Przyklejony SOLO; KBW [ONI] vs zireael [A K] - 3315,71%

• Gemini
  • SOLO; KBW [ONI] vs zireael [A K] - 3315,71%

Bez efesa i po cynku od Upiorka. Miał chłopak nosa. Starcie z dedykacjami w szczególności dla niego oraz wybranki jego serca Wioli z okazji daty zbliżających się ich zaślubin. :) Zawsze reklamowałem miłość, więc może pora powrócić do starego mojego nicku którym operowałem na u55 Kochaj Bo Warto = KBW. :> Pozdrawiam wszystkich chyba znowu miałem szczęście. :D

Wiadomość od obrońcy:
    Brawo
    zdarzyłeś jeden dzień przed kasacją
    tylko dlaczego to tak długo trwało?

Ze złomu pozostało 16kk metalu, więc jak jeszcze nikt nie poleciał to warto próbować...
    Tyle wstępem starcie poniżej, nowe top1 solo prezentuję poniżej.

[center]Starcie z 2012-04-15 następujących flot:

Agresor KBW (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 98.186
    C.mysliw. 1.305
    Krazownik 10.107
    O.wojenny. 1.945
    Panc. 10.155

Obrońca zireael (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 721
    D.transp. 405
    L.myśliw. 56.074
    C.mysliw. 276
    Krazownik 3.058
    O.wojenny. 618
    Recykler 4.449
    Bombowiec 697
    Panc. 5.731
    Niszcz. 240
    G.Smierci 1

...po 6 rundach:

Agresor KBW (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 54.473 -43.713
    C.mysliw. 902 -403
    Krazownik 9.394 -713
    O.wojenny. 1.940 -5
    Panc. 10.136 -19

Flota:
    G.Smierci 1

Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.

Agresor stracił łącznie 201.474.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.020.509.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 203.100.600 metalu i 128.470.800 kryształu.
    Potrzebnych 16.579 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3315,71%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 54.488.600, K: 77.319.800, D: -1.711.000, P: 130.097).
    Bilans obrońcy (M: -528.390.000, K: -377.085.000, D: -115.034.000, P: -1.020.509).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]

[center]Starcie z 2012-04-15 następujących flot:

Agresor KBW (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 2.000
    Bombowiec 500
    Niszcz. 105

Flota:
    G.Smierci 1

...po 1 rundzie:

Agresor KBW (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 1.983 -17
    Bombowiec 496 -4
    Niszcz. 102 -3

Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 853.935 metalu, 2.335 kryształu, 2.265.510 deuteru.

Dofarmienie:

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 426.967 metalu, 1.168 kryształu, 1.132.755 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 213.484 metalu, 584 kryształu, 566.378 deuteru.

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 106.742 metalu, 292 kryształu, 283.189 deuteru.

Agresor stracił łącznie 803.000 jednostek, z dofarmieniem 803.000.
    Obrońca stracił łącznie 10.000.000 jednostek, z dofarmieniem 10.000.000.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.624.200 metalu i 1.285.200 kryształu.
    Potrzebnych 146 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 29,09%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 2.811.328, K: 1.005.579, D: 4.142.832, P: 7.960).
    Bilans obrońcy (M: -6.601.128, K: -4.004.379, D: -5.247.832, P: -15.853).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cod3 ().

• no nareszcie :)

niestety po zmianach GF ta gra już nie dla mnie. Na innych uniach konta już pooddawane albo skasowane (został mizar, którego pozbywam się jutro) zostało tylko gemini. Kilka osób próbowało - ale jakoś zawsze konto wracało do mnie Padła propozycja zezłomowania się, ale nie było chętnych (oprócz Bala ale w dwójkę to za mało żeby kombinować). Tak więc poszła kasacja, zrzutka wszystkiego na moona naszego wymiatatora i czekamy. Jeden dzień bez FS, drugi, trzeci. Nic. Dopiero dzisiaj rano wchodzę i widzę, że ktoś się pofatygował.

Szczere gratulacje. Przetop i do przodu.

Dzięki wszystkim za grę. Może spotkamy się kiedyś na jakimś zlocie. Może na jakimś uni jeśli zdecyduję się poprowadzić moonówkę. Na razie zasłużony odpoczynek. Pozdrowienia dla znajomych, tych bliższych i dalszych.
    Dla lamek z AK buziaki - jesteście najlepszym sojem i nic tego nie zmieni.

ps. przyłączam się do życzeń dla upiorka, z którym miałam nawet chyba kiedyś w jednym sojuszu okazję się spotkać :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Raelle ().

• Szkoda Raelle , jak dla mnie za mocno to nie chciałaś dać to złomnąć słabszym - a dobre info napewno zadziałałoby patrząc na spore znajomości jakie zdobyłaś na tej uni ]:-D , a specjalnie zebrać flotke pod nos KBW ;}
    jak sama twierdziłaś swego czasu ciągłe oglądanie jednego złomiarza w tym dziale jest nudne :P

I będzie na tyle =)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez lady s: poprawki ().

• Tu w zasadzie nie ma powodu do żadnych gratulacji. Ta pani potrafiła dobrze upilnować i samą surkę .Cóż jeszcze kilka flot odchodzących graczy z A K. i pan KBW możliwe, że znajdzie się na 1 miejscu. Szczerze mówiąc niesmaczne to. I tyle w temacie.Pozdrawiam.
  • rzymianin napisał(a):

Tu w zasadzie nie ma powodu do żadnych gratulacji. Ta pani potrafiła dobrze upilnować i samą surkę .Cóż jeszcze kilka flot odchodzących graczy z A K. i pan KBW możliwe, że znajdzie się na 1 miejscu. Szczerze mówiąc niesmaczne to. I tyle w temacie.Pozdrawiam.

szkoda takich insynuacji w tym temacie. KBW nie wiedział nic o mojej decyzji. Poleciał na stojącą flotę i należą mu się gratulacje. Na pewno większe niż bym wysłała na niego wielogodzinny atak bez wiadomości. Jak to bywało już w kilku przypadkach (przejrzyj starcia Ladys to znajdziesz kilka o których mówię). Każdy miał takie same szanse, a KBW skorzystał, bo jako jeden z niewielu jeszcze skanuje.
    Radzę poszukać belki we własnym sojuszu?
  • Skoro już raczyła pani wytłumaczyć tą sytuację podpowiem tylko, że sama pani mogła tą flotę zezłomować. Są teraz takie możliwości. Zresztą skoro się kończy to są ludzie którzy zrobią to w bardziej godny i honorowy sposób. Pozdrawiam .
  • Raelle napisał(a):

no nareszcie :)

niestety po zmianach GF ta gra już nie dla mnie. Na innych uniach konta już pooddawane albo skasowane (został mizar, którego pozbywam się jutro) zostało tylko gemini. Kilka osób próbowało - ale jakoś zawsze konto wracało do mnie Padła propozycja zezłomowania się, ale nie było chętnych (oprócz Bala ale w dwójkę to za mało żeby kombinować). Tak więc poszła kasacja, zrzutka wszystkiego na moona naszego wymiatatora i czekamy. Jeden dzień bez FS, drugi, trzeci. Nic. Dopiero dzisiaj rano wchodzę i widzę, że ktoś się pofatygował.

Szczere gratulacje. Przetop i do przodu.

Dzięki wszystkim za grę. Może spotkamy się kiedyś na jakimś zlocie. Może na jakimś uni jeśli zdecyduję się poprowadzić moonówkę. Na razie zasłużony odpoczynek. Pozdrowienia dla znajomych, tych bliższych i dalszych.
    Dla lamek z AK buziaki - jesteście najlepszym sojem i nic tego nie zmieni.

ps. przyłączam się do życzeń dla upiorka, z którym miałam nawet chyba kiedyś w jednym sojuszu okazję się spotkać :)

Jak zwykle do powiedzenia w kwestii szczęścia i uczciwości mają najwięcej Ci z KKnD... Lubię ten aspekt który musi pojawić się w praktycznie każdym este. Popularnie nazywa się to zazdrość. Co do rzymianina nie dziwie się, ale Ty Ladys, siedzisz lata na tej obczyźnie i jeszcze się nie wyleczyłaś z tego!?!

A teraz odnośnie słów Raelle. Jesteś kobietą więc pewnie dlatego nie mogę zrozumieć dlaczego masz tak skrajnie biegunowe myślenie i do tego jeszcze zasypujesz este kłamstwem....

Niby chcesz mi pomóc i życzysz przetopu, a z drugiej strony jedziesz z pomyjami, zamiast napisać zapomniała. :)

Flota jest efesowana w tym miejscu od miesięcy żadnego zrzutu nie było, wielokrotnie dostawałaś ode mnie skana i zawsze właśnie na 3g było widać najwięcej, wcześniej jeszcze końcówka 1g, ale to było chyba na początku roku. Który to już raz próbowałem 3?

Piszesz, że kilka dni nie robisz efesa, a konto ustawione do kasacji. Okay, to jak wytłumaczysz, swój lot na gracza dragonkiller 2 dni temu późnym wieczorem i wstawanie w nocy o godzinie 3:45 po odbiór recyklerów. Dodam jeszcze, że flota była na efesie, albo w innym miejscu bo na pewno nie było jej na moonie obok mnie. Pitolenie jakich mało, niby Ci zwisa, a nastawiasz zegarek na środek nocy z kontem ustawionym do kasacji po nędzne 10kk surowców.

Naucz się w końcu być konsekwentną, to samo tyczy się jeszcze podsumowania zabawy którą wszystkim obiecałaś w DiD nie robiąc podsumowania. Suma sumarum olałaś tych co się najbardziej starali nędznymi zwodami, na temat braku czasu, problemów w realu, podczas gdy ciągle grałaś na innym Uni i nie miałaś (u) na Gemini. A aktywność w grze dalej wiecznie się paliła.

I jeszcze mała uwaga do wszystkich, w guziku mam całe to top1, dla mnie misiek nie istnieje, byłem w tej grze już top1 i uwierzcie mnie nie ma nic nudniejszego. Po kilku tygodniach spędzonych na tej pozycji pozbyłem się konta. Wcale się nie zdziwię jak i miśkowi przeszło to liderowanie i postanowił wziąć wolne. Wiele osób nazywa go pusherem, dla mnie to gracz z wyższej półki i nietuzinkowa postać skoro był w stanie zbudować taką przewagę nad resztą... Pozdrówki dla niego gdziekolwiek jest.

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Cod3 ().

• Muszę odrobinkę szanowną panią sprostować nie jako jedyny pan KBW skanuje. Jak będzie pani szczera i uderzy się w pierś to przyzna mi pani rację , że ja tez troszkę pancków straciłem latając na Waszą kolonię w znanej gali i ukladzie.Chyba nie muszę więcej dodawać bo po samych idlakach nie latam. Nie było by tyle strat. Pozdrawiam i życzę pani miłego odpoczynku po grze.
  • Ja poprostu Raelle widzę to inaczej a nie musi to być zgodne z opiniami innych :XP:
    Nie chce rozpisywac się jak bym to zrobiła bo sposobów jest kilka a póxniej przeczytałam edit KBW i chyba sama troszke namieszałaś w temacie
    Ale lata mi to koło nosa :P

KBW to już nuda uderza i trza szukać emocji ;P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez lady s ().

• a ja sprostuję pana rzymianina, stracił pan pancki latając po satkach i nawet oskarżył mnie o multikonto z mahatem, bo przezornie falowałem go całą noc czy nie lecisz,
    no cóż... po satkach każdy umie latać, szkoda że więcej na tym straciłeś niż zyskałeś ^^ ile Ci tych panckow zezłomowałem łącznie, z 700 sztuk będzie?
  • Cod3 napisał(a):

Flota jest efesowana w tym miejscu od miesięcy żadnego zrzutu nie było, wielokrotnie dostawałaś ode mnie skana i zawsze właśnie na 3g było widać najwięcej, wcześniej jeszcze końcówka 1g, ale to było chyba na początku roku. Który to już raz próbowałem 3?

Piszesz, że kilka dni nie robisz efesa, a konto ustawione do kasacji. Okay, to jak wytłumaczysz, swój lot na gracza dragonkiller 2 dni temu późnym wieczorem i wstawanie w nocy o godzinie 3:45 po odbiór recyklerów. Dodam jeszcze, że flota była na efesie, albo w innym miejscu bo na pewno nie było jej na moonie obok mnie. Pitolenie jakich mało, niby Ci zwisa, a nastawiasz zegarek na środek nocy z kontem ustawionym do kasacji po nędzne 10kk surowców.

owszem flota stała na ogół na 3 gali, ale na każdym moonie stały też transy z dexem które o dziwo nagle przeniosły się na 3 galę.

Jak wytłumaczę? Bardzo prosto. Lot był 4fun bez zysku. Nie powiedziałam, że przez te dni nie wchodziłam na konto. Wręcz przeciwnie. Stocznie cały czas pracowały. O 3:45 wstałam nie po recyklery tylko do pracy - o czym sam powinieneś wiedzieć najlepiej, bo nie raz widziałeś przez ostatnie miesiące, że o tej porze jestem on. A flota owszem była tuż obok Ciebie z tym, że nie na moonie a na planecie.

Pogratulowałam Ci wlotu a reszta niech Cię nie obchodzi
  • "Jak zwykle do powiedzenia w kwestii szczęścia i uczciwości mają najwięcej Ci z KKnD"

Nudzi mi się to jednak napiszę choc pewnie i tak mało kto już czyta ten dział właśnie oprócz KknD i paru ewenementów na tej uni :P

A pewnie że nazwijmy to po imieniu - ZAZDROŚĆ - ludzka cecha i zwłaszcza bardzo narodowa hihi ale tu już aluzja do rzeczywistości , a jak nie mam byc zazdrosna skoro jestem flociarzem i pewnie ze chciałabym się tak obławiać jak Ty ]:-D byłabym obłudna gdybym stwierdziła że sie iskry w oczkach nie zapaliły

A że Kknd najczęściej no to tez podejdź do tego realnie a nie z sarkazmem bo choćby biorąc z lekka matematycznie jaki % ludzi gra tu aktywnie flotami a ten dział zdecydowanie nie interesuje ekowców :XP:
  • Szanowny panie Balrog66 jeżeli zna pan sposób zabrania surki bez strącenia satek to chętnie skorzystam z pana dobrej rady. Nigdy samych satek nikomu nie strąciłem dla zabawy tylko farmiąc. Natomiast pana kolega z Sojuszu Melax może juz nie w tej chwili ale był z Wami to właśnie po samych stkach lata i nawet i u mnie nie zyskując nic bo nawet surki tam nie było.Zresztą chyba nie tylko u mnie strącał same satki. Przykre to że brak panu odwagi powiedzieć to głośno i publicznie . Niestety są ludzie i ludziska. Pozdrawiam.

Skoro są tacy co uważają nasze wątpliwości za zazdrosne szczekanie to wyszczekam jeszcze to co sam pan Barlog66 powiedział niechcący.Wydała się cała prawda jak ja latałem na AK to nawet ten pan pilnował po nocy nie swoje planety a tu dziwnym trafem nie. Pewnikiem zapił albo zaspał a może widział kto leci. Jeszcze bardziej to żenujące. Pozdrawiam.:)

//edit - post pod postem
    diakkon

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rzymianin ().

• Panie rzymianinie, co nie zmienia postaci rzeczy, że wolał Pan polecieć na kilka k surki i złom z satek niż po 2kk dexu i jakieś innej surki na moon'a bo, moon'a nie da się falować. Ja nie ingeruje jak Pan gra czy jak gra Pan melmax, ale nawet jeżeli tak lata, to przynajmniej nie chwali się na prawo i lewo jakim to jest farmerem, który tylko pod falą lata.
    Ile razy fs'ów nie wysyłałem, a i tak strach przed podstawką Cie powstrzymywał przed lotem na mnie, nawet jak flo z surką stała na moonie to i tak wysyłałeś na planetę.

rzymianin napisał(a):

Skoro są tacy co uważają nasze wątpliwości za zazdrosne szczekanie to wyszczekam jeszcze to co sam pan Barlog66 powiedział niechcący.Wydała się cała prawda jak ja latałem na AK to nawet ten pan pilnował po nocy nie swoje planety a tu dziwnym trafem nie. Pewnikiem zapił albo zaspał a może widział kto leci. Jeszcze bardziej to żenujące. Pozdrawiam.:)

Nie powiedziałem tego niechcący, tylko taka prawda, wiadomo było, że latasz po satkach u mahata, więc skoro on nie potrafił sie ogarnąć i zrobić podstawki, to zrobiłem to za niego. Nigdy Zuzi nie pilnowałem, to raczej ona dbała o moją flotę niż ja o jej :) cóż, zrobiła jak chciała, mogła to zakończyć inaczej, a może zrobiła tak, bo wiedziała, że inaczej nie skończy z OGame, jej decyzja. Więc proszę tu nie robić żadnych scen, że A K pushuje KBW, bo to się robi coraz bardziej żenujące. Za każdym razem jak Ci się utrze noska to już wszystkich o multikonta i pushowanie podejrzewasz. Zupełnie jakbyś miał w tym doświadczenie

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Balrog66 ().

• Nie latam do Was na moony bo pan jak zauważyłem chyba nie sypia i nie zapija. Zawsze jest pan czujny więc nie ma sensu tracić niepotrzebnie flotę. Są moony i u innych na szczęście. Dziwi mnie jednak fakt, że doszło w ogóle do tego steka. Jesteście bardzo czujni i chylę czoła. Nawet surkę ciężko u Was zak
    osić ; Pozdro.:)))
    Jak widzę już i ja awansowałem na pushera, miło mi to słyszeć.Czyli według pana każda duża flota na tej Unii to oszuści. Jak się samemu nie potrafiło takiej zbudować Cóż znalazłem się przynajmniej w doborowym towarzystwie wielkich flot.Pozdro.:))

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rzymianin ().

• rzymianin napisał(a):

Nie latam do Was na moony bo pan jak zauważyłem chyba nie sypia i nie zapija. Zawsze jest pan czujny więc nie ma sensu tracić niepotrzebnie flotę. Są moony i u innych na szczęście. Dziwi mnie jednak fakt, że doszło w ogóle do tego steka. Jesteście bardzo czujni i chylę czoła. Nawet surkę ciężko u Was zak
    osić ; Pozdro.:)))
    Jak widzę już i ja awansowałem na pushera, miło mi to słyszeć.Czyli według pana każda duża flota na tej Unii to oszuści. Jak się samemu nie potrafiło takiej zbudować Cóż znalazłem się przynajmniej w doborowym towarzystwie wielkich flot.Pozdro.:))

haha aż poszukałem :E

Atuan [KKnD], gward [PiS], freelove [ONI] vs to81mi [TEMP] - 1121,75% + bonus 124,63%

tutaj Balrog ubity.

rzymek jak się nie umie to się nie zakosi, sam mnie od oszustów i pusherów nazywałeś w moich ST :E
    ladys jak masz napięcie to odłącz prąd, bo Cię może kopnąć :D

KBW spakuj kogoś z KKnD żeby im smutno nie było:D
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • Ciekawa myśl i pomysł. Tyle tylko ,że to może być trudne do spełnienia życzenie. Pozdrawiam.:)))
    P.S Na nasz Sojusz każdy by chętnie zapolował .Jest trochę ciekawych flotek. Tylko że teraz Wasz Sojusz ma dobrą passę i pewnie nie doczekacie się już tego momentu. :))) Przynajmniej humor mi się poprawił.:))))
    [ciach]

//offtop usunięty
    diakkon

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez rzymianin ().

• Witam
    Szkoda ze dosc czesto widuje AK po stronie zniszczonego obroncy :((. Wescie sie troche w garsc za siebie kochane AK :)) . Wersja 4.0 daje naprawde pare Ciekawych mozliwosci ...
    Zuzi , przedewszystkim szkoda ze chcialas nas oposcic
    - szkoda ze KBW - zlomnol Ci flote , kandydat do top 1 ma ladny zysk .
    Zawsze wszystko robilas z mysla o sojuszu , i tak powinno zostac bo to naprawde najlepszy sojusz jaki znam :)). No trudno juz po wszystkim , mozesz teraz grac eko w spokoju .
    Mimo wszystko Zycze powodzenia w Realu . Odpocznij i jak zatesknisz to wracaj :)).
  • rzymianin napisał(a):

