hah mialem Ci juz nie odpisywac ale odpisze - pisz gdzie chcesz ale najlepiej wyzej w skoro w sprawe zamieszany jest GO to proponuje bys napisal do GM .
Przyklejony artek [ZLY SEN], pl1 [ZLY SEN] vs xProject [CwR] - 54 578,26%
- Fornax
-
-
buahahaha;p dobry spontan ;E
graty pl1 jak i kompan ;p
teraz czekam na większe spontany
ahahhahahŁączny % w st:468638,79%
ilość zniszczonych GS- 2652
PB SOLO: 53105,18%
PB ACS: 40700,68%%
-
-
xPro weź przestań pierdzielić, myślałem że normalniejszy jesteś... ostatnio paru kolesi sobie uciekło w 1 czy 2 sekundy przed atakiem za pomocą niedozwolonego oprogramowania i teraz prohans zerkał na atak w swoim panelu żeby sprawdzić czy coś takiego się teraz nie zdarzy...
Tobie po prostu dołek ściska bo straciłeś flotę ale takie teksty to nie jest najlepszy sposób żeby się wyżyć...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pacek ().
-
Zgodzę się z Peckiem...
Xpro... weż to na ramię... taka prawda - było co najmniej tak 2 razy, że w 2 sec flo uciekała...
p.s. Pl, Art - może mają gsówki, moonówki ale ręczę ci, że grają uczciwie a ty wcale nie jesteś taki dobry za jakiego się uważasz - po prostu nikomu nie chciało się za ciebie zabrać...
i tyle w temacie
graty Panowie bo dobra skuteczna robota -
M A R I U S napisał(a):
p.s. Pl, Art - może mają gsówki, moonówki ale ręczę ci, że grają uczciwie
Każdy gracz może logować się tylko na jedno konto w danym uniwersum. -
a gdzie jest napisane ze to my na tych gsowkach siedzimy? chcialez zablysnac... nie wyszlo
proboj dalej. idz na urlop zrobic kolejny teleport
-
gratki dla atakierow
zyskowny spontan
-
Prawda jest taka ........ Pan pl1 jest - GO na innym serwrze , ja też wiem o wielu przekrętach tego Pana, który nie wierzy , że dalej gram na tym unii , a skąd wiem ............... hmmmmmmmmmm trzeba zacząć czytać ten post od początku.
A po banie na forum to jakby nabrał mocy - ..........do czasuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez bonanza90 ().
-
padaka :Dnie pisz juz nic wiecej : )
-
widze ze klotnia sie rozkrecila
=========================== -
Bonanza a wierzysz że ziemia jest Okrągła?? Ja Nie Mysle ze jest kwadratowa jak twoja banka
A i skoncz tu pierniczyc jakies H*** buje i dziekie węże .bo az Mdli mnie od takich wypowiedzi naprawde Zal ci rurke sciska ze st zrobili
Adas miał go na fali to zrobili
-
Tak bonanza, pl1 jest tak na prawdę coma całego og, to co jest wypisane to tylko przykrywka!! zgłoś to do niemców, to go zbanują i za takie zgłoszenie oddadzą Ci surkę z jego floty
-
Ech no szkoda xp ze cie zlomneli, szo jak coś
EDIT: kto przeczytał ten się dowiedział, jednak w tylku to mamale do czasu
jak już naprawdę przesadzicie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez BotWymiatacz ().
-
Bla bla bla...
tak, chyba co niektórych ściska...
Gratki ładnego % . Obrońcy SzO.Wyciąg z OWU:
§7 P (I)
Wszystkie konta wraz ze zgromadzonymi na nich surowcami, jednostkami, itd.(...) nalezą do Gameforge.
Więc jeśli chcesz im zrobić na złość... daj się zezłomować
UNI: 106 NICK: BrakUrlopu
-
gz Artek takiego tam farmienia baw sie dalej o/175.660% 85st 72normal + 13 speed uNekkar On u33 (11) u47(1) u41(26) u64(21) u60(15) OFF
-
xP - BSZO !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość