kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS

Za gorami, za lasami zyla piekna Krolowa.... Wroc to nie ta bajka :)
    Dawno Dawno temu w Odleglej Galaktyce.... Nie to nie ten film :E
    Przedstawiam Panstwu nowy top 1 ACS Andromedy, ostatni top 1 ACS zostal zrobiony prawie ze rok temu czyli srednia zadowalajaca :D

Do Gabinetu wpada General Pierwszej Floty.
    - Panie, Flota Kotleta zostala zablokowana na jego wlasnym moonie. Co robimy?
    - To co zawsze przyjacielu, zlomujemy. Wyslij wiadomosc do naszego sojusznika Oka, niech da nam znac kiedy moze leciec i kogo moze zebrac do lotu
    Owocek usiadl w fotelu i zaczal rozmyslac, byl w tak glebokim zamysleniu ze nawet nie zauwazyl wiadomosci ktora naplynela od Oka.
    - Start o godzinie 10 czasu Galaktycznego. Ekipa zebrana......

Oj dzialo sie tej nocy :D

Spakowanie Kotleta w recki zaczelem planowac od czasu kiedy to wyrzucil mnie z buddy i zaczal namolnie szpiegowac- po czym dal mi do zrozumienia ze mnie ze zlomuje. Prosilem, ostrzegalem ze dobrze sie to nie skonczy, lecz On wiedzial swoje. Chcialem zyc dobrze z kotletem, lecz On zdecydowanie zemna nie chcial. Stworzylem wiele znajomosci u graczy po ktorych kotlet latal, po to wlasnie by ubic przynajmniej czesc floty Kotleta- Udalo sie o wiele wiecej z czego jestem bardzo zadowolony. Wczoraj okolo 12 godzinie, Kotlet dostal bana za wulgi ktore zostaly wyslane domnie. Po konsultacji z Okiem( wielkie dzieki :) ), postanowilem zglosic ta wiadomosc. Pozostalo mi nic innego jak tylko zebrac ekipe i zaczac kolowac Deu :D Na ten lot bylo o duzo wiecej chetnych, z tego miejsca przedewszystkim pozdrawiam serdecznie Raptora, ktoremu nie udalo sie znami leciec- Nastepnym razem :)
    To Rw napewno jest kontrowersyjne dla jednej strony, dla drugiej zas nie. SCS- niemiejcie urazu do mnie :] to jest gra bledow, ja ten blad wykorzystalem. Kotlet, przeczytalem wczoraj ze lecisz na wakacje, milego odpoczynku, i jezeli tylko bedziesz chcial sie odbudowac to mam nadzieje ze nasze floty jeszcze sie spotkaja:]
    I tak to wlasnie wygladalo

Z tego miejsca chcialem podziekowac wszystkim zebranym w tym locie. To rw przedewszystkim stworzylo dlamnie, sporo nowych znajomosci :D Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy wszyscy razem przy jakims locie :)

Rowniez chcialbym podziekowac Jordankowi, z ktorym knulem plany, a kiedy dowiedzial sie ze kotlet dostal bana nie tylko ze skolowal mi deu, to tez zaczal informowac o wszystkim co sie dzialo kiedy mnie nie bylo :) wielkie dzieki stary :D

To Rw chcialbym dedykowac Paru osoba:Jubemu, Jordankowi, Matikowi, Chezowi, Tomkowi, Romkowi, Jezusowi, Kendziowi, Quillowi, Nutzkowi, Mokrej Paszce, Dagusi, Aro, Calipso, Mxkilla, Jr Gongowi, Rumcajsowi, ... Oraz wiele innych osob ktore chcialbym wymienic ale nie pamietam :D Chcialbym rowniez zadedykowac to Rw moim sojuszom , PIWO, RNM, Deathrow - trzymajcie sie chlopaki :D

Od Kepsiego :
    to teraz pozdrówka dla HYPNOSIS Janka, Sonego, Yody, pinkiego, Sylwi, mYsterio0na, Heksogena i wszystkich tych co nie wymieniłem

oraz serdeczne podziękowania dla ekipy, lotu w tak doborowym towarzystwie jeszcze nigdy nie miałem :D
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________

Przylaczam sie do pozdrowien i rowniez wielkie dzieki :D

Podkladzik: youtube.com/watch?v=ByzlO4dEYE…dex=31&feature=plpp_video

[center]Starcie z 2012-04-27 10 czasu galaktycznego następujących flot:

Agresor kepsi [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    D.transp. 1
    L.myśliw. 45.000
    Krazownik 4.000
    Panc. 5.497
    Niszcz. 1.002

Agresor okoprokopa [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Krazownik 38.000
    So.szpieg. 1
    Panc. 26.000

Agresor Szu [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 303.067
    Panc. 34.503

Agresor owocek [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 5
    Krazownik 3
    O.wojenny. 880
    Panc. 9.860
    Niszcz. 388

Agresor niezniszczalna [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 34.863
    C.mysliw. 972
    Krazownik 1.127
    Panc. 60

Obrońca kotl3t [SCS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 21.543
    L.myśliw. 191.834
    C.mysliw. 152
    Krazownik 20.010
    O.wojenny. 3.067
    Recykler 22.409
    So.szpieg. 29
    St.kolon. 1
    Bombowiec 491
    Panc. 13.317
    Niszcz. 543
    G.Smierci 20
    Obrona:
    Wyrz.rak 150
    L.laser 150
    M.powloka 1

...po 5 rundach:

Agresor kepsi [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    D.transp. 1
    L.myśliw. 28.964 -16.036
    Krazownik 3.826 -174
    Panc. 5.443 -54
    Niszcz. 990 -12

Agresor okoprokopa [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Krazownik 36.460 -1.540
    Panc. 25.737 -263

Agresor Szu [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 198.330 -104.737
    Panc. 34.109 -394

Agresor owocek [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 4 -1
    Krazownik 3
    O.wojenny. 869 -11
    Panc. 9.753 -107
    Niszcz. 385 -3

Agresor niezniszczalna [HYPNOSIS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 22.287 -12.576
    C.mysliw. 750 -222
    Krazownik 1.071 -56
    Panc. 58 -2

Obrońca kotl3t [SCS] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 0 metalu, 150 kryształu, 2.438.560 deuteru.

Agresor stracił łącznie 659.186.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.467.399.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 720.369.600 metalu i 416.566.500 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 11369,36%
    Z czego 1929,36% z floty agresora, a 9440% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 226.784.600, K: 214.499.750, D: -13.626.440, P: 427.658).
    Bilans obrońcy (M: -1.938.615.500, K: -1.208.236.650, D: -322.551.560, P: -3.469.404).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    22.600 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 452.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 403.629.600 jednostek metalu i 99.843.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 352.156.400 jednostek metalu i 99.843.600 jednostek kryształu.

10.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 200.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 720.369.600 jednostek metalu i 416.583.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 100.000.000 jednostek metalu i 100.000.000 jednostek kryształu.

10.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 200.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 620.369.600 jednostek metalu i 316.583.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 100.000.000 jednostek metalu i 100.000.000 jednostek kryształu.

9.500 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 190.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 500.149.600 jednostek metalu i 196.363.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 95.000.000 jednostek metalu i 95.000.000 jednostek kryształu.

9.751 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 195.020.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 42.405.200 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 42.405.200 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 689.561.600 metalu i 394.843.600 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]

Jak widac zlom prawie caly nasz, nawet zysk wyszedl z tego bardzo przyjemny :)
    Ptaszki mi cwierkaly ze polowa uni latala po pz, lecz nikt nie wiedzial o ktorej nastapi starcie, Ja zas tylko obserwowalem jak co chwile znika pz z naszych sond :D :D :D

-I tak wlasnie bylo. Zakonczyl Starzec z broda. Wszyscy zebrani w tawernie podziwiali wyobraznie staruszka.
    Starzec sie usmiechnal i powiedzial - Mam jeszcze troche opowiastek, ale okazja nie ta, a i ja zmeczony jestem, Napijcie sie zlocistego trunku.
    Starzec rzekl i wyszedl z tawerny...

Post był edytowany 8 razy, ostatnio przez PanOwocek ().

• hehe jeszcze raz dzięki za lot, szkoda że nie mogło w nim wziąść udziału więcej flot bo chetnych co nie miara :D mam nadzieje że jeszcze nie raz coś przemielimy, albo utłuczemy wspólnie :D
    co do Kotleta nigdy nie przypuszczałem że to ja będę pakował jego flotę w recki. miało to być odwrotnie co bardzo cieszy :D
    popełniłeś błąd było najpierw pomyśleć co piszesz, ale teraz to zostaje życzyć miłego urlopu i udanego wypoczynku. Jeśli wrócisz to i SzO chyba będzie :E

a i jeszcze jedno co by nikt nie pisał że zbanowana flota to łatwy cel, przez blisko 12h od założenia bana tylko szczęśliwie możemy mówić o udanym locie. Dziwne że SCS tego samo nie ściągnęło bo czasu aż nadto miało :P

a zapomniał bym tradycji musiało stać się zadość kolejny weekend zaliczony STekiem :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez h@labala ().

• Aż Ci powiem owoc, że lama jest :P
    I tak szczerze, to cieszy mnie widok kotleta w reckach, choć mu obiecałem, że jak mi sie znudzi to powiezie moje konto :P
    Gratulacje dla agresorów ;)
  • oj czyli SCS nie zdążyli ;/
    ale i tak szybka akcja dobry lot no i nowy TOP :D 10K% rozwalone :)
    gratki ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kindziukxxx ().

• Frajerstwo góra ;]

Oko lata z szu i dama O_O w to bym nigdy nie uwierzył dopoki nie zobaczyłem -_- moiłes ze nie miałes nic wspolnego a owoc mowi o jakichs konsultacjach danego pw :] okon miałes takei floty w soju Kearam i Raptor dlaczego oni nie lecieli ?(

Takie dechy jak te to nie dechy... inne pamietam

Co prawda sporo floty wlocie i za to sie naleza graty zebraliscie sie i to sie wam chwali :)
    Szkoda ze miałem za długiego fs... zachciało sie baletów tak by kotlet był spakowany przez nas

Kotlet a Tobie sie nalezy solidny wpier... :E

Jeszcze raz Gratz i jak najmniej takich akcji ;P

Ps Jest to gra błedów i wykorzystaliscie to w 100% my mozemy tylko sie wstydzic ze to nie my go spakowalismy ale prawda jest jedna gdyby nie ban kotlet nie był w waszym zasiegu :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nastrro ().

• Well, well, well ... ;>
    Zagląda się tu czasami, co tam u byłych sojuszników z Uni słychać .... ?
    A tu taki piękny SURPRISE ;>
    Nie wypada przy okazji TOP 1 ACS-u dwóch moich byłych sojuszów MEGA GRATÓW nie wrzucić... :bdb:
    Pozdrawiacze dla sojuszów Hypnosis i Deathrow oraz wszystkich znajomków ;P
    Special for Kacper vel OKO XD

PS. SZO dla ubitego Schaba :-/ jak by nie było, nietuzinkowy gracz ;P

Powodzonka for all ... 8-)
  • Owoc lamko tobie sie zawsze uda gratki jak najbardziej zasłużone dla całej ekipy ,nabiliście mega procka, zysk macie to nie jest źle ale chyba ważniejsza była satysfakcja z ustrzelenia krzykacza, no niestety jak ktoś nie umie pohamować nerwów to traci flote...Pozdrawiam
  • No kotlet niestety nie miał nic do powiedzenia-jak to się mówi nieobecni nie mają racji... Życzę Ci przede wszystkim kotleciku dystansu do gry!
    Nie ma czym się stresować.No i SZO oczywiście... zapodaj urlopik i wracaj ,bo szkoda byłoby stracić takiego gracza ;)
    Dla pozostałym gratuluję! Zysk nie tak piękny jak %%% - jest po prostu PoWaLaJąCy!!!
    Ps. Szu... przerażasz mnie stary pryku ;)
  • Coś mi świtało że na jakiś top1 ACS leciałeś ale byłem już dobrze zawiany :E Jak by nie link to bym pewnie zapomniał...Dzięki za dedki ^^ Graty Kolejnego top1 procent robi wrażenie i zysk też cieszy oko szybkiego przetopu a obrońcy Szo i żeby panował nad emocjami :D
  • graty za top 1 acs i za ładny wlot wszystkim, a w szczególności Tobie Owocku :D to był Twój wieczór ;)
    sporo zamieszania było jak się dowiedziałem o banie i sam chciałem lecieć ;] no ale cóż xD w tym wypadku przyjaciele są ważniejsi :*

co do rzekomego frajerstwa i innych określeń jakie osoby z scs posyłały do Owocka i tego że Kotlet zaufał Owockowi to ja nie rozumiem...
    jak możecie mówić, że zaufał skoro Kotlet był przekonany o tym, że to On wywiezie gracza z Deathrow w rekach i dawał o tym znać bardzo wyraźnie, zresztą to Kotlet usunął Owocka z listy znajomych... jak Waszym zdaniem można to zinterpretować? Owoc zniszczył zaufanie, tak?
    Prawda taka, że cały SCS jest rozgoryczony porażką sojusznika i teraz będę padać same wyzwiska, wulgarne słowa pod adresem Owocka, a nie widzą tego, że Kotlet jest sam sobie wszystkiemu winny, sam zniszczył dobre relacje, sam zapracował na bana i powiem szczerze, że był zbyt pewny siebie, że zezłomuje mego przyjaciela, Owoc miał jak najbardziej prawo zgłosić wulgarną wiadomość nawet jeśli była napisana z czystej głupoty...

Dla Jego sojuszników, równie dobrych graczy jak Kotlet jedynie prośba, żeby przemyśleli raz jeszcze całą sytuacje i zrozumieli, że Owoc wbrew Waszemu myśleniu nie jest skończonym... tak tak dobrze Wiecie jak go nazwaliście; i jeszcze jedno więcej skromności życzę, bo zbytnia pewność siebie i cwaniactwo jakie okazywał Kotlet nie jest wskazane.

Na koniec życzę agresorom SzP a obrońcy MegaSzO, takich graczy potrzeba na uni :)
    Owoc pilnuj się tam dobrze, bo na pewno nie będziesz mieć spokoju ]:-D
    I dzięki za dedy i wspólny czas w oczekiwaniu na starcie :*
    Jordanek vel. KochamPaskude
    * * * * *
    uni Libra
    * * * * *
    „Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę.
    Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo. Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy...
    ...Moc mnie wyzwoli"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jordanek ().

• i kto teraz będzie redagował temat "top 10" ??
    Dziękuje za zaproszenie do tego ACS, dla mnie był to lot na otarcie łez .
    W momencie jak startowałam, około 22, w powietrzu od kilku godzin w kierunku wiadomego moona podążały moje GS, które miały wlecieć o 2 w nocy, czyli 3 godziny za późno.
    A miało być top 1 solo ponad 9000 % przy stratach własnych 8-9 GS (prawie czyścioch)
    no cóż mimo że miałam tylko 6 układów GS okazały sie za wolne
  • Włączam kompa , a tu zaraz info od kepsi że kotl3t zablokowany :) ,nawet nie zgasiłem światła w przedpokoju tylko skany po moonach szkoda że tak daleko były :( ale jednego udało się wyczyścić z paliwa . Szukam flot do acs i recków . Mijają minuty , Dama pisze że posyła GS na atak symulacja daje remis małe straty i piękny Top :) Przerzucam paliwo i piszę że poślę pance na dobicie + recki . A tu kepsi pisze że oko organizuje ekipę na atak . Wlot na kila godz przed GS , a było ryzyko że SCS sam zezłomuje swego kolegę to decyzja lecę ;) Recki + flota na mniejszym % bo z paliwem krucho było . Lot właściwie bez kłopotów jedyne pytanie ile zbierzemy debrisu bo pewnie kto był w gali ,a i pewnie z sąsiednich słał recki na chybił trafił i faktycznie Pz ciągle znikało :E
    Dzięki wszystkim z ekipy za lot i tym co chcieli się dołączyć do tego RW