Ciekawa myśl i pomysł. Tyle tylko ,że to może być trudne do spełnienia życzenie. Pozdrawiam.:)))
    P.S Na nasz Sojusz każdy by chętnie zapolował .Jest trochę ciekawych flotek. Tylko że teraz Wasz Sojusz ma dobrą passę i pewnie nie doczekacie się już tego momentu. :))) Przynajmniej humor mi się poprawił.:))))
    Co do tekstu w stronę Ladys to nie rozumiem Cię .W końcu to kobieta mogłeś to ująć inaczej nie kopnąć a pocałować. Tamto stwierdzenie jest mało delikatne i nie subtelne.
    w KKnD grają cienkie bolki co tylko idlaków farmić umieją i w obronie się pompować surą, czyli staciarze:D

Zuzia odpocznij do zimy :)

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • Chyba naprawdę dawno nie było Ciebie na Gemini. Wiele osób w naszym Sojuszu nie ma obrony.I mnie już to zarzucano ale mija się to z prawdą. Sam pan KBW kiedyś na forum w podobnej sytuacji potwierdził.Cóż jak widać z braku argumentów zaczyna się sypać domysłami. Pozdrawiam.
  • rzymianin napisał(a):

Chyba naprawdę dawno nie było Ciebie na Gemini. Wiele osób w naszym Sojuszu nie ma obrony.I mnie już to zarzucano ale mija się to z prawdą. Sam pan KBW kiedyś na forum w podobnej sytuacji potwierdził.Cóż jak widać z braku argumentów zaczyna się sypać domysłami. Pozdrawiam.

Hahaha pomyśl, ja mówię o obronie, a w tym ladys króluje na tym UNI, bo jakimś trafem dość często duże floty się u niej rozbijały.

ja nawet nie wiem co to obrona na planecie.

U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • He co ja czytam ktos free o push oskarża. Ha...no to fajnie:-P widać ze gula skacze bo to bardzo dobry złomiarz jest:) i jedyny push to stek na kimś kto nie wie co to dobry fs:-P. Co do starcia. Sposoby pewnie są ale zostało napisane ze tylko 1 osoba odpowiedziała na to i nie dało rady. Albo ja nie dowidze bo późno albo Wam mózgi polagowalo od tych cyferek:). Wersja 4.0 jak dla mnie niesie 1 diametralna zmianę albo ładujesz kase i jesli znasz podstawy masz top albo nie i musisz siedzieć non stop w grze bo z tymi dopalaczami odwalili. Trampy po 1 dniu bd. Na tydzien 50 dych i sie wybijasz dośw gracz dostaje takie turbo ze szok... Raelli milych wakacji:) a kbw przetopu:)
  • To niesamowite ile emocji wywołał ten post... :D
    Ja tak się przyglądam z boku ... ale powiedzcie czy nie trzeba było sporej floty żeby sprzątnąć flotę Zuzi..??
    Ilu graczy mogło to zrobić?
    Więc co tu gadać, wypada pogratulować naszemu Kosiarzowi BW :E i mieć nadzieję że Zuzia jednak kiedyś powróci do aktywnej gry - sporo życia tutaj wnosiłaś....no i kto się czubi ten się lubi....mnie będzie Ciebie brakować na Geminii
    Ogame to tylko gra... ]:-D
  • Cóż mogę powiedzieć, chyba tylko to, że faktycznie jak w każdym Sojuszu i u nas jakieś lamki się trafiły.Jak widać ten problem nie ominął żadnego Sojuszu.Jest jeszcze i druga strona medalu.U nas jak widać zostało się kilka największych flot ,których i sam pan KBW nie zezłomuje nawet mając Twoje życzenia.Fakt faktem same chęci i szczęście już tu nie wystarczą.A jak się tak stanie wtedy schylę głowę przed umiejętnościami i tym niesamowitym szczęściem.Bez obrazy to tylko dyskusja i wymiana swoich zdań i poglądów i nikt tu nikogo nie powinien obrażać.Troszkę dystansu do emocji i wszycho gra. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców tej gry.Przede wszystkim miłego spędzania czasu w tej krainie fantazji.:))))