gz za takie tam farmienie Szkoda konta marvina ale tak to jest Grateczki starym znajomym przetapiajcie i bawcie sie o/ i rece do stoczni;x
Przyklejony bryk & Baletnica & Itsari & morfi & RSE [RFH] vs vendetta [NFZ] - 18 285,53% -- > TOP 1 ACS
- Jupiter [1]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Dziękuję za ten nieziemski lot
Tak jak to ktoś napisał ubić top1 uni i do tego top1 flot nie zdarza się na codzień
Tym większa satysfakcja, że to konto napsuło dużo krwi w RFH i wchłonęło floty sojuszników.
Kolejna świetna organizacja zespołowa, wszyscy spisali się na medal.
Udowodniliśmy kolejny raz, że jesteśmy najbardziej zgranym sojuszem na Jupiterze.
Teraz tylko przetopić to na recki żeby w przyszłości ich nie brakowało
Obrońcy SzO jeśli będzie grać dalej, konto spadło na top4 więc chyba większego problemu nie będzie z odbudową.
Z mojej strony dedykacje dla RFH oraz Koni z Mizar.
Całusy dla Majki za nocne ratowanie skóry -
Fuuuuuu nic nie będę uaktualniał
Marvin już raz konto oddał... powstała żenua roku 2011, oddał drugi raz i jest żenua roku 2012.
Ja jestem *%&^% wyluzowany na tą grę, wiele widziałem, wiele ścierpiałem. No ale dziś rano jak zerknąłem na to, to mnie śmiech wręcz ogarnął. Gratulacje dla was, lamerstwo trzeba tępić. Ja przynajmniej jak nie umiem grać (nie mogę, nie mam czasu, sram ta dam) to siedzę na urlopie.
Bawcie się dobrze, nie popadajcie w paranoje, bo co jak co, Marvin was zrobił do zera Wy za to NFZ.
Buziaki for alloffline -
Dziekuje Its za linka;) Nie mniej jednak nie podoba mi sie to;Calusy dla Majki;/;/A ja to co?????
Dill -Sloneczko ,gdzie Ty sie podziewasz??Teskni mi sie za Twoimi wyzwiskami;) Uwielbiam Twoj tekst;Witaj Widzmo;p;p
Gratuluje chlopaki ,piekna akcja -jestescie naj naj;) Ale zeby nie Baletnica nic by Wam z tego nie wyszlo;) A tak gdzie diabel nie moze...;)
BRAWO!! -
Świete słowa
gdzie diabeł nie może ,babe pośle
acs zawsze cieszy, bo to się trzeba dodzwonić,albo dopisać albo coś tam
gratuluje -
Gracioszki
Its też tych buziaków nie rozumię !!!!
a dla mnie ????
-
RFH ostatnio cicho siedziało, a tu proszę jaka niespodzianka.
Cieszę się Bryku, że udało Ci się dokonać zemsty. Zapewne niewielu wierzyło w Twoje zapowiedzi, więc im pokazałeś.
Gruby % i takiż zysk, pomimo iż sporo zostało w obcych rękach/reckach.
Gratulacje. -
gratki bo piekny % wam z tego wyszedl
Brakuje pewnie tylko do szczescia ze to konto marvina a nie marvin zezlomowany
Wiec nie rozumiem tylko slow o zemscie bo w sumie za co mieliscie sie mscic na nowym noobku ? ze pewnie kupil konto ? -
No super, procent wyszedł aż za ładny
Gratuluję akcji no i ubicia konta marvina
Przetapiajcie co macie i nie dajcie czekać na kolejne raporty -
Jak to mówią lepiej późno niż wcale
Gratulowałam w sojuszu to teraz trzeba i tutaj.Kolejna akcja sojuszowa dopracowana prawie idealnie (oprócz recków których brak).
"Mózg" całej akcji doprowadził wszystko do wielkiego finału i uznanie się należy nie umniejszając zasług pozostałych.
Odbudowujcie floty i klepiemy recki bo mogą być potrzebne jeszcze
Jeszcze raz wielkie gratki i przyłączam się do tego co ktoś poprzednio napisał , że nic by nie wyszło gdyby nie było choć jednej kobitki w to zamieszanej -
eh gdyby nie te Panie..........
jedna planuje akcje druga uprzyjemnia oczekiwania czas /czyt.ratowanie skóry:P/
a tak serio graty zgrania i dopięcia celu brawo całej ekipie:)
buziaki dla wszystkich:*"Od pierwszego dnia wiosny do ostatniego dnia zimy,
Niech na każdym stole bukiet kwiatów stoi.
Kształtem, barwą, wonią chore serce koi."
Zoyka -
Najlepsze życzenia dla pań z okazji dnia Kobiet , dziękuje za pamięć o mnie i dedy, RFH jesteście najlepiej zgranym i zorganizowanym sojuszem. Cieszę się że mogłem z Wami grać i spędzić trochę czasu. WIELKIE GRATULACJE za zezłomowanie tego konta życzę dalej powodzenia .
ps. dziękuje za link do ST. -
piękna sojuszowa akcja gratuluje zgrania Brawo bryk - dotrzymałeś słowa
-
Procent spory jak każdy przy waszych akcjach Co by było gdyby nie było ACSów Gratuluje
-
Dzięki bryku za linka
Ładnie po zamiatane Przetapiaj z kolegami na elektrownie fuzyjne
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość