Przyklejony RaczkaChaosu i Cry i Igła [BBG], Goauld [Zniw] vs VincentVega [TAO] - 54102,12%

• Draco [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No Vincent,pora na rybki -dobrze zrobiłeś ,tylko ze nie w te strone poszło;/ Niebawem moja flota bedzie top 3 ,jak większe padają,tylko ze ja swojej nie oddam:DDDD Gratki zgrania i co tu duzo mówić,rośniecie w siłe
    Grałem na u-41 OFF ,u-63-OFF ,Jupiter-OFF,Pegasus-OFF Vega-OFF Cygnus-off
    Draco-OFF Japetus-off
  • Jarol napisał(a):

Amazon850 napisał(a):

no i martwi mnie trochę nierównowaga sił do jakiej doprowadziła ta cała sytuacja :(

Jak G-O mialo wiecej flot od nas to bylo ok a teraz jest nierównowaga :>
    Zreszta Amazon sam wiesz ze liczba statków i graczy nie ma zadnego znaczenia w tej grze liczy sie tylko dobre zgranie i umiejetnosci pozwalajace wykorzystac bledy przeciwnika, bez tego nie da sie osiagnac sukcesu.

ciekawe gdzie znajdziesz, że pisalem wtedy, że było ok? ;>
    a co do drugiej części zdania, kłócił się nie będę ;)
  • Gratki się należą bo piękna akcja, powalający procencik no i niezły zysk
    Szybkiego przetopu życzę
    Goauld jak nie masz co z surką zrobić to wiesz gdzie słać ;P
    Vinckowi BSzO jeśli decyzja odbudowy będzie a jak nie to powodzenia w realu
  • Chciałbym wszystkim podziękować za grę!!!
    Bollo, gawrek cały sojek, gladiator, pawelec pain syntek i całe uni Drako DZIĘKUJĘ ZA TE PONAD 2 LATA!!!
    Biorąc pod uwagę skład floty atakujacej oraz fakt ze ST wklejał Jarol odbieram to jako komplement bo było to dla was ważne :D
    Nie gratuluję bo popełniłem ogejmowe samobójstwo, po prostu zamknąłem lapka i końec!
    Troszkę mi przykro że nie wszyscy znajomi uszanowali moja decyzję!!
    Panowie nick w grze i na forum do czegoś zobowiazuje!!! Ma być jak u Tarantino efektownie nie chciałem iść na wieczny urlop lub zaglądac od czasy do czasu!!! TO NIE W QUENINA STYLU!!!
    Jest kilka ryb do złowienia, zdjęć do zrobienia, robrów do rozegrania! Fajnych rzeczy które olałem z uwagi na grę!!!
    Wczoraj byłem na siatkówce dzisiaj będę w piłkę grał!!
    Kiedyś jeszcze za czasów WFC planowaliśmy spotkanie. mam przytulny domek mnie więcaj w połowie drogi między Krakowem a Sosnowcem. Zamierzam się w końcy z gawrkiem spotkać gdyby Igła lub ktokolwiek z opozycji miał się ochotę napić czyegoś mocniejszego przy grillu było by miło!!! Syntek i "ślaska ekipa jest w standardzie na tej imprezce!!!
    POZDRAWIAM CAŁE UNI!!!
  • quentinn napisał(a):

Chciałbym wszystkim podziękować za grę!!!
    Bollo, gawrek cały sojek, gladiator, pawelec pain syntek i całe uni Drako DZIĘKUJĘ ZA TE PONAD 2 LATA!!!
    Biorąc pod uwagę skład floty atakujacej oraz fakt ze ST wklejał Jarol odbieram to jako komplement bo było to dla was ważne :D
    Nie gratuluję bo popełniłem ogejmowe samobójstwo, po prostu zamknąłem lapka i końec!
    Troszkę mi przykro że nie wszyscy znajomi uszanowali moja decyzję!!
    Panowie nick w grze i na forum do czegoś zobowiazuje!!! Ma być jak u Tarantino efektownie nie chciałem iść na wieczny urlop lub zaglądac od czasy do czasu!!! TO NIE W QUENINA STYLU!!!
    Jest kilka ryb do złowienia, zdjęć do zrobienia, robrów do rozegrania! Fajnych rzeczy które olałem z uwagi na grę!!!
    Wczoraj byłem na siatkówce dzisiaj będę w piłkę grał!!
    Kiedyś jeszcze za czasów WFC planowaliśmy spotkanie. mam przytulny domek mnie więcaj w połowie drogi między Krakowem a Sosnowcem. Zamierzam się w końcy z gawrkiem spotkać gdyby Igła lub ktokolwiek z opozycji miał się ochotę napić czyegoś mocniejszego przy grillu było by miło!!! Syntek i "ślaska ekipa jest w standardzie na tej imprezce!!!
    POZDRAWIAM CAŁE UNI!!!

Będzie brakowało mi naszych wieczornych rozmów :)
    Decyzja słuszna, ale jak Ci już mówiłem wcześniej - zrealizowana w najgorszy z możliwych sposobów.
    Powodzenia Vincent.
  • Jesteś człowiek z klasą Vincek, czasami żeby zerwać z nałogiem potrzebne są radykalne kroki:)
    słusznie, życie to nie monitor z wirtualnymi cyferkami, ja wolę wieczory poświęcać na tenis stołowy...
    życzę Ci nadrobienia "utraconego" czasu i życia pełną gębą:)
    faktem jest to, że jest tu sporo wartościowych ludzi (wartych wspólnego marnowania czasu) i to jest zgubne!:)

POWODZENIA!
  • Ciekawy post lecz nie napisales ze dopiero po zalogowaniu sie odpusciles :)

Mimo tego ze mnie krytykowales to dobrze ze konczysz z gra :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Raczka Chaosu ().

• Gratuluję decyzji i nie będę oryginalny jak napiszę, że gość z Ciebie z zasadami których Tu niestety coraz mniej. Powodzenia i może do zobaczenia kiedyś.
    LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH

PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW

Best Solo :thumbup: : u Yildun -41235,73%

Best ACS U Quaoar -147810.62%

Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali.
  • Ładnie wyszło. Będzie co dzielić dlatego dozbrajajcie się na potęgę, bo nigdy nie wiadomo gdzie Was wrzucą podczas łączenia ;)

Gratuluje Malesz jak i Twoim współlotnikom, oby tak dalej.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez air up there ().

• air up there napisał(a):

Ładnie wyszło. Będzie co dzielić dlatego dozbrajajcie się na potęgę, bo nigdy nie wiadomo gdzie Was wrzucą podczas łączenia ;)

Gratuluje Malesz jak i Twoim współlotnikom, oby tak dalej.

o ile dobrze pamiętam, to ktoś pisał że Draco nie ulega połączeniu z żadnym innym uni.
  • oo Cry aka Malesz wielki oszust i krętacz nawet starych znajomi robi w konia. Polska to jednak kraj złodziei. Słowo droższe od pieniędzy. Przykre ale prawdziwe, Malesz - Cry oszuście ..
    graty ST.