RW z Czapkiem gdzie wszystko zwaliłeś na mnie wypierając się chęci zrobienia takiego RW, próbowałeś się chamsko wybielić, następnie niby Imm z u5 zaczął grać na twoim koncie, też to były kłamstwa. A jeżeli grał to nawet nie 35 dni więc powinien być ban za dzielenie konta zgodnie z zasadami gry. Jesteś hipokrytą gibon.

Apdtejt:

Bym zapomniał, możesz opowiedzieć społeczności uBarym także o tym jak chciałeś by szpiegować twoje buddy, jak np. souris był bodajże w Danii(?) i dałeś mi info, że jest offline i by go sprawdzić bo ma ograniczony dostęp do neta, o tym jak podawałeś mi informacje na temat yorgusa, fugi... pochwal się, przecież ty taki uczciwy, kulturalny, KLASOWY gracz, żenada :)

Pochwal się też jak życie sobie zmarnowałeś przez ogame.

Kawał gnoja z ciebie i głupca jeśli poświęciłeś dobro rodzinne dla ogame, spotkałbym cię w realu to po prostu bym na ciebie splunął.

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez WebberPL ().

• WebberPL napisał(a):

Nadal nie odpisałeś mi - po co ty grasz? Po co? Skoro nie dla punktów, skoro nie dla statystyk, co daje ci rozrywkę? Bo mi robienie RW i to czy jest to RW na mały minus czy duży plus to akurat sprawa drugorzędna.

Jak leciałem na KAVU to jedyny w pobliżu był oxygenic, który był już na FS a KAVU zalogował niedługo po wlocie, no i chyba nie muszę przypominać, że potem go dobiłem co daje końcowy bilans na godnym poziomie?

Najbardziej dosadnym przykładem jakim statsiarzem jesteś jest to, że po tym jak tyr cię lekko przyzłomował zacząłeś wachlować złom jednym reckiem, kpina i tyle

A co do tego, że dzieliłeś z Goldim - sam mówiłeś mi to na skype, mam też zapisane w archiwum komunikatora jak chwaliłeś go jako świetnego farmera, sam pytałem cię jak graliście i jak farmiliście i mam czarno na białym wszystkie informacje jak powstawało to twoje konto, to co tracił goldi grając w ogame itd.

Mógłbym wyciągnąć tyle brudów o tobie gibon, że głowa mała, ty będziesz to odpierał ale obaj wiemy jak jest. Ogame zżarło ci mózg.
    ...gram dla zabawy - niby jak kazdy z was ...policz ten godny zysk - masakra

...zapytaj wyTYRanego czy jednym reckiem dalo sie zebrac to co tam bylo - a zniklo po calosci - ladownos recka mniemam znasz

...na skype powiadasz opowiadalem ci o Goldim - potwierdzam ze to jeden z najlepszych farmerow i graczy jaki mialem honor poznac nie tylko w grze ...wypisywanie ze masz czarno na bialym jest dosc smieszne weebciu - nie raz wklejales "rozmowy" z gg ktore nie mialy pokrycia w rzeczywistosci wiec to co ty piszesz jest niestety potwierdzeniem kim jestes w realu i to co w nim osiagnales ...hje hje ...mam do tego dosc wiszacy stosunek

...glowa mala weebciu to jest to ze ja wiem i ty doskonale tez wiesz ile ja moge na twoj temat wyciagnac brudu tylko to nas rozni od siebie ze ja tego nigdy nie zrobie i nie zrobilem - pyskowki wyciagane z postow twoich na innych uniach i barym to wszystko co wysmiewam - a ty jesli wpadasz w desperacje i brak ci argumentow zawsze wyciagasz prostactwo ktore jak widac jest ci codziennoscia

...czapek wg ciebie byl idiota piszac do mnie o locie i trzeba mu to pokazac - jesli ci z tym bedzie weebciu lepiej niech juz pozostanie ze to moj wymysl - czapek sory za idiote ale to i tak jedno z wielu okreslen z tym ze to najdelikatniejsze jakim okreslal cie mistrz dezinformacji ...tyle juz o tym bylo napisane ze juz wszystko przyjme

...ponoc nie przykladasz sie do ogame i bawisz sie na nim - weebciu 35 dni czy 45 a moze 10 dni - bana nie ma wiec ja zostawiam ze wladze wiedza lepiej - choc w twoim przypadku i tak ty wiesz najlepiej

...weebciu - hipokryta poklikujesz jestem ...o loboga, i kto to pisze ...no nic > pozostaje mi zostac hipokryta nr 2 - tobie top 1 w tym nie odbiore 8-)

WebberPL napisał(a):

Bym zapomniał, możesz opowiedzieć społeczności uBarym także o tym jak chciałeś by szpiegować twoje buddy, jak np. souris był bodajże w Danii(?) i dałeś mi info, że jest offline i by go sprawdzić bo ma ograniczony dostęp do neta, o tym jak podawałeś mi informacje na temat yorgusa, fugi... pochwal się, przecież ty taki uczciwy, kulturalny, KLASOWY gracz, żenada

Pochwal się też jak życie sobie zmarnowałeś przez ogame.

Kawał gnoja z ciebie i głupca jeśli poświęciłeś dobro rodzinne dla ogame, spotkałbym cię w realu to po prostu bym na ciebie splunął.

...zycie moje udane i jakze szczesliwe - sa gracze na unii ktorzy weebciu na twoje nieszczescie spotykaja sie ze mna w realu dos czesto ...podawanie buddy bys ty szpiegowal - majstersztyk laczenia pewnych informacji z wlasna bujna fantazja ...co ty nazywasz kutura wlasnie wyszlo w tym co piszesz - nic dodac nic ujac

...nie chcial bys Krystianku spotkac mnie w realu - wtedy monitor nie bylby granica - uwierz bylo by niemilo :E

...niby sie bawisz a trzaskanie aorty + mlaskanie twojego zwieracza slychac w Dębicy ...zapodaj pigule weebciu - zabaw sie 8-)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .:GibonBarym:. ().

• Nie zamierzam już z tobą dyskutować bo jak widzę te zdania ozdobione w kropki pokazujące twoje zaburzenia umysłowe to robi mi się nie dobrze.

Znam cię od koło 2006 roku i po tych wszystkich latach mogę napisać tylko jedno - jesteś starym, głupim, gnojem.

Powodzenia w lataniu na tym nudnym universum, powodzenia w oczarowywaniu buddy listy i w nabijaniu tu punkcików.

...podawanie buddy bys ty szpiegowal - majstersztyk laczenia pewnych informacji z wlasna bujna fantazja ...co ty nazywasz kutura wlasnie wyszlo w tym co piszesz - nic dodac nic ujac

Edit:

Cały dzień siedziałem i podrabiałem screena aby go dzisiaj wkleić, lol

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez WebberPL ().

• WebberPL napisał(a):

Nie zamierzam już z tobą dyskutować bo jak widzę te zdania ozdobione w kropki pokazujące twoje zaburzenia umysłowe to robi mi się nie dobrze.

Znam cię od koło 2006 roku i po tych wszystkich latach mogę napisać tylko jedno - jesteś starym, głupim, gnojem.

Powodzenia w lataniu na tym nudnym universum, powodzenia w oczarowywaniu buddy listy i w nabijaniu tu punkcików.
    ...ja mniemam ze ci niedobrze weebciu - wrecz jestem zauroczony ze to potwierdzasz ...ja niestety dla ciebie tez cie znam i pajam pelnym zrozumieniem iz bycie nieudacznikiem w zyciu kompensujesz narcyzmem w grze - nie jestes pierwszym jakiego poznalem ...zycze ci wyjscia ze znoju codziennosci - calym sercem ]:-D ...... :E

...weebciu - to ze umiesz takie screeny prefabrykowac napisalem juz wyzej - ale co mi do tego - potwierdzasz tylko kim jestes

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:GibonBarym:. ().

• No, nareszcie jakiś fajny procent - szkoda trochę, że na Asgardzie, ale takie życie :]
    Asgard, powodzenia w realnym świecie, chociaż ciągle mi się wydaje, że na u68 jeszcze grasz ;P

Piotruś, przetapiaj na eko i badania, bo floty masz już dość ;)

Z powyższych pyskówek odniosę się tylko do domniemanego strachu Gibona o swoją flotę i puszczenie jej w kilku slotach. Jakby ktoś nie zauważył, to ja też jestem w układzie, gdzie zdarzyło się bum ;)
    I w czasie robienia tego ST byłem "pod parą" jakby jakieś niewidzialne siły tego uniwersum próbowały skontrować mojego sojusznika :E
    Niestety (czego obydwaj baaardzo żałujemy) nic takiego się nie stało - niech mi ktoś powie dlaczego :?
    Winnetou jest moim idolem XD
  • Hej Laska
    jak zobaczyłem te kilka slotów i 1 co mi przyszło do głowy to styk ale z 2 strony top 1 uni barym pozatym tak jak napisałes ty byłes w układzie , to czego on miałby sie obawiac , ale w takim razie te slotowanie to co ? Gibon flote opózniał :D

co do ST to % fajny i nie ma to tamto , szkoda tylko że LASKA nie poleciałes z gibonem ;)

SOLO 1789,43%
    ACS 2203,43%
    Moons Destroyed 10
  • po pierwsze Asgard powodzenia w realu szkoda że kończysz grę ale w sumie Ci się nie dziwie konto kasujesz i dobrze przynajmniej nikt go nie wyżebrał od ciebie tylko po to żeby się pushować (czy jak to tam się pisze)

% ładny nie powiem teraz to się nasz Piotruś jakże ulubieniec Barym obłowił ... i tak bywa w sumie ja też jak bym zobaczył kolonie w układzie to bym chyba z wrażenia kompa schował pod łóżko ale on tego nie zrobił ... ehh

a co do tych Waszych brudów kto gdzie z kim i po co ... nie rozumie po co to wyciągacie zostawcie to dla siebie i nie róbcie pośmiewiska z siebie bo to jest żałosne poważnie Panowie to miała być tylko gra a teraz wychodzi na to że jak by się jeden spotkał z drugim w realu (nie chodzi o market XD) to nie było by miło taka gierka i takie emocje naprawdę przemyślcie sobie po co gracie jedni że nie dla stat i punktów inni że dla zabawy rozbijają floty hehe jeszcze inni kupują konta w GRZE !! naprawdę nie macie na co wydawać kasy okej rozumie tam troszkę na anty bo sam kiedyś kupiłem to parę razy ...

to już nie lepiej kupić bezdomnemu chleb i wędlinę żeby zjadł sobie
    polecam program Sprawa dla Reportera obejrzyjcie sobie jak ludzie żyją a potem sobie przypomnijmy wszyscy razem ile nas ta gra kosztuje nerwów (czasem) i pieniędzy...

pozdrawiam Dark
  • TYR napisał(a):

ładny spamik to wkoncu gratki wlotu by nie było
    no to ładnie gibon tak z sourisem latasz a tu go wsypujesz :D mnie już nic na ogame nie zdziwi ,
    Gibon a w sumie juz mi sie niechce z tobą dyskutowac bo widze po tym wszystkim że nie ma z kim ,
    BRAK SŁÓW "PANIE " GIBON

...souris, fuga, yorgi, jaras jak i inni nadal maja floty, ba - latali, lataja i beda latac ze mna ...teraz poklikaj z mentorem i pomyslcie - choc zakladam dosc ostre problemy - kto jest 0 panie uTYRany ...a to co ty chcesz lub tobie podobni malo mnie interesowalo i interesuje ...wystarczy delikatnie nadepnac wam na narcystyczne ego i wywalacie jakimi wybrykami natury jestescie co mnie osobiscie zajedwabiscie zawsze bawi 8-) ...a jeszcze bardziej zabawne jest to gdy ktos taki jak weebciu wywala smieci wiedzac jaki mam do tego stosunek ...jestescie zyciowymi nieudacznikami a forum udostepnia wam mozliwosc klarowania ...ja mam przedni ubaw i kolejny raz potwierdzenie waszej histerii ...podawanie informacji dla dezinformacji jest czyms co uwielbiam > ale to tylko nieliczni wiedza ]:-D stad takie a nie inne wpisy wywlok zyciowych :D

EOT
  • Szczęście Gibon miał że byłem zajęty ^^ i nie uciekłem flotą ;]
    Nie planowałem tego by mnie Gibon dopadł i nie ! nie miałem wyboru ! 4 moony i wszystkie skanowane 2-4 x dziennie
    Fs był z moona bezpieczny z prędkościami 10%-90% i raczej nie wiedział Gibonek kiedy startowałem i kiedy wracałem bo kilka razy w ciągu dnia sie logowałem i robiłem Transporty itp :p
    unikałem starcia przez miech ^^
    No nic stało się !! mam dobry powód by skończyć z tą zabawą !
    Tyr dostał konto ! bo pierwszy po podjęciu mej decyzji o kasacji konta sie spytał ! Jednak było już po:
    Bez Floty(made by Gibon)
    2 planety (6 skasowanych)

Pozycja 2 jak sie nie mylę ^^
    Hall of Fame uBarym (min. SOLO 1820,36%, min. ACS 2110,61%)

1. PlayHardGoPro [SHEN] vs KAVU [-BC-] - 4895,76%
    Data: 2011-10-31 - Straty Agresora: 518.212.000 - Straty Obrońcy: 1.176.131.000 - Bilans Zwycięzcy: -48.644 (A)

2. Gibon [SHEN] vs Asgard[LEGION] - 4003,12%
    Straty Agresor: 297.908.000 Straty Obrońca: 1.235.376.000

2. Gibon [SHEN] vs hoseszczepan - 3684,41%
    Data: 2011-09-13 - Straty Agresora: 12.000 - Straty Obrońcy: 1.230.845.000 - Bilans Zwycięzcy: +368.429 (A)

Grało sie fajnie ! Co ja tu będę dużo gadał niech Gibonek stwierdzi ile razy o 4:00 mnie skanował ^^ ile nocy nie przespanych miał

WebberPL dla mnie ty też jesteś noname ( ^^ nawet z podbitym okiem i tak lepiej wyglądam niż ty , Żarty na bok wiec lepiej sie przesuń !)
    to tylko żart :p (EKO + BADANIA też miałem )
    Coś z uni38
    Rozbunkrowywanie uni38 [vol2]
    -= Top 10 Bunkrów Uni 38 =-

pozdrowienia dla

Gibon
    Laska
    Anders
    Kanion
    riddickber
    YoRGuS
    Hellboy
    Kufel
    ZaK
    Scarred
    ****TYR****
    Całego UNION , LEGION, UNIVERSE, RING i wiele innych

No i zapomniał bym o Krismaxie z którym miałem se tu polatać :/ Zawsze zostanie w mej pamięci choć nigdy go nie spotkałem !
    Jescze raz miłej gry wszystkim !

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez PPN ().

• jeszcze raz asgard powodzenia w realu ;) i trzymaj sie chyba że zmienisz zdanie ;)
    co do konta po tobie otrzyma je doswiadczony gracz i napewno sie nie zmarnuje ;)
    DARK no po tobie bym sie nie spodziewał że oskarzysz mnie o żebranie i co najgorsza o push
    to tak w skrucie rozdałem na uni barym żeby nie skłamac z 50 kont i mozesz mi wiezyc lub nie żadnego konta które otrzymałem a potem oddałem komus , nie zezłomowałem nawet głupiej próby moonowej nie wykonałem a przydały by sie bo mam zaledwie 4 moony ,
    gracze którzy otrzymali konta odemnie sami wiedza najlepiej jak jest dostali konta i grają , mnie nie w głowie zabawy pushowe gdyby było jak piszez pewnie byłbym już w top 50 przynajmniej i gdyby napisał by to ktos inny pewnie bym to olał , ale ty mnie zaszokowałes , przez 2 lata gry nawet głupiego ST nie zrobiłem , a robiąc jak ty uważasz napewno było by nie jedno , na barymie znam przynajmniej polowe graczy i ich nawet nie szpieguje nie zależy mi na ST czy pkt za wszelką cene

DARK wstrzymaj sie proszę od komentarzy jak nie wiesz o czym piszeż

SOLO 1789,43%
    ACS 2203,43%
    Moons Destroyed 10
  • Jejku :) A tu kolejna afera... Barym bez was by umarło :)
    Wyciąganie brudów jest głupotą... No ale cóż :D

Asgrad szkoda, że tak szybko podjąłeś decyzję :) Nie miałam kiedy z tobą porozmawiać... :( Niby obudzono mnie około 23 ale byłam tak zmęczona, że nie chciało mi sie wchodzić :D Dziś już za późno :) No trudno powodzenia w rl :)