Pozdrowienia dla Sojuszu i znajomych

Andromeda ST # 90
    Szu [ POGROMCY MITÓW ]
  • jakis czas temu dostalem info od owoca... ze ma PW z wulgiem. Dalem zielone swiatlo ze pomoge kasowac flo kotleta. Jako, że nie mialem zadnych z nim relacji sumienie mam czyste. Namawialem go swego czasu ze 2-3 razy zeby przystapil do mojego sojuszu. Jak widac na zalaczonym obrazku wybral SCS i finalnie utrate floty.

takie zycie raz na wozie raz pod. Dama dolaczyla dla ozdoby RW, mial leciec raptor strzepkami floty z uwagi na brak deu. Nie bylem gospodarzem ataku wiec dolaczyla Dama ot cala historia ACSa. Z Szu od jakiegos czasu mam niepisany pakcik (nie mylic ze czegos oczekuje i mialbym pretensje gdyby stanal po drugiej stronie barykady)

RW zalatwil Owoc.
    egzekucji dokanal Szu bez ktorego nie byloby RW
    Ja zajalem sie logistyka i cala ogranizacja dogrywaniem flo ze śmieciarkami (calkiem ladnie mi wyszlo mimo ze ja sam przepalilem przeszlo 40kk wody)
    Keps zabezpieczyl reszte zlomu i wzmocnil uderzenie
    Dama ozdobila RW

tyle w temacie

Kotletowi SZO

KUPIĘ CALE MORZE DEUTERU

Zapraszam wiec po raz kolejny "uciekinierow " do powrotu do macierzy z SCS

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez okonek1 ().

• Specjalnie zdjąłem urlop

(56) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.120.000. Na polu zniszczeń Ciach
    znajduje się 43.513.200 jednostek metalu i 12.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 1.108.000 jednostek metalu i 12.000 jednostek kryształu.

(152) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 3.040.000. Na polu zniszczeń Ciach
    znajduje się 405.149.600 jednostek metalu i 101.363.600 jednostek
    kryształu. Flota odzyskała 1.520.000 jednostek metalu i 1.520.000
    jednostek kryształu.

A moje 3640 recków była przed atakiem o 22:10, mimo wszystko rozpocząłem produkcje na maksa i wysyłałem co chwile po kilkanaście recków a morze coś sie podbierze.

O tej godzinie już nic z pz nie zostało :( Data:
    28.04.2012 00:07:13, recki poszły dobrze na synchro.

Gratulacje za TOP 1 ST
    Szkoda że taka flota pada po takim błędzie, a w dodatku zgłoszenie idzie od niedawnego kompana od wspólnych ST.
    Takie życie i nauczka dla innych. Czasem trzeba trzyma nerwy na wodzy a słowa dobierać do adresatów z większym umiarem.

Obrońcy SZO i powrotu do Gry

Tak na marginesie obstawiałem że sprawe zakończy niezniszalna ze swoimi GSami jak bym szybciej dostał info o której była flota kotleta na planecie to bym wam te 3640 zabrało pełne ładownie. Jeszcze raz Graty :bdb:
    EX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum

23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%

Andromeda ON
    - SOLO - 8
    - ACS - 8
    Uni 32 OFF

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jucek ().