Pozdrawiam Doris :D
  • no to gratuluję po raz drugi, tym razem na forum ;] 4000% nie zdarza się co dzień, więc jakże mógłbym nie nabić posta przy takiej okazji :E
    graty przede wszystkim za to że wyprzedziłeś kilku innych pretendentów do tej floty bo jak wiadomo cieszyła się dużym zainteresowaniem

TYR napisał(a):

to tak w skrucie rozdałem na uni barym żeby nie skłamac z 50 kont i mozesz mi wiezyc lub nie żadnego konta które otrzymałem a potem oddałem komus , nie zezłomowałem nawet głupiej próby moonowej nie wykonałem

potwierdzam - sam dostałem w sumie 2 konta od Tyra ;]

Dark napisał(a):

jeszcze inni kupują konta w GRZE !! naprawdę nie macie na co wydawać kasy okej rozumie tam troszkę na anty bo sam kiedyś kupiłem to parę razy ...

no to nie rozumiem Cię, czemu potępiasz ludzi za wydawanie kasy skoro sam wydajesz... ja nigdy nic nie kupiłem za realną kasę na ogame - ale nie widzę powodu żeby innym zakazywać - jeśli to sprawia im przyjemność to czemu nie?
    Libra (nick: Sowal) ON

Uciekam, więc jes­tem. A raczej uciekam, więc przy od­ro­binie szczęścia na­dal będę.

Terry Prattchett, "Eryk"
  • gratulacje Piotrek , przetapiaj i złomuj dalej :D a co do reszty zadrosnikow ze to nie oni sa top 1 i maja zajefajna flote , pokazcie jacy z Was sa pro gracze i zrobcie jakas fajna akcje ;)

ps : webber ja nie jestem pro graczem a tyle razy mnie skanowales flote widziales i tylko raz sie wybrales jak ja chyba z Piotrkiem gdzies lecialem i tylko na farming leciales a chyba stac Cie na wiecej :) pozdro ;)
    Wasat EKO
    Barym top 42 OFF -- > EMERYTURA
    ST SOLO [ 15 ] - 5'666 , 51 %
    ST ACS [ 16 ] - 7'656 , 73 %

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez grucor ().

• oj szkoda Asgard ;( zwłaszcza, ze wpadłeś w śmieciarki gościa, który i tak ma za dużo ;P
    osobiste opinie na temat Gibona zostawie dla siebie (nie każdy musi go lubić albo szanować) co nie zmienia faktu, ze rw piękne ;)
    Asgard- powodzenia w realnym życiu ;)
    ps tak to starcie top2- uaktualnie w wolnej chwili ;)
    Mes que un club

This... is... Jackass!! :E
  • Gr top 2 ;)
    a tak do rzeczy:
    ...czapek wg ciebie byl idiota piszac do mnie o locie i trzeba mu to
    pokazac - jesli ci z tym bedzie weebciu lepiej niech juz pozostanie ze
    to moj wymysl - czapek sory za idiote ale to i tak jedno z wielu
    okreslen z tym ze to najdelikatniejsze jakim okreslal cie mistrz
    dezinformacji ...tyle juz o tym bylo napisane ze juz wszystko przyjme
    No nie wierzę zostałem przeproszony przez Gibona :E Mnie to rybka Gibon jak na mnie mówicie... Przeczytam, wyłączę kompa i pójdę na trening i ew. na wieczór poczytam resztę postów lub odpiszę aby trochę polemiki i spamu było :D Ja w zasadzie odbuduję co mi popsuliście wtedy przez moją głupotę/mój głupi pomysł z tym lotem i się z wami pożegnam ;) Szkoda mi coraz bardziej czasu marnować na tą real-time'ową grę choć nie powiem, ze czasem się uśmieję i miło pogadam z niektórymi ludźmi :)
    Peace =)
  • Piotrek graty big mega soczystego STeka :brawo: a i życzeń masz do spełnienia a reszcie kijek w oczko , :bicz: powinna im wystarczyć wypowiedź obrońcy

obrońcy powodzenia w realu bo jako jeden z niewielu umie się zachować :piwko